Ugrás a kommentre

lokatelli

Tag
 • Összes hozzászólás:

  4.319
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

2 Semleges

lokatelli profilja

 • Rang
  Jedi mester
 • Születésnap 1986-02-13

Elérhetőség

 • MSN
  lokatelli@fibermail.hu
 • Weboldal címe:
  http://lokatelli.atw.hu/

Profil információ

 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés:
  Sport, foci, filmek, SW

Legutóbbi látogatók

3.345 profil megtekintés
 1. lokatelli

  EPII elemzés

  Még most is fenn van.
 2. lokatelli

  EPI elemzés

  Én sem emlékszem Watto sírásra, de akinek megvan a VHS-n a Baljós az le tudja ellenőrizni. Azon a mozis verzió van, korábban jelent meg a VHS jóval, mint a DVD. Ott nem pörög Anakin stb...
 3. lokatelli

  Fanboys

  Talán Kristen Bell-t jobban ki kellett volna hangsúlyozni a poszteren, főleg az aranybikiniben.
 4. lokatelli

  Egyéb fontos

  Köszönöm az utólag köszöntőknek is!
 5. lokatelli

  Fórumtali

  Holnap én is megyek Klubnapra. Utána lesz időm maradni egy kicsit.
 6. lokatelli

  John Williams

  Ha már erre járok szeretnék megemlékezni a Maestro 77. születésnapját ünnepelte február 8-án. Egy kis érdekesség, hogy ezen a napon meg is ajándékozták egy Grammy-vel, Johnny elnyerte élete 21. díját legjobb zenei kompozíció kategóriában The Adventures of Mutt Williams című darabért az Indy4-ből. Szívből Gratulálok neki mindkét okból. Ez az Baracknak írt muzsika tényleg nagyon magyar népmesés.
 7. lokatelli

  Egyéb fontos

  Köszönöm Srácok, hogy gondoltok rám! Még így is, hogy kevés időm van felnézni. Jól esett!
 8. lokatelli

  John Williams

  Ez nekem nagyon tetszett! Csávónak nagyon sok ideje van!
 9. lokatelli

  OCsHE klubnapok

  Honnan tudjátok, hogy a magyar Cartoon network nem gondol egyel november közepén és egy hét alatt ledarálja az első 10 részt. Sima CW-vel is ezt csinálta...
 10. lokatelli

  OCsHE klubnapok

  Az hangzott el a klubnapon, hogy az első 10 résszel készen vannak. Januárban pedig folytatják. Ennyit tudnak. Szóval az első tíz rész lemehet januárig.
 11. lokatelli

  EPV elemzés

  Végül is, az de akkor fel kéne deríteni, hátha lázadó tanya. Nem értem ha végre találtak egy nyomot, miért nem akarja ellenőrizni. Eddig valószínűleg nem sok nyomuk volt, különösen ha félreeső bolygókon kutattak.
 12. lokatelli

  Sorozat fordító

  Köszi a Feliratot! Én is Millenium Falcon párti vagyok. Ezeréves nem hangzik jól. Nekem bántja a Fülem, mikor Han azt mondja az ep5-ben az utolsó transzportnak. "Itt Solo. Hercegnő velem jön a Sólyommal." Milyen madáron fog utazni Solo? Falconnal sokkal jobb. De nem esett szó a funkciókat jelölő tulajdonnevekről, mert ebben az esetben a Csillagromboló és a Halálcsillag is le lett fordítva. Szerintem az ilyen típusu hajóneveket kívül nem kell lefordítani semmit.
 13. lokatelli

  EPV elemzés

  Egyszerűen tökéletes jelenet. Imádom! Zene nálam mindig kiemelkedően fontos, és ezekben a képsorokban maximálisan ki lett használva. Régebben volt egy olyan diskurzus a zene topikban, hogy a legjobb kép+zene pillanatok. Ez tuti dobogós. Én elmarasztalom Ozzelt. Megérdemelte, hogy Vader kitörje a nyakát, egyszerűen idióta. Piett kiválóan érvel, nem kell ide erő. Hothon nincs élet, tehát ha valaki egy bazinagy főenergia fejlesztőt talál egy totál lakatlan, élhetetlen jégplanétán, akkor logikus, ha valaki el akar bújni oda megy, mert ott úgyse keresik. Ezeknek az érveknek a logikus átgondolása után mindenkinek arra kell jutnia, hogy ezt érdemes tüzetesebben megvizsgálni. Ozzel meg félre söpri, hogy csak egy felderítetlen település.
 14. lokatelli

  Fórumtali

  Itt vannak az én képeim: http://kepfeltoltes.hu/081012/DSCF0004_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081012/DSCF0005_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081012/DSCF0006_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081012/88884438DSCF...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081012/410996798DSC...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081012/958493297DSC...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081012/DSCF0010_www...ltoltes.hu_.jpg Pár kép elég rossz lett, de ez van. Hát igen alkoholmentes talira sikeredett. Pont erről diskuráltunk Bomarral, hogy lehet mindenki inna valamit csak egyedül nem akar inni.
 15. lokatelli

  Fórumtali

  Megyek. Tudok maradni talira is.
×

Fontos információ: A webhely használatával elfogadod és betartod a fórumszabályzatot.