Jump to content

lokatelli

Tag
 • Content count

  4319
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Semleges

About lokatelli

 • Rank
  Jedi Master
 • Birthday 02/13/1986

 • MSN
  lokatelli@fibermail.hu
 • Weboldal címe:
  http://lokatelli.atw.hu/

 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés:
  Sport, foci, filmek, SW

Recent Profile Visitors

3388 profile views
 1. Én sem emlékszem Watto sírásra, de akinek megvan a VHS-n a Baljós az le tudja ellenőrizni. Azon a mozis verzió van, korábban jelent meg a VHS jóval, mint a DVD. Ott nem pörög Anakin stb...
 2. Talán Kristen Bell-t jobban ki kellett volna hangsúlyozni a poszteren, főleg az aranybikiniben.
 3. Köszönöm az utólag köszöntőknek is!
 4. Holnap én is megyek Klubnapra. Utána lesz időm maradni egy kicsit.
 5. Ha már erre járok szeretnék megemlékezni a Maestro 77. születésnapját ünnepelte február 8-án. Egy kis érdekesség, hogy ezen a napon meg is ajándékozták egy Grammy-vel, Johnny elnyerte élete 21. díját legjobb zenei kompozíció kategóriában The Adventures of Mutt Williams című darabért az Indy4-ből. Szívből Gratulálok neki mindkét okból. Ez az Baracknak írt muzsika tényleg nagyon magyar népmesés.
 6. Köszönöm Srácok, hogy gondoltok rám! Még így is, hogy kevés időm van felnézni. Jól esett!
 7. Ez nekem nagyon tetszett! Csávónak nagyon sok ideje van!
 8. Honnan tudjátok, hogy a magyar Cartoon network nem gondol egyel november közepén és egy hét alatt ledarálja az első 10 részt. Sima CW-vel is ezt csinálta...
 9. Az hangzott el a klubnapon, hogy az első 10 résszel készen vannak. Januárban pedig folytatják. Ennyit tudnak. Szóval az első tíz rész lemehet januárig.
 10. Végül is, az de akkor fel kéne deríteni, hátha lázadó tanya. Nem értem ha végre találtak egy nyomot, miért nem akarja ellenőrizni. Eddig valószínűleg nem sok nyomuk volt, különösen ha félreeső bolygókon kutattak.
 11. Köszi a Feliratot! Én is Millenium Falcon párti vagyok. Ezeréves nem hangzik jól. Nekem bántja a Fülem, mikor Han azt mondja az ep5-ben az utolsó transzportnak. "Itt Solo. Hercegnő velem jön a Sólyommal." Milyen madáron fog utazni Solo? Falconnal sokkal jobb. De nem esett szó a funkciókat jelölő tulajdonnevekről, mert ebben az esetben a Csillagromboló és a Halálcsillag is le lett fordítva. Szerintem az ilyen típusu hajóneveket kívül nem kell lefordítani semmit.
 12. Egyszerűen tökéletes jelenet. Imádom! Zene nálam mindig kiemelkedően fontos, és ezekben a képsorokban maximálisan ki lett használva. Régebben volt egy olyan diskurzus a zene topikban, hogy a legjobb kép+zene pillanatok. Ez tuti dobogós. Én elmarasztalom Ozzelt. Megérdemelte, hogy Vader kitörje a nyakát, egyszerűen idióta. Piett kiválóan érvel, nem kell ide erő. Hothon nincs élet, tehát ha valaki egy bazinagy főenergia fejlesztőt talál egy totál lakatlan, élhetetlen jégplanétán, akkor logikus, ha valaki el akar bújni oda megy, mert ott úgyse keresik. Ezeknek az érveknek a logikus átgondolása után mindenkinek arra kell jutnia, hogy ezt érdemes tüzetesebben megvizsgálni. Ozzel meg félre söpri, hogy csak egy felderítetlen település.
 13. Itt vannak az én képeim: http://kepfeltoltes.hu/081012/DSCF0004_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081012/DSCF0005_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081012/DSCF0006_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081012/88884438DSCF...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081012/410996798DSC...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081012/958493297DSC...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081012/DSCF0010_www...ltoltes.hu_.jpg Pár kép elég rossz lett, de ez van. Hát igen alkoholmentes talira sikeredett. Pont erről diskuráltunk Bomarral, hogy lehet mindenki inna valamit csak egyedül nem akar inni.
 14. Megyek. Tudok maradni talira is.
×
×
 • Create New...

Important Information