Ugrás a kommentre

Pildi

Tag
 • Összes hozzászólás:

  9.337
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

507 Nagyon kedvelt

Pildi tevékenysége

Elérhetőség

 • Weboldal címe:
  http://

Profil információ

 • Nem
 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés:
  Olvasás, mozi, utazás, rajzolás.

Információk

 • Ajánló
  SimonZ

Legutóbbi látogatók

7.599 profil megtekintés
 1. Pildi

  A Walt Disney megvette a Lucasfilmet!

  Egyszer jó lenne elmenni oda.
 2. Pildi

  Star Wars: Galaxy of Adventures

  Igen, ezt elfelejtettem írni de szerintem is szuper, hogy mindhárom érából vannak hivatkozások.
 3. Pildi

  Star Wars: Galaxy of Adventures

  Amilyen szkeptikus voltam, annyira tetszik mégis. Bár legény legyen a talpan, aki ebből összerakja a történetet. Inkább olyanok ezek a kis szösszenetek, mint a trailerek: kedvet csinálnak a filmekhez. Jók a karakterek, és különösen tetszenek a kitekintések.
 4. Pildi

  Luke Skywalker

  Elég jelentősen emlékeztet ez Anakin helyzetére, dacára, hogy ő egyszem tanítványa volt a mesterének. Igaz, ott a Rend nem volt eléggé rugalmas egy ilyen nehéz személyiséghez, míg rugalmasságban Luke Akadémiája volt biztosan sokkal jobb, csak itt meg a kellő egyszemélyes figyelem hiányzott.
 5. Pildi

  Luke Skywalker

  De az is lehet, hogy ha csak egyedül vele foglalkozik, rá figyel, akkor nem éri akkora sokként a sötétség, amit Benben lát, és nem reagál rá ennyire drasztikusan.
 6. Pildi

  Luke Skywalker

  Talán azért, mert annak, amit Reynek akar mondani, nincs sok köze ahhoz, hogy Anakin az apja volt, az nem releváns a téma szempontjából.
 7. Pildi

  Luke Skywalker

  Egyébként azért is izgalmas az, hogy Luke-ot elvitték a c) irányba, ahogy Donát fogalmazott, mert ezzel megteremtették azt is, ami összeköti őt az apjával, jobban mint eddig bármi. Korábban, ha felmerült kettejük összehasonlítása, az mindig úgy szólt, hogy Anakin önző volt, becsvágyó, hataloméhes, bezzeg Luke önzetlen és hatalomvágytól teljesen mentes, és hogy amíg Anakin rosszul választott a döntő pillanatban, addig Luke helyesen. Tök jó, hogy végül kiderülhetett, hogy Luke sem tökéletes, ő sem dönt mindig helyesen. Kylo esetében pár másodperc múlva már meggondolta magát, legyőzte a sötét oldalát, de ez a rövid megingás is borzasztó következményekkel járt, aminek súlyát élete végéig hordozta. Vagyis benne is megvolt a sötétség, ezt örökölte az apjától, de mégis mennyire más módon használták ezt ők ketten! Anakin a Sötét Oldal követőjévé vált, míg Luke száműzetésbe vonult, hogy ne árthasson többé senkinek. Nekem nagyon tetszik, hogy hiába ez a közös vonás, a sötét hajlamok, az, ahogyan viszonyulnak hozzá, az különbözteti meg őket igazán egymástól, és nem egyszerűen az, hogy míg Anakin csupa ellentmondás és frusztráció, addig Luke a makulátlan jóság. Egyébként én nagyon kedveltem Luke-ot mindig is, de mint karakter, nálam is az Ep8-ban került a méltó helyére, egy szintre az apjával.
 8. Pildi

  Star Wars: Galaxy of Adventures

  Na ezt megmutatom a kicsit már túlkoros, de még lelkes itthoni célközönségnek
 9. Pildi

  Star Wars: Galaxy of Adventures

  Bomarr, ez így teljesen rendben van. Remélem, tényleg nem helyettesíti majd az igazi "komoly" műveket, hanem kedvet csinál hozzájuk. Bár ez már a még készülő filmeken múlik, ha azok lesznek olyan jók, mint az eddigiek (és ebben azért nincs okunk most kételkedni), akkor szinte kizárt, hogy akit azok megérintenek, az ne legyen kíváncsi az eredeti előzményekre. Ebben én is tudok bízni.
 10. Pildi

  Star Wars: Galaxy of Adventures

  Önmagában nekem is tetszik az előzetes, aranyos dolognak néz ki. Csak attól félek, hogy aki ezen nő fel és ismeri meg az ikonikus jeleneteket, annak nem feltétlenül lesz türelme egy Ep4 ritmusú filmhez. Lehet, hogy megelégszik annak a zanzásított verziójával - és nagyon sokat veszít. Nekem ez olyan, mint a középiskolásoknak kiadott kötelező olvasmányok rövidített változata: meg lehet ismerni belőle a történetet, csak éppen a mű sava-borsa, az író stílusa és amiért szerintem klasszikusokat is érdemes olvasni, az marad ki belőle. Lehet, hogy én is már kihalóban lévő ős-rajongó vagyok? Talán tényleg ez a jövő generációjának igénye: minél gyorsabban képbe kerülni, és ezt el kell fogadni, ha valaki tömegekben gondolkodik.
 11. Pildi

  Star Wars: Galaxy of Adventures

  Ez abszolút anime dizájn. A legkisebb nézők becsatornázását célozhatja az SW rajongók táborába. Már nem bízzák ezt a véletlenre, vagy arra, hogy majd a rajongó szülők ezt megteszik a klasszikus módszerrel.
 12. Pildi

  Egyéb fontos

  Boldog szülinapot, Nute!
 13. Pildi

  Könyvek

  Az angol nyelvtudás fontos, de abba újra bele lehet jönni, ha korábban foglalkoztál levelezéssel. Az elkötelezettség, de főleg a téma és az eddigi könyvek ismerete szerintem sokkal fontosabb, az előbbit nem kell magyarázni, azt utóbbinál pedig az esetleges hiányosságokat nehezebb behozni rövid távon, még ha meg is van a lelkesedés. Ha hosszú távon jól akarnak járni, akkor ezt nézik inkább.
 14. Pildi

  Könyvek

  Gratulálok! Remélem, Te leszel a befutó. Nehezen hiszem, hogy Nálad hozzáértőbbet találnának, ami a témában való jártasságot illeti.
 15. Pildi

  DJ, az életművész

  Hát igen, ha a hajó nem hasad ketté, akkor BB-8-nek nem sok esélye lett volna, idő hiányában, segíteni.
×

Fontos információ