Ugrás a kommentre

Pildi

Tag
 • Összes hozzászólás:

  9.185
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Pildi minden hozzászólása

 1. Pildi

  A The Clone Wars animációs sorozat

  Ez a legnagyobb meglepetés, amit a Disney szerzett eddig. Ezek után tényleg bármi jöhet még.
 2. Pildi

  A The Clone Wars animációs sorozat

  Remek hír! Látni a még közvetlenebb előzményeit az Ep3-nak - ez több mint nsgyszerű!
 3. Pildi

  Vélemények és javaslatok

  Miután mindenkinek tetszett, aki mondott valamit?
 4. Pildi

  Vélemények és javaslatok

  Nekem tetszik így.
 5. Pildi

  Kantin

  Nagyon sajnálom, hogy nem tudok részt venni a kvízben, érdekesnek ígérkezik, és amúgy is régen volt már az előző. Bence, remélem, hogy a most fel nem használt kérdések talaján hamarosan kinőhet egy újabb kvíz is.
 6. Pildi

  Box Office

  Legyen
 7. Pildi

  Sorozatok

  Nekem is szimpatikus. Talán addigra felzárkózom a sorozat korábbi részeivel is, mire kezdődni fog.
 8. Azért a belelátás még nem letöltés. Nem hiszem, hogy letöltést képzelt volna bárki is egy Rey kaliberű karakternél.
 9. Ez azért érdekes főleg, mert Kylo biztos tanult vívni, Rey viszont biztosan nem, ő tényleg csak ösztönösen használja a kardot. És mégis van hasonlóság... Na ebből vajon mi következik?
 10. Pildi

  Box Office

  Már én is nagyon váron BD-n. Talán vicces, de nálam ez a film már most klasszikus, elsőre is nagyon bejött, de negyedszerre tetszett a legjobban. Simán ott a helye sorban, méltó tagja lesz a gyűjteménynek.
 11. Pildi

  Filmek

  A Loving Vincent engem is érdekel. Örülök, hogy ilyen jó véleménnyel vagy róla, így most már biztos, hogy megnézem.
 12. Pildi

  Mennyire egységes a tíz film együtt?

  Ajaj, én már akkor is nehezen csináltam listát, amikor még csak 6 film volt, most már egyáltalán nem tudok. Talán az első és az utolsó helyezetteket még meg tudom határozni, azzal együtt, hogy ez valóban olyan lista, amelyben minden film nagyon jó, és csak egymáshoz képest lehet rangsorolni. Egyébként nálam nagyon hasonló ehhez az eleje és a vége, azzal a különbséggel, hogy nálam továbbra is a ROTS az első, mert az gyakorolta rám moziban a legnagyobb hatást, amikor először láttam (ráadásul felnőttkorban), és mert azóta is töretlenül szeretem. A TLJ a második, ezt most már én is egyre inkább így érzem, bár én nagyon messze vagyok a 41 megtekintéstől. A köztes sorrend teljesen bizonytalan, a végére viszont én is a TPM-et raknám, egyszerűen azért, mert az tetszett a legkevésbé, amikor először láttam, ahogy ezt itt már többször be is vallottam, de persze mára már az is teljesen rehabilitálva lett.
 13. Pildi

  A Star Wars Saga jövője

  Ilyen album akkor készülne, ha ebben nagy üzleti lehetőséget látna valaki, de ezt kétlem. Emberek milliói nem valószínű, hogy megvennék, főleg, ha valóban igényes munka lenne, ennek megfelelő áron. Annyi minden más van, amire lehet SW témában jó sok pénzt költeni, és költenek is... Ez csak egy réteg igény azokhoz képest. Bár én is szívesen megnézném.
 14. Pildi

  A Star Wars Saga jövője

  Tudom, csak azt akartam ezzel hangsúlyozni, hogy nem a kor számít, hanem a hozzáállás.
 15. Pildi

  A Star Wars Saga jövője

  Hát mi tuti nem ilyen 70 éves vének leszünk.
 16. Nem volt szándékomban Kylo Ren érdemeit kisebbíteni, azzal nincs semmi gondom, hogy az új trilógia legérdekesebb és legizgalmasabb karaktere, mert magam is így gondolom, ahogy azt is , hogy iszonyúan jó gonosz figura, pont azért, mert nem sablonos egyáltalán, ahogy a tettei és a motivációi sem. Én mindössze Csoli írására reagáltam, hogy a szempontjai nekem kevésbé átélhetőek.
 17. A Vaderes résszel nem értek egyet, mert azért róla sokkal több mindet tudunk, mit miért csinált, ezért a magam részéről a tragédiája is sokkal átélhetőbb. Ezzel szemben Kylo Ren életéről csupán utalások vannak, ettől függetlenül vagy talán épp azért viszont érdekes karakter, és igen, azzal teljes mértékben egyetértek, hogy a bukása szívszorítónak várható.
 18. Pildi

  Vélemények és javaslatok

  Nem tudom, mi történt, de most már látok minden új emotikont teljes pompájában. Nagyon jók.
 19. Pildi

  Sport

  Egy olasz kempingben nyaralok a családdal, és a belga nyaralók most óriási örömünnepet tartanak. Már a meccsnézés sem volt semmi.
 20. Pildi

  Vélemények és javaslatok

  Asszem kibírom most már hétvégéig.
 21. Pildi

  Box Office

  És vajon ekkor készülne hozzá folytatás? Vagy ahhoz sokkal nagyobb bevétel kellene?
 22. Pildi

  Vélemények és javaslatok

  Én telefonról nézve most már látom az új vicces, zavaros és szomorú ikonokat, de a többi maradt a régi. Ezek szerint azok is megváltoztak, ahol a színek követik a korábbi ikonokét, de az ikonok maguk újak? Csak hogy tudjam, mire számítsak majd, ha otthon látom.
 23. Pildi

  Rey, az utolsó/első Jedi

  De az is lehet, hogy maga Yoda sem tudta elolvasni őket. Olyan lehetne ez az egész, mint a császár nem létező ruhája: senki sem látja, de hogy ez ne derüljön ki, annál jobban méltatja.
 24. Pildi

  Értékeld a filmet

  Köszönöm, hogy ezt leírtad. Én is valami ilyesmire gondoltam, csak nem volt türelmem leírni.
 25. Pildi

  Értékeld a filmet

  Ugyan már, azt nem gondolhatod komolyan, hogy ez a nők szerényebb képességei miatt van.....
×

Fontos információ