Jump to content

A fórum közössége


Donát
 Share

Recommended Posts

Chapter One

 

A házigazda.

 

2005. június. 17.

 

Látszólag semmitmondó dátum, leszámítva azokat, akik ilyenkor ünneplik születésnapukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat, és még sorolhatnám.

 

Ezen az egyszerű, gyakorlatilag semmit sem mondó napon született meg a SAGA fórum.

Nem vitás, hogy az ötlet régebbről származik (valahol a Prequel kedvelők fórumán gyökeredzett), de megvalósulása ehhez a naphoz köthető.

 

A fórum motorja beindult, s a tagok létszáma egyre nő. Olyan ez, mint mikor húsz-harminc ember házibuliba megy, ahol a zenét Figrin D'an és együttese szolgáltatja, a piát a Cantina bár állja, a tulajdonos pedig nem más, mint maga a híres pod race versenyző, Ody Mandrell.

 

Több mint 9000 hozzászólás, az összes hozzászólások több mint 21 százaléka, naponta legalább 17 bejegyzés... ez aztán a megdöbbentő versenyidő! Nem csoda hát, ha a mi házigazdánkat mindenki tiszteli. Persze nemcsak emiatt.

 

Egyrészről Ody imádja a Star warst, ami egy Csillagok háborúja fórumon nem elhanyagolandó tény, másrészről féken tartja az esetleges ( s egyáltalán nem gyakori ) indulatokat, harmadrészt senki sem feledi: nagyrészt neki köszönhetjük meghívásunkat e páratlan házibuliba.

 

Házigazdánk ötvözi magában mindazokat a tulajdonságokat, ami a házibulit igazán jó házibulivá teszi. Vendégszerető, segítőkész, humánus, s ami egyáltalán nem elhanyagolandó: mindig mindenhol ott van, ha kell feldobja a társalgást, ha kell szétválasztja a feleket. Ha kell, egy kicsit rászól a hangoskodókra, hogy azt a vázát talán mégsem kellene eltörni...

 

Persze, mint a pod-race versenyzők többsége, ő is hirtelen haragú, s ha valamit a fejébe vesz, nehéz meggyőzni ellenkezőjéről, de mint vendéglátó, ehhez abszolút joga van, s mi, jól nevelt vendégek elfogadjuk, megértjük ezt (még ha egyszer-egyszer lázongunk is ellene).

 

Akárhogyan is, nap nap után e házibuliba járni, több mint másfél év után sem unalmas. Van, hogy persze az ember hulla fáradt, vagy épp rajta kívül álló okok miatt ki hagy egy-egy estét, hetet, hónapot, de mind a házigazdák, mind a vendégek megbocsátók, s aki egyszer belépett e házba, annak az ajtó mindaddig nyitva áll, amíg be nem csapja magaután.

 

S ki tudja... talán egyszer... sok-sok év múlva, talán nekünk, vendégeknek is lesz egy házunk, ahol mi is ilyen jó hangulatú bulikat tarthatunk, s ahol mi is olyan jó fej házigazdák lehetünk, mint Ody

 

(folytatása következik: A kvízmester)

 

 

Donát

Edited by Csabai Donát
Link to comment
Share on other sites

Te is megkapod majd a részed, öregharcos :P

 

 

Donát

Figyi, tőlem kapsz két rekesz sört ha kompromitáló infókat dobsz fel a többiekről. Nehogy má' csak nyájas dolgok kerüljenek föl! :P:) :) :)

Ilyen kurva rendes még Ody se lehet amiket írtál róla. :D :D :D

Link to comment
Share on other sites

Egyébként pedig utálom a sört (ahogy az alkohol többi 99,9%-t is) :D

És mi az az egy tized százalék? A rumosmegy? :D

Fura napkor jött ez az ötleted Donát. Éppen ma bogarásztam az sw.hu-ról lementett dolgaim között, és a kezembe került egy ilyesmi dokument, amit szintén te írtál:

starwars.hu fórum, episode III topic, 34568. hozzászólás 2005.03.16 15:58:38, csabaidonat

 

 

Mivel már másfél éve fórumozom, kialakult a törzsfórumozókról egy kép a fejemben. Néhány szóval jellemeznélek titeket, ha nem gond. Ha valakit kihagyok előre is sorry:)

Tibi - szuperkém, a linkek ura. Neki köszönhetjük képeink és spoilereink legtöbbjét, legalábbis ő hívta rá fel a figyelmünket.

Turegga - a legönzetlenebb rajongó. Nagyon nagy köszönet jár neki, amiért ennyi mindent megoszt velünk.

Plok - Halverő barátunk fantasztikus angol tudással, és remek hírszerkesztői képességekkel. Emellett a leglelkiismeretesebb rajongó, akit ismerek. Egy nagy hurrá - és még több is - neki is kijár.

Ody - a Prequel imádó, aki hihetetlen határozott, és kissé hirtelen haragú is. Ezzel együtt nívós hozzászólásai és remek humora fantasztikus szintre emeli a fórum színvonalát.

B'ommar: Az egyik legkritikusabb rajongó. Legalább olyan határozott, mint Ody. Legnagyobb erénye,hogy ugyanolyan könnyen meglátja a film hibáit, mint előnyeit, és el is ismeri őket, és elfogadja azokat.

Jedi Master Yoda - az antiékezetek képviselője, és persze az Erő nagy mestere:)

Sith Losee master - spoiler és egyéb nyalánkságokra ő is fel szokta hívni figyelmünket, ő is nagy dícséretet érdemel.

Atlas - ping-pong és számítógép zseni:))) És mellesleg imádom a kritikáit:)

Dzséjt - Aayla Secura rajongó:)Az első szó, ami eszembe jut róla: Jump to lightspeed, a második: szinkron ruleez:)

Darth Metró - Yoda vs. Sidious egalizálója, nagy Yoda rajongó, és fantasztikusan megvilágítja a kis zöld fülű jellemét.

Forceuser - az Erő használó.:)))

Obi1 - latin bika:) Hozzászólásait élmény olvasni, én mondom. Számomra sok dolgot új megvilágításba helyez:)

Lokatelli - róla is hasonló jókat tudok mondani. Nagy tudással rendelkezik a Star wars terén, és szeretem a hozzászólásait.

SimonZ - a háttérkép király!!!:))) Photoshop ruleez:)) emellett dícséretet érdemel színvonalas honlapja, és angol tudása.

Zed Zero - classic rajongó, aki azonban szereti a prequelt. A történettel majdnem tőkéletesen elégedett, a látvánnyal azonban csak 80%-ig. Ja, és Zed Zero kapitány ruleeez:)))

Buba Fett - mostanában kevésszer jut a fórum közelébe, mégis a fiatalos lendület tökéletes megtestesítője. Neki is remek meglátásai vannak.

Zééé - A humor nagyágyúja. És a szenes lapát nagymestere.Hát ennyi. Bocsánat az offért, de ezt most már ideje volt leírnom. nem tudom miért. mondom, ha valakit kihagytam, attól elnézést kérek. És ezek szigorúan a bennem kialakult képek, és előfordulhat, hogy valakit tévesen ítéltem meg, tőlük előre is elnézés.:))))))

Link to comment
Share on other sites

Ide mindenkiről szép és jó dolog kerül fel. :)

 

 

 

 

Donát

Figyi. Én nem leszek olyan piszok hozzád, az én jellemzésemnél lehetsz nyugodtan öszinte :)

Nyugodtam leírhatod, hogy mekkora ganéj vagyok nem lesz semmi harag belőle.

Ody meg elmehet a sunyiba! Úgyse kajálom be, hogy nem fizetet le. :):D

Link to comment
Share on other sites

Ha ő nem, majd leírom én, hogy megnyugodjon a lelki békéd :)

Örülök, hogy ennyire felbátorítottam a közösséget :):P

De végülis egyszer elég lesz bőven leírni. :)

Tudod mit Dzséjt! Te írd azt, hogy kurvára rendes vagyok. Aztán majdcsak kialakul egy vitafórum :D :D :D

Link to comment
Share on other sites

Nagyon kedves a topikötlet!

Ha ennyi jót fogsz összehordani mindannyiunkról, kifogysz majd a jelzőkből.

Persze a fele sem lesz igaz :para:

 

Dzséjt által beillesztett hozzászólás pedig nekem nincs lementve, de minden szavára emlékszem. Nagyon szívmelengető volt már akkoris, most visszaolvasni külön élmény.

Link to comment
Share on other sites

Nekem egy-két hete került a szemem ügyébe ez a hozzászólás, amikor a Guglival kerestem valamit, és a találatok között bejött a starwars.hu fóruma. Rögtön elolvastam három-négy oldalnyi bejegyzést, köztük ezt is. Hej, micsoda idők voltak azok, még a premier előtt! :lol:

 

Jó gondolat ez a topik, Donát!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information