Jump to content

Obi1

Tag
 • Content count

  6749
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Obi1

 • Rank
  Mr.
 • Birthday 11/05/1991

 • MSN
  latinbika@yahoo.com
 • Weboldal címe:
  http://

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés:
  Filmek, sorozatok..

 • Ajánló
  Zsíros Béla

Recent Profile Visitors

5737 profile views
 1. Nolan semmiképp se rendezze, hiába a kedvenc rendezőm jelenleg, az ő látásmódja túl romantikamentes egy meséhez. Mondjuk az egyik kedvenc filmje tudtommal a Csillagok Háborúja. Inkább Abrams akkor már. Gondolom John Williams se nagyon fog már visszatérni, nélküle meg nem tudok elképzelni SW-os mozgóképet.
 2. Ez arcon csapott. Szerintem egy gond van. Az hogy folytatódni fog a Star Wars előbb-utóbb valamilyen módon, ebben biztosak lehettünk, de az hogy a Disney már az első közleményében azt mondja hogy ők bizony 2 évente új SW filmet fognak gyártani, mindenféle légből kapott ötletekből.. ez nem bizakodásra ad okot, hanem arra hogy tömegcikké válnak a SW filmek, nem lesz már kuriózum, egy egyedülálló világ amiből nem készítenek mindenféle sz*rt. George Lucas 16 éven át tervezte mondhatni a folytatást, ezek meg csettintenek és már a játékbábukat gyártják a 7. részhez. Lehet folytatni a SW-t, nem azzal van a gond, de ne k*rvuljon el.
 3. Obi1

  Sorozatok

  Megérte várni a Dexterre, nagyon jól sikerült szerintem az évadnyitó. Bár fogalmam sincs hogy konkrétan merre viszik majd a szálakat.
 4. Obi1

  Fórumtali

  Aranyszabály, a lényeg hogy ne legyen hidegebb az levegő mint a sör, és nincsen para.
 5. Obi1

  Fórumtali

  Én elvileg el tudok menni, nagyjából szabad is a napom. Kár hogy holnap is ilyen cseszett rossz idő lesz.
 6. Obi1

  Filmek

  Azért a Twilight szidásánál nem sok nagyobb divat létezik, valljuk be. Sok sz*r filmet láttam már életemben, és bár valóban nem lett valami jó a Twilight-széria(csak az elsőt láttam), de a közelükbe sincsen azoknak a borzalmaknak. Érveket felsorakoztatni hogy na vajon miért is rosszabb a Nagymenőknél, olyan mint ha azt ecsetelnénk hogy de hát a Júlia regények történetvezetésben elmaradnak a Trónok Harcától, miért olvassa annyi öreglány? Mint ahogy a fiúknak is elég annyi néha egy filmben hogy kocsikká alakuló robotok 2 órán keresztül püfölik egymást, a lányoknak is elég pár kigyúrt tini és a vámpír-romantika.
 7. Két szak? Az szép. Örülök hogy bejött neked Bomarr az egyetem, én eddig eléggé vegyeseket hallottam, főleg a BKH-ról. A TO-sok nálunk is borzalmasak voltak Óbudain, én konkrétan kiábrándultam az emberekből minden egyes alkalommal mikor náluk kellett valamit intézni. Most mind a kettőre be kell mennem, és mindkét egyetemnek tejelnem kell már csak azért, hogy egyáltalán elbírálásra terjesszék az eddigi eredményeim áthozását. MSc-re is ide akarok menni a SZIE-re amúgy, alapszakkal sokra nem lehet menni sajnos.
 8. Hát.. majd 20 ezer volt az ára, és fehér pólón és napi 3 (sz*r) kaján kívül szerintem nem is kaptunk semmit se. Csak néha pár deci minőségi Dínom-dánom bort. A szervetlenség meg iszonyú durva volt, volt hogy 3 órás csúszások voltak, egyik nap délután 5-kor kezdődött csak a program. Mire jártál, bejött a suli?
 9. Köszi. A Szent István Egyetemén, Gödöllőn. Ott volt a gólyatábor a SZIE fő campusának a kollégiumában, illetve körülötte. Kicsit sajnálom hogy én nem oda fogok járni, tekintve hogy így néz ki a Gödöllői, és a budapesti csak kábé egy lépcsőház Angyalföld szélén.
 10. Obi1

  Sorozatok

  Szerintem szimplán a messze legjobb sorozat a Breaking Bad ami jelenleg megy a tévében, egyszerűen lehengerlő. Bevallom bár tetszett az első évad, még nem igazán értettem a hype-ot, hogy mi ebben olyan zseniális. A BB erényei csak később jönnek ki, mert ez a sorozat a változásról szól, az átalakulásról, csak úgy mint a kémia. És amellett hogy minden egyes karaktere tökéletesen bemutatott, azt hiszem az ilyenfajta jelenségre szokták azt mondani hogy audiovizuális orgazmus, iszonyú kreatív a fényképezés és a többi technikai oldal. Csak az nézze aki már látta az előző évadig minimum, nagyon eltalált videó: http://www.youtube.com/watch?v=NuN-70bICR4
 11. Mostanában újra Stones lázban égek. Egész nap ez megy a fejemben: http://www.youtube.com/watch?v=inzCOWDKJVY
 12. Nem akarok senkit se kihagyni az elmúlt hetek születésnapi terméseiből, szóval mindenkinek boldog szülinapot kívánok. Én ma jöttem vissza gólyatáborból, iszonyat tömény volt, öt nap alatt aludtam öt órát. Meredek volt. Meg második lettem/lettünk sörivó-versenynél, az első helyezett egy országos bajnok volt, méghozzá lány. Akkor néztem nagyot, amikor kvíz-shownál a híres rekordoknál felbukkant Simon Zoli lego-mozaikja, szereztem is a csapatnak egy pontot.
 13. Csak ez egy olyan dolog, hogy akár írhatott is volna Zimmer egy emlékezetes témát, de egyszerűen nem illik a filmhez, direkt nem akartak "fütyülhető" főtémát Batmannek. Elvenné az egész világ megvalósításának az értelmét.
 14. Obi1

  Filmek

  Ja és még valami. Elég vékony a határ az igényesség, és a sznobság között, de erősen meg lehet őket különböztetni. Szereted Flóri a nem közönséges filmeket? Írjál róluk kedvcsinálókat, mondd meg hogy melyiket ajánlod, melyiket nem. De csupán azzal az állítólagos ténnyel kérkedni, hogy te mekkora filmértő vagy, az nulla, mint ahogy más kritikájával dobálózni is nulla. Nem kell műértőnek lenni ahhoz, hogy lássuk hogy a Transformers (szegény már nagyon csuklik) nem a filmművészet alfa és ómegája, csak egy egyszerű, nyilvánvalóan hibákkal teli akciófilm. Ez olyan mint ha nagyon fontoskodóan megállapítanád, hogy érthetetlen módon az Adambrau rosszabb sör mint Guinness, nem érted miért isszák a munkások. Köszönjük Sherlock. Érteni a filmekhez nem egyenlő azzal, hogy képes vagy rámondani a sz*rra hogy sz*r. Nem emlékszem mikor elemeztél volna egy filmet is, ha már szerinted értesz hozzá. Plusz. Bármennyire is hihetetlen, nem te találtad fel a spanyol viaszt. Múltkor is elkezdted hogy csak te nézel ilyen ritka filmeket mint az Intouchables, pedig alig van olyan a fórumon aki ne látta volna, és nincs nagyon annál hype-oltabb film a netes fórumokon, ami igaz a szintén említett The Raidre is, amit még én is egy hónapja már láttam, az előbbit több mint fél éve. Pedig nem fogyasztok sok filmet.
 15. Imádom ezt a rajzfilmet, rém hangulatos, a zene meg baromi jól megfogta Batman karakterének, drámaiságának a lényegét.
×
×
 • Create New...

Important Information