Jump to content

kolmilan

Tag
 • Content count

  3517
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

198 Nagyon kedvelt

1 Follower

About kolmilan

 • Rank
  Éjfúria
 • Birthday 08/06/1994

 • Ajánló
  SimonZ

Recent Profile Visitors

5846 profile views
 1. Korántsem. Egyre több és több embert oltanak be.
 2. Ausztriában kötelező beszerzési áron adniuk a boltoknak, ez olyan 60 cent = 200 Ft/db szokott lenni. Mindig van elég. Én egyébként Aliexpressről rendeltem 100 darabot, 70 forintos darabáron. Kevesebb, mint egy hónap alatt meg is érkezik.
 3. Nektek. Miylen. Házsimózsitok. Van. Ót. Honn???????
 4. A Firefoxhoz való Video DownloadHelper kiegészítő talán le tudja tölteni.
 5. Na igen, miattad ( @Yoda József ) lett echo chamber a Közélet klub, mert kiléptél.
 6. Te komolyan nem látod a különbséget aközött, amikor fegyvertelen embereket fojtanak meg a rendőrök (Floyd), vagy álmukban lőnek le ártatlanokat (Breonna Taylor); és amikor felfegyverkezett lázadók törnek be az ország parlamentjébe, megzavarva a demokratikus választások szentesítésének folyamatát? Igen, itt kettős mérce van.
 7. Konkrétan kinyitották nekik a kordonokat: A Capitolium tavaly nyáron a BLM-tüntetés alatt. Ezt a megmozdulást is jó előre bejelentették, nem hiszem el, hogy ne lehetett volna rá ugyanígy felkészülni. 2017-ben a Trump-féle egészségügy ellen tüntetőket a kerekesszékeikből rángatták ki: Engem nem az erőszakos fellépés hiánya zavar, hanem a világos kettős mérce.
 8. A rendőrök úgy bánnak velük, mint a hímes tojással. Az előbb láttam, hogy egy rohamrendőr kézen fogva segített le egy tüntetőt a lépcsőn.
 9. A Dunán épp John Williams-koncert megy
 10. Boldog karácsonyt mindenkinek!
 11. Lehet, szentségtörés, de ott ez a jelenet ugrott be "Becsaptalaaak!"
 12. UTF-8 kódolású a legújabb, de most feltöltöttem Windows-1250 kódolással, amivel valószínűleg már meg fog birkózni a TV-d.
 13. Megnézném, mit csinál egy gyakorlógömbbel.
×
×
 • Create New...

Important Information