Ugrás a kommentre

Yoda József

Tag
 • Összes hozzászólás:

  2.150
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

323 Nagyon kedvelt

Yoda József profilja

 • Rang
  Jedi lovag
 • Születésnap 1997-09-13

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés:
  Star Wars, foci, könyvek

Legutóbbi látogatók

4.016 profil megtekintés
 1. Yoda József

  Rey, az utolsó/első Jedi

  Végülis a Rebels óta ez nem lehetetlen
 2. Yoda József

  EPIX spoileres topik

  2 éve ezen a napon jelentették be a címet ideje lenne már ennek is Star Wars Show se volt még idén, nagy a csend
 3. A Legendsben villámokkal ölte meg Amúgy nem kell aktivált karddal settenkedni, elég csak "belenyitnod" az áldozatba, ahogy Kylo tette Snoke-kal.
 4. A Solo Oscar jelölést kapott legjobb vizuális effektek kategóriában!
 5. Yoda József

  EPIX spoileres topik

  Azóta tanulhatott Riantől, hogyan kell titkot tartani
 6. Yoda József

  Tippek, fogadások

  @Bence1997 Te általában látod a jövőt, ez Jedi-vonás
 7. Yoda József

  Rey, az utolsó/első Jedi

  Még mindig nem lehetetlen pedig
 8. Yoda József

  A szereplők

  Igen. Ez az amire gondoltam én is, illetve redditen is írták ezt.
 9. Yoda József

  A szereplők

  Igazság szerint ilyet nem jelentett ki, hogy egy ismert szereplőt alakítana... Bele lehet persze ezt is magyarázni.
 10. Yoda József

  Tippek, fogadások

  1. Rey meg fog halni: nem2. Finn meg fog halni: nem3. Kylo Ren meg fog halni: igen4. Poe Dameron meg fog halni: nem5. Anakin/Vader meg fog jelenni erő szelemként: igen6. Luke meg fog jelenni erő szelemként: igen7. Yoda meg fog jelenni erő szelemként: igen8. Obi-Wan meg fog jelenni erő szellemként: nem9. Snoke benne lesz a filmben (pl. flashback): igen10. Háborút Első Rend/Ellenállás/Egyik se nyeri: egyik se11. Rey valamelyik szülője egy ismert karakter: nem12. Kylo Ren el fogja árulni az Első Rendet: igen13. Újra láthatunk egy a I.-VI. epizód filmekből ismert bolygót: igen14. Valamelyik animációs sorozatból ismert karakter, űrhajó vagy helyszín benne lesz a filmben vagy utalnak rá: igen15. Cliffhanger-el zárul a film: nem16. Megemlítik a Whilleket: nem17. Lesz a filmben flashback: igen18. Lesz a filmben látomás: igen19. Ezeréves Sólyom megsemmisül: nem20. Rey-en kívül egy eddig nem ismert világos oldali erőhasználó is harcolni fog az Ellenállás mellett: nem21. Megalakul egy új Jedi rend: igen22. Megalakul egy új szervezet vagy államforma a galaxisban: igen23. A film címében benne lesz a "of" elöljáró: igen24. Lesz a filmben a PT eseményeire (YE32-YE19) utalás: igen25. Lesz időugrás a filmben: igen26. Ez lesz a leghosszabb Star Wars film (jelenleg a The Last Jedi 152 perccel): igen27. Leia-nak offscreen halála lesz: igen28: Poe lesz az Ellenállás vezetője: igen29: Rey új fénykardja kétpengés lesz: nem30: Ren lovagok harcolni fognak a filmben: igen31: Skywalker vérvonal ki fog halni: igen
 11. Yoda József

  Rian Johnson új trilógiája

  @pb69 Arról szerintem a Trónok harca-páros trilógiája fog szólni. De akkor finomítom: az egyik készülő trilógia az Ismeretlen Régió történelmét fogja elmesélni. Ez az én tippem.
 12. Yoda József

  Rian Johnson új trilógiája

  Érthette azt "bizonyos szemszögből nézve" is
 13. Yoda József

  Rian Johnson új trilógiája

  Mi van, ha Rian trilógiája az Ismeretlen régiókban fog játszódni, párhuzamosan ep1-ep6-os időszakkal, vagy annak egy részével. És többek között Snoke múltjának részletes kibontására is sor kerülhetne. Annyira keveset tudunk az egész helyről, hogy nagyon kéne már valami oda. "Soha nem látott szereplők, a galaxis soha nem látott helyszínén" Nem zárja ki semmi ezt a lehetőséget. Így a köztársaságnak (I-III), a birodalomnak (IV-VI), és az ismeretlen régióknak (Rian I-Rian III) is meglenne a maga trilógiája, a VII-XI pedig egyfajta összekötő-lezáró trilógia lenne.
 14. Yoda József

  Tippek, fogadások

  Én benne lennék, viszont érdemes lenne még a mostani időszakban csinálni, amikor még semmilyen spoileres infónk nincs a filmről Ha a TLJ-nél is lett volna ilyen amúgy, szerintem azt mindenki bebukta volna
 15. Yoda József

  Teaser trailer

  Az elvileg official, hogy nem Kylo volt az egyetlen tanítványa az élete során. Kérdés, hogy jelenben volt-e neki másik.
×

Fontos információ: A webhely használatával elfogadod és betartod a fórumszabályzatot.