Jump to content

Wilde

Tag
 • Content count

  3443
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Wilde last won the day on March 17 2019

Wilde had the most liked content!

Community Reputation

953 Nagyon kedvelt

About Wilde

 • Rank
  Jedi Knight
 • Birthday 04/27/1992

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés:
  Filmek, sorozatok, könyvek, NFL, NBA...

Recent Profile Visitors

4151 profile views
 1. Ez azért van így, mert az első két God of War eredetileg PS2-re jelent meg, majd a God of War Collection keretében tették elérhetővé az elve a PS3-ra készült harmadik rész mellett arra a konzolra. Később a harmadikból készült remastered verzió, az első kettőből viszont (más PS2-es régi játékokkal ellentétben) nem, így sajnos (nekem is kimaradtak azok a játékok) az első két játék nem volt elérhető PS4-re. Ha jól emlékszem Te voltál, aki csináltál korábban egy ilyen összegzést, élménybeszámolót még az előző generáció (valójában már az eggyel ezelőtti Xbox 360) kedvenc játékairól, egy
 2. Fantasztikus lett mind a három poszter! Nekem a prequel a kedvencem és az nagyon tetszik, hogy ahogy a trilógiát végigkíséri a sötét oldal erősödése és itt mind a három képen egy sith került a középpontba, előbb a két tanítvány, majd a harmadik részre, a hatalom átvételére maga Palpatine. A legjobban viszont az tetszett meg a posztersorozatban, ahogy diszkréten a kompozíció alján végig lehet követni Anakin útját a Shmitől való elválástól a Padméval közös szerelmen át egészen az Obi-Wan elleni párbajig és a bukásig, úgy hogy közben már feltünik egy átmenetként Vader is a háttérben.
 3. @JakeSully @Lenci @luke19 Boldog születésnapot!
 4. Volt ilyen kapcsolt mű Palpatine kapcsán a film előtt? Én nem tudok róla, maximum annyit, hogy Ian McDiarmid az egyik előzetesnél tiszteletét tette és ebből lehetett arra következeteni, hogy valamilyen formában benne lehet majd a filmben. Aki csak a filmeket ismeri az pedig szerintem a diskurzus szempontjából nem tényező, mert a kérdés az, hogy létezette-e valami előtte, vagy nem (ezért nem mindegy, hogy előre mutatnak meg valamit, vagy utólag magyarázzák meg, miután egyszer csak bedobják). Ebben az esetben Grievous már szerepelt a film előtt is, de abban igazad van, hogy a háttértörténetét ne
 5. Palpatine visszatérésének egyszerűen a nyitószövegben való bejelentését és az ezt követő bemutatását érintő korábbi gondolataiddal nagyon egyet értek, ezt a két kiemelt kijelentést viszont azért árnyalnám egy kicsit: Dooku tényleg úgy kerül elő a második filmben, hogy előtte nem láttuk, nem is hallottunk róla, de azért azt érdemes figyelembe venni, hogy egy trilógián belül két epizód között itt telik el a leghosszabb idő, konkrétan egy évtized (kontextusba helyezve az egész sequel trilógia nagyjából 2 éven belül lezajlik). Tíz év alatt (ez az intervallum ráadásul Palpatine ciklusáv
 6. @Darth Riddick Korábban nekem is eszembe jutott, hogy lehetne folytatni, de aztán kiment a fejemből. A részleteket majd még megbeszéljük, de előzetesen én benne vagyok. A többihez meg gratulálok!
 7. Lehet nem várom meg a magyar kiadást és elolvasom angolul, nagyon várós ez a korszak úgy, hogy egy teljesen új érába kalandozhatunk el.
 8. Mondjuk úgy, hogy ez is idénre csúszott, mint a Dűne , de mindenképpen érkezik majd (előtte a Mandi évadértékelőt fejezem be).
 9. Boldog új évet kívánok a fórumtársaknak, kívánom, hogy mindenkinek teljesüljön az, amit idénre tervezett! @gafz Boldog születésnapot!
 10. Nekem tetszett ez a mechanika, emiatt nem csak azért érdemes megtanulni a támadási mintákat és az openingeket, hogy mikor érdemes egy támadást bevinni, hanem azért is, hogy mikor lehet biztonságosan healelni. Annyiban tényleg nehezebb ez, hogy itt én is úgy emlékszem, hogy relatíve hosszú ideig tart míg BD odaadja a stimet, a DS-ekben több item is van (amelyek különböző gyorsasággal használhatóak és a hatásuk - azonnal tölt életet, vagy folyamatosan egy adott ideig - is eltérő), de mindegyik gördülékenyebben ment ennél. Én annak örülnék, ha azt a játék elemet emelnék át a következő részre, ami
 11. Köszi, először azt hittem, hogy valamelyik részben láthattuk is konkrétan, csak én nem emlékszem rá... de nekem így nem állt össze, mielőtt összefoglaltad.
 12. Számomra ez volt az egyik legemlékezetesebb premier, Karrdén, meg Donáton kívül itt ismertem meg személyesen a Fórum nagy részét. Maga a film meg nagyon különleges volt, egyszerre volt nagyon új és egyben tisztelgett az elődök előtt, sok minden még homályos volt, ment a nagy találgatás Rey kapcsán is... kicsit hiányoznak azok az idők. Tényleg nehéz elhinni, hogy ez már mind múlt idő, mikor annyira itt van előttem, hogy ez a korszak még mintha csak most indulna el.
 13. Ez miben volt benne, valamelyik könyvben?
×
×
 • Create New...

Important Information