Ugrás a kommentre

Wilde

Tag
 • Összes hozzászólás:

  2.763
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

122 Nagyon kedvelt

Wilde tevékenysége

 • Rang
  Jedi lovag
 • Születésnap 1992-04-27

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés:
  Filmek, sorozatok, könyvek, NFL, NBA...

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokkja le van tiltva, és nem jelenik meg más felhasználóknak.

 1. Wilde

  Sport

  Egy olasz edzőtől ilyen botrányos védekezést én még nem nagyon láttam. Az is lehet persze egy kérdés, hogy a mindenkori magyar válogatott Észtország ellen kaphat e három gólt (legyen bárki is az edző), de konkrétan az a harmadik gól, amit összehozott Kádár meg Gulácsi (két egyébként nemzetközi szinten is rutinos játékos), az még a Megye III-ban is gáz lenne!!!
 2. Wilde

  Egyéb fontos

  Kitöltöttem, bár nem nagyon fogyasztok ilyesmit. Egyébként ennek a felmérésnek mi a célja? A legtöbb kérdés, mintha a cukorral lett volna kapcsolatban, erről eszembe jutott egy Hamvas Béla idézet: "a cukor a hazugság szubsztanciája".
 3. Wilde

  1x02 - The Triple Dark

  Ez a rész is tetszett. A kalózok behozatala a történetbe nagyon jó ötlet volt. Az elején egyetértek Ody-val, hogy Kaz nagyon gyerekesen viselkedett, de azért volt néhány kifejezetten jól sikerült helyzetkomikum is közte és Grevel között. Kaz beilleszkedési nehézségeit jól mutatta be az a pár jelenet, ahol azt látjuk, hogy az előző részben való helytállásának ellenére sem találta még meg tökéletesen a helyét itt az állomáson és érzelmileg nagyon kötődik azokhoz a megszokott dolgokhoz, amelyek a múltjához kötik (az első trófe a kitüntetett jelentősége, amit aztán egy poénos szerepet is kapott, mint ajtókitámasztó, tetszett ez az ironikus megoldás). Az akciójelenetek és hajók még mindig baromi jól néznek ki. Ezek a kalózhajó dizájnok is remekül sikerültek, az egész támadás nagyon jól nézett ki, főleg úgy a háttérben azokkal a sötét fellegekkel, nagyon eltalálták azt jelenetetet, amikor berepülnek. A lakosok óvóhelyre menekülésével, pedig jól érzékeltették, hogy itt komoly dologról van szó és megadták a feszültséget a kalózok érkezésének. A csatában egyedül az nem tetszett, amikor szerintem teljesen feleslegesen volt egy olyan jelenet, amikor Kaz és Grevel felkenődik az egyik kalóz szélvédőjére, majd vissza is pottyannak ugyanoda, ahonnan indultak. Azért viszont külön piros pont, hogy az epizód végi feloldást nem Kaz hősiességével érték el, hogy bepattan egy vadászgépbe és ő is segíti visszaverni az ellent, hanem inkább az eszére támaszkodott és megoldotta ott helyben a problémát. Phasma megjelenésének a sztoriban pedig külön örülök, mert egyrészt már beteaselték az előző részben, másrészt egy újabb filmes karakterről tudhatunk meg többet és nem utolsó sorban itt Phasma igazán badassnek tűnik.
 4. Wilde

  A The Mandalorian Tv-sorozat

  Minél többet tudok meg erről a sorozatról, egyre jobban érdekel. Ezt az alvilági vonalat, ha tényleg olyan költségvetésből csinálják meg, mint az HBO és a Netflix zászlóshajóit, akkor ez a legkirályabb dolog lehet a Disney éra alatt.
 5. Wilde

  1x01 - The Recruit

  Eleinte nem igazán hozott lázba ez a sorozat, de aztán csak úgy döntöttem, hogy megnézem és összességében pozitívan csalódtam. Mondjuk rögtön a kezdés nem volt valami erőteljes, de ahogy egyre jobban megismerhettük a karaktereket, már lehetett hozzájuk kapcsolódni. Kaz engem elsőre a fiatal útkereső Ezrára emlékeztetett, de ezzel együtt azért más élethelyzetből indul, így az ő útja is érdekes lehet. Mondjuk ez a nagyzolás és magabiztosság inkább csak egy álcának tűnik, amivel a sebezhetőséget próbálja elfedni. Az apjával való kapcsolata körül lehetnek majd érdekes konfliktusok, főleg úgy, hogy itt Yeager is egyfajta apaszerepben tűnt fel sokszor. Az elején mondjuk furcsálltam, hogy Kaz ilyen gyorsan elkötelezte magát a küldetés mellett, de az jó volt, hogy a régi, már bejáratott szereplők is feltűntek, így az elején is voltak már ismerős arcok, akiket el lehetett helyezni a történetben. BB-8 szereplésének különösképpen örülök az új trilógia szinfoltja volt ő és úgy néz ki itt a sorozatban is sokat találkozhatunk majd vele, így, hogy Kaz társául szegődött. A Colossus nagyon jó kis helyszínnek ígérkezik, tényleg mindenféle fajba tartozó lény megtalálható itt és az egész helynek a hangulat nagyon illeszkedik a SW-hoz. Igazából mikor megérkeztünk ide, itt éreztem azt, hogy ez igazán egy SW sorozat (még, ha mondjuk már Leia is feltűnt korábban). A háttérben meghúzódó főszáll annyira még nem keltette fel az érdeklődésemet, de mindenképpen örülök annak, hogy minél többet megtudhatunk erről a korszakról. A verseny része engem annyira nem nyűgözött le, elég kiszámítható volt, hogy miként fog végződni, de az animációk, a stílus és az egész megalkotása egyrészt baromi jól nézett ki, másrészt egyáltalán nem volt zavaró az az éles váltás, ami a TCW, vagy a Rebelshez képest látható a képeken. A hajók is nagyon jól néztek és az egész koncepció abszolút rendben volt. A hangvételt tekintve sokkal könnyedebbre volt véve, mint az elődök, de ez összességében jól állt neki. Neeku nagyon jó comic relief karakter volt, néha fárasztó volt, de sosem volt kifejezetten zavaró, vagy erőltetett. A Yeager - Poe viszonyról remélem majd többet is megtudhatunk, kíváncsi lennék, mi volt az a tartozás konkrétan, amit Poe irányában emlegetett. Doza kapitányt nagyon jól felvezették, itt még a homályban tartva, hogy pontosan ki is ő és milyen karakterre számítsunk, de majd kíváncsi leszek rá is. Mindenesetre a lánya esetében tartok tőle (semmilyen előzetes infóim nincsenek a sorozatról, nem követtem a híreket), hogy itt valami szerelmi szál is kilátásba van helyezve, vagy legalábbis számomra furcsa odaadással viszonyult Kaz felé. Nem volt rossz kezdés, azt mindenképpen elérte, hogy előzetes ellenérzéseimet félretéve elkezdjen érdekelni a sorozat és várom a folytatást, van benne potenciál!
 6. Még időben, én is szavaztam. A zenéknél különösen jól jött a kis segítség, hogy bele lehetett hallgatni.
 7. Wilde

  Filmek

  Azóta kijött egy trailer is, engem kifejezetten érdekel ez a film és biztos meg fogom nézni, a képi világa és a hangulata is tetszik, de ahogy a főszereplő beszél az pont olyan, mint a legtöbb magyar filmben, ahol nem érzem azt, hogy ezt most tényleg az adott karakter mondja egy hétköznapi dialógus során, hanem az adott színész/színésznő csak felmondja a szövegét.
 8. Wilde

  Egyéb fontos

  Boldog születésnapot!
 9. Wilde

  Szombat esti quiz

  "He.. will avenge.. us"
 10. Wilde

  Szombat esti quiz

  18 induló, 6an értek be
 11. Wilde

  Szombat esti quiz

  Te honnan szeded ezeket? Van valami Vágó István best of?
 12. Wilde

  Szombat esti quiz

  Droidbait Cutup Hevy Fives
 13. Wilde

  Szombat esti quiz

  A legyőzött lasat harcos odaadja a fegyverét az ellenfelének, aki legyőzte őt.
 14. Wilde

  Szombat esti quiz

  De akkor az egyszerű és az összetett kérdéseknél is csak szimplán egy számot kell beírni? Akkor mi a különbség?
×

Fontos információ