Ugrás a kommentre

Frenkie

Tag
 • Összes hozzászólás:

  13.187
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

259 Nagyon kedvelt

Frenkie tevékenysége

 • Születésnap 1972-01-28

Elérhetőség

 • Weboldal címe:
  http://

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés:
  STAR WARS, MI MÁS?

Legutóbbi látogatók

11.019 profil megtekintés
 1. Frenkie

  Trailer

  Ugyanígy vagyok vele én is. Ez így ebben a formában egy értékelhetetlen nulla. Na nem baj majd nézik a gyerekek. Mi meg az élőszereplőst illetve jövőre a TCW-t.
 2. Frenkie

  Resistance

  Ha ez ilyen marad én egy részt sem fogok megnézni. Semmi sw hangulat nincs benne, a poénok 3 éves gyerek szinten vannak. A története sem fog meg. Baromira nem érdekel hogy egy gyerek kémkedik az Első Rend után. Ami engem ebből az érából érekelne az Kylo árulása, Luke hogyan képzi a Jediket, Snoke hogyan befolyásolja Kylot, Kylo viszonya a szüleihez. De ezeket biztos nem kapjuk meg. Szóval nekem ez nagy csalódás. Az animáció meg borzalom és rettenet. Hol van ez a TCW-hez képest?
 3. Frenkie

  A The Clone Wars animációs sorozat

  Látom ez süket fülekre talált. Innentől akkor én is gátlástalanul spoilerezni fogok. Ha ez ennyire érdektelenségbe fullad mert Dzséjt 'istenkirály' - nak lehet akkor nekem 'prosztó' legaljának is. Ámen. Készüljetek mert innentől mindenről nyíltan fogok írni lesz*rva hogy olvastátok - e a művet vagy nem Hisz a spoilertilalom csak a mezei nyomorultakra vonatkozik Big Dzséjt - re nem. Húsz ő olvasta őket tehát mindenki is. Ez alap vetés. Jelen írásom nem a mostani helyzetre vonatkozik hiszen most nem spoilerezett. Általában. A hócipőm tele van azzal hogy már minden könyvet tudok előre mert valamelyik topicban Dzséjt The Big Man beírja hogy ez meg az történt. Hisz ő olvasta. Ja hogy te nem a megjelenés napján? Magadra vess. De ha te merészelsz olyat írni ami.emi spoiler akkor te mekkora g*"ci vagy.
 4. Frenkie

  A The Clone Wars animációs sorozat

  Szerinted ha látom az alanti hozzászólásodat akkor beírom az enyémet hogy spoilereztél? Mert hülye azért nem vagyok. Mikor írtam az enyémet az alant látható hozzászólásod még nem látszott. Valószinü egy időben irtuk és te egy hangyaf*ingynyi idővel hamarabb küldted el. Így már érthető és elnézést hogy spoilerezéssel vádoltalak, de hidd el előfordult párszor hogy egy könyvből spoilereztél. Mert bármely info egy adott könyvből aki nem olvasta, annak spoiler. De még mindig nem értem hogy ha az utóbbi 4 év kánonkönyveiből érvel valaki miért nem lehet spoiler mögé rakni? Most nem erreől a konkrét esetről van szó, hanem általában. Én nem szeretem előre tudni pl mi van a könyvben. Szerintem nem olyan nagy kérés ez.
 5. Frenkie

  A The Clone Wars animációs sorozat

  Ezt én is beszívtam. Tényleg nem tudom miért nem lehet spoiler mögér rakni ezeket. Dzséjt egy ideje azt hiszi hogy mindenki olvasott mindent.. MIndenhol leírja az adott kánonregényből azt ami oda illik. Dzséjt, légyszi rakd már ezeket spoiler mögé mert igaz hogy már pár kánonregényt elolvastam(Tarkin, Katalizátor, Utóhatás-trilógia) de egy csomót nem. Köszönöm.
 6. Frenkie

  A Walt Disney megvette a Lucasfilmet!

  3000 ft havonta nem olcsó? Ezért rengeteg filmet és sorozatot kapsz. Szerintem szinte" ingyen" van.
 7. Frenkie

  Egyéb fontos

  Boldog szülinapot Misskarde és Leo.
 8. Frenkie

  Számítástechnika

  Acdsee.
 9. Frenkie

  Egyéb fontos

  Boldog szülinapot Ody.
 10. Frenkie

  Az Erő egyensúlya

  Átmásolva másik topikból ide: Nem az a hivatalos még mindig hogy akkor van egyensúly ha nincsenek Sith-ek(illetve sötét oldali Erőhasználók), csak Jedik? Én úgy tudom ez az Egyensúly, én mindig is így fogtam fel. Ehhez meg igazodnak Luke EP8-as szavai. Addig volt Egyensúly mig Kylo meg nem jelent a sötét oldalon. Addig nem volt sötét oldali Erőhasználó. Mi a gond ezzel?
 11. Frenkie

  Ki mit vár a kilencedik epizódtól?

  Persze azt tudtam hogy az EP4 nem volt sorszámozva az elején, de mivel az ep5 igen ebből le lehetett vonni következtetést.
 12. Frenkie

  Kylo Ren legfőbb vezér

  De az EP8-ban Kylo lett a Fővezér. Nehezen hiszem el hogy Hux tudhatna ellene szervezkedni. Gondolom mindent meg kell beszélnie Kyloval. Titokban persze lehet, de Kylo sem hülye. Ráadásul mivel Erőhasználó megérezhet dolgokat. Persze érdekes a felvetés, majd meglátjuk mi lesz.
 13. Frenkie

  Kylo Ren legfőbb vezér

  Igen az egyszerű baka meg azt csinálja amit a felettese parancsol.
 14. Frenkie

  Kylo Ren legfőbb vezér

  Viszont miért állna szakadás esetén a hadsereg Hux mellé? Mivel fenyítené meg őket? Továbbmegyek. Maga a szakadás is kérdéses számomra hisz Kylo azért Erőhasználó. Kinyír 2-3 főtisztet, mindjárt mellé állnak. Sőt magának Huxnak is kitörheti a nyakát. A kérdésem az hogy ha a két vezető közül az egyiket lehet választani, akkor mondjuk egy ezredes miért állna Hux mellé? Ott áll Hux és Kylo, felteszik a kérdést hogy melyikhez állsz. Mondja hogy Huxhoz. Erre Kylo kinyírja két tisztjét és megkérdi hogy biztos? Azért Kylonak jóval több van a tarsolyában(félelemkeltés) mint Huxnak. Az ezredes szempontjából meg egyszerű a kérdés. Kylo mellé áll akkor életben marad, Hux mellé akkor halott. Legalábbis szerintem.
 15. Frenkie

  Snoke fővezér az EP8-ban

  Ezzel vitatkoznék kicsit. Magyarországon 1982-ben mutatták be és én 100 % hogy a bemutató után max 1-2 héttel láttam moziban. Namost itt az eredeti nyitószöveg. Fejből már nyilván nem emlékszem rá, de a logika azt diktálja hogy Magyarországon is ezzel a kezdéssel kellett hogy menjen. Mivel ott az Episode V felirat ,ebből következett hogy a Csillagok Háborúja a 4. rész, hisz az EP5 a folytatás. Arra is emlékszem hogy mi már a suliban taglaltuk hogy az ESB miért 5. rész?Már akkor reménykedtünk hogy elkészül az első 3 rész amit el nem tudtunk képzelni miről fog szólni. Csak annyit akartam ezzel mondani hogy 1982-ben tudtuk már hogy a ez egy történet második fele.
×

Fontos információ