Ugrás a kommentre

Frenkie

Tag
 • Összes hozzászólás:

  13.239
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

264 Nagyon kedvelt

Frenkie tevékenysége

 • Születésnap 1972-01-28

Elérhetőség

 • Weboldal címe:
  http://

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés:
  STAR WARS, MI MÁS?

Legutóbbi látogatók

11.092 profil megtekintés
 1. Frenkie

  Bolygók

  Nem tudom most elképzelni én sem miért lehet fontos, de ha a készítők kitalálnal egy jó ötletet ami miatt működik miért ne?
 2. Frenkie

  Filmek

  A Sebezhetetlen és a Széttörve folytatása.
 3. Frenkie

  Bolygók

  Dehogynem. Vader maradék öltözéke. Flashbackban el tudom képzelni hogy mutatják Kylo-t ahogy a nagyapó sisakját kiássa. Valahogy csak hozzákerült. Ráadásul e bolygó felett történt Vader "árulása". Kylonak lehet fontos. Ahogy ezen a fórumon is ez történik. Minden az utóbbi időben készült SW filmnél ha jönnek a képek a forgatásról, oldalakon keresztül megy a találgatás hogy ez most melyik bolygó lehet, és ki melyiket nem szeretné újralátni. Engem különben baromira nem érdekel ha akár az Endor akár a Tatooine visszatér, mert ha jó a story akkor számomra lényegetelen a bolgyó.
 4. Frenkie

  Mennyire egységes a tíz film együtt?

  Mintha én írtam volna Donát. Nagyon jól megírtad.
 5. Frenkie

  Filmek

  Lassan kezdik forgatni az 5. részt. Stallone már pár promóképet kirakott róla. Remélem ennél is brutálisabb lesz.
 6. Frenkie

  Qui-Gon Jinn

  Ugyanez volt nálam is. Egyszer sokadik nézésre vettem észre hogy integet a kezével.
 7. Frenkie

  Vélemények és javaslatok

  Jó lett na. Köszönjük.
 8. Frenkie

  Filmek

  Bradley Coopert kedvelem színészként. Van amikor csak azért nézek meg egy filmet mert ő játszik benne. A kedvencem tőle az Amerikai mesterlövész. Ahol még szerintem sziporkázó az az Ételművész címü filmje. Ha nem láttad érdemes negnézned. A Csillag születik is várós.
 9. Frenkie

  Jango Fett

  Én is úgy tudtam hogy Jango mandalori fejvadász. Olyan evidensnek tünt. Az igaz hogy ezt sehol nem mondták ki.
 10. Frenkie

  A The Mandalorian Tv-sorozat

  A kép nagyon jó. Nem számítottam arra hogy mandalori lesz a téma. Jól megleptek vele. Kíváncsi leszek hogy kezeli a bolygót az Új Köztársaság. Bár a sorozat címéből arra következtetek hogy egy mandalori harcos kalandjait követhetjük nyomon. A Birodalom megbukott 2 éve, Első Rend még sehol, az Új Köztársaság még nem biztos hogy megszilárdította a hatalmát. Ilyenkor lehet a zavarosban halászni a törvényenkivülieknek. Jó lesz ez.
 11. Frenkie

  Frank Herbert - Dűne

  Csak nem azt akarod mondani hogy az a film köszönőviszonyban nincs a könyvvel? Mert én amiatt a film miatt totálisan kiábrándultam a Dünéből. Fel nem fogtam hogy mitől lett ez ennyire legenda, hisz a filmböl valami az abc utolsó betüjénél is sokkal rosszabb kategóriájú film született. Nemhogy az SW-re nem hasonlított(annak a színvonalához amúgy sem ért fel semmi és a mai napig se), de még az Orion Űrhajó is mérföldekkel jobb volt nála.
 12. Frenkie

  A The Mandalorian Tv-sorozat

  Úgy néz ki mintha a fiatal Burt Reynolds lenne.
 13. Frenkie

  Marvel

  Igen ez az átalakítás és szökés más. A lényeg hogy az Orogonsben Stryker telepén van, átalakítják majd megszökik. Most hogy írtad a First Classban tényleg csak cameozott. Viszont akkor melyikben volt az hogy sok fiatal mutáns szintén Stryker foglya, megszöknek és közben kinyilik egy ajtó és kijön Wolverine de szó szerint vadállat, leszakadt aljú farmerben. Majd nézi a fiatalokat, de nem támadja meg őket hanem kirohan a havas tájba. Az biztos hogy valamelyik új részben volt. Lehet akkor a Dof-ban, vagy az Apokalipszisban. A Loganban biztos nem. Ja a Logant mielőbb pótold mert iszonyú jó, föleg a színészi játék. A fenti jelenet ugye ellentmond az Originsben látottaknak. Megmondom az őszintén az eredeti-trilógiát nagyon rég láttam, nem igazán emlékszem pontosan melyikben mi volt csak nagy vonalakban.
 14. Frenkie

  Szavazás - a negyedik évad legjobbjai

  Szavaztam én is.
 15. Frenkie

  Marvel

  A Wolverine-filmek hogyan viszonyulnak az eredeti trilógiához? Azonos idősíkon játszódnak? Mert hát Rozsomákkal sincs minden rendben. Az X-Men Origins: Wolverine-ben láttuk hogy lett olyan amilyen. Ő szökött meg a kisérelti telepről. A First Classban viszont az ifjoncok véletlenül kiengedték. Akkor most melyik az eredeti kezdet? Melyik a hivatalos?
×

Fontos információ