Ugrás a kommentre

Frenkie

Tag
 • Összes hozzászólás

  13.113
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

222 Nagyon kedvelt

Frenkie tevékenysége

 • Születésnap 1972-01-28

Elérhetőség

 • Weboldal címe
  http://

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés
  STAR WARS, MI MÁS?

Legutóbbi látogatók

10.971 profil megtekintés
 1. Frenkie

  Sport 3.0

  Brazília - Costa Rica 2-1 Nigéria - Izland 1-1 Szerbia - Svájc 1-0
 2. Frenkie

  Sport 3.0

  Dánia - Ausztrália 1:0 Franciaország - Peru 4:0 Argentina - Horvátország 3:1
 3. Frenkie

  Sport 3.0

  Nem tudtok egy olyan oldalt ahol előre lehetne tudni másnap milyen meccsek lesznek? Vagy akár heti bontásban de előre? Azért kéne nehogy elfelejtsek megint a holnapi meccsekre tippelni.
 4. Frenkie

  Sport 3.0

  Én marha elfelejtettem tippelni. Uruguay - Szaud-Arábia 2-1 Irán - Spanyolország 0:2 7 perce megy az Uruqay: Szaud Arábia. Ha lehet ez a tippem ha máe nem akkor stornózd Donát.
 5. Frenkie

  Sport 3.0

  Kolumbia - Japán 2-0 Lengyelország - Szenegál 1-0 Oroszország - Egyiptom 3-1
 6. Frenkie

  Sport 3.0

  Svédország - Dél-Korea 1-0 Belgium - Panama 3-1 Tunézia - Anglia 1-2
 7. Frenkie

  Sport 3.0

  Costa Rica - Szerbia 1-1 Németország - Mexikó 2-0 Brazília - Svájc 1-3
 8. Passz. Én ps4-en vittem végig.
 9. Frenkie

  Sport 3.0

  Argentína - Izland 2 -0 Peru - Dánia 1-3 Horvátország - Nigéria 1-0
 10. Frenkie

  Sport 3.0

  Előljáróban annyit hogy szerintem CR a világ jelenlegi legjobb focistája.Lehet utálni de amit ez a srác elért munkával alázattal kitartással az elképesztő. Először ér az edzésre és utoljára megy el. Érdemes megnézni az edzését ahogy fáradhatatlanul dolgozik hogy minél jobb legyen. Van róla egy doksi ahol elemzik hogy miért ilyen jó. Teljesen vaksötétbrn 10-böl kilenc szer pontosan betalál. Emberileg meg le a kalappal. Rengeteget jótékonykodik sok nagyon drága műtétet kifizetett. Nem hinném hogy megérdemelték a bántó szavakat. Tudom hazánkban furcsa hogy valaki tehetséges és ezzel jut elóre és nem hátszéllel. Mert nem a bírók juttatták ide hanem saját maga. Hogy nagyon gazdag? Hát ez ezzel jár. Mindannyian naponta vennénk a Ferrarikat ugyanúgy mint ő. Azért írtam le a fentieket mert ez egy intelligens fórum ahol méltatlan az az egybites primitív magyar szurkolói böfögés ami a totálisan nulla magyar teljesítményből fakadó frusztrációból fakad és ami ezt a fantasztikus sportembert lealázza. Mennyire szánalmas volt már a 2016-os EB-n a Cristiano homosexuall szöveg a sok 20 IQ-ju szerencsétlen irígy nyomorult magyar szurkolótól miközben még az is megtiszteltetés lenne nekik ha kitakaríthatnák Ronaldo lakását. Szerintem itt ne süllyedjünk le ide.
 11. Frenkie

  Videjó játékok 2.0

  Beyond two souls letudva. A vége valami eszméletlen jó volt. Igazi dráma. Pont az jutott eszembe hogy ezeknek a játékoknak(Last of Us, Uncharted-sorozat, Beyond two souls) az iróit el lehetne küldeni Hollywoodba tanácsadónak, mert mérföldekkel jobb, komplexebb történeteket írnak mint a legtöbb blockbusteré. Az Uncharted 3-at is befejeztem. Nem kell mondanom hogy letaglózott. Főleg az újjitásként bevezetett bunyózás. Egy barátomnak megvan az Uncharted 4, de oda kb 2 hét múlva jutok el, így vagy a Heavy Raint folytatom(Riddick nagyon dicséri, mindenképp végig fogom vinni), vagy a Horizon Zero Dawnt.
 12. Frenkie

  Aliens és Predator

  Miért érzem azt hogy ez akkora f*s lesz mint amilyennek kinéz? Hol is láttam már városban gyilkoló predatorokat? Hát az AVP 2 filmben.
 13. Simán. Főleg hogy a storyja kánon.
 14. Frenkie

  Sport 3.0

  Egyiptom - Uruguay 0-2 Marokkó - Irán 0-1 Portugália - Spanyolország 1-3
 15. Frenkie

  Sport 3.0

  Oroszország - Szaúd-Arábia 3-0
×

Fontos információ