Jump to content

ati

Tag
 • Content count

  502
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

118 Nagyon kedvelt

About ati

 • Rank
  Padawan
 • Birthday 01/02/1993

 • Nem
  Férfi

Recent Profile Visitors

3414 profile views
 1. ati

  Marvel

  Nincs. Csak az Új mutánsok megy most, de az még a Fox féle X-men univerzum része.
 2. Én jobban örültem volna ha filmként jön. Ott volt a Mandalori ahol a 8 rész fele filler volt. Az első a harmadik és a hetedik nyolcadik részben haladt a sztori, azok is olyan rövidek voltak, hogy simán összelehetett volna vágni mozifilmmé. Szóval nem örülnék ha itt is filler epizódokkal bővítenék ki, mivel ez a sorozat alapból film lett volna. A hírek viszont nagyon tetszenek. Durva látni, hogy mára mennyire megkerülhetetlen lett a TCW. Az összes készülő sorozat ráépül valamilyen szinten.
 3. Dee bradley Bakernek rengeteg munkája lesz, jóval több mint a klónok háborújával. Mondhatni az egész sorozatot ő viszi majd a vállán.
 4. Tényleg így, hogy a forgatások állnak valőszínű, hogy jövőre nem lesz élőszereplős sw sorozat, akkor viszont animációs fronton kell erősíteni.
 5. Ja, az nagyon ütős hír lett volna, ha jön egy Republic Commando sorozat. Bad Batch tagjait kevesen ismerhetik, de a kommandósok a játék és a könyvek miatt sokkal ismertebbek. Rengeteg gamer gyerekkorát hozhatnák vele vissza (aztán erőszakolhatnák meg ). Talán olyanok is megnéznék akik a clone warst nem látták.
 6. Mondjuk lehet jobb lett volna a Republic Commando tagjaival megcsinálni ezt a sorozatot ha már úgyis a kánon részei. De így is rettentően várom, nagyon drámai dolgokat kilehet itt hozni. Nagyon megnézném mi lett pl. a gyerek klónokkal akik még fel se nőttek mire a háború véget ért. A sorozatban is a klóncentrikus részek a legjobbak között vannak.
 7. Már 8 könyvet lefordított a New Jedi Order sorozatból! Mit kell róla tudni milyenek a fordításai? Érdekes, hogy annyira nem ismert ez az oldal.
 8. Jézus Mária!!!!! Erre várok évek óta, hogy kiderüljön, mi történt a klónokkal. Az eddig bejelentett sorozatok közül azonnal a legvártabb lett.
 9. Én inkább a befejezetlen TCW sztoriknak örültem volna. Érthetetlen, hogy nem azokat adják ki egy ilyen könyvben.
 10. ati

  Filmek

  A pólus moziban minden nap más klasszikus filmet mutatnak be. július 2. 18:00 - Forrest Gump (1994) július 3. 18:00 - Cápa (1975) július 4. 18:00 - Jurassic Park (1993) július 5. 18:00 - A keresztapa (1972) július 6. 18:00 - Vissza a jövőbe (1985) július 7. 18:00 - Indiana Jones - Az elveszett frigyláda fosztogatói (1981) július 8. 18:00 - Gladiátor (2000) július 9. 18:00 John Carpenter: A DOLOG (1982) július 10. 18:00 Terminátor 2 - Az ítélet napja 3D (1991) július 11. 18:00 Volt egyszer egy vadnyugat (1968) július 12. 18:00 Apokalipszis most - végső vágás 4K 7.1. han
 11. Igen ez jó hír. Viszont sajnos csak az új trilógiára vannak vetítési jogaik. Angliában pl. vetítik a birodalom visszavágot. Az első hat filmből sajnos egyet sem láttam moziban. Ha azok is jönnének gondolkodás nélkül mindet megnézném
 12. Egyáltalán nem mondanám, hogy a Microsoft lemondott az Xboxról. Hónapokkal előbb bemutatta a konzolját, sokkal jobban rámegy a marketingre, több információt oszt meg mint a Sony. Ráadásul több stúdiót felvásárolt az utóbbi időben, amikkel nyilván kezdenek is majd valamit. Milyen játékok is jönnek a közeljövőben Xboxra ami Ps-re nem? Halo Infinite, Flight Simulator, Hellblade 2, Scorn, Medium. Ezekről tudunk jelenleg. Aztán júliusban lesz újra Inside Xbox ahol többet is bejelenthetnek. Oké lehet mondani, hogy ezek mind jönnek pc-re. De azt is nézzük, hogy jelenleg egy normális pc árából, megbi
 13. ati

  Darth Maul

  Szerintem Ventress tudta volna átvenni Maul szerepét. Ventress gyűlöli a jediket is és a sitheket is. Nem fejvadásznak állt volna, hanem Savage mestere lesz, megszerzi Mandalort stb.
 14. Lando szemszögéből is lehetne egy, még Han érkezése előtt, ahogy alkut köt Vaderrel.
×
×
 • Create New...

Important Information