Ugrás a kommentre

ati

Tag
 • Összes hozzászólás:

  461
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

58 Kedvelt

ati tevékenysége

 • Rang
  Ifjonc
 • Születésnap 1993-01-02

Profil információ

 • Nem
  Férfi

Legutóbbi látogatók

2.726 profil megtekintés
 1. ati

  Cassian Andor Tv-sorozat

  Hát egyelőre nem tudom mit szóljak a sorozathoz. Már megint a birodalom korszaka, és úgy tűnik egyre inkább kezdik hanyagolni az erőhasználókat. Ha már mindenképp ezt az időszakot akarták akkor jöhetett volna inkább egy Ahsoka, Maul vagy Vader sorozat.
 2. ati

  Könyvek

  Mindenképpen szeretnék játszani a Witcher játékokkal ezért nem olvasom el a leírást. Aki most vág bele a világba, annak játékokkal vagy könyvekkel érdemes kezdeni?
 3. ati

  A Star Wars Saga jövője

  Mivel mandalor lesz a tv sorozat témája, akár fel is lehetne vezetni a régi mandalori háborúkat különféle utalásokkal. És akkor már jöhetne is Revan a kánonba. Ha a nézők is megismerkednek a mandalori néppel, akkor könnyű lenne eladni nekik a TOR időszakában játszódó sztorikat. Remélem nem hagyják ki ezt a lehetőséget.
 4. ati

  A nagy visszatérő, Maul

  Még egyik filmben se vettem észre. És miért nem pislog?
 5. ati

  A Star Wars Saga jövője

  Érdekes, hogy ami a Marvel esetében működik az az sw filmeknél miért nem. Talán az átlag nézőket zavarja az időbeli ugrálás és nem tudják a filmeket hova kötni. Pl sokan azt hitték a Solo a Baljós árnyak előtt játszódik. Várja mindenki merre halad tovább a fő sztori, erre jön egy előzmény ami már csak a rajongókat érdekli, mert a nézők nem erre kíváncsiak. Szerintem, ha az ep9 jött volna a Solo helyett nem számított volna az 5 hónap, kaszáltak volna. Nem örülök a hírnek akár havonta is megnéznék egy új sw-t ha más más korokban játszódnak. De talán az átlag nézők miatt jól döntöttek.
 6. ati

  A nagy visszatérő, Maul

  Most már tudjuk Ray Park miért borotválta le a haját nemrég. Nagyszerű képek, gondolom a Solo BD megjelenés miatt készültek. Tök jó hogy a szarvain is meglátszik az idő múlása és ahogy sérültek. Nagyon remélem látjuk még valamilyen filmben.
 7. ati

  A The Clone Wars animációs sorozat

  Szerintem droid poénok mindig lesznek valamilyen formában. Az sw szerves része 40 éve.
 8. ati

  A The Clone Wars animációs sorozat

  A Resistance topicban felmerültek a droidpoénok. Igaz volt nagyon gáz is szép számmal, de voltak valóban megmosolyogtatók is. Sőt nekem már újranézve a filmeket hiányoznak is belőlük. Fura, hogy a szeparatista droidok olyan csendesek. Míg a sorozatban gyakran beszólogattak, fenyegettek, panaszkodtak
 9. ati

  EPIX spoileres topik

  Nekem továbbra is az a bajom, hogy láthatóan nem értik meg a készítők, hogy az OT bolygói azért olyanok amilyenek, mert a technika ezt engedte meg. Jöhetnek erdős bolygók nem bánom, de akkor az úgy nézzen ki mint a Felucia vagy a Pandora az Avatarból, vagy a Nibiru a Star Trekből. De továbbra is kerülik a CGI világokat, lehet azért, mert pár elvakult OT rajongónak nem tetszenek. Ezért kapunk sivatagos, havas és erdős bolygókat állandóan. És még az első két bolygótípust valahogy elfogadja az ember sokadszorra is, azt már nehéz elfogadni, hogy egy ekkora galaxisban, minden erdőben földi növények vannak. Főleg annak tudatában, hogy Abrams-től is (Star Trek) és Disney-től is (galaxis őrzői) láthattunk már sokkal kreatívabb bolygókat. Sajnálom, ha valakinek nem tetszik a véleményem, de ez egy 2019-es filmtől nagyon kevés, borzasztóan kevés. Lehet bennem van a hiba, amiért már az ötödik filmtől várom el a PT élettel teli színes világát. Bele kellene törődni, hogy ezt már nem kapjuk vissza.
 10. ati

  SW könyvek

  Én is nemrég olvastam újra, már semmire sem emlékeztem belőle, tényleg még mindig jó könyv. Viszont a Kenobi szálat teljesen ki hagyhatták volna a könyvből. Semmiben nem befolyásolja a történetet, csak időhúzásnak éreztem.
 11. ati

  Solo BD/DVD kiadás

  Az Arénában még mindig adják, én múlt héten néztem meg újra, hisz úgyis soká láthatunk legközelebb sw-t moziban.
 12. ati

  A Star Wars Saga jövője

  Hát a netflix sorozatokat ki szokták adni. Sőt szerintem az élőszereplőst akár hazánkban is kiadhatják lemezen, hisz nem egyhamar lesz nálunk Disney streaming. Így szerintem valamelyik csatorna megveszi. Ha meg nagyon sikeres lesz DVD-n szinte biztos jön, elvégre a TCW is jött nálunk, igaz megbukott, de itt egy élőszereplős sw sorozatról van szó. Sőt a Trónok harca BD után én nem lepődnék még ha BD-n is jönne.
 13. ati

  A Star Wars Saga jövője

  Azért remélem nem egyszerre jön ki a kettő. Gondolom egyben felrakják az egész évadot mindkét sorozatból. Ha egyszerre felrakják mindkettőt, akkor többeket lehet előfizetésre ösztönözni, viszont itt a fórumon nehezebb lenne a kibeszélés. Hisz vannak akik ledarálják a két sorozatot egybe, míg más a feliratra vár. Én azt se tudnám melyikkel kezdjem
 14. ati

  Trailer

  Épp ez a baj. Fel lehet hozni Jar Jart meg a droid poénokat, de ők vicces mellékszereplők és ennyi. De itt a főszereplőről van szó, akivel elég nehéz azonosulni így. A mélypont az, ahogy reagál arra hogy kap egy küldetést. Mint mikor Jar Jar megtudja az ep1ben, hogy haza mennek. Nekem az előzetesből az jön le, mint ha Jar Jar főszereplésével kapnánk sorozatot. És egyetértek azzal amit valaki említett, hogy nem kell gyerekesre csinálni, hisz a gyerekek alapból imádják az sw-t.
×

Fontos információ