Jump to content

ati

Tag
 • Content count

  473
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

76

About ati

 • Rank
  Youngling
 • Birthday 01/02/1993

 • Nem
  Férfi

Recent Profile Visitors

3071 profile views
 1. Sajnos a klónok háborúja sorozat befejezetlen történeteiből úgy tűnik megint nem adnak ki semmit. Pedig lenne még ott pár sztori, és reméltem a 7. évad környékén majd jön valami.
 2. Ha jól látom Rey vörös fénykardjának pengéje ugyanolyan mint Kylo René.
 3. ati

  Ahsoka Tano

  Ő az a karakter, akit mindhárom élőszereplős sorozatban tudna szerepelni.
 4. Hát azért elég dühítő, hogy a TCW normális befejezése helyett, ilyeneket csinálnak. Oké, hogy kapunk 12 részt, de még akkor is marad 9 történetszál ami 36 el nem készült epizódot jelent.
 5. ati

  Game of Thrones

  Én is azt mondom feleslegesek voltak ide a mások. Nyugodtan lehettett volna Mance Rayder és a vadak az északi ellenség. Miattuk is lett volna létjogosultsága a Falnak és az éjjeli őrség szálnak, miattuk is összefoghatott volna Jon és Dany.
 6. ati

  DC

  Fejetlenség
 7. ati

  Egyéb fontos

  Köszönöm szépen, és persze boldog új évet mindenkinek!
 8. Nekem az az érdekes, hogy anno a szukits the old republic képregénykötetei nem jól fogytak. Most meg tényleg durva a tempó, és mégis jól megy?
 9. Hát a kotor és a legacy kötetek nálam azonnali vétel lenne.
 10. Hát egyelőre nem tudom mit szóljak a sorozathoz. Már megint a birodalom korszaka, és úgy tűnik egyre inkább kezdik hanyagolni az erőhasználókat. Ha már mindenképp ezt az időszakot akarták akkor jöhetett volna inkább egy Ahsoka, Maul vagy Vader sorozat.
 11. Mindenképpen szeretnék játszani a Witcher játékokkal ezért nem olvasom el a leírást. Aki most vág bele a világba, annak játékokkal vagy könyvekkel érdemes kezdeni?
 12. Mivel mandalor lesz a tv sorozat témája, akár fel is lehetne vezetni a régi mandalori háborúkat különféle utalásokkal. És akkor már jöhetne is Revan a kánonba. Ha a nézők is megismerkednek a mandalori néppel, akkor könnyű lenne eladni nekik a TOR időszakában játszódó sztorikat. Remélem nem hagyják ki ezt a lehetőséget.
×
×
 • Create New...

Important Information