Ugrás a kommentre

ati

Tag
 • Összes hozzászólás

  423
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

26 Semleges

ati tevékenysége

 • Születésnap 1993-01-02

Profil információ

 • Nem
  Férfi

Legutóbbi látogatók

2.615 profil megtekintés
 1. Korábban volt szó egy Padmé regényről, azzal mi lett?
 2. ati

  A sorozat témái

  A Vérvonalban olvastam, hogy a birodalom bukása után a bűn szervezeteket visszaszorították, a huttok is elvesztették a hatalmukat. Ez nagyon jó téma lehetne a sorozatban.
 3. ati

  Marvel

  Szerintem se illenek az X-men karakterek az MCU filmekbe. A mutánsokat gyűlölik az emberek, pókembernek és a többieknek viszont tapsolnak. Nem fér össze.
 4. Én annak is örülnék ha közzétennék a forgatókönyveket, vagy részletesebb leírást minden epizódról.
 5. ati

  SW könyvek

  Én azért kezdtem újra olvasni őket, mivel beindultak a legendák megjelenések és ha jönnének a hosszabb sorozatok addigra képben legyek. Csak sajnos most meg úgy tűnik semmi nem lesz belőlük.
 6. ati

  SW könyvek

  Most olvasom Az utolsó parancsot, aztán jön nekem is a jedi akadémia trilógia majd Thrawn keze duológia. Remélem a New jedi order, Legacy of the Force, Fate of the Jedi könyvek magyar kiadásából lesz valami, mert baromira kíváncsi vagyok rájuk.
 7. ati

  Game of Thrones

  Hát nem tudom mit szóljak az új sorozathoz, izgalmasnak hangzik a korszak, de én inkább több cselszövést kevesebb fantasy elemet szeretnék. Itt meg szerintem kevés lesz a politikai játszma, főleg hogy a mások nem beszélnek De ettől függetlenül nagyon várom.
 8. ati

  Filmek

  Jurassic World: Bukott birodalom Ezt a filmet nagyon nem vártam az előző rész gyengesége miatt. De. Az első óta a legjobb JP film lett. Sőt egy dologban még azt is lekörözi, a gyerek szereplő végre nem idegesítő. A két új stílus is baromi jól működött a filmben. Nem beszélve a megható jelenetről, és csavarról. Sose gondoltam volna, de ha valaki megkérdezné, milyen Alien filmet szeretnék látni, annak megmutatnám a film bizonyos jeleneteit, amik R besorolás nélkül is ütöttek és félelmetesebbek voltak nem egy horrorfilmnél Ennyire még sohasem vártam a folytatást.
 9. Azta évek óta ilyen filmre vagy sorozatra várok erre jön játékban. Végre
 10. ati

  Box Office

  Én még csak egyszer láttam moziban, de persze a cameo jelenetet muszáj volt újranézni párszor még ha csak rossz minőségben tudtam, akkor is
 11. Ezt úgy lehetne megoldani ha onnantól indul a jelenet hogy Ezra elment. Ott ugye Maul utána szól, hogy viszlát nemsokára. Majd kezdődik az Obi Maul párbeszéd. Na ha onnantól leforgatnák teljesen ugyanazt akkor meg lehetne oldani ellentmondás nélkül. És akkor Ezra se kellene bele. Még persze bele tehetnék a rész eleji sivatos bolyongását még egy kis buckalakó mészárlást. És akkor a film is végződhetnek ugyanúgy hogy Kenobi nézi a Lars birtokot.
 12. Amikor a droidok püfölik egymást a kocsmában a közönség szórakoztatására. TCW-ban is volt ilyen jó hogy átvették.
 13. Maul visszahozása a filmekbe nagyon tetszik rengeteg lehetőség van benne, de még mindig azt mondom hiba volt megölni a rebelsben. Nagyon jól nézett ki itt a Soloban is, félelmetes volt meg minden. Ráadásul itt van nekünk Ewan McGregor is. Erre egy gyenge animációjú sorozatban kell meghalnia, egy olyan részben ahol jó ha 4 percet szerepelt összesen. Míg Ezra többet szerepelt mint Kenobi és Maul együttvéve, mikor semmi keresni valója nem volt a részben. 100% hogy nem tudták előre hogy szerepelni fog a filmekben. Ez meg hiba mert azt bizonyítja hogy nem terveznek eléggé előre. Itt az első alkalom amikor egy animációs sorozat korlátozza a filmeket. De persze rengeteg ötletet is adnak ez tény. De aztmeg nem várhatjuk el senkitől hogy ha nem tetszik neki egy sorozat akkor is nézze végig mert különben nem fogja érteni a filmeket. Szerintem is az lenne a jó megoldás ha leforgatnák a halálát élőszereplősben.
 14. De itt egy menekülő és bujdosó Jedi lenne a főszereplő a birodalom korában. Ez már önmagában egy izgalmas történet mert ilyet még filmen nem láttunk. Birodalom és a lázadás miatt már lehetne is kötni a fősodorhoz. Nem tudjuk hogy egy olyan film ami csak címében sw és nincs benne egy ismert karakter se birodalom, hogy teljesítene. De ha nem kockáztatnak akkor örökké az ismert karakterekről és az ismert 60 évről fogják lehúzni a bőrt. Azt is megunhatják az átlag nézők elég hamar. És akkor sose jöhetne régi köztársaság film, aminek nagyon nem örülnék.
 15. Ahsoka járta a galaxist, segítette a lázadást, általa még az inkvizítorokat is be lehetne hozni a filmbe, nem beszélve Bail Organáról. Organa miatt meg akár a szenátus is feltűnhetne. Míg Kenobi csak vigyázott Lukra. Pont hogy ő nem bírna el egy egész filmet. Egy Boba Fett vagy Solo film Tatuini jelenetében cameozhatna Obi de ennnyi. Annyi előnye van egy Kenobi filmnek hogy olcsó lenne megcsinálni még CGI se sok kellene bele. De az hogy most miatta találjanak ki egy nagy eseményt a Tatuinra az erőltetett lenne. Az se biztos hogy kasszát robbantana, a rajongóknak tettszene, de a nézők nem akarnának két órán át sivatagot bámulni egy star wars filmben.
×

Fontos információ