Ugrás a kommentre

ati

Tag
 • Összes hozzászólás:

  466
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

64 Kedvelt

ati profilja

 • Rang
  Ifjonc
 • Születésnap 1993-01-02

Profil információ

 • Nem
  Férfi

Legutóbbi látogatók

2.889 profil megtekintés
 1. ati

  Aliens és Predator

 2. ati

  Aliens és Predator

 3. ati

  Egyéb fontos

  Köszönöm szépen, és persze boldog új évet mindenkinek!
 4. ati

  Képregények

  Nekem az az érdekes, hogy anno a szukits the old republic képregénykötetei nem jól fogytak. Most meg tényleg durva a tempó, és mégis jól megy?
 5. ati

  SW képregények

  Hát a kotor és a legacy kötetek nálam azonnali vétel lenne.
 6. ati

  Cassian Andor Tv-sorozat

  Hát egyelőre nem tudom mit szóljak a sorozathoz. Már megint a birodalom korszaka, és úgy tűnik egyre inkább kezdik hanyagolni az erőhasználókat. Ha már mindenképp ezt az időszakot akarták akkor jöhetett volna inkább egy Ahsoka, Maul vagy Vader sorozat.
 7. ati

  Könyvek és képregények

  Mindenképpen szeretnék játszani a Witcher játékokkal ezért nem olvasom el a leírást. Aki most vág bele a világba, annak játékokkal vagy könyvekkel érdemes kezdeni?
 8. ati

  A Star Wars Saga jövője

  Mivel mandalor lesz a tv sorozat témája, akár fel is lehetne vezetni a régi mandalori háborúkat különféle utalásokkal. És akkor már jöhetne is Revan a kánonba. Ha a nézők is megismerkednek a mandalori néppel, akkor könnyű lenne eladni nekik a TOR időszakában játszódó sztorikat. Remélem nem hagyják ki ezt a lehetőséget.
 9. ati

  A nagy visszatérő, Maul

  Még egyik filmben se vettem észre. És miért nem pislog?
 10. ati

  A Star Wars Saga jövője

  Érdekes, hogy ami a Marvel esetében működik az az sw filmeknél miért nem. Talán az átlag nézőket zavarja az időbeli ugrálás és nem tudják a filmeket hova kötni. Pl sokan azt hitték a Solo a Baljós árnyak előtt játszódik. Várja mindenki merre halad tovább a fő sztori, erre jön egy előzmény ami már csak a rajongókat érdekli, mert a nézők nem erre kíváncsiak. Szerintem, ha az ep9 jött volna a Solo helyett nem számított volna az 5 hónap, kaszáltak volna. Nem örülök a hírnek akár havonta is megnéznék egy új sw-t ha más más korokban játszódnak. De talán az átlag nézők miatt jól döntöttek.
 11. ati

  A nagy visszatérő, Maul

  Most már tudjuk Ray Park miért borotválta le a haját nemrég. Nagyszerű képek, gondolom a Solo BD megjelenés miatt készültek. Tök jó hogy a szarvain is meglátszik az idő múlása és ahogy sérültek. Nagyon remélem látjuk még valamilyen filmben.
 12. ati

  A The Clone Wars animációs sorozat

  Szerintem droid poénok mindig lesznek valamilyen formában. Az sw szerves része 40 éve.
 13. ati

  A The Clone Wars animációs sorozat

  A Resistance topicban felmerültek a droidpoénok. Igaz volt nagyon gáz is szép számmal, de voltak valóban megmosolyogtatók is. Sőt nekem már újranézve a filmeket hiányoznak is belőlük. Fura, hogy a szeparatista droidok olyan csendesek. Míg a sorozatban gyakran beszólogattak, fenyegettek, panaszkodtak
 14. ati

  EPIX spoileres topik

  Nekem továbbra is az a bajom, hogy láthatóan nem értik meg a készítők, hogy az OT bolygói azért olyanok amilyenek, mert a technika ezt engedte meg. Jöhetnek erdős bolygók nem bánom, de akkor az úgy nézzen ki mint a Felucia vagy a Pandora az Avatarból, vagy a Nibiru a Star Trekből. De továbbra is kerülik a CGI világokat, lehet azért, mert pár elvakult OT rajongónak nem tetszenek. Ezért kapunk sivatagos, havas és erdős bolygókat állandóan. És még az első két bolygótípust valahogy elfogadja az ember sokadszorra is, azt már nehéz elfogadni, hogy egy ekkora galaxisban, minden erdőben földi növények vannak. Főleg annak tudatában, hogy Abrams-től is (Star Trek) és Disney-től is (galaxis őrzői) láthattunk már sokkal kreatívabb bolygókat. Sajnálom, ha valakinek nem tetszik a véleményem, de ez egy 2019-es filmtől nagyon kevés, borzasztóan kevés. Lehet bennem van a hiba, amiért már az ötödik filmtől várom el a PT élettel teli színes világát. Bele kellene törődni, hogy ezt már nem kapjuk vissza.
×
×
 • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.