Jump to content

ati

Tag
 • Content count

  480
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

82

About ati

 • Rank
  Youngling
 • Birthday 01/02/1993

 • Nem
  Férfi

Recent Profile Visitors

3126 profile views
 1. Szerintem Maul és Qi'ra történetét kéne befejezni, mert a Solo vége nagyon lóg a levegőben.
 2. Szóval akkor készen vannak a 3D verziók? Akkor miért nem küldik őket moziba? Nem lett sikeres az TPM 3D?
 3. Szerintem ezzel hogy a Disney+ nem egyszerre indul maguk alatt vágják a fát. A mandalorit mindenki lefogja kalózkodni az egész világon. Még az is aki előfizetne. Senki nem fog hónapokat/éveket várni.
 4. Moralo Eval a klónok háborújából.
 5. Nincs. A Revan könyv kb fele KOTOR 1 után játszódik majd van a könyvben egy időugrás és a másik fele pedig a KOTOR 2 után játszódik. És a főhős története csak a TOR játékban fejeződik be.
 6. Viszont semmit nem veszítesz ha a Revant kihagyod, mivel The old republic regények nem összefüggő történetek. Még a szereplők sem ugyanazok.
 7. A Revan könyvet csak akkor olvasd el, ha játszottál a KOTOR játékkal. Egyébként én is inkább a Darth Bane trilógiát ajánlanám, hogy azzal kezd.
 8. Sajnos a klónok háborúja sorozat befejezetlen történeteiből úgy tűnik megint nem adnak ki semmit. Pedig lenne még ott pár sztori, és reméltem a 7. évad környékén majd jön valami.
 9. Ha jól látom Rey vörös fénykardjának pengéje ugyanolyan mint Kylo René.
 10. ati

  Ahsoka Tano

  Ő az a karakter, akit mindhárom élőszereplős sorozatban tudna szerepelni.
 11. Hát azért elég dühítő, hogy a TCW normális befejezése helyett, ilyeneket csinálnak. Oké, hogy kapunk 12 részt, de még akkor is marad 9 történetszál ami 36 el nem készült epizódot jelent.
 12. ati

  Game of Thrones

  Én is azt mondom feleslegesek voltak ide a mások. Nyugodtan lehettett volna Mance Rayder és a vadak az északi ellenség. Miattuk is lett volna létjogosultsága a Falnak és az éjjeli őrség szálnak, miattuk is összefoghatott volna Jon és Dany.
 13. ati

  DC

  Fejetlenség
×
×
 • Create New...

Important Information