Ugrás a kommentre

ati

Tag
 • Összes hozzászólás:

  456
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

51 Kedvelt

ati tevékenysége

 • Születésnap 1993-01-02

Profil információ

 • Nem
  Férfi

Legutóbbi látogatók

2.681 profil megtekintés
 1. ati

  A nagy visszatérő, Maul

  Most már tudjuk Ray Park miért borotválta le a haját nemrég. Nagyszerű képek, gondolom a Solo BD megjelenés miatt készültek. Tök jó hogy a szarvain is meglátszik az idő múlása és ahogy sérültek. Nagyon remélem látjuk még valamilyen filmben.
 2. ati

  A The Clone Wars animációs sorozat

  Szerintem droid poénok mindig lesznek valamilyen formában. Az sw szerves része 40 éve.
 3. ati

  A The Clone Wars animációs sorozat

  A Resistance topicban felmerültek a droidpoénok. Igaz volt nagyon gáz is szép számmal, de voltak valóban megmosolyogtatók is. Sőt nekem már újranézve a filmeket hiányoznak is belőlük. Fura, hogy a szeparatista droidok olyan csendesek. Míg a sorozatban gyakran beszólogattak, fenyegettek, panaszkodtak
 4. ati

  EPIX spoileres topik

  Nekem továbbra is az a bajom, hogy láthatóan nem értik meg a készítők, hogy az OT bolygói azért olyanok amilyenek, mert a technika ezt engedte meg. Jöhetnek erdős bolygók nem bánom, de akkor az úgy nézzen ki mint a Felucia vagy a Pandora az Avatarból, vagy a Nibiru a Star Trekből. De továbbra is kerülik a CGI világokat, lehet azért, mert pár elvakult OT rajongónak nem tetszenek. Ezért kapunk sivatagos, havas és erdős bolygókat állandóan. És még az első két bolygótípust valahogy elfogadja az ember sokadszorra is, azt már nehéz elfogadni, hogy egy ekkora galaxisban, minden erdőben földi növények vannak. Főleg annak tudatában, hogy Abrams-től is (Star Trek) és Disney-től is (galaxis őrzői) láthattunk már sokkal kreatívabb bolygókat. Sajnálom, ha valakinek nem tetszik a véleményem, de ez egy 2019-es filmtől nagyon kevés, borzasztóan kevés. Lehet bennem van a hiba, amiért már az ötödik filmtől várom el a PT élettel teli színes világát. Bele kellene törődni, hogy ezt már nem kapjuk vissza.
 5. ati

  SW könyvek

  Én is nemrég olvastam újra, már semmire sem emlékeztem belőle, tényleg még mindig jó könyv. Viszont a Kenobi szálat teljesen ki hagyhatták volna a könyvből. Semmiben nem befolyásolja a történetet, csak időhúzásnak éreztem.
 6. ati

  Solo BD/DVD kiadás

  Az Arénában még mindig adják, én múlt héten néztem meg újra, hisz úgyis soká láthatunk legközelebb sw-t moziban.
 7. ati

  A Star Wars Saga jövője

  Hát a netflix sorozatokat ki szokták adni. Sőt szerintem az élőszereplőst akár hazánkban is kiadhatják lemezen, hisz nem egyhamar lesz nálunk Disney streaming. Így szerintem valamelyik csatorna megveszi. Ha meg nagyon sikeres lesz DVD-n szinte biztos jön, elvégre a TCW is jött nálunk, igaz megbukott, de itt egy élőszereplős sw sorozatról van szó. Sőt a Trónok harca BD után én nem lepődnék még ha BD-n is jönne.
 8. ati

  A Star Wars Saga jövője

  Azért remélem nem egyszerre jön ki a kettő. Gondolom egyben felrakják az egész évadot mindkét sorozatból. Ha egyszerre felrakják mindkettőt, akkor többeket lehet előfizetésre ösztönözni, viszont itt a fórumon nehezebb lenne a kibeszélés. Hisz vannak akik ledarálják a két sorozatot egybe, míg más a feliratra vár. Én azt se tudnám melyikkel kezdjem
 9. ati

  Trailer

  Épp ez a baj. Fel lehet hozni Jar Jart meg a droid poénokat, de ők vicces mellékszereplők és ennyi. De itt a főszereplőről van szó, akivel elég nehéz azonosulni így. A mélypont az, ahogy reagál arra hogy kap egy küldetést. Mint mikor Jar Jar megtudja az ep1ben, hogy haza mennek. Nekem az előzetesből az jön le, mint ha Jar Jar főszereplésével kapnánk sorozatot. És egyetértek azzal amit valaki említett, hogy nem kell gyerekesre csinálni, hisz a gyerekek alapból imádják az sw-t.
 10. ati

  Trailer

  Érdemes megnézni a Like - Dislike arányokat. És érdemes megnézni mekkora lelkesedés volt az új TCW évad bejelentéskor. Mindent elmond. Ha nem jönne a TCW és az élőszereplősben sorozat, most nagyon csúnyákat mondanék. Meg is értem miért nem jött eddig a trailer, nem merték ezt berakni a TCW trailer mellé.
 11. Jó lenne tudni, hány filmre írt alá.
 12. ati

  Filmek

  Ha már szóba jött az IGN. Milyen másik magyar oldal van az IGN helyett, ahol érdemes filmes híreket olvasni, és viszonylag naprakész? Engem is felidegesítenek. De sajna más oldalakon alig vannak hírek.
 13. ati

  Box Office

  Solo története nagyrészt kerek, nem lenne baj ha nem folytatják, de Kira és Maul sztoriját muszáj lenne lezárni.
 14. ati

  A The Clone Wars animációs sorozat

  Ez a 66-os parancs nagyon izgalmasan hangzik, főleg Rex reakciójára vagyok kíváncsi. Na meg ugye ott van Maul is. Vajon mégérzi-e Dooku halálát, Anakin átállását? Ki gondolta volna, hogy a 66-os parancs végrehajtásánál jelen lesz Maul? Végignézheti mestere végső győzelmét, és a Jedik bukását, nagyon érdekel mit szól ehhez. Egyébként még szeretném látni Palpatine elrablását, és a droidok lekapcsolását is hisz azzal ér véget a háború.
×

Fontos információ