Jump to content

ati

Tag
 • Content count

  531
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

141 Nagyon kedvelt

About ati

 • Rank
  Padawan
 • Birthday 01/02/1993

 • Nem
  Férfi

Recent Profile Visitors

3514 profile views
 1. https://starwarsmedia.hu/hirek/nincs-mindenki-odaig-a-kenobi-sorozatert.html
 2. ati

  High Republic

  Akkor viszont felfoghatatlan, miért nem jelenik meg egy kánon High Republic regény angolul.
 3. Állítólag a sorozat díszletei épülnek itt.
 4. ati

  High Republic

  Nem adják ki angolul? Akkor ez most kánon vagy nem?
 5. Hogy maga a játék milyen lesz az majd kiderül. Viszont én örülök, hogy végre más stúdió is lehetöséget kap. Azért valljuk be, az EA nem sok sw játékot hozott az elmúlt 8 évben. A Lucasarts korszakban évente jöttek a játékok. A döbbenetes az hogy a két kedvenc játékom a KOTOR és a Jedi Academy egyaránt 2003-ban jött ki. Jó lenne ha visszajönnének ezek a gyakori megjelenések.
 6. Talán érdemes lenne az összes sw művekben szereplő főneveket kiírni egy dokumentumba az angol és magyar változatukban is. Amit aztán bármikor elő lehetne venni. Így aztán később ha szembe kerül egy név, akkor csak rákeresel a dokumentumban. És ha nincs benne vagy teljesen űj név, akkor rögtön beírod a végleges magyar változattal együtt. Egy ilyen szótár a fordítók dolgát is megkönnyítené.
 7. Örülnék, ha átemelnék a befejezetlen TCW fejvadász szálat valamilyen formában. Cade Bane méltó ellenfél lenne Bobának.
 8. Szerintem Old Republic filmeket már csak Kathlen Kennedy utódjától fogunk kapni. Kennedy már nem fiatal 67 éves, max pár évig marad. Lehet addig amíg lemennek a most bejelentett dolgok. Remélem az utódja már jobban preferálja a Skywalker sagan kívüli műveket.
 9. Észrevettétek, hogy Boba páncélja megújult?
 10. Mekkora lenne már, ha az említett női főszereplő egy sith lenne?
 11. Egyetértek, hogy ha nem lenne Dave Filoni még ennyi PT elemet se kapnánk. Megnézném mikor fogunk kapni az előzmény trilógia idején játszódó filmet vagy sorozatot. Bejelentenek rengeteg mindent de még véletlenül se jut eszükbe hogy a ezzel az érával is foglalkozni kellene. Vagy esetleg ki kéne adni a meg nem jelent TCW sztorikat.
 12. ati

  Az Ahsoka sorozat

  Érdekes lesz látni Ezrát felnőttként élőszereplős formában. De amúgy elképzelhető, hogy ez a sorozat csak Ahsokára és a keresésre fókuszál, és azzal zárul hogy megtalálja Ezrát. És onnantól jönne egy új sorozat ahogy Bence1997 is írta.
 13. A mozifilmeknél lett volna pénz mégsem erőltették meg magukat. Ott mondhatni a koncepció része volt, hogy olyan legyen minden mint klasszikus trilógiában. Még mindig azoknak kedveznek akik a klasszikus trilógiát szeretik. Bár abban egyetértek hogy a távolodás ettől az érától már tényleg megkezdődött, csak sajnos borzasztó lassan.
 14. Az Acolyte az nagyon várós végre egy teljesen új terep.
×
×
 • Create New...

Important Information