Jump to content

ati

Fórumtag
 • Content count

  779
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ati

 1. Hát igen Rex, a csapata és Cody megérdemelne valami lezárást. Sőt megnézném Rexet az ep6 idején.
 2. Milyen szomorú, hogy mi kimaradunk ebből.
 3. ati

  Marvel

  Jól megoldották Wolverine fiatalítását. Úgy néz ki mint Az eljövendő múlt napjaiban. És így fiatalabbnak néz ki mint a 2029-ben játszódó Logan filmben, ahol már eléggé öreg a karakter.
 4. A játék április 25.-től az EA Play és ezáltal a Game Pass Ultimate része lesz.
 5. ati

  High Republic

  Így, hogy a második fázis képregényei végül nem jelennek meg nálunk, így mennyire érthető a második fázis?
 6. Azért ez nem semmi mennyi kiegészítést kapnak rég elfeledett sztorik. Valaki próbálta már időrendben újranézni az egész sagat ep1-9ig az összes sorozattal együtt? Rohadt nagy élmény lehet.
 7. Lehet inkább a filmekre akarnak jobban koncentrállni a jövőben. Elvégre a Marvelnél is volt szó ilyenről.
 8. Nem tolták ki a leállást, csak gyorsan besűrítették a leállás dátuma elé ezt a két könyvet.
 9. Ha az a neve a kiadásnak, hogy The Complete Series akkor nem lesz második évad. Különben első évadnak hívnák.
 10. Számomra érthetetlen hogy miért nem kapnak rendes moziforgalmazást, és hogy a legnagyobb mozihálózat a Cinema City miért nem mutathatja be őket. Idén a Dűne újrabemutató 30 millió dollárt hozott világszinten. Tavaly a Titanic 70 milliót. Tavalyelőtt az első Avatar 76 milliót. Nehogy már egy sw nem hozna ennyit. Ez gyakorlatilag ingyenpénz a stúdióknak. És ne felejtsük el azt sem hogy a 2012-ben az ep1 3D 102 milliós bevételt hozott. Erre ezt a projektet is a Disney felvásárlás után lelőtték, pedig ha jól tudom az ep2-3 3D változata is elkészült. És gondoljunk bele, ha az ep1 ennyit hozott úgy, hogy még sehol se voltak az új filmek bejelentve, akkor mennyit hozott volna az ep4-6, a hetedik rész előtti felfokozott hype következtében. Több százmilliókról mondott le a Disney, és felfoghatatlan miért.
 11. Fura, hogy a Cinema City kimarad ezekből. Nem tudom ki tehet erről, a Disney a magyar forgalmazó vagy a Cinema City. Érdekes, hogy egy Corvin mozi rendezhet ilyen vetítést.
 12. Ahogy elnézem Amerikában is szinte csak HR meg a legendák könyvek újrakiadásai jönnek. Annyira nem maradunk le. Kint is elég népszerű lehet a Legends, ha ennyire nyomják őket. Ez érdekes.
 13. Ja csütörtök este hétkor egy 4 órás film vidékiként úgy, hogy másnap munka vidéken, az azért nem kivitelezhető. Tavaly a Titanic-ot hétvégén dél körül néztem IMax-ben. Na ott tele volt az IMax terem. Oda is vert a film keményen. Na ha van film ami megérdemelne egy IMax vetítést az az SW 1-6. Ezek bemutatója idején a budapesti IMax terem még nem is létezett.
 14. Ez a baj csak a fővárosban csak este egy-egy moziban. Vidékiként szállást kéne kivennem. De Az Avatar, Titanic, Eredet, Dűne, országos vetítést kapott és nem napi egy időpontban.
 15. Most a Dűne újrabemutató kapcsán eszembe jutott, hogy az olyan nagy címeket mint az SW, Gyűrűk ura miért nem küldik újra moziba? Az ep7 előtt is vártam, hogy megtegyék, de akkor se volt. Pedig gyakorlatilag ingyen pénz lenne nekik. Érdekes az Avatar meg a Titanic kapott újrabemutatót.
 16. Én úgy voltam vele, hogy nem akarok kimaradni semmiből, ezért váltogattam a konzoljaimat. Először volt Xbox One, madj PS4 most egy XBox Series S van itthon. Később majd PS5-re akarok váltani. Így tényleg nem maradok ki semmiből. Aztán majd a PS5öt is leváltottam volna a jövőbeli új Xboxra, majd jött volna a PS6. Ez volt a terv. Ha a hírek igazak, akkor nincs értelme annak, hogy továbbra is xboxom legyen vagy később is azt vegyek.
 17. Teljesen egyetértek, a kiadó sokat bénázott. Nem tudom mennyibe került az új weboldaluk, de az utolsó ráköltött forint is felesleges pénzkidobás volt. Az Essential Legends Collection kiadását is elrontották. Már készleten lévő könyveket kezdtek el kiadni keményfedeles formában, amivel csak foglalták a helyet a kiadtatlan könyvek elől. Nagyon jó ez az Essential Legends Collection,mert megnyílt az út a legendák előtt. De ebből csak azt szabadott volna kiadni, ami nálunk nem kapható, ez pedig az X-szárnyúak. Ennek semmi értelme, hogy a Thrawn trilógiát meg vehetem két féle formában is, az X-szárnyúak meg megint félbemaradt. Most is az utolsó két megjelenő legendák könyvük a Kirajzás meg A tűlélők keresése, ami most is ugyanúgy kapható. Ehelyett jöhetett volna két x-szárnyúak vagy két kánon könyv.
 18. Azért ez sokkoló. Ha az sw kiadás nem éri meg ma Magyarországon, akkor mit szóljon a többi franchise? Mi az ami még megéri? Ennyi erővel akkor a teljes sci-fi fantasy kiadás mehet a kukába, ha már a STAR WARS sem jövedelmező.
 19. Lassan visszatérünk oda mint régen, amikor is a könyvek és képregények csak másodlagosak.
 20. ati

  Filmek

  Mennyivel másabbak az amerikai és magyar mozis szokások. Az éhezők viadala elverte a Napóleont odakint, míg nálunk a Napóleon simán nyert. Míg amerikában az MI:7 volt az erősebb, nálunk viszont azt Indy 5-re vettek több jegyet.
 21. ati

  Marvel

  Tehát akkor jövőre kapunk egy MCU filmet, Deadpool 3. És három Sony féle Marvel filmet. Madame Web, Kraven, Venom 3.
 22. ati

  Az Ahsoka sorozat

  A posztereket látva élőszereplőst clone wars filmet akarok azonnal. Sőt meghozta a kedvem, hogy újra kéne nézni az egész sorozatot.
 23. Érdekes, hogy kit mennyire zökkent ki a cgi arc. Tényleg függhet a megjelenítőtól. Nekem monitoron nézve teljesen jó volt. Viszont az Indy 5-öt Imax vásznon láttam. Na ott a fiatal Indy, akit sokan dicsérnek, Imax vásznon rettenetesen sz*r volt.
×
×
 • Create New...

Important Information