Jump to content

Marvel


Darth Cupsy

Recommended Posts

Ide jöhetnek a Marvellel kapcsolatos filmek, sorozatok, trailerei, kibeszélői és egyéb magvas gondolatok a Marvellől. Marvel alatt nem csak az MCU-t értem, szóval a Sony különálló filmjeit is. Illetve a Disney egyesítése előtti filmekről szóló különféle dolgok is.

Edited by Dzséjt
  • Like 1
  • Köszönöm 1
Link to comment
Share on other sites

A bátor ember. :) Fontos kitétel: ez NEM SPOILERES topik, szóval az éppen futó és jövőbeli Marvel-művekről tessék szépen spoiler taget használva beszélni.

 

 

Akkor itt is a téma, amin lehet csámcsogni: készül a Black Widow film, vagy legalábbis már dolgoznak a forgatókönyvön.

 

Spoiler

Plusz úgy tűnik, hogy az A4 az A1 idejében is játszódni fog.

 

Link to comment
Share on other sites

1 perccel korábban, Dzséjt írta:

Fontos kitétel: ez NEM SPOILERES topik, szóval az éppen futó és jövőbeli Marvel-művekről tessék szépen spoiler taget használva beszélni.

Igen, feltétlen így legyen! Bocsi, de első topic... fiatal voltam és kellett a pénz... nem gondoltam minden eshetőségre :D

 

 

Egyébként a szavazást azt ilyenkor még lehet csinálni vagy azt már nem? Vagy csak ti tudtok?

Link to comment
Share on other sites

Avengers 4

Spoiler

Azt már láttuk a Doctor Strange-ben, hogy az Idő Kővel lehet az időt ide-oda csévélni. Szóval lehet a ludas az Idő Kő és/vagy Strange. De miért mennének vissza a The Avengers idejére? Pláne úgy, hogy láthatóan Lang is velük megy, aki ugye akkor még sehol sem volt. Azért ez elég nagy változás lenne az időben.

Vagy csak egy alternatív univerzumba ugrottak át, ami azután, hogy behozták a Doctor Strange-dzsel és az Agents of S.H.I.E.L.D.-del a multiverzumokat, szintén nem lehetetlen.

Link to comment
Share on other sites

Spoiler

Lehet hogy Tony és/vagy a Kapitány elhaláloznak a 3. rész során - egyébként biztos vagyok benne hogy kettejük közül valakitől búcsút veszünk - és így visszamennek értük, hogy segítsenek nekik. Bár ez eléggé instabil elmélet.
Vagy esetleg a múltbéli Tesseract-ért mennének vissza. Vagy akár Skarlát Boszorkány láttatja velük ezt. Lehet Thanos kényszeríti rá.
 

 

Link to comment
Share on other sites

54 perccel korábban, MissKarrde írta:

A forgatási képekhez:

  Spoiler elrejtése

A pajzson nincsenek ott a macskakarom-karcok. 

 

Spoiler

És a The Avengersben viselt ruhája van rajta, amit azóta egyszer sem hordott. Tony-n meg érdekes módon egy olyan ruha van, amin a S.H.I.E.L.D. logója látható - ugyan a sorozatban visszatértek, de ugye a múlt évadban EDA szépen leamortizálta a helyet, az igazgató is meghalt, szóval jelenleg jó kérdés, mi a S.H.I.E.L.D. státusza a jelenben. Mondjuk csípném, ha Coulson (és csapata) feltűnne az Avengers valamelyik jövendőbeli két részében.

 

Agens of S.H.I.E.L.D. 5. évad

Spoiler

Bár szerintem nem véletlen, hogy pont ebben az évben dugták el Coulsonékat a jövőben. Így elkerülhetik, hogy szerepet vállaljanak az Infinity War eseményeiben, és senki sem károghat amiatt, hogy miért nem voltak ott.

 

Link to comment
Share on other sites

Lehet kapni Szukitson, illetve az újságárusoknál egy Marvel-képregénygyűjteményt. Én már be is szereztem az első részét, mely Pókiról szól. Az első csak 990 Ft, a második 1990 lesz tudtommal, utána pedig az összes 2990. és összesen 28 darab lesz. Szerintem megéri értük közel 3000 Ft-ot kiadni, mert keménykötésűek lesznek. Ráadásul ha egymás mellé rakjuk őket, egy szép festmény jelenik meg a támlákon. :) 

Link to comment
Share on other sites

Már végetért a forgatása az új X-men filmnek. Azt rebesgetik, hogy a február 4. -ei Super Bowl -on fogják bemutatni az első kedvcsinálót a filmhez. Nem hinném, hogy változtatni fogják a megjelenését, annyit még eltudok képzelni, hogy - a Deadpool 2 -höz hasonlóan - egy hónappal előrébb, vagy hátrébb rakják. 

 

Scarlet állítólag már a jövő hónapban találkozik a Fekete Özvegy film készítőivel. A 4. fázisban biztos, hogy fog jönni a film, de 2021 -nél hamarabb nem biztos.

Link to comment
Share on other sites

13 órával ezelőtt, luke19 írta:

Én úgy tudom, hogy ez is 60 kötetes lesz, mint a DC gyűjtemény.

Igaz, bocsi, rosszul tudtam. 60 kötetes lesz valóban. Már csak 59 darabot kell begyűjteni. :)

A széria második része egyébként már rendelhető a Szukitsról, a következő szám pedig február 1-jétől lesz elérhető. 

Link to comment
Share on other sites

17 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Ez a Marvel univerzum most épp hanyadik fázisban van? A harmadikban, vagy a negyedikben? Lehet tudni mikor indítják a negyedik fázist? Ez csak azért érdekel, mert kíváncsi vagyok, hogy mikortól lehet számítani az X-men integrálásának ebbe az egészbe.

Most jelenleg a 3. fázisban járunk. Ez a Bosszúállók 4. részéig tart, tehát 2019 májusáig.
A 4. fázis filmjei, - melyekről tudjuk hogy lesznek - eddig: Spider-Man folytatás és a Guardians of the Galaxy vol. 3.
Az X-Men behozatalára ezek után lehet számítani, ha lesz. 2020 után. 
A 3. fázis hátralévő filmjei:
- Black Panther
- Avengers: Infinity War
- Ant-Man and the Wasp
- Captain Marvel
- Avengers 4.

Edited by RacerX
Link to comment
Share on other sites

A 4. fázishoz:

nem tudom, hogy akarják e folytatni ezt a 3 éves tendenciát a Bosszúállókra nézve, hiszen eddig mindig 3 évente jelent meg 1-1 A film, persze 2019 formabontó lesz e téren, de utána vajon 2022 vagy 2023 -ban fog érkezni a következő csapatfilm? Hiszen mostantól átálltak az évi 3 filmre, vagyis az 5. csapatfilmet legkevesebb 7 film fogja felvezetni - Póki II. vel kezdve. Kik kaphatnak/kapnak filmet a 4. fázisban?

- Pókember II. - ez már hivatalos, 2019. júliusában fog érkezni.

- GotG Vol. 3. - ezt is már felfedték, állítólag 2020 májusában fog jönni - ha 2020 májusában fog jönni a 3. spin-off SW téren, akkor már megint fura a Disney -től.

- Fekete Özvegy - ha ennyire előrehaladott állapotban van a film, és mivel Scarlet jövő hónapban találkozik a készítőkkel, esélyes, hogy már a következő fázisban kaphatunk egy Black Widow kémfilmet. Valahol meg azt pletykálják, hogy ez a film egy Marvel hősnőit felvonultató szuperprodukció lesz.

- Doctor Strange II. - mivel Strange egójában hasonlít kicsit Tony -hoz - meg másban is :D - és őt mondogatják a későbbi MCU Vasembereként, illetve jól szerepelt az első rész, biztos, hogy érkezni fog dokink következő kalandja - tippre Mordo báró lesz az ellenség.

- Black Panther II. - nagy a várakozás a film előtt, cool karakter kint Amerikában, és szerintem biztos lesz folytatása. 

- Captain Marvel II. (?) - egyelőre kérdéses, de ha jól sikerül majd a film, biztos hogy folytatást kap. Mondjuk én egy olyat eltudnék képzelni, hogy Marvel kapitány 2. része vezetné fel a következő Bosszúállók filmet, ahol a skrullok lennének az ellenség. :) 

- Új bosszúálló film - ez szerintem mindenkinek evidens.

 

Ha Pókit nyomatni akarják, akkor szerintem 2021 -re jönni fog a 3. rész is - ha tartani akarják a 2 éves ütemtervet, illetve ha beakarják mutatni, hogy minden film Peter egy-egy éve legyen a gimiben. 

Ezen felül később elképzelhető lenne a F4 debütálása, rájuk férne annyi szent. :D A mutánsokat meg a 4. fázis szépen felvezetné, és majd az 5. fázisban már recast, és jöhet az Avengers vs. X-men. :P 

Link to comment
Share on other sites

Strange 2 biztos hogy lesz, csak még a dátum nincs pontosítva. Az Avengers 4. meg azért jön most ilyen hamar mert közvetlen folytatása lesz az Infinity War-nak. Egyébként Infinity War Part 2 lett volna a címe, de ezt később elvetették. Egyszer Zoe Saldana kikotyogta hogy Infinity Gauntlet, nem érdemes készpénznek venni. :D
A Bosszúállók 3-4 közt lesz ugye még 2 film. Nos ezek nem fognak belezavarni az idővonalba. A Hangya és Darázs a Polgárháború után veszi fel a fonalat, míg Captain Marvel a 90-es években fog játszódni, remélhetőleg 2 szemű Nick Fury-val. :D

Link to comment
Share on other sites

A hihetetlen Pókember - Hazatérés

Marvel-képregénygyűjtemény #1

 

Egy remek külsejű, keményborítós képregénykönyv, mely az új Marvel-sorozat első száma. Ebben a kiadásban a hálószövő egyik legérdekesebb kalandjával ismerkedhetünk meg, egészen pontosan a sorozat 30-35. számával.
Itt Peter Parker már nincs együtt Mary Jane-nel, ugyanis a bevezető szövegből kiderül, hogy a lányt elrabolták, és  fogva tartották huzamosabb ideig, és ettől ő annyira tönkrement lelkileg, hogy elvált Petertől. A sztoriban tehát ő egyáltalán nem szerepel.
A lényeg, hogy Peter megismerkedik egy közel 60 esztendős ipsével, akinek hasonló képességei vannak, mint neki. Ez a pénzes fószer egy nagyvállalat főnöke, és segít legyőzni Pókembernek új ellenségét, Morlunt, aki egy vámpír-szerű lény. 

 

Spoiler

A végén Morlun kinyiffan, de nem Póki, hanem Dex végez vele, aki azt hiszem, az egyik csatlósa. Van a történetben egy óriási fordulat is, egy elképesztően nagy csattanó, méghozzá a legvégén: May néni Peter szobájába érve felfedezi a pókemberes ruhát. Ez véleményem szerint nagyon meglepő húzás volt. 

 

Kíváncsian várom már a következő számot, amely egy X-Men-történetet foglal magába. Bár az X-Menek pont távol állnak tőlem, de sebaj. :) 

Link to comment
Share on other sites

Állítólag a Tom Holland-féle Sipder-Man is felbukkanhat a Venom filmben! Igazából ez lehet csak egy cameo szerep is. Egyébként a Sony akármit megtehet Pókemberrel, hiszen hivatalosan még mindig náluk vannak a karakter jogai, és nem kell nekik a Marvel Studios engedélye. 
Szóval ha nem is lesz az MCU része, lazán kapcsolódhat hozzá. 

https://marvelstudiosnews.com/2018/01/16/tom-hollands-spider-man-rumored-appear-venom/

Edited by RacerX
Link to comment
Share on other sites

Remélem, a második hangyász film jobb lesz, mint az első.

 

Póki: azért az a "mindent megtehet" erős túlzás, a lehetőségek attól függnek, mi van abban a szerződésben, amit a Sony és a Disney kötött. Meg, hogy mi szól abban a szerződésben, amit Holland és a Marvel Studios kötött. Mert például, ha az utóbbiban benne van, hogy Holland kizárólagosan csak MCU-filmben játszhatja Pókembert, akkor a Sony kapálózhat, ahogy akar. Vagy ha a két stúdió közötti szerződésben szerepel, hogy minden, ami a Homecomingban lett kitalálva, kizárólagosan MCU-filmben szerepelhet, akkor ugyanúgy hiába kérődzik a Sony. Eleve nem szívóznék már a Disney-vel, mert a végén még felvásárolják őket. :lol:

Szóval a Sony bármit megtehet az alap Pókember képregény-figurával, de az távolról sem biztos, hogy bármit is tehet az MCU-s Pókemberrel.

Edited by Dzséjt
Link to comment
Share on other sites

Én is lassan elkezdem, de én nagyon levagyok maradva a Marveles sorozatokkal. A DD, és a JJ megvolt, a LC -ból kemény 1 részt láttam, az Iron Fist ill. Defenders gyöngyszemekhez pedig még hozzájuk se szagoltam. :D A The Gifted -et amúgy tegnap befejeztem, jó kis sorozat, nem kell világot megmentő produkcióra gondolni, nekem mégis tetszett, persze vannak hibái - ha megnézzük, kicsit sok is, de a mutánsok és emberek közti ellentétet szépen megalkották. És a finálé... oh my gosh... :D 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information