Jump to content

luke19

Supporter
 • Content count

  1,947
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Everything posted by luke19

 1. Köszönöm szépen mindenkinek! Remélem mindenki jól van, és jó minden veletek. Igaz nem írogatok mostanság, de fel szoktam még nézni hozzátok ide.
 2. Nem rossz borító, de azért túlzás ez a szöveg, amivel facebook-ra kitették "Prepare yourselves for the coolest book cover ever."
 3. Múltkor elvileg minden újdonsággal frissítettem http://starwarskanon.nhely.hu/
 4. Szombaton néztük két haverral. Az egyik semmit nem tudott a Dűnéről, könyveket se olvasta, és neki is tetszett. A másik barát, és én olvastuk, és imádtuk az egészet. Vasárnap egy újabb "Dűne szűzzel" újrázom a filmet. Remélem jó sok pénzt termel majd.
 5. Boldog születésnapot @Ody Mandrell.
 6. Oksi, majd javítom, ahogy időm engedi.
 7. Megszűnt az ingyenesség, átköltöztettem más tárhelyre. Itt megtaláljátok http://starwarskanon.nhely.hu/
 8. Így, hogy bekerült a Thrawn úgyis az fog nyerni... már most megy a poszt alatt, hogy csak a Thrawn a többi teljesen érdektelen. Félreértés ne essen, akármelyik jelenik meg biztos megveszem, hogy támogassam a kiadót, és a jövőbeli megjelenéseket, de a könyv mellett ezt a megjelenést feleslegesnek érezném, inkább új sztorit olvasnék. Allegiance kapta az előjegyzésemet
 9. Érkezett pár Wonder Woman 1984 kép. Nagyon várom már a filmet, remélem nem lesz több halasztás. Ez a Golden Armor pedig gyönyörű. Be is szereztem egy McFarlane Toys DC Multiverse figurát is belőle:
 10. Az lesz valószínűleg, a IDW az tuti szerintem ez a 2011es sor, mert a Facebookra kitett kép annak az egyik vaskosabb kiadásának a borítója volt. Ez a kiadó eddig csak IDW-s Dredd bírót adott ki, ezek 3600Ft-ba kerültek. Keménytáblás Szukits méretben, igényes kiadások lettek. Annyi, hogy csak a kepregenymarket.hu/ oldalról rendelhető, mert olyasmi magánkiadás, mint a Spawn. Apropó Spawn, egy hónapja kezdtem el és azóta már a 14. Kötet fog következni, piszok jó cucc, megérte elkezdenem.
 11. @caseyjones Ez szerintem téged is érdekelni fog. Jön majd magyarul Tini nindzsa teknőcök képregény. Szerintem Ez a széria lesz szerintem. Rajzok nekem tetszenek, kap majd így egy esélyt nálam https://m.facebook.com/holdkelte/photos/a.579085636001357/579085546001366/?type=3&source=57
 12. Nálam pont fordítva van, és ebből a sorozatból egyik legjobban tetsző története volt.
 13. Érkezni fog a jövőben egy Mandalorian regény, sajnos több részletet nem árultak el. Az író Adam Christopher lesz. Egyéb finomságok is lesznek.
 14. De messze van még november
 15. Elvileg az lesz, csak kisebb változtatásokkal. Ha igaz a hír, azért remélem Jeffrey Dean Morgan is feltűnik, mint Thomas Wayne, és nem az lesz a változtatás, hogy a képregény szerinti egyik legfontosabb szereplő nem lesz benne.
 16. Hollywood Reporter értesülései szerint Michael Keaton visszatérhet Batman szerepébe a Flash moziban.
 17. @Darth Revan9 Tudsz róla valamit, hogy miért tűntek el a Szukits oldaláról az előrendelhető termékek? Star Wars, meg minden más nincs már fent.
 18. Igazából a korábban díszdobozos formában megjelent három kötetet tartalmazza + a Szörnyvadászok történetet. A különbség, hogy ez a a Fumax kiadványokhoz hasonlóan OHC lesz. De majd írok róla, ha megérkezik, és el is sikerült olvasni.
 19. A Witcher omnibus megjelenését megint eltolta a Szukits. 8-án remélem már tényleg megjelenik.
 20. Meggyőzött a reggeli videó, és mégis előrendeltem. Konzolvilágon 13.999Ft az ára.
×
×
 • Create New...

Important Information