Jump to content

luke19

Tag
 • Content count

  1827
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

849 Nagyon kedvelt

About luke19

 • Rank
  Jedi Knight
 • Birthday 01/19/1995

 • Weboldal címe:
  http://starwarskanon.uw.hu/

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Kazincbarcika
 • Érdeklődés:
  Star Wars, DC képregények, Tenisz, Informatika, Sum 41

Recent Profile Visitors

4128 profile views
 1. Frissítve az újdonságokkal
 2. Előrendelhető státuszba került a kiadónál. Várható megjelenés szeptember 18. https://www.szukits.hu/kanon-regenyek/5783-claudia-gray-star-wars-mester-es-tanitvanya-konyv-005779.html
 3. Már elő is rendelhetőek! Július legvégén jönnek elvileg. https://www.szukits.hu/csomagtermekek/5785-kieron-gillen-simon-spurrier-star-wars-mulo-remeny-doktor-aphra-ujratoltve-kepregeny-005782.html
 4. luke19

  DC

  A Doom Patrol sorozatban Adam Tudyk minden perce zseniális, de a 13.rész végi jelenete most a kedvenc nálam.
 5. Sikerült elolvasni nekem is a héten nyomtatott formában is. A sztori még mindig jó, és most a rajzokkal se volt kifejezetten bajom. Első olvasáskor annyira nem jöttek be.
 6. luke19

  DC

  Hát majd meglátjuk milyen Batman lesz. Van pár DC casting aminél húztam bejelentéskor a számat, azóta meg egy rossz szavam nem lehet rájuk. Pl. Ledger, Gadot, Affleck.
 7. luke19

  DC

  Azt pletykálják, hogy Robert Pattinson lesz Batman a Matt Reeves által készített moziban.
 8. luke19

  DC

  Mehh. Ez elsőre gagyi CW minőségnek néz ki. Pedig anno az Arrow nagy kedvenc volt még.
 9. luke19

  DC

  Nekem a második kötet tetszett jobban. Az kb végig R’as al Ghulról fog szólni. A rajzok ebben nagyon szépek lesznek.
 10. Amazonon a Dooku regény, ami eredetileg csak hangoskönyv formában jelent meg előrendelhető keményfedeles formában is. Ha nem kamu, akkor október 3 a megjelenése, de ne örüljünk előre szerintem. Mindenesetre nagyon díjaznám, ha tényleg megjelenne nyomtatottan is.
 11. Részben azért szerepelnek benne, amit Cupsy is írt, hogy jobban belőhető legyen egy adott mű. Másrészt a Del Rey idővonalán is szerepelnek a filmregények.
 12. luke19

  Marvel

  Megérkezett az Spider-Man előzetese. Spoilerezi a Végjátékot, így csak saját felelősségre. Mysterio miatt ez nagyon várós nálam. szerk: szinkronosan is
 13. luke19

  Marvel

  Köszi az értékelést. Meggyőztél hogy ezt is beszerezzem idővel. A héten a Marvel kapitány és a Thanos győz képregények érkeztek meg nekem. Próbálok írni róluk röviden, ha elolvastam őket.
 14. Valószínűleg az egyik Journey to IX könyv Kylo-ról fog szólni (végre). Ezen az oldalon a Galaxy’s Edge könyv alatt fedezték fel. Ha annyira titkos, és be nem jelentett a regény, érdekelne, hogy kerülhetett ilyen látványosan az oldalra fel a szöveg. A rövid leírás: "Kylo Ren is a relatively new character in the Star Wars universe, first making his appearance in The Force Awakens and played by Adam Driver. With a complicated origin story, this book hopes to look deeper into Kylo Ren's past and reveal more of the mystery's behind the mask. "
×
×
 • Create New...

Important Information