Darth Revan9 Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 Ide jöhetnek a képregények. Állítólag a Marvelesek már elmentek tárgyalni a Lucasfilmhez. Annyit hallottam, hogy több ongoing jellegű sorozatról van szó. Meglátjuk igaz.-e? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted May 20, 2014 Author Share Posted May 20, 2014 Állítólag júliusban lesz valami Marveles bejelentés is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Nekem is nagyon bejött. Sokkal jobban jártak volna, ha ezt adják le, mint pl a Jar-Jaros szerencsétlenkedést, az nem vitte semerre tovább a sztorit. Ez sokkal nagyobb potenciállal bírt volna, mint az. De legalább megkapjuk ezt is, úgyhogy panaszra nincs ok Nem olyan biztos, hogy az a Jar Jaros nem vitte sehová a sztorit. Sőt, biztos, hogy nem, hiszen abból tudtuk meg a legtöbb dolgot Talzinról, ez már előre vitte a sztorit. És még itt fel sem tűnt Talzin-anyó, nyilván van foganatja annak, hogy nem kapta meg a szokásos Erő-adagját. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rincewind Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Nem olyan biztos, hogy az a Jar Jaros nem vitte sehová a sztorit. Sőt, biztos, hogy nem, hiszen abból tudtuk meg a legtöbb dolgot Talzinról, ez már előre vitte a sztorit. És még itt fel sem tűnt Talzin-anyó, nyilván van foganatja annak, hogy nem kapta meg a szokásos Erő-adagját. Valóban nem volt felesleges az a történet, de szerintem mindannyian jobban jártunk volna, ha azt kapjuk most képregényben a Maul szál helyett. Az megint más kérdés, hogy annak a képregénynek mekkora lett volna a sikere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunner Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 https://www.szukits.hu/the-old-republic/334-a-birodalom-vere-kepregeny.html valamirol lemaradtam mi ez es miert egy warhammeres bborito szerepel valaki tipp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Darth Maul - Son of Dathomir #02: hiú ábránd, de tök jó lenne ezt egyszer egy TV film keretében látni. Fene, hogy még ezt az egy történetszálat nem tudták megcsinálni, pedig innét nézve, ez még fontos adalék lett volna a TCW-hez. Végre kezd két igen fontos kérdés kikristályosodni. Az első, mi Talzin terve, mi ez az egész, amit akkor indított el, amikor Ventress megverten hazakullogott. A másik, hogyan lehet Darth Maul még életben. Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy Talzin tervében Maul fontos szerepet játszik, de most végre látjuk, mi ez a szerep. Azt hiszem, az utolsó részben egy epikus harc lesz, Talzin & Maul vs. Sidious & Tyranus. https://www.szukits.hu/the-old-republic/334-a-birodalom-vere-kepregeny.html valamirol lemaradtam mi ez es miert egy warhammeres bborito szerepel valaki tipp Ne ilyedj meg, a Szukits egyszerűen rossz borítóképet tett ki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Még az elsőt se olvastam, ideje lesz nekifogni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordGravon Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Darth Maul - Son of Dathomir #02: hiú ábránd, de tök jó lenne ezt egyszer egy TV film keretében látni. Fene, hogy még ezt az egy történetszálat nem tudták megcsinálni, pedig innét nézve, ez még fontos adalék lett volna a TCW-hez. Végre kezd két igen fontos kérdés kikristályosodni. Az első, mi Talzin terve, mi ez az egész, amit akkor indított el, amikor Ventress megverten hazakullogott. A másik, hogyan lehet Darth Maul még életben. Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy Talzin tervében Maul fontos szerepet játszik, de most végre látjuk, mi ez a szerep. Azt hiszem, az utolsó részben egy epikus harc lesz, Talzin & Maul vs. Sidious & Tyranus. Egyetértek. Bele se merek gondolni, hogy milyen jól nézett volna ki ez a szál a képernyőn, Sam Witwer alakításával fűszerezve... Disney -> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Megköszönném ha felrakná valaki majd ezt a füzetet is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Azt szeretném megtudakolni, hogy mivel lehet a letöltött fájlt megtekinteni. Nálam nincs egy kompatibilis alkalmatosság se, amihez társíthatnám. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Képnézegetővel is meg lehet nézni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordGravon Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Megköszönném ha felrakná valaki majd ezt a füzetet is. Én az első számot innen, a másodikat pedig innen szedtem le. Azt szeretném megtudakolni, hogy mivel lehet a letöltött fájlt megtekinteni. Nálam nincs egy kompatibilis alkalmatosság se, amihez társíthatnám. Ha cbr fájlokról van szó, akkor én ezt a programot ajánlom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Köszönöm, ez lesz az. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 A cbr-t szimplán át kell írni rar-ra, és akkor kicsomagolható, nem kell külön program Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Werebazs Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 Nem torrentes linket tud valaki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Reaper lejjebb linkelte a mycomicpostot. Ott mindig fenn lesz a friss rész nem torrentes formában. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Werebazs Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 (edited ) Reaper lejjebb linkelte a mycomicpostot. Ott mindig fenn lesz a friss rész nem torrentes formában. Igen, láttam, hogy belinkelte, de az az első számhoz vitt, azt meg nem vettem, észre, hogy alatta van a link a második számhoz. Így jár az aki éjjel 11-kor próbál miniatűr linkeket kiböngészni. Köszi. Edited June 23, 2014 by Werebazs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Plusz keresője is van a portalnak. Itt a főoldal: http://mycomicpost.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Werebazs Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Plusz keresője is van a portalnak. Itt a főoldal: http://mycomicpost.com/ Azt láttam, és meg is próbáltam, de "Son of Dathmomir" kulcsszóra nincs találatot dobott ki, arra meg nem gondoltam, hogy simán Star Wars-ot próbáljak keresni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zilllosarkany Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Cbrreader nagyon jó, egyszerű és ingyenes, nem tudnék újra visszállni képnézegetőre, ajánlom mindenkinek, megéri azt az egy perc pluszt. Mycomicpost a legjobb oldal. Kiváló amúgy a képregény, ajánlom mindenkinek a Death Sentencet is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Werebazs Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Son of Dathomir #3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zilllosarkany Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Ugy ez az új gyűjteményes Marvel kiadás nem számít majd canonnak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted July 18, 2014 Author Share Posted July 18, 2014 Remélem nem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Nem lesz hivatalos, ugyanis Legend címkével jelenik meg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 (edited ) Son of Dathomir #3 Köszi! SZERK: nekem vírust jelez benne! Edited July 18, 2014 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Melyikről szedted le? Majd arról szedem én is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Werebazs Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Melyikről szedted le? Majd arról szedem én is. A filefactory-ról. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Az első linkről szedtem volna, de az .br.exe fájl amit vírusra dobott az irtóm. Remélem ezzel több sikerrel járok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Naiv kérdés, de ezen az oldalon angolul vannak fenn? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Igen, eredetiben vannak fent. Sajnos egyelőre csak így jelentek meg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts