Jump to content

Képregények

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Nekem is nagyon bejött. Sokkal jobban jártak volna, ha ezt adják le, mint pl a Jar-Jaros szerencsétlenkedést, az nem vitte semerre tovább a sztorit. Ez sokkal nagyobb potenciállal bírt volna, mint az. De legalább megkapjuk ezt is, úgyhogy panaszra nincs ok :D

Nem olyan biztos, hogy az a Jar Jaros nem vitte sehová a sztorit. Sőt, biztos, hogy nem, hiszen abból tudtuk meg a legtöbb dolgot Talzinról, ez már előre vitte a sztorit. És még itt fel sem tűnt Talzin-anyó, nyilván van foganatja annak, hogy nem kapta meg a szokásos Erő-adagját.

Nem olyan biztos, hogy az a Jar Jaros nem vitte sehová a sztorit. Sőt, biztos, hogy nem, hiszen abból tudtuk meg a legtöbb dolgot Talzinról, ez már előre vitte a sztorit. És még itt fel sem tűnt Talzin-anyó, nyilván van foganatja annak, hogy nem kapta meg a szokásos Erő-adagját.

Valóban nem volt felesleges az a történet, de szerintem mindannyian jobban jártunk volna, ha azt kapjuk most képregényben a Maul szál helyett. Az megint más kérdés, hogy annak a képregénynek mekkora lett volna a sikere.

• 4 weeks later...

Darth Maul - Son of Dathomir #02: hiú ábránd, de tök jó lenne ezt egyszer egy TV film keretében látni. Fene, hogy még ezt az egy történetszálat nem tudták megcsinálni, pedig innét nézve, ez még fontos adalék lett volna a TCW-hez.

Végre kezd két igen fontos kérdés kikristályosodni. Az első, mi Talzin terve, mi ez az egész, amit akkor indított el, amikor Ventress megverten hazakullogott. A másik, hogyan lehet Darth Maul még életben. Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy Talzin tervében Maul fontos szerepet játszik, de most végre látjuk, mi ez a szerep. Azt hiszem, az utolsó részben egy epikus harc lesz, Talzin & Maul vs. Sidious & Tyranus.

https://www.szukits.hu/the-old-republic/334-a-birodalom-vere-kepregeny.html

valamirol lemaradtam mi ez es miert egy warhammeres bborito szerepel valaki tipp

Ne ilyedj meg, a Szukits egyszerűen rossz borítóképet tett ki.

Darth Maul - Son of Dathomir #02: hiú ábránd, de tök jó lenne ezt egyszer egy TV film keretében látni. Fene, hogy még ezt az egy történetszálat nem tudták megcsinálni, pedig innét nézve, ez még fontos adalék lett volna a TCW-hez.

Végre kezd két igen fontos kérdés kikristályosodni. Az első, mi Talzin terve, mi ez az egész, amit akkor indított el, amikor Ventress megverten hazakullogott. A másik, hogyan lehet Darth Maul még életben. Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy Talzin tervében Maul fontos szerepet játszik, de most végre látjuk, mi ez a szerep. Azt hiszem, az utolsó részben egy epikus harc lesz, Talzin & Maul vs. Sidious & Tyranus.

Egyetértek. Bele se merek gondolni, hogy milyen jól nézett volna ki ez a szál a képernyőn, Sam Witwer alakításával fűszerezve... Disney -> :fuck2:

Megköszönném ha felrakná valaki majd ezt a füzetet is. :peace:

Én az első számot innen, a másodikat pedig innen szedtem le.

Azt szeretném megtudakolni, hogy mivel lehet a letöltött fájlt megtekinteni. Nálam nincs egy kompatibilis alkalmatosság se, amihez társíthatnám.

Ha cbr fájlokról van szó, akkor én ezt a programot ajánlom.

Reaper lejjebb linkelte a mycomicpostot. Ott mindig fenn lesz a friss rész nem torrentes formában.

:lol: Igen, láttam, hogy belinkelte, de az az első számhoz vitt, azt meg nem vettem, észre, hogy alatta van a link a második számhoz. :pfff: Így jár az aki éjjel 11-kor próbál miniatűr linkeket kiböngészni. Köszi.

Edited by Werebazs

Cbrreader nagyon jó, egyszerű és ingyenes, nem tudnék újra visszállni képnézegetőre, ajánlom mindenkinek, megéri azt az egy perc pluszt.

Mycomicpost a legjobb oldal.

Kiváló amúgy a képregény, ajánlom mindenkinek a Death Sentencet is.

• 3 weeks later...