Ugrás a kommentre

Darth Cupsy

Tag
 • Összes hozzászólás

  2.629
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Darth Cupsy minden hozzászólása

 1. Darth Cupsy

  Obi-Wan film

  Most akkor az Obi film leállítása az hivatalos?
 2. Darth Cupsy

  A Star Wars Saga jövője

  Puhapöcsü lépésnek tartom, mindjárt az első szerényebb bevételt hozó filmnél ezt lépni, pláne úgy, hogy tudjuk mennyi gubanc volt a film körül. Ha teszem azt a következő spin-off is gyengén teljesítene akkor oké, de egy film után... meh
 3. Legendák vonzata van bőven, de szerintem az is beszédes ahogy Han megkérdezi EP VI-ban: "Boba Fett, hol?" Nekem ez olyannak érződik, mintha lenne vele elszámolni valója azon kívül is, hogy Fett kapta el.
 4. Darth Cupsy

  Vélemények és javaslatok 2.0

  Ha már fórum statisztika... épp 666 felhasználónk van
 5. Darth Cupsy

  Videojátékok

  Tudom, épp ez az. Az első pályát full beállítással toltam, az Endoron, meg állóhelyzetemben akadtak a szálló hamú, parázs stb még lowon is Drivert frissítettem újra is raktam, nemtom mit tudnék még Néztem videókat ezzel a konfiggal és tök simán megy nekik high-on is Sőt ebben még a proci gyengébb is
 6. Darth Cupsy

  Marvel

  Ide jöhetnek a Marvellel kapcsolatos filmek, sorozatok, trailerei, kibeszélői és egyéb magvas gondolatok a Marvellől. Marvel alatt nem csak az MCU-t értem, szóval a Sony különálló filmjeit is. Illetve a Disney egyesítése előtti filmekről szóló különféle dolgok is.
 7. Darth Cupsy

  Videojátékok

  Najó én most fogok agyf*szt kapni, végigvittem az első kampány küldetést, jó is volt, élvezetes. A második meg akad nem is kicsit, jah és kb. 4-5 perc kell mire betölti a pályát. Januárban vettem ezt a k*rva gépet 210-ért, 8 GB RAM, i5-7500 3,4 GHZ, GTX 1050Ti 4GB, az AC:O-t ultrán vitte, a Shadow of Wart is viszi magas részletességen, ezzel mi a f*sz baja van???
 8. Darth Cupsy

  Számítástechnika

  Most már működik, köszi szépen még egyszer @Nabopolasszar
 9. Darth Cupsy

  Sorozatok 7.0

  Mindannyiunk kedvenc ördöge megmenekült a kaszától illetve feltámad abból a Netflix jóvoltából.
 10. Darth Cupsy

  Számítástechnika

  Elmentek??? Itt sem voltak bementem a UPC-be, mert úgyis arra volt dolgom, megmondtam mit szeretnék aztán a kezembe adták a modemet, hogy majd a régit vigyem be valamikor. Köszi szépen, holnap megnézem, de a meccset is neten nézem szóval most nem cicózok vele, utána meg alvás lesz szerk.: mégis megnéztem, igen NO-n volt, ha jól emlékszem worms-höz lett beállítva fix IP, mert csak úgy találtuk meg egymást, most visszaállítottam, holnap megnézem jó-e úgy, de kábelt húzni már tényleg nincs kedvem most.
 11. Darth Cupsy

  Számítástechnika

  A mai nap csomagot váltottam a UPC-nél egy erősebb netre (500 Mbit), kaptam egy másik modemet ami wifi-s is egyben, a wifi-vel nincs is semmi baj, csak úgy nem adja le az egész sávszélességet ahogy tudom, illetve maga a Wifi vevő adapterem sem képes az egészet kezelni csak 300 Mbit-ig, szóval én összekötném kábellel simán, de azzal meg valami oknál fogva nem hoz be egy csomó oldalt pl. a fórumot sem. A google kereső behozza a találatokat, de ha rámegyek valamire közülük azt már nem, illetve a wikipédiás találatokat igen. Az ncore fixen működik, viszont maga a torrent kliensem (utorrent) nem seedel illetve a letöltés sem indul meg, ha wifivel csatlakozom semmi gond csak nem azért fizetem az előfizetést, hogy csak a felét használjam, valakinek valami ötlet?
 12. Darth Cupsy

  Videojátékok

  Már települ is
 13. Darth Cupsy

  Marvel

 14. Darth Cupsy

  Videojátékok

  Köszi a válaszokat! Meggyőztetek!
 15. Darth Cupsy

  Egyéb fontos 10.0

  Jó, sejtettem, csak adta magát, gondoltam beírom poénnak
 16. Darth Cupsy

  Sport 3.0

  Egyébként ha így állunk akkor én már csak a 11-eseknél látom értelmét a bevetésének, esetleg 16-oshoz közeli szabadrugásnál. szerk.: mármint a megelőző szabálytalanságokra értem
 17. Darth Cupsy

  Videojátékok

  A Jedi: Fallen Order játékra lesznek utalások a Vader képregényben.
 18. Darth Cupsy

  Sport 3.0

  Akkor le vagyok maradva
 19. Darth Cupsy

  Sport 3.0

  Én arra gondoltam amikor pl. a vonalról húzza vissza a kapus és most átért-e a labda teljes terjedelmével vagy sem.
 20. Darth Cupsy

  Sport 3.0

  Hát ez elég szomorú
 21. Darth Cupsy

  Midichlorianok

  A midichlorián topicban már egy ideje szó van róla.
 22. Darth Cupsy

  Sport 3.0

  Szerintem egy nagyon jó dolog, sok eddig kétértelmű szituáció lesz majd általa könnyen elbírálható.
 23. Darth Cupsy

  Star Wars viccek

  Hát azért nem feltétlen
 24. Darth Cupsy

  Midichlorianok

  OFF Sejtettem, hogy ezt fogod írni rá ON
×

Fontos információ