Jump to content

Darth Cupsy

Tag
 • Content count

  5227
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Everything posted by Darth Cupsy

 1. Na annak én nem tudnék nekiállni újrázni, nézem és szeretem, de nincs az az isten, hogy én még 1x végig rágjam magam azon a majd 1000 (!!!) részen, annak is örültem amikor végre valahára beértem a sorozatot!
 2. Legalább egy halvány szikra dereng, hogy a végére leesett neki
 3. Pedig az alvilági körökben ez így működik. Roland volt a felelős a cuccért, ha probléma van vele azt is neki kell megoldania. A nagyobb kutya nem fog futkosni minden pitiáner problémát megoldani, csak akkor, ha már az alátartozó személy, aki feleős az egészért nem boldogul, persze ebben az esetben az alárendeltnek nagyobb problémája is keletkezik, mint az eredeti volt vagy minden problémája megszűnik örökre.
 4. Ez egy nagyon jó rész volt, mindig is jobban bejönnek az olyan bolygók amik dús flórával rendelkeznek és az animációs megvalósítása is gyönyörű volt. De a látvány mellett tartalmilag is sokat kaptunk. Megtudtuk, hogy mi a helyzet Gregorral, a Kaminó-birodalmi viszonyról is frissítették az infóinkat, jó lett volna ha miután rázárult Lama Suékra az ajtó, még hallottunk volna egy lövés hangot, az még kihangsúlyozta volna a pillanatot. A katonák átszereléséről is megtudhattuk, hogy javában folyik már, illetve megadták kerek-perec az egyik érvet a sorozás mellett, amiről pár hónapja még csak vélekedés szinten tudtunk beszélni. Wreckert megmosolyogtam, mikor mindenkinek helyeselt: Echonak igaza van... Technek igaza van... a kölyöknek is igaza van . Jó volt ismét reg. kommandósokat látni. A Gregor szöktetésénél felcsendülő klasszikus dallamok is nagyon ott voltak. Hunter eddig is kiköpött Rambo volt, de most, hogy átesett egy komplett fenyőfán pláne. Kár, hogy maga az akció kudarc volt és csak kicseréltek egy foglyot egy másikra. Egyébként vajon miért hagyták Gregort életben az első szökés után? Nem hinném, hogy annyira nélkülözhetetlen lenne. Szerintem nála biztos a robbanás és/vagy az előtte lévő amnéziát okozó sérülés iktatta ki a chipet.
 5. Egy értékelési, de most már jó, most már az én hszmre dob rá, éjjel valamiért a 2 hsz-el lentebbi kommentre dobott rá.
 6. Az miért van, hogy az értesítéseim között van valami, viszont, ha rákattintok nem is az én hsz-mre visz? Plusz nincs is ilyen tevékenység a Minden aktivitás" között.
 7. Ja bocs, tomcsi hszig tekertem csak fel (175%-on van az oldal mert 2 méterről lesegetem egy 27 colos monitoron ). Nem érdekel a TV amúgy, nincs is, nem is kell, ezt az infót is csak azért tudtam, mert a faszbúk feldobott egy hirdetést és gondoltam megosztok valamit ebben a topikban is, amúgy se sűrűn szoktam itt. A világért se azért posztoltam, hogy felülbíráljam a te posztod, pláne nem akartam beletaposni a lelki világodba ezzel!
 8. Logikus amit írsz, nekem az volt/van a fejemben, hogy az ER jelenleg még rejtőzködik, kicsiben építgeti magát és egy ilyen mértékű szövetség túl nagy visszhangot keltene már most. Illetve arra alapoztam, hogy ha Thrawn az ismert űrben kezd szövetségeket keresni akkor a Köztársaság jobb lehetőség, mint az a birodalmi maradék, amit eddig megismerhettünk a különböző művekből és jelenleg az ismert űrben tevékenykedik. Szvsz gideon nincs kapcsolatban az ER-rel, Palpatine-nel valószínű, de Ő meg ismereteim szerint egyelőre nincs nagy befolyással az ER-re.
 9. Jelenleg 7 rész van vissza a 3. évadból ezt már szerintem megnézem, ha már letöltöttem, szinkronnal néztem eddig és jelenleg én sem érzek késztetést, hogy a 4-et elkezdjem feliratosan. Amúgy nem lenne rossz, ha nem egy ilyen rinya-p.na lenne a főszereplő. Mondjuk a szőke gyerek se jobb, az meg fullba tolja a kretént. A tüzes-jeges csávó még a legszimpatikusabb, de az is csak azóta mióta belátta, hogy mindkét oldalt használnia kell. Azt hittem meghúzzák a "Naruto csavart", hogy a rivális átáll, na akkor instant kaszáltam volna. Amúgy ezt a fajta főszereplő karaktert én nem is értem, shounenbe erre én még nem láttam példát, Son Goku, Luffy, egyszer ha bőgött pályafutásuk során, Ichigo talán egyszer se, Naruto is talán 2x-3x. De azok is érthetőek voltak (Son Goku először látta újra Gohant, az öreget; Ace halála stb. ), ez meg minden sz.ron... Szerintem sokat mond a fiatalabb generációról, hogy ez ennyire sikeres.
 10. TFA a TV2-n aug. 1-én, vasárnap 18:50-kor.
 11. Majd kiderül mi lesz. Amúgy én úgy veszem észre a könyvek alapján is, hogy Thrawnt antihőssé akarják gyúrni. Azon sem leszek meglepődve, ha Ashoka úgy talál majd rá, hogy Ezra Thrawn oldalán áll, sőt valami közös cél érdekében szerintem Ashoka is összefog majd vele.
 12. Az újabb trilógia ezt még jobban kihangsúlyozza. Legalább is az első rész biztosan (még csak azt olvastam). Konkrétan elhangzik Thrawn szájából, hogy Ő eszköznek lát minden chissen kívüli fajt. Azt se felejtsük el, hogy a Birodalom erőteljesen idegen ellenes volt, a felsőbb vezetésben szinte mindenki csak utálta Thrawnt, ehhez még hozzájött, hogy a Császár kegyeltje volt, ami további ellenszenvet szült. Az Alphabet osztag könyvből meg az Utóhatás trilógiából is látható, hogy a szétforgácsolódott Birodalmi vezérkar bizonyos tagjai egymásra is fújnak pedig mindenki ember, aki az ismert galaxisból származik, ha Thrawn visszatérne is azzal a szándékkal, hogy egyesíti a maradék birodalmi erőket, nem az lenne a helyzet, hogy vidáman beállnának mögé, sokkal inkább ellenséget látnának benne és csak csatározások árán egyesíthetné a megmaradt erőket, ha egyáltalán képes lenne rá. De azért még mindig erősebb, mint a szétforgácsolódott birodalmi erők, akiket különböző kisebb nagyobb tisztek irányítgatnak egymásra is acsarkodva. Úgy rémlik Thrawn nem követett el semmi kegyetlen dolgot a Rebelsben, csupán tette azt katonaként, ami a kötelessége, Kallus sokkal nagyobb genyóságokat csinált. Ha az Ismeretlen Régiókból érkező veszedelem akkora, mint az sejtetve van és ezt Thrawn megfelelően felvázolná szerintem a Köztársaság is meglátná, hogy az Ő érdekük is a szövetség, ha csak ideiglenesen is. De Thrawn simán bevállalná a börtönt is csakhogy a Köztársaság és a Chiss birodalom között létrejöjjön a szövetség, mert neki a birodalma biztonsága a legfontosabb.
 13. Szerintem Thrawn karaktere eléggé más a kánonban és a Legendsben. Az eddig általam olvasott kánon Thrawn könyvekből az jön le, hogy neki aztán mindegy, hogy ki van hatalmon az ismert űrben. Az Ő prioritásai a Chiss Birodalomhoz kötődnek, neki egy erős szövetséges kell akinek a segítségével megvédheti a Chiss Birodalmat a rá leselkedő fenyegetéstől. Ha visszatérne az ismert űrbe szerintem inkább próbálna szövetséget kötni az erős Új Köztársasággal, mintsem azzal pazarolja az idejét, hogy egy szétzúzott hatalom apró darabkáit próbálja összerakni.
 14. Mi az, hogy nincsenek meghagyva?
 15. Épp ez az, felénk az ilyen ritka mint fehér holló.
 16. Hát felénk nem ez a jellemző, hogy unszolgatni kell az embereket.
 17. Van Chrome is a gépen, bár nem az az alapértelmezett, tudtam azt is, hogy tovább lehet menni ha nagyon akarok, csak azért érdeklődtem, hogy hol lehet a probléma és amint a válaszok mutatják az náluk van. Ráadásul minden böngészőn jelentkezik (alapból Edget használok) szóval lehet jobb ha nem erőlteti az ember a dolgot, amíg meg nem oldják a biztonsági rést.
 18. Másnál is problémázik az nMag? Login oldal helyett azt írja "A kapcsolat nem privát" és nem enged tovább.
 19. Valaki nézi a Hősakadémia című animét? Ha igen, a kérdésem az lenne, hogy a főszereplő csávó mindig ilyen "minden részben elrívom magam egyszer" típus lesz vagy kinövi?
×
×
 • Create New...

Important Information