Ugrás a kommentre

Darth Cupsy

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    5.718
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

  • Győztes napok:

    17

Darth Cupsy összes hozzászólása

  1. Darth Cupsy

    Box Office

    Minek ide marketing ha van egy Baby Yodád?!
  2. Darth Cupsy

    Vicces és kedves dolgok

    Bárcsak a Liam Neeson-os Csupasz pisztoly reboot is felérne, majd ezekhez!
  3. Darth Cupsy

    Az Obi-Wan Kenobi sorozat

    Nekem még egy olyan beleférne, hogy annak ellenére, hogy Vader azt mondta a Császárnak elfelejti egykori mesterét, nem bír megülni a s*ggén és titkon nyomoz/kajtatja Obi-Wan-t, aki így kénytelen kimozdulni a Tatooine-ról, tévútra csalva ezáltal Vadert, aztán összeakadnak még egyszer utoljára utolsó előttire, ahol is Obi-Wan eljátssza a halálát, hogy nyugodtan maradhasson Luke mellett.
  4. Darth Cupsy

    Videjó játékok

    Keress rá neten, hogy "VR Budapest" Pl.: https://vrevo.hu/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA3JCvBhA8EiwA4kujZnaPS9AMb-um6Vj-s3b6p8hyKzX0dyvp5KgTpAildaXo8-hnVT7NlBoCzs4QAvD_BwE És ott van még a Vader Immortal is, ami biztos odaverős
  5. Darth Cupsy

    Marvel

    A Wonder Woman jó film volt, a Marvel kapitánynak meg az is besegített, hogy a Végtelen háború és a Végjáték között mutatták be.
  6. Darth Cupsy

    DC Universe

    Isabela Merced az első új DC-s moziban, a Superman: Legacyben is szerepelni fog, mint Hawkgirl, ennek a filmnek a kapcsán pedig azt mondta, hogy a valódi főszereplő nem is maga Superman, hanem a hős kedvese, Lois Lane lesz. Ha ez igaz jó alappal fog indulni a következő univerzum... hogy fejjel álljon bele a betonba rögtön a nyitással
  7. Darth Cupsy

    Marvel

    Isabela Merced a Madame Web egyik színésznője fullba nyomja a woke kretént: "Merced úgy fogalmazott, hogy a Madame Web pontosan azért bukott meg, amiért korábban a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása), vagy épp a Marvelek: a férfi nézőközönség még mindig mélységes megvetést érez az olyan mozik iránt, amik erős, független nőket mutatnak be."
  8. Darth Cupsy

    Számítástechnika

    Amúgy muszáj valós számot megadni? Arra küldik ki a regisztráció megerősítő kódot?
  9. Én nem vettem észre, megmondom őszintén elég nyögve nyelősen fogyasztom a sorozatot, általában evés közben nézek meg egy fél részt, szóval nem 100%-ban van ott a figyelmem, viszont amikor eme részben kiderült a turpisság, visszanéztem azt a részt is így már egész másként csapódik le mikor a herceg meglepődik/megijed abban a részben mikor először látja a Jediket.
  10. Jah, akkor jó, azokat még nem olvastam, azt hittem valamit kihagytam vagy nem emlékszem, jelenleg a Fergeteghajtót hajtom Jah értem, ez igaz. Furcsállottam is kicsit, hogy Yoda azt mondja békében és reményben egyesítette a galaxist az állomás, holott nemrég csapott oda a Nihil nem is kicsit, de most, hogy írod tény s valós, hogy a Valo-s ( ) eseményekig azt hihették szétzúzták a Nihil magját Kassavval eggyütt.
  11. Pozitív meglepetést hozott ez a rész, nem gondoltam volna ilyen fordulatot beletesznek egy ennyire gyerek műsorba. Ez melyik műben szerepel? A megnyitó nem a katasztrófa után van? Amikor Elzar Mann-nak látomása támad a Jedik fénye végén?
  12. Darth Cupsy

    A Star Wars jövője

    Ezzel egyet értek én is. Ezzel is. De szerintem maguknak volt egyfajta próbaüzem, képesek-e megvalósítani egy ilyen projektet, könyvekben, képregényekben nem buknak akkorát ha nem jól csinálják, mint mozgóképen, meg nem a közkedvelt érát cseszik szét ha egy újban garázdálkodnak. Aztán most megvannak a tapasztalatok, lehet egyet ugrani a mozgókép felé egy olyan érába amiért csorog a nyála a legtöbb rajongónak. Aztán a franc tudja csak teoretizálok
  13. Darth Cupsy

    Az Erő ott van mindenhol

    Yoda mester és Anakin nagy kópék voltak Nekem szerintem most törted el a midichlorián számot, ha kimondják teljesen is ez fog eszembe jutni
  14. Darth Cupsy

    Videojátékok

    "Log: Dzséjt nevü Admin státusza megváltozott"
  15. Darth Cupsy

    A Star Wars jövője

    Ugye a THR olvasmányos projekt, ki tudja talán nem merték egyből mozgóképen kipróbálni az ilyesfajta történet mesélést. Vagy arra gondolsz, hogy A TOR érát is elkezdhették volna könyvekben? Az meg szerintem pazarlás lett volna, mert ha a fő eseményeket könyvekben kezdik el akkor mi marad a mozgóképre, meg ha marad is, akkor a csak mozgóképet fogyasztó átlag nézőnek nem lesz valami kerek. Ha meg csak sidestorykkal kezdenek az szerintem nem lenne nyereséges.
  16. Darth Cupsy

    Videojátékok

    Hátha @Dzséjt majd többet tud
  17. Darth Cupsy

    Videojátékok

    Igen? Én meg erről nem hallottam, hogy kánonnak készül, de lehet én tévedek.
  18. Darth Cupsy

    A Star Wars jövője

    A videójátékos topikban került szóba, hogy az Old Republic érát miben lenne érdemes vagy miben fogják majd indítani. Szerintem egy éra nyitódarabjának főleg annak, ami annyira nyitott, mint a Régi Köztársaság, mindenképp valami nagyszabásúnak kell lennie, hogy letegye az alapokat, erre szvsz. minimum egy gigaköltségvetésű élőszereplős sorozat kell, amiben a látvány is kolosszális, de igazából a mozifilm a tökéletes. Most, hogy már olvastam 4-5 első fázisú THR könyvet illetve jó néhány képregényt is, azt kell mondjam szerény véleményem szerint szépen felépítették a korszak azon szegmensét amikor a Nihillel való hadakozás történt. A különböző könyvek kapcsolódnak, bizonyos szereplők több műben is tiszteletüket teszik stb. ha egy ilyet fel tudnának építeni, mozgóképes produktumokon keresztül a Régi Köztársaság-i érában akkor szerintem az lehetne az új aranykor az SW háza táján.
  19. Darth Cupsy

    Videojátékok

    De az egy Legends tartalom felújítása, nyílván több ráfordítás, de valahol ugyanaz a kategória, mint hogy bizonyos Legends könyveket is újra kiadtak.
  20. Darth Cupsy

    Az Erő ott van mindenhol

    Nekem se tetszik az a koncepció, hogy bárkiből lehet Jedi, az akkora paradigmaváltás amitől, már nem az lenne az SW aminek megszerettem. Viszont amit Dzséjt írt, hogy Sabine az alja a tudatos Erőhasználóknak ez elfogadható a számomra. Illetve az is, hogy pl.: Hannak 90 év kellene ahhoz, hogy megtanulja használni az Erőt, ha így nézem mivel nem 0 évesen kezdi+90 évet se sokan élnek meg, így Han genetikailag képtelen arra, hogy Erőhasználó legyen, még ha ő is a legmakacsabb és kitartóbb csempész is a Rishi-ködön innen.
  21. Darth Cupsy

    Marvel

    És aki nem látta a sorozatot, de most az új részek miatt belekezd? Plusz a szabályzat is kimondja: "És ismételten, ezek csak és kizárólag az adott téma saját topikjára vonatkoznak, minden máshol, így például az általános filmes, sorozatos, videojátékos, könyves vagy képregényes topikban is a spoiler kapcsoló használata mindig kötelező!"
  22. Darth Cupsy

    Az Andor sorozat

    Csak a képregényt tartsák tiszteletben... légyszi
  23. Darth Cupsy

    Marvel

    Deadpool trailer Hát ha ez nem fog ütni akkor semmi se. Zseniális, hogy a TVA-val oldják meg az egészet.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.