Obi1 Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 (edited ) Sokat volt téma a pia ezen a fórumon?Ki mit szeret? Sör Bor Likőr Pálinka Víz Edited May 22, 2011 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 ÁÁÁÁÁÁÁ ez a topic. Na itt kiderül ki mennyire alkoholista. Nehéz a választás, még gondolkodok rajta. Lehet, hogy felállítok egy rangsort. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted September 12, 2005 Author Share Posted September 12, 2005 Én neeem vagyok alkoholista, mert alkohol mentes sört iszok már.Max a suli WC-jében megiszok egy doboz sört Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted September 12, 2005 Author Share Posted September 12, 2005 Amit én nagyon rühellek az a Szalon.Vízízű... Jó a Stella, és a jobb márkájú német sörök. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Én a Stellat csak büdös sörnek hívom.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Nem szavazok, mert az én kategóriám nincs benne Ugyanis ritkán iszom, akkor meg azt, ami akad. Ebből következően nem tudok nagy különbséget tenni közöttük. A pezsgőért nem rajongok, inkább mást iszom helyette. Egyszer már ittam tequilát, és whiskyt is. Meglepően jónak találtam mindkettőt, vagyis inkább jobbnak, mint gondoltam. Mostanában kezdem megszeretni a borokat, de abból sincs még választottem. Majd pár év tapasztalat után talán lesz Tavasszal voltunk Szerbiában és onnan hoztam egy üveg helyi piát. Nagyon hasonlít az Unikumhoz, de ez nekem sokkal jobban ízlett. Család nem volt oda érte, ezért elég lassan fog elfogyni Ja, és egyébként nincs kedvenc italom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 HÁt én most nem szavazok. Ritkán iszok sört, mert az igazat megvallva, eddig csak egy ízlett, de annak meg elfelejtettem a nevét, és azóta sem találtam rá, így kénytelen vagyok mindig mást inni. Néha a suli ebédszünetében átugrunk a közeli kocsmába "ebédelni". Amúgy nem vagyok nagy piás, jobban szeretem a teát és a colát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimonZ Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Nem sűrűn szoktam inni, de ha sörözök, akkor az abszolút kedvenc az Edelweiss (a szűrt és a szűretlen egyaránt). No meg a barna söröket is szeretem. Borok közül a kedvencem a félédes villányi Zweigelt. Ez nálam még az aszút is üti. De rengeteg más bort is szeretek, csak épp ezt tudom a leginkább kiemelni. A tequilát illetően MissKarrdéval azonos tapasztalataim vannak, meglepően jó volt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szisz Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Nahát ezt a téma már kellett, szanaszét mindenhol előjött már. Ha alkohol én maradok a rumnál, a legtutibb, széleskörűen használható. Ritkán iszom alkoholt, idén beleértve a szilvisztert semmi alkoholt nem fogyasztottam, viszont tej, tejeskávé és tea nélkül nem telik el nap. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimonZ Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 A teát én is nagyon szeretem. A tejet is, de a kakaót még inkább... A kóla annyira nem jön be, de azt is eliszogatom, főleg a gyömbért. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szisz Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Jaj ez emlékeztet az ástáson dolgozó nem magyar munkásokra, akik minden üditőt kólának hívnak. Hát ha üdítő akkor nekem is a gyömbér. Tényleg a gyömbér milyen alkoholhoz megy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimonZ Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Passz, nem szoktam keverni. A szénsavas üdítőt meg túl hosszúnak tartom, a kóla rövidebb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 Énis havonta iszok kb, meg speciális alkamak alkalmával.De mondjuk a nagy piásokat nagyon elítélem.A töményeket nem szeretem, a pálinkát kifejezetten utálom.Egyszer ittam egy olyan italt, amitól 2 órán át köhögtem.K*rva erős volt.Az egyik ismerősöm úgy iszik, hogy vesz egy boros üveget, a háromnegyedét megissza, tölt bele sört, whiskyt, mindent amit csak talál a boltban.Felrázza, és megissza.... Egy évben csak egyszer iszok 1-2 pohárnál többet.SZILVESZTEKOR.Emlékszem anno éjszaka 3 órakor ontottam a hülyeségeket a fórumon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Priest Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 WOW! Ilyen topicot se láttam még sehol!!! Long Live Guinness!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 WOW! Ilyen topicot se láttam még sehol!!! Long Live Guinness!!! Épp itt volt az ideje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reaper Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 hmm Guiness a legjobb sör! kár hogy itthon nagyon drága. amúgy én se iszok sokszor, akkor se sokat, és ha igen, akkor sose gagyit. mondjuk az absinthe a nagy király még de az ásványvíz is kedvenc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szisz Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 SZILVESZTEKOR.Emlékszem anno éjszaka 3 órakor ontottam a hülyeségeket a fórumon Most elképzeltem, hogy mindannyian idejövünk szilviszterkor, totál beállva, és ontjuk magunkból a hülyeségeket, aztán pár nap múlva feljövünk és meglátjuk miket írtunk, asszem törölném a hozzászolásaimat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 SZILVESZTEKOR.Emlékszem anno éjszaka 3 órakor ontottam a hülyeségeket a fórumon Most elképzeltem, hogy mindannyian idejövünk szilviszterkor, totál beállva, és ontjuk magunkból a hülyeségeket, aztán pár nap múlva feljövünk és meglátjuk miket írtunk, asszem törölném a hozzászolásaimat A legjobb az volt szilveszterkor hogy aztmondtam hogy kijött egy új Anakin-Obis kép az MF.comra.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Lamorak Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Ezek közül mindegyiket, bármilyen mennyiségben, bármilyen alkalommal, alkoholmentest csak ha vezetek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Ez az.Jó topic.Én a magyarok közül a Borsodit iszom, a külföldiek közül a Stellat.De ha más fajták vannak a bulin nem sértődök meg.Én bevallom ha buli van akkor ereszd el a hajam.Nem eszméletvesztésig iszom-abból már kinőttem-de hajnalban nem lehetne rám bízni már egy gyufa megvásárlását sem.Bulik általában 3 hetente vannak, van hogy sűrűbben. Viszont ezeken kívűl csak filmnézések közben iszok sört.Akkor sem mindig.Hétköznap abszolút nem kell. A sörön kívűl más piát nem nagyon szeretek.Egy-két pálinka lecsúszik, de több nem kell.A bort nem szeretem, a szárazzal ki lehetne kergetni a világból.Nekem nagyon savanyú. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 mondjuk az absinthe a nagy király még A művészek nagy kedvence. Bár ha jól tudom, ennek a piának vannak fokozatai. A legerősebb elmehetne kábítószernek is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Priest Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 mondjuk az absinthe a nagy király még A művészek nagy kedvence. Bár ha jól tudom, ennek a piának vannak fokozatai. A legerősebb elmehetne kábítószernek is. A legjobb/legkikészítőbb verziója a 80%-os, na ha ebből kicsivel többet iszol akkor szerencsésebb estben az LSD hez hasonló hatást produkál; rosszabb estben alkoholmérgezést...ohhh azok a boldog gimnáziumi évek! P.S. Igazán jó Absinthe csak a Cseh köztársaságban kapható, importálható,minden más csak nagyon szerény utánzat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted September 14, 2005 Author Share Posted September 14, 2005 Régebben úgy piáltam, hogy gyógyszertárban megvettem a 45 fokos Svéd-cseppet.Lehúztam egybe, és 2 perc után kidőltem.Majdnem alkohol mérgezésem lett. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted September 14, 2005 Author Share Posted September 14, 2005 Szerintem a legjobb sörök a magyarok által alig ismert sörök.Amik boltban nem kaphatók.Igazi német sörök!Egyszer nagybátyám hozott svájc-ból egy nagyon jó sört.Azóta nem ittam olyan jót. Régebben Cola mániám volt, naponta ittam 2 litert.De most már a 2 pohár is sok.Sprite/Canada Dry/7Up.Mostanában ezek a kedvenceim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Alkoholmentes: 100%-os üdítők, a kakaót én is nagyon szeretem, de csak a boltit, az otthon készítettet nem. Tejet kizárólag házit, a boltit nem iszom meg, mert a rendes házitejhez képest borzalom mindegyik. Teát én is iszom állandóan. Fekete és zöld teát is. A zöld tea bodzaszörppel ízesítve isteni jó!!!! Házilag készült bodzaszörppel. A zöld tea sok mindenre jó állítólag. Amióta iszom, kevesebbet vagyok náthás. Úgy néz ki, hogy tényleg használ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szisz Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Alkoholmentes: 100%-os üdítők, a kakaót én is nagyon szeretem, de csak a boltit, az otthon készítettet nem. Tejet kizárólag házit, a boltit nem iszom meg, mert a rendes házitejhez képest borzalom mindegyik. Teát én is iszom állandóan. Fekete és zöld teát is. A zöld tea bodzaszörppel ízesítve isteni jó!!!! Házilag készült bodzaszörppel. A zöld tea sok mindenre jó állítólag. Amióta iszom, kevesebbet vagyok náthás. Úgy néz ki, hogy tényleg használ. Bolti kakaó? Én meg fordítva, csak a főzőtt kakaó. Az instant sem jó, tiszta cukor. Tejből a legjobb a kecsketej, csak piszok drága, de abban aztán van anyag, 6%-os zsirtartalmú a dobozos. A Zöld teára én is rákaptam. Teaházakban Mate-t vagy fűszerteát iszom tejszínnel, esetleg rooiboos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimonZ Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Én se szeretem a bolti kakaót. A bodzaszörpöt viszont nagyon! Bár a tea csipkebogyószörppel sem rossz. Nyáron gyakran iszom mentateát, a nagy melegben igen jólesik. Kecsketejhez még nem volt szerencsém. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szisz Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 A Coronitát szereti valaki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 A bodzaszörpöt viszont nagyon! Bár a tea csipkebogyószörppel sem rossz. Nyáron gyakran iszom mentateát, a nagy melegben igen jólesik.Kecsketejhez még nem volt szerencsém. Csipkebogyószörpöt még magában sem ittam. De érdekes lehet teával is. Bodzaszörpöt házit ittál, vagy lehet boltban is kapni? Még soha nem láttam. Tavaly kaptam hozzá receptet, házilag kotyvasztom össze Hmmm, talán ezért nem issza más a családból ? Mentateát és kecsketejet sem ittam még. Most tudatlannak fogok tűnni, de mi az a Coronita? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 A Zöld teára én is rákaptam. Teaházakban Mate-t vagy fűszerteát iszom tejszínnel, esetleg rooiboos. Úgy rémlik, hogy a rooiboos egy afrikai növény, amiből teát is készítenek, elszáradt fűnek néz ki. Még soha nem ittam, de már kacérkodtam a gondolattal. Sőt, még mate-t sem, bár már az is rajta van a listámon. Rendezzünk talit teaházban Azt hiszem, nem sokan díjaznák az ötletet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts