Jump to content

SimonZ

Tag
 • Content count

  2197
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

50

About SimonZ

 • Rank
  Jedi Knight
 • Birthday 03/07/1982

 • Weboldal címe:
  http://simonz.co.hu

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Budapest

Recent Profile Visitors

4341 profile views
 1. @Sinistra Köszönöm szépen! Jó volt ennyi sagaposztert látni: autón, emberek ruháin.
 2. Köszönöm! Közben a Fókuszban is volt erről egy kis összeállítás. Dzséjt: kérlek, köszönd meg majd a nevemben annak az elvetemült alaknak! Többek között azon dolgoztam a napokban, hogy legyen lehetőség a poszterek budapesti átvételére a rendezvény után - sikerült!
 3. Köszönöm! Őszintén szólva ezt a reakciót szeretem a legjobban. Először Ez mi?, aztán Óóó...!, aztán Áááá...! Aki ezen végigmegy, annak beül a fejébe a poszter.
 4. Köszönöm, örülök, hogy tetszik nektek!
 5. Hogyne! Köszönöm! Gondolom, sejted, mikor jutott eszembe a kép ötlete.
 6. Hosszú idő után újra poszt a topikban.! Ezúttal a Star Wars Celebrationre készített mutatom be. A képről a hivatalos oldal is beszámolt, a többi művész munkáival együtt, így végre én is megoszthatom.
 7. Nagyon köszönöm a gratulációkat! A képet már a hivatalos oldal is közzétette, így végre bemutathatom.
 8. Nagyon köszönöm! Az első kérdésre a kitérő válaszom, hogy majd most szépen újrahallgatom az összeset. A Baljós árnyak nálam is dobogós, és az EP4-5 van még rajta. A 4-et tavaly ősszel hallottam zenekarral előadva, és újra lenyűgözött, ezért nem tudom azt mondani, hogy az 5-öt jobban szeretem. És nálam egyértelműen Giacchino, remek zenéi voltak a Zsiványban, sokszor hallgatom újra. És egy filmben, ami percekkel azelőtt ér véget, hogy Williams klasszikus zenéje először elhangzik, nem zavar, ha valamelyest hajaz rá.
 9. Csatlakozom Donáthoz, én is örülnék a teljességnek. (Akár egy negyedik pakk formájában, hogy ne kelljen megbontani a már meglévőeket.)
 10. Brodie: nagyon köszönöm az utánajárást és a feltöltést is. A "baromi jó cucc" távol áll a valóságtól, ez igazi kincs!
 11. Hosszú idő után egy igen jó hírrel jelentkezem újra. A mai nappal vált publikussá a starwars.com-on, hogy a Lucasfilm 27 meghívott hivatalos művésze között fogok szerepelni az áprilisi Celebrationön. Tavaly ősszel jelentkeztem rá, és decemberben jeleztek vissza, hogy elfogadták a conceptet, amit benyújtottam. Eddig titoktartásra voltam kötelezve, és a rendezvényre készített poszteremet még most sem mutathatom be, de pár héten belül ez is nyilvános lesz. Azt hiszem, el tudjátok képzelni, mennyit jelent ez nekem.
 12. Te jó ég. Ha csak a HP alapján kéne megítélni a munkásságát (mást nem ismerek tőle, de ezek szerint fogok), akkor a katasztrófa szó jutna eszembe. Ennyire karakteridegen, lapos, ostoba történetet rég nem olvastam. Nagyon remélem, hogy ennél jobbat nyújt majd. Rian nemrég írta Twitteren, hogy nem írt treatmentet (történet-összefoglalót) az EP9-hez, tehát nem az ő írásán alapul a forgatókönyv.
 13. SimonZ

  Filmek

  Hogy valami pozitívat mondjak a jelölésekről, Viggo Mortensen (Captain Fantastic) főszereplői jelölésének nagyon örülök. A Zsivány Egyes effektdíjában nagyon bízom. Tarkin, Leia - ez szerintem olyan átütő erejű téma volt, hogy még az effektvak akadémiai tagok ingerküszöbét is átviszi. A Kaliforniai álmot még mindig nem tudtam megnézni, de hamarosan sor kerül rá. A vörös teknős A Studio Ghibli legújabb animációs remekműve, ezúttal külföldi rendezővel (Michael Dudok de Wit). A film egy csendes csoda, egy érzésfilm, ami nem akar okos vagy magvas lenni. Gyönyörű képekkel, szép zenével, és néha egy-egy kiáltással (nincs benne semmi szöveg). Olyan vékony a szövete, hogy ha felszakítanánk, meglátnánk alatta az Életet. Nagyon tudom ajánlani. (Viszont nem gyerekfilm, a 80 perc nekik elég unalmas, és a szereplők viselkedése sem érthető egykönnyen kisgyerekként.) Egy posztert is csináltam hozzá (csak a mérete miatt van spoilerben):
 14. Hmmm, erre nem is emlékeztem. Kylo és Han eseteit viszont ezzel együtt is éreznie kellett, és szerintem Rey Erőre kapását is, még ha nem is tudta konkrét személyhez kötni.
×
×
 • Create New...

Important Information