Jump to content

Általános információk

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Mivel egy másik topikban már összejött néhány képlinkajánló, és ezeknek talán érdemes lenne külön helyen lenniük, szerintem itt folytatódjon a sor. :D

Íme, az én ajánlatom: DUSSO

Itt az EP3 néhány matte paintingjét (digitális háttérfestményét) találhatjátok meg, némelyiket elképesztő felbontásban (Naboo látképe a ilm végéről). Vannak 360 fokos panorámaképek is Coruscant-ról.

A Story magazin legújabb számában a 36. oldalon látható egy képem. Az ok: valamelyik együttes szövegírójának (vagy zeneszerzőjének?) a kedvenc filmje a Csillagok háborúja, ezért betettek róla egy illusztrációt. Ezt:

starwars-iii.jpg

Ezt négy évvel ezelőtt csináltam, amikor még a III. rész címét sem tudtuk. Ezért rossz a képen a cím. Döbbenetes, hogy valaki pont ezt tudta kiválasztani a III. részes képeim közül. Van majdnem 300, és abból kb. 10-nek rossz a címe. Roppant nagy tájékozatlanságra vall egy évvel a bemutató után ilyet bakizni... :clap:

Ja, és természetesen nem szóltak előre. :) Szokás szerint.

Azért az pofátlanság, hogy nem szólnak. Legalább megkérdeznék, hogy bocs, használhatják-e azt, amit te csináltál. Én kibuknék, ha valamelyik újságban meglátnám valamelyik művemet, még akkor is, ha csak fan-fic (ha meg nem fan-fic, akkor meg zúdítanám a nyakukba pert).

Amúgy, ezzel lazából le is égette magát a csákó. Hah... Fall of the Story :clap:

Nagyon nem akadok ki a dolgon, mert mégiscsak megjelenik valahol, ami azért nem rossz dolog. (Még ha a Story nem tartozik mindennapi olvasmányaim közé, akkor is. :clap: ) Viszont tudnám értékelni a gesztust, hogy szólnak előre.

Írtam nekik egy levelet (ahogy a korábbi újságoknak), de komoly pénzben tudnék fogadni rá, hogy nem fognak válaszolni (ahogy eddig egyik sem válaszolt). Mindenesetre beleírtam azt is, hogy a cím nem nagyon stimmel, de sebaj. :)

Edited by SimonZ

Írtam nekik egy levelet (ahogy a korábbi újságoknak), de komoly pénzben tudnék fogadni rá, hogy nem fognak válaszolni

Helyes!

Hátha egyszer egy értelmes ember elé kerül a leveled, aki elnézést és legalább utólag, engedélyt kér. Legközelebb pedig előre kéri.

• 2 months later...

Hát ez igazán nagyszerű dolog! Az is, hogy a TE képedre írtak alá külfödieknek eme emberek, ha igaz a pletyka az is hogy McGregor kivételt tett a TE képeiddel, és az is, hogy ez a holland srác megosztotta ezt VELED!

Köszi szépen, én is örülök neki. :para:

Ody: a Lucasfilm nem fogad semmiféle kéretlen anyagot. A jognyilatkozatukban benne van, hogy ne küldjenek nekik semmit, ha küldenek, akkor visszaküldik, és úgy egyébként meg a küldéssel a feladó lemond minden jogáról a küldött anyaggal kapcsolatban, és a Lucasfilmnek adja át.

Lefednek minden rést. Esélytelen dolog...

Ja, és nem utolsósorban: nincs publikus e-mailcímük. :)

Valahol tényleg érthető a dolog, bár ezek után nem tudom, hogy érik el azok a céget, akik pl. állást keresnek. :)

Ody: a srácnak vannak Lost-autogrammjai is. :para:

• 2 months later...

A mai napon ünnepli az oldalam a második születésnapját. :)

Az első szülinapon új helyre költöztem, és kicsit kipofoztam az oldalt. Mi tagadás, némi pofozgatás már most is ráférne, de most nincs rá időm. A 2. szülinapon így nem lett hasonló átalakítás. :P

Számolgattam egy kicsit, és kiderült, hogy ezalatt a két év alatt több mint hat és fél milliónyi látogatóm volt (többségében persze tavaly május után). :P