SimonZ Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Ide írhattok minden olyan kérdést, gondolatot, ötletet, ami felmerült bennetek, és nincs neki megfelelő topikja. Ja, és ide jöhetnek az oldal hibái is! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimonZ Posted June 5, 2006 Author Share Posted June 5, 2006 Mivel egy másik topikban már összejött néhány képlinkajánló, és ezeknek talán érdemes lenne külön helyen lenniük, szerintem itt folytatódjon a sor. Íme, az én ajánlatom: DUSSO Itt az EP3 néhány matte paintingjét (digitális háttérfestményét) találhatjátok meg, némelyiket elképesztő felbontásban (Naboo látképe a ilm végéről). Vannak 360 fokos panorámaképek is Coruscant-ról. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimonZ Posted June 12, 2006 Author Share Posted June 12, 2006 A Story magazin legújabb számában a 36. oldalon látható egy képem. Az ok: valamelyik együttes szövegírójának (vagy zeneszerzőjének?) a kedvenc filmje a Csillagok háborúja, ezért betettek róla egy illusztrációt. Ezt: Ezt négy évvel ezelőtt csináltam, amikor még a III. rész címét sem tudtuk. Ezért rossz a képen a cím. Döbbenetes, hogy valaki pont ezt tudta kiválasztani a III. részes képeim közül. Van majdnem 300, és abból kb. 10-nek rossz a címe. Roppant nagy tájékozatlanságra vall egy évvel a bemutató után ilyet bakizni... Ja, és természetesen nem szóltak előre. Szokás szerint. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Azért az pofátlanság, hogy nem szólnak. Legalább megkérdeznék, hogy bocs, használhatják-e azt, amit te csináltál. Én kibuknék, ha valamelyik újságban meglátnám valamelyik művemet, még akkor is, ha csak fan-fic (ha meg nem fan-fic, akkor meg zúdítanám a nyakukba pert). Amúgy, ezzel lazából le is égette magát a csákó. Hah... Fall of the Story Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Szerintem azért írj nekik egy levelet, csakhogy tudják hol a helyük. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimonZ Posted June 12, 2006 Author Share Posted June 12, 2006 (edited ) Nagyon nem akadok ki a dolgon, mert mégiscsak megjelenik valahol, ami azért nem rossz dolog. (Még ha a Story nem tartozik mindennapi olvasmányaim közé, akkor is. ) Viszont tudnám értékelni a gesztust, hogy szólnak előre. Írtam nekik egy levelet (ahogy a korábbi újságoknak), de komoly pénzben tudnék fogadni rá, hogy nem fognak válaszolni (ahogy eddig egyik sem válaszolt). Mindenesetre beleírtam azt is, hogy a cím nem nagyon stimmel, de sebaj. Edited June 12, 2006 by SimonZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Remélem cserébe csinálnak egy 2-3 oldalas exkluzív riportot a ... hogyan fogalmazzalak meg közhelyül? ... mondjuk a sztár-plakátszerkesztővel:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Írtam nekik egy levelet (ahogy a korábbi újságoknak), de komoly pénzben tudnék fogadni rá, hogy nem fognak válaszolni Helyes! Hátha egyszer egy értelmes ember elé kerül a leveled, aki elnézést és legalább utólag, engedélyt kér. Legközelebb pedig előre kéri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exortus Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 ...ez kész Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azrael Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 az hogy nem szólnak tényleg elég nagy ****-ság de mindíg ezt csinálják a kis emberekkel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimonZ Posted August 23, 2006 Author Share Posted August 23, 2006 Most írt egy holland srác a vendégkönyvembe, hogy néhány képemre szerzett autogrammokat. A weboldala Ewan McGregor: Howard Kazanjian, A Jedi visszatér producere: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 (edited ) Pedig McGregoról azt pletykálták, nem ír alá Obi-Wanos cuccot, csak a színházi műsorfüzetet. Egyébként Rendes csávó, hogy ilyesmiket megír. Edited August 23, 2006 by lokatelli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimonZ Posted August 23, 2006 Author Share Posted August 23, 2006 Hallottam ezt a pletykát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Zoli, ez óriási dolog!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Miért nem küldesz a Lucasfilmnek egy adag cuccot? Ki tudja....hátha megtetszik nekik, és felkérnek komolyabb munkákra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 A weboldala OFF Igen figyelemreméltó ON Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Hát ez igazán nagyszerű dolog! Az is, hogy a TE képedre írtak alá külfödieknek eme emberek, ha igaz a pletyka az is hogy McGregor kivételt tett a TE képeiddel, és az is, hogy ez a holland srác megosztotta ezt VELED! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Gratula! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimonZ Posted August 23, 2006 Author Share Posted August 23, 2006 Köszi szépen, én is örülök neki. Ody: a Lucasfilm nem fogad semmiféle kéretlen anyagot. A jognyilatkozatukban benne van, hogy ne küldjenek nekik semmit, ha küldenek, akkor visszaküldik, és úgy egyébként meg a küldéssel a feladó lemond minden jogáról a küldött anyaggal kapcsolatban, és a Lucasfilmnek adja át. Lefednek minden rést. Esélytelen dolog... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Gondolhattam volna... Kár. Valahol azonban érthető is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimonZ Posted August 23, 2006 Author Share Posted August 23, 2006 Ja, és nem utolsósorban: nincs publikus e-mailcímük. Valahol tényleg érthető a dolog, bár ezek után nem tudom, hogy érik el azok a céget, akik pl. állást keresnek. Ody: a srácnak vannak Lost-autogrammjai is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Ody: a srácnak vannak Lost-autogrammjai is. Battlestar Galactica nincs? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimonZ Posted August 23, 2006 Author Share Posted August 23, 2006 Azt nem láttam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 OFF Van LOTR ON Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Ody: a srácnak vannak Lost-autogrammjai is. Na, az kell nekem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimonZ Posted November 15, 2006 Author Share Posted November 15, 2006 A mai napon ünnepli az oldalam a második születésnapját. Az első szülinapon új helyre költöztem, és kicsit kipofoztam az oldalt. Mi tagadás, némi pofozgatás már most is ráférne, de most nincs rá időm. A 2. szülinapon így nem lett hasonló átalakítás. Számolgattam egy kicsit, és kiderült, hogy ezalatt a két év alatt több mint hat és fél milliónyi látogatóm volt (többségében persze tavaly május után). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Sok-sok gratula És még sokszor ennyi évet a honlapodnak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Gratulálok, főleg ehhez a 6,5 milliós számhoz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Sok Boldog Szülinapot és További Rengeteg Látogatót http://simonz.co.hu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Ez téynleg szép telejesítmény, igazi nagyforgalmú oldal lettél. Gondolom a nagyobb része külföldi a találatoknak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts