Jump to content

Mától SZIGORÚAN TILOS bármilyen, a LEGO cég alá tartozó nem hivatalos anyagok - úgymint legókészletek kiszivárgott képei vagy animációs sorozatok - feltöltése az oldalra! Szintén SZIGORÚAN TILOS bármilyen LEGO animációs sorozat, legyen az Star Wars vagy sem, linkelése akár letöltő oldalakról, akár nem hivatalos Youtube-csatornákról!

Rog

Tag
 • Content count

  16252
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

Everything posted by Rog

 1. Rog

  Filmek

  A végső visszaszámlálás - Bosszúállók: Végjáték párhuzam: Owens parancsnok nem tud visszajutni 1941-ből 1980-ba és úgy éli tovább az életét. Amerika kapitány 1942-ben (gondolom) marad és úgy éli tovább az életét. A parancsnokék az anyahajó 1980-ba történő visszatérése után a kikötőnél egy autóban várnak a hajót elhagyó Lasky-re. A kapitány a múltba való indulásának környékén egy tónál üldögél. Tegnap este elcsíptem az Avv végét és azt nézve jutott eszembe.
 2. Rog

  Egyéb fontos

  Sok Boldog Szülinapot kolmilan!
 3. Szép példa arra hogy a Star Wars a megjelenése óta nagy hatással van egyes nőkre.
 4. A Gugli képkeresője elég sok találathoz Ray-t nevezi meg a maszkírozandó pasinak. Amúgy én se tudom őt könnyen összefüggésbe hozni azzal a felsőtesttel.
 5. Akkor az egy kezeshez már nem is kell olyan sokat tanulni.
 6. A vihartörős Thor-Thanos jelenet is megkapta a koppintását.
 7. Plusz liánokkal Tarzan módjára közlekedni meg egy kézen állni. A végén még tornász leszel.
 8. 85 évesen Wilford Brimley is eltávozott. Egyebek mellett a Star Wars: Ewoks - Harc az Endor bolygón-ban, az 1982-es A dolog-ban és a Tökéletes célpont-ban is feltűnik. Noa Briqualon (Star Wars: Ewoks - Harc az Endor bolygón) Douvee bácsi (Tökéletes célpont) dr. Blair (A dolog) Épp tegnap este láttam mint Douvee bácsit. Nagyon bírom azt a viszkizős-nyilazós-lovaglós öreget. Béke poraira!
 9. Valamikor egy ideig én is futtatgattam karbantartó cuccosokat. Sok javulást nem tapasztaltam a használatuk után. Így hát le is szálltam arról a témáról.
 10. Tőle én is szívesen vennék órákat.
 11. Tegnap véletlenül rátaláltam egy Blikk-es Star Wars magazinra amit a RotS megjelenésének környékén adtak ki és úgy voltam vele hogy ide berakás céljából beszkennelgetem. Blikk - Star Wars magazin
 12. Nekem ez a privát böngészés dolog totál új. Majd keresek infókat róla.
 13. Korábban azon is megnéztem hogy problémázik-e és az is ugyanazt csinálja reklám blokkolós fronton mint amaz böngésző. Neki se számít hogy letörlöm és újra telepítem. Amiatt nem igazán izgatom magam mert azt ritkán használom. Ha normális lenne akkor tuti hogy azzal nézegetném a reklám blokkolásra allergiás oldalakat. Az Internet Explorer és az Opera majdnem ugyanazt csinálja pedig azoknak nálam sose volt közük reklám blokkolő kiegészítőkhöz. Az a kettő már kevesebb oldal esetében szórakozik. Egyelőre az Operával fogom az engem érdeklő reklám blokkoló allergiás oldalak egy részét nézegetni. A többit meg hanyagolom amíg meg nem oldódik az a probléma. Talán az lenne a legtisztább ha újra telepíteném a rendszert de amiatt nem igazán akarom.
 14. A következő problémát szeretném megoldani: A Tűzróka nem akarja normálisan kezelni a reklám blokkolást. Újra kellett telepítenem és utána a reklám blokkolókat nem szerető oldalak reklamálni kezdtek hogy kapcsoljam ki a blokkolást. Csakhogy akkor nem is volt még blokkoló telepítve. Aztán több fajtájúval is próbálkoztam. Beintegráltam őket és beállítottam az adott oldalakra a blokkolás mellőzését ami nem válik be. A figyelmeztető üzeneteket mégis megkapom. Az újratelepítés előtt meg minden oké volt. A reklám blokkolóra allergiás oldalak vették a lapot és megfelelően kezelték a blokkoló rájuk vonatkozó kikapcsolását. A böngészőt a kitakarítás miatt frissítettem és a sütik+egyéb elraktározott dolgok törlése is megvolt. Más tennivaló meg nem ugrik be. Guglizással se találok megoldást. Plusz olykor még az is előfordul hogy Guglizáskor a szövegablak alatt a bele való kattintáskor az újratelepítés előtt beirkált kereső szövegek közül is előkerül néhány. Felmerült bennem hogy talán az oprendszerben van a hiba de gőzöm nincs minek lehet abban köze ahhoz a reklám blokkolós értetlenkedéshez.
 15. Rog

  Egyéb fontos

  Van akinek meg a fejére száll.
×
×
 • Create New...

Important Information