Ugrás a kommentre

Rog

Tag
 • Összes hozzászólás:

  14.652
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Rog összes hozzászólása

 1. Rog

  Marvel

  Tegnap letudtam Megtorló kománk új kalandjának első két részét. Nagyon ütős kezdést kaptunk. Ferkó már az elsőben beleugrik a sűrűjébe és sorra bünteti a szemétládákat. Biztos jó sok borsot fognak törni egymás orra alá.
 2. Rog

  Star Wars Celebration 2019

  Gratulációm Zoli! 
 3. Rog

  DC

  Nekem is bejött ez a rész. Az Oszi Rezidencián és a Menedékben lezajlott dolgokba nem igazán tudok belekötni. Azon részekből egyedül a kórus idegesített. Még Brucey-ék utcai lófrálása is okés volt nekem. A száluk többi része már kicsivel kevésbé tudott bejönni.
 4. Rog

  Aliens és Predator

  Tegnap letudtam az új predis muvit. Végül is jobban bejött mint vártam. Nem sok kivetnivalót találtam benne. Főleg a gyerek köré agyalt dolgok fárasztottak le valamennyire. A végén levő meglepi volt a ráadás.
 5. Rog

  "Nahát! Hiszen őt ismerem!"

  Biztos telerakta Esztebán (egy kis spanyol Mass Effect 3 Jimmy Vega után szabadon) bátya a liberót.
 6. Rog

  "Nahát! Hiszen őt ismerem!"

  Kezdetnek itt van néhány szinte minden nap látott egyén a Monk-ból. Jeebs, a flűgos fegyverüzér A századosról szinte mindig eszembe jut hogy "Ő" játszotta Buffalo Bill-t az "A bárányok hallgatnak"-ban.
 7. Rog

  Egyéb fontos

  Sok Boldog Szülinapot Lenci és luke!
 8. Rog

  Star Wars viccek

  Nemrég esett le hogy mi ihlethette Snokey alábbi reakcióját. A T-ezres alábbi reakciója.
 9. Rog

  Marvel

  Nem semmi jószág. A kis hamis.
 10. Rog

  Egyéb fontos

  Sok Boldog Szülinapot Jake!
 11. Rog

  A Walt Disney megvette a Lucasfilmet!

  Végül is logikus. Mondjuk a cikkben emlegetett "rajongókat az alkotásra biztatós" dologból indultam ki. Úgy voltam vele hogy ha az öreg ilyenformán törődik a fanokkal akkor csak nem tesz tán rájuk. Gyuri bá' rajongókhoz való viszonyulását illetően se vagyok igazán képben. Most már azért valamivel jobban. Dizniék rajongókhoz való viszonyán már nem volt eszemben gondolkodni.
 12. Rog

  Filmek

  Johnny "Kanóc Jani" Wick visszatér és nagyon bekeményít.
 13. Rog

  A Walt Disney megvette a Lucasfilmet!

  Bennem az merült fel hogy a LF és a Dizni a Star Wars-os dolgokhoz való hozzáállás különbség miatt nincs egy hullámhosszon. Előbbinek Gyuri bátyánk vezetésével bőven volt ideje belejönni a dolgokba. Gondolom a cég eladása után Kata úgy lett vele hogy az öreg stílusában fogja vezetni a céget. Végül is úgy az igazi. Teszem azt a nagy mesemondó nem fütyül a rajongókra ezért az utódainak se kéne azt tenniük. Asszem Miki egérék a LF bezsákolása után ebbe a viszonyulásba még nem jöttek bele. Talán fontosabb nekik a suska mint kéne. Idővel majd eldől hogy változik-e a hozzáállásuk
 14. Rog

  A Walt Disney megvette a Lucasfilmet!

  A nagyját a movieweb Lucasfilm Saves Darth Vader Fan Film from Disney Copyright Claim című cikkéből fordítgattam.
 15. Rog

  A Walt Disney megvette a Lucasfilmet!

  Azt bogoztam ki hogy azt csinálta. A Lucasfilm azonban leállította őket.
 16. Rog

  A Walt Disney megvette a Lucasfilmet!

  Rájárt a rúd mostanában Star Wars Therory-ékra. A Walt Disney Music Company kiadója rájuk szállt mert a Vader rajongói muvi zenéje néhol nagyon hasonlít a Birodalmi indulóra. Nem számított hogy a muvihoz külön mjuzikot szereztettek. Dizniék bekeményítettek és azzal fenyegették a filmeseket hogy jogi ügyet csinálnak a dologból és kinyírják a SWT YouTube csatornáját. A filmet le is szedethették volna de halyette kisajátították és reklámok beágyazásával elkezdtek pénzt keresni vele. Az SWT-sek amúgy a muvi gyártása előtt engedélyt kaptak a Lucasfilmtől ami kikötötte hogy a filmet ne használják haszonszerzésre és ne közpénzből finanszírozzák. Dizniék úgy voltak vele hogy nekik lehet nyerészkedni. Lucasfilmék kiálltak az SWT-sek mellett és jobb belátásra bírták a Miki egeres céget. A sztori még nem ért véget mert a rajongók egy nagy csoportja a kilencedik Star Wars muvi elleni bojkottal fenyegetőzik és addig nem áll le amíg Dizniék bocsánatot nem kérnek az SWT csapatától.
 17. Rog

  Marvel

  Nekem csak a macsekos jön be közülük. De az nagyon.
 18. Rog

  Marvel

  Közeleg a nagy leszámolás.
 19. Rog

  DC

  No megvolt a Gotham S05E02. Nagyon faja rész. Jókat lehet izgulgatni közben.
 20. Rog

  Star Wars Mozaik

  Az én választottam a SAGA überfontos jeleneteinek egyike. Több szempontból is fontos mert sok jelentős esemény alapjának tekinthető. Luke és Leia születése pozitív és negatív esetek sorát vonja maga után. A sorból a jó és rossz dolgokat eredményező sorsfordító pillanatok se maradnak ki. Tehát a születésük pillanata Galaxis szerte meghatározó mert nélkülük például szét lennének lőve Yavin-nál a lázadók, nem bukna meg a Birodalom, nem térne vissza Anakin és nem születne meg Beni/Kylo, stb.
 21. Rog

  "Nahát! Hiszen őt ismerem!"

  Itt a trónokharcás hapi: A kép amni bekerült róla: A jobb oldali fazon meg Mario a Vízvez... Fenegyerekek egyik reklámján: Simán meg tudott téveszteni a dolog.
 22. Rog

  "Nahát! Hiszen őt ismerem!"

  Ilyesmi nekem is volt. Régebben a trónok harcás kisnövésű krapekjának ide berakott régebbi fotójának láttán hirtelen azt gondoltam hogy Mario Van Peebles van rajta.
 23. Rog

  Filmek

  Üveges részletek: Üveg (Jackson) és Crumb (McAvoy) dumcsizik Üveg (Jackson) és Dunn (Willis) dumcsizik Üveg (Jackson) és Crumb (McAvoy) dumcsizik Üveg (Jackson) és Crumb (McAvoy) akciózik Dunn (Willis) és Crumb (McAvoy) bunyózik
 24. Rog

  Filmek

  Üveges doksika:
 25. Rog

  Marvel

  Talán több az pár cseppnél. Amúgy nagyon ütősnek tűnik a dolog.
×

Fontos információ: A webhely használatával elfogadod és betartod a fórumszabályzatot.