Ugrás a kommentre

Rog

Tag
 • Összes hozzászólás:

  14.735
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Rog összes hozzászólása

 1. Rog

  Star Wars Mozaik

  Ezúttal jöjjön a Köztársaság sírjának megásása. A szenátus egyik napirendi pontja az időközben leamortizálódott helyzet normalizálásának elősegítése volt. A legjobb megoldásnak a hatalom átadása tűnt. A hatalom pedig Jar Jar közreműködésével Palpi apónál kötött ki. A sors ironikus fintora hogy egy békepárti passzolta le rossz kézbe a stafétát. Amúgy kicsit Padmé is ludas mert ő küldte Jar Jar-t a parlamentbe. Persze ha nem Jar Jar akkor valaki más intézkedett volna helyette. Ha tudták volna hogy minek örültek a teremben annyira. Örömködni azonban a legtutibb oka Palpinak lett. Ebben a jelenetben egyebek mellett az öreg reakcióját bírom nagyon. Muris hogy a Köztársaság nagy barátja (na ja ) unott képpel intézett beszédet a politikusokhoz. Mint aki csak egy újabb szokványos feladatnak tartja az egészet. Mekkora egy álszent.
 2. Rog

  Egyéb fontos

  Sok Boldog Szülinapot RacerX!
 3. Rog

  Filmek

  Az tuti- És neki is lesz lots of guns. Nagy irtásra készülhet a pali. Vagyis a Jani.
 4. Rog

  Filmek

 5. Rog

  Game of Thrones

 6. Rog

  Vicces és kedves dolgok

  Rendes jószág. Segít a gazdájának rendet rakni.
 7. Rog

  Filmek

  Nekem Kanten bácsi Kill Bill előtti muvijaihoz valahogy nem tud normálisan megjönni a kedvem. A Ponyvaregényből és a Kutyaszorítóbanból kábé húsz percet ha láttam. Az első belenézés óta úgy vagyok velük hogy valamikor majd megnézem őket. Az volt vagy húsz éve. Leóval meg a Titanic előtt nem igazán foglalkoztam. Az azelőtti muvijai közül csak a Gyorsabb a halálnál érdekelt annyira hogy megnézzem. Az azutániak közül meg kilencet láttam tőle. Tehát időközben nekem is sikerült valamennyire megkedvelnem a srácot.
 8. Rog

  Filmek

 9. Rog

  Egyéb fontos

  Sok Boldog Szülinapot Merr-Sonn!
 10. Rog

  Filmek

 11. Rog

  Filmek

  Nekem HBO-ról van meg vidikazin. Jó régen láttam arról. Nálam is az a helyzet. Ha jól szedtem össze akkor öt Samu bátyánk főszereplésével gyártott muvit bírok igazán. A Nincs alku a harmadik a sorban.
 12. Rog

  Filmek

  Valamelyik nap belefutottam a Nincs alkuba utána meg ebbe a kommentbe és egyből összekötöttem a kettőt. Farli lealázásán megint nagyot mulattam.
 13. Rog

  Star Wars viccek

  Gondolom Palpi kapott részesedést a Plégiszes könyvek eladásából befolyt összegből.
 14. Rog

  EPIX spoileres topik

  Csak nehogy Jani Boy is átmenjen Zöld Manóba.
 15. Rog

  Egyéb fontos

  Sok Boldog Szülinapot csoli!
 16. Rog

  Star Wars viccek

  The Force is strong with this one.
 17. Rog

  Vicces és kedves dolgok

  Tegnap esti agymenésem: Egyik műsor végén a műsorvezető megkérte a nézőket hogy legyenek továbbra is hűséges nézőik és ne kapcsoljanak el mert nemsoká jön a kövi műsor. Aztán kikapcsoltam a tevét mert nem volt már kedvem nézni. Utána nótáztam egy kicsit: "Ment a hűtlen nehéz fejjel." Aztán még hozzátettem: "Vagyis megy.".
 18. Rog

  Egyéb fontos

  Isten éltesse a nőnaposokat!
 19. Rog

  Star Trek

  Nekem is jobban fekszik ez a szezon. Egyedül a redőzött homlokúak bolygóján is játszódó résszel volt bajom mert nem igazán bírom ebben a soriban azt a fajt.
 20. Rog

  Egyéb fontos

  Sok Boldog Szülinapot SimonZ!
 21. Rog

  Game of Thrones

 22. Rog

  Egyéb fontos

  Sok Boldog Szülinapot SZKipi!
 23. Rog

  Rest In Peace

  Koós János is eltávozott.
×
×
 • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.