Jump to content

Rog

Tag
 • Content count

  15054
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

860 Nagyon kedvelt

About Rog

 • Rank
  Council Member

 • Weboldal címe:
  http://

 • Nem
  Férfi

Recent Profile Visitors

6474 profile views
 1. Én a felhőkről szinte semmit se tudok. Annyi megvan hogy valami tárolós cuccosok. Valamikor olvastam róluk de már kiesett hogy mit.
 2. Rog

  Filmkvíz

  Ezúttal jöjjön egy kis jelenetleírás: Egy nőci nagy ablakon bámul kifelé és egy közeledő sereget néz. A közelben parkoló röppentyű rámpáján két zord külsejű pacák bandukol lefelé. Az egyik beosztottjuk egy hírt közöl velük mire az egyik manusz örömködik egy kicsit.
 3. Na a OneDrive felbukkant. Gőzöm nincs hogy az pontosan mi a szösz. Majd utánanézek. A neve alapján valami vezérlős cuccosnak tippelem. Amúgy szerintem eleget járattam a letöltés után a gépet. Elidőzgettem ugye a vidivezérlők letöltésével és felrakásával aminek egyik verziója a DriverNavigator-os volt. Na az jó sokáig töltötte lefelé ahhoz hogy a 10-es magától ügyködhessen. Nem tudom hogy szokása-e üzit dobni a magánakcióiról. Én nem kaptam. Plusz néhány szokásos beállítást és kozmetikázást is eszközöltem. Az mondjuk várhatott volna még csak épp nem gondoltam hogy a vidivezérlős dolog befuccsol. Mindenesetre eltárolom a lemezt meg az infókat és talán a kövi rendszertelepítés megint a 10-esre lesz.
 4. Állítgattam azt a szöveg és ikonméretezőt amit a "Start bigyó+U" kombinációval előhozható ablakból indulva lehet elérni de nem sokra jutottam vele. Előtte átállítottam a felbontást 1280x720-ra és aztán nagyítgattam. 170% körül már jónak találtam a szövegek és ikonok méretét. Az asztal azért mégse jött be valami frankón. Széltében összébb lett nyomva és mindkét oldalt függőlegesen egy-egy fekete csík jött elő. Itt meg mégis előjött az a minimális bigyós hozzászólóablak gubanc ami kisebb (pl. 100%-on) szöveges-ikonos mérettel lett csak a normális. Majd kutakodok még a neten hátha találok valami kielégítőbb megoldást a problémámra.
 5. @Frenkie A hanyagolásom miatt többé nem állok veled szóba! Örök harag! Most komolyan: Amúgy nem gond hogy nem írtál. Úgy voltam vele talán meló meg egyéb elfoglaltságok miatt megfeledkeztél róla. Nem tulajdonítottam jelentőséget a dolognak. Felőlem akár még játszhattál is. No meg eljutottam odáig hogy olyan nagy ördöngösség azért mégse lehet a 10-es telepítése elvégre jó néhány féle rendszert felraktam már. Az általad felvázolt dolgok egy része nekem valamennyire magas de egyelőre nem akarok azokba a témákba jobban belemenni. A 10-es telepítés közben nekem semmi vezérlőt nem pakolt fel. Már azt hiszem hogy valami selejt rendszert szereztem be. Meg mindenem tele volt a telepítés közben előjövő hosszas várakozásokkal. Nagyon nehézkesen akart menni. De ezt talán a konfigom számlájára is lehet írni. Amúgy nem bánom nagyon hogy nem jött össze a dolog. Alaplap: Gigabyte GA-970A-D3 Proci: 3020 MHz HexaCore AMD Phenom II X6 1075T Vidikártyusz: 4 Gb NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti Memória: 8 Gb 1333 MHz Dual Kinmax DDRIII A szövegnagyítós dolognak meg majd utána kutakodok a neten.
 6. Rog

  Sorozatok

  Ja. Az. Rendesen utána kellett volna néznem.
 7. Szerintem is illene felismernie a rendszernek a kártyuszt. Az is lehet hogy az alaplap Chipset drivere nem passzolt össze a lappal. Win10-hez csak egy alaplapvezérlőt találtam és már az is gyanús volt.
 8. Ja. A vidikártya kábé három éves. A többi cucc meg 2011 vége óta van meg. A ház meg jóval régebbi.
 9. Szerintem nekem jó ideig marad a 8.1 mert három féle vidikártya vezérlőből egy se akart a 10-es rendszerhez igazodni. Vezérlő nélkül meg ugye nem maradhat a cucc.
 10. Rog

  Marvel

  Pókskacos pókrucis E3 promo
 11. Rog

  Sorozatok

  Ezt a Karl Urban-os szuper gyilkosos marhaságot meglesem valahogy valamikor. Agyzsibbasztónak jó lesz.
 12. Sajna a feltöltője törölte. Pedig én is megnézném.
 13. Tudom de úgy látom legjobban az kijelzőn levő irományokat. Jobb nekem ha nagyobbak a dolgok.
 14. Nem tartott valami sokáig a Win10-ezésem. Három vidikártyavezérlőt is megpróbáltam felrakni de egyik se akart jó lenni a rendszeremhez. Lett volna egy negyedik is aminek a leszedését meguntam kivárni mert sokáig tartott volna. No meg a rendszer használata és kinézete se jött be. Úgyhogy ma reggel újra felraktam a 8.1-eset. Abban is van pár dolog (pl. jobb klikkes Start menüzés plusz azonnali kukába helyezés) amit nem csípek de az a rendszer legalább már majdnem teljesen bejövős. Remélem nem ártott hogy megint az újabbra pakoltam a régebbi rendszert. A Win7 8.1-esre való telepítése után a hetes elég tréül működött. Mondjuk most eddig emez jól fut. Kár a 10-esre szánt időért és a DVD-ért amire a 10-eset kiírtam.
 15. Na most is koppantam. Átállítottam a felbontást 800x600-ra mert úgy szoktam a monitor felbontását tartani. Úgy megint visszaállt arra minimálisra. Tehát felbontásfüggő a mocsok. Akkor már a múltkor is jó lett volna ha például 1024x768 lett volna.
×
×
 • Create New...

Important Information