Jump to content

csoli1138

Tag
 • Content count

  10641
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

692 Nagyon kedvelt

About csoli1138

 • Rank
  Council Member
 • Birthday 03/10/1983

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Mohács
 • Érdeklődés:
  Mindig Más

Recent Profile Visitors

7765 profile views
 1. Meglátjuk, tényleg muszáj, hogy erről még szó legyen!
 2. Azt mondja magával vitt egy tucat tanoncot. De azt nem, hogy ők lettek a renek. Remélem megkapjuk Luke rendjének elestéről a 3. felvonást. Van mit mesélni még arról.
 3. Aki ezt a fan-artot Reyről összehozta, hát van fantáziája, nem mondom..
 4. A mázlista! Akkor nekiállhat dolgozni! Remélem ütős lesz a soundtrack! Meg persze fúvós és vonós..
 5. Elkapott a hév. Tudom, hogy ki lett jelentve, hogy idegen lény.. De akkor meg miért hasonlít így rá mindenben? ... Talán a mintába keveredett egy kis albínó aszaltszilva...
 6. Anakin áldozata úgyis szép, ha "csak" a fiát menti meg! Ez tagadhatatlan. A fizimiska, a stílus, a képességek. A birodalom maradékának élére egy sötét oldali erőhasználó. Önhitt seggfej. Erővillámokkal, vörös testőrséggel. A Jediség írmagja kiirtásának elvakult vágyával. Megvezetett tanítvánnyal. Én szeretném, ha Snoke Palpi "Bad Batch klónja" volna. Már az eredettörténetéért sem sóvárogna senki. És most, hogy Snoke ("klónhelyettes") is meghalt fizikailag, most lehet visszatérni. Holokronban, szellemként, mindegy. Tehát az a teóriám, hogy Palpi klón van az ügyben, de nem az, hogy most tér vissza, hanem, hogy Snoke volt az és az imént iktatták. Ezzel egyszerre oldanák meg Snoke eredettörténetét, az ST zárásának nagy meglepetését és a SAGA keretbefoglalását!
 7. Mint Palpatine helytartója remekül illeni fog a képbe. És ha Ben sötétségbe terelése is az ő műve, mint a sisak szelleme -nagyon adja ez magát, legyen így könyörgöm- akkor oda leszek meg vissza az egységes star wars sagától!
 8. A poharat láttátok?
 9. Nagyszerű kép! Szerencsére ő is halhatatlan lett még életében! Köszönjük a jó öreg Chewie-t!
 10. Isten ments, hogy védelmembe vegyem a címadókat, mert, én is nagyon meg vagyok lepve, hiszen úgy tűnt, hogy ezt könnyen meg lehet oldani. De elgondolkodtam, és még korán van elátkozni ezt a címet. Nem igazi szinonímák a felemelkedése és a kora, de bizonyos kontextusban működhet egyik a másik helyett. Ha Skywalker révbe ér, célt ér elér egy fontos állapotot, állomást, az lehet az ő időszaka, kora. Eljött/eljön az ő kora, most ő számít, felmagasztalódott/felmagasztalódik felemelkedett/felemelkedik. Szolgálhatja ez a történetet, várjuk ki a végét! Én annak örülök, hogy nem lázadása lett. Kitellett volna tőlük. Én Az utolsó jediket is nagyon szeretem, mert utal Reyre is, ami fontos. Egyszerre jelent kezdetet és véget, főleg Luke kijelentésének fényében; hidd el nem én leszek az utolsó jedi.. Lehet, működik majd! Optimizmus feleim!
 11. csoli1138

  Marvel

  Ó, egy kérdés:
 12. csoli1138

  Marvel

  Megvolt, kikészültem, bentragadtam a gvantumvilágban.... Sok kérdéssel érkeztem, de fentebb megválaszoltátok őket, meg is köszönöm amelyikek hasznosak voltak.
 13. Nekem, tetszett, de bevallom kimondtam közben hangosan, hogy nem ezért szeretjük a Trónok harcát! De elismerem érett már egy ilyen rész, a történet miatt is elkerülhetetlen volt és nagyon nagy igyekezet volt benne. Vannak túltolt dolgok és olyanok is amik alulmúlták az én személyes várakozásaimat. Amúgy pozitívban a mérleg, fontos, fajsúlyos és jól megcsinált rész volt!
 14. Imádnám, ha Palpi beszélt volna Anakin nevében Kyloval. Utólagos vagy sem, ez akkora dolog lenne, hogy ihaj. A TFA jelenete, ami nekem mindig is sántított, -mert Anakin meglátásom szerint- visszatért a jó oldalra, nehogy már a sötét oldalt reklámozza az unokájának. Instant zsenialitás, ha ez benne lesz és ha új értelmet kap, hogy ki a "sisak szelleme."
×
×
 • Create New...

Important Information