Ugrás a kommentre

csoli1138

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    13.208
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

  • Győztes napok:

    14

csoli1138 legutóbbi győztes napja: Október 28 2023

Ezen a napon csoli1138 írta a legtöbbet kedvelt hozzászólásokat!

csoli1138 profilja

  • Születésnap: 1983-03-10

Profil információ

  • Nem
    Férfi
  • Lakhely
    Mohács
  • Érdeklődés:
    Mindig Más

Állapot

  • Státusz
    Trophy collector

Legutóbbi látogatók

9.295 profil megtekintés

csoli1138 eredményei

Tanácstag

Tanácstag (5/6)

3.447

Közösségi hírnév

  1. csoli1138

    3x07 - Extraction

    Tetszett ez a rész is, végig az az érzésem volt, hogy emelkedik a tét, valami feszültség van ebben az egészben. Nem hozta még el Crosshsshair nagy pillanatát amit előrevetítettem, de meglesz majd az is. Amúgy izgultam érte. A fene vigye megint visszahoztak vakakit a sötét oldalról, akiről nem gondoltam, hogy tudom majd kedvelni és persze lazán a legérdekesebb karakter lett a batch-ben. Ez a fránya Ben/Kylo recept.. Még mindig működik.. Az évad is működik, van lüktetése, nagyon érződik, hogy tart valahová! Hajrá klónok, ez a jutalomjátékotok, valószínűleg szem nem marad szárazon ebben a hattyúdalban, de jó lesz látni bármi lesz is.
  2. csoli1138

    3x06 - Infiltration

    Sok minden elhangzott, nem tudnék hozzátenni, késve láttam a részt, de a Teth remek helyszín volt, nosztalgikus, és nem agyonhasznált, a TCW nyitány és aa Hunt for Ziro-n kívül jártunk itt? Wolffe-nak is örültem, tyű milyen régi motoros Plo Koon jobbkeze! Alakulnak a dolgok.
  3. csoli1138

    Egyéb fontos

    Köszönöm mindenkinek még egyszer! Nagyon figyelmes a társaság!
  4. csoli1138

    Egyéb fontos

    Köszi szépen mindenkinek! A hölgyeket is isten éltesse! És @Pildi-nek boldog névnapot!
  5. csoli1138

    3x05 - The Return

    Basszus tényleg. Átugrottam azt a hszt! Bocsi. Örülök, hogy nem csak én gondoltam erre.
  6. csoli1138

    3x05 - The Return

    Crosshair keze: Látom mindenki a Tantiss-ra fogja, nekem az jutott eszembe, hogy lelki eredetű. Meghasonlott párszor ez a szerencsétlen karakter. A helyét keresi, hogy mi helyes, mi nem, ezen őrlődik a 2.5 évad során. Én egy epikus jelenetre számítok, hogy a remegés megszűnik egy éles helyzetben, nem az ő vesztét, hanem mások megmentését fogja okozni, mikor újra biztossá válik a keze, na akkor, akkor fog ő visszatérni a csapatba!! Várom és remélem így lesz.
  7. csoli1138

    3x05 - The Return

    Na megvagyok, írok kicsit, aztán olvasok. Nos, elsősorban meg kell dícsérnem a képeket, színeket, hangulatokat. Azon kaptam magam, hogy élvezet nézni. És bejönni látszik a tippem, hogy olyan eldarabolt film érzetű ez a 3. évad. Ami jó. Csak az a rossz, hogy hetente kapjuk. Tudom van jó oldala is ennek. Szóval végre leírhatjuk, hogy együtt a csapat! És hitelesen volt bemutatva a nem könnyű, de szükségszerű enyhülés. Belefért egy nagy szörny is, szinte önirónikusan Wrecker szájába adták, hogy már "megint." De sebaj, kellett egy izgi halálközeli élmény, hogy Crosshair megmmenthesse Huntert, hogy az újra a bizalmába fogadja. De az is nagyon szép pillanat volt ezen a vonalon, amikor Crosshair visszapakolta tisztelettel a testvéreik sisakjait, köztük az előző évadból a legfontosabbat is, és, hogy mindezt Hunter látta. És most már egyértelmű, hogy a Tantiss a cél és az ottaniak! Nem voltam ebben egészen biztos eddig, de most már nyilvánvaló, hogy nem marad ki ez a ziccer. Ja és visszatért az utolsó "rookie" a szebb napokat is látott Echo. Olyan klassz, hogy egy ilyen immár nagy öreg is köztük van. Ja és hogy Omega közölte Crosshair-rel, hogy valójában a kisöccse, az mindent vitt. Jól halad az évad, meg vagyok elégedve.
  8. csoli1138

    A The Bad Batch animációs sorozat

    Megvolt, megyek a topikjába!
  9. csoli1138

    A The Bad Batch animációs sorozat

    Feladat elvégezve, bár még a részt sem láttam.. 305:
  10. csoli1138

    Andor Blu-Ray

    Ez is igen tetszetős lett! Sírok én is..
  11. csoli1138

    Obi-Wan Kenobi Blu-Ray

    Nagyon szép! Köllene magyarul.. És a poster art-ot bizonyos Attila Szarka készítette, bár csak futólag olvastam a cikket a .com-on.
  12. Szépen levezetted! Jár a pont!
  13. csoli1138

    Frank Herbert - Dűne

    Mi pénteken nézzük ha nem változik a program. Ha mégis DŰNE, akkor is ott leszünk ;), már nagyon várom! Nem olvastam a könyvet remélem rendben lesz az első rész ismeretével.
  14. Jah értem. Elismerésre méltó, hogy tudsz BB szövegeket az elő évadból idézés szinten, de akkor Rex Ahsokára utalt, most Omega pedig Crosshairre és ez egy igen szimpla szófordulat, így nem hinném, hogy utalásnak szánták! De, hogy eszedbe jutott az szép dolog!
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.