Jump to content

Bomarr

Moderátor
 • Content count

  13460
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2667 Nagyon kedvelt

About Bomarr

 • Rank
  Council Member
 • Birthday 05/01/1983

 • Weboldal címe:
  http://napibudapest.blog.hu

 • Nem
  Férfi
 • Érdeklődés:
  SW... és még sok-sok más :)

Recent Profile Visitors

10425 profile views
 1. Te jó ég, ez nem semmi! Ezt nevezem elhivatottságnak.
 2. Azóta is csak nő a különbség. 50 nap után az ep.7 900 millión állt az USA-ban, mig az új Avengers 827 millión. Úgy tűnik az Avengers mindkét nagy toplistán második lesz. A nemzetközin nem sokkal de valszeg le fog maradni az Avatartól.
 3. Saw Gerrera nálam óriási kedvenc (nem azért mert szimpatizálok vele hanem mert kifejezetten érdekes karakternek tartom). Nagyon örülök a visszatérésének. Az egész játék remekül fest. De 10 óránál rövidebb játékot ki ne merjenek adni!
 4. Jabbát és a környezetét különösen jól elkapták. A rancor szenzációs lett.
 5. Bocsi csak most láttam a kérdésedet. Nem még nem vettem meg, de tervbe van véve. Most egyelőre a Plague Tale: Innocence-val játszok. Szerintem ha ezt kivittem utána ruházok be rá.
 6. Asszem a "húsbárdos" Ren lesz a kedvencem. Remélem villant valamit mielőtt Rey kettészeli
 7. Érdekes mód Luke-nak ugyanaz a kéztartása mint Last Jedi fotózáson. Nézzétek a kesztyűt. Mintha a fentebbi kép egy Photoshop-al összerakott kép lenne korábbi Luke képekből.
 8. Ez a Kijimi nagyon jól mutat. Simán az ST legérdekesebb bolygója lehet. Azt hogy megint bejött egy totál új sivatag bolygó kicsit sajnálom, de remélhetőleg lesz valami kifejezetten egyedi ismertetőjele.
 9. Donát és Tomcsi: boldog születésnapot!
 10. Bomarr

  Game of Thrones

  Már akkor tele volt 1-es szavazattal a rész amikor még le se ment teljesen. Biztos sok a jövőlátó az imdb szavazók közt.
 11. Bomarr

  Game of Thrones

  Gondolom nem különösebb meglepetés, de azután, hogy a múlt heti rész beállította az új rekordot a sorozat nézettsége terén, a zárórész rögtön meg is döntötte azt és felállította az új rekordot. És persze ez lett az HBO történetének legnézettebb sorozat-része. A záróévad egyébként végig stabilan nagyon erős számokat produkált és így a sorozat történetének legnézettebb évadja lett. Kábelen 13,6 millióan, a GO-val és a NOW-al együtt Amerikában 19,3 millióan nézték meg az utolsó GoT epizódot. Hogy pontosan hányan látnak egy aktuális GOT részt a világon arra csak becslések vannak. A legdurvább szerint globálisan majdnem 1 milliárd ember néz meg egy GoT epizódot (úgy hogy nem csak a premier napja számit). Bár öszintén szólva ezaz adat irreálisan soknak tűnik, ami valszeg csak azért járta be a sajtót mert jól hangzik. De az biztos hogy elég nagy számról lehet szó. Ami biztos: amikor a sorozat kezdődött a premieren 2,2 milliót hozott a nyitórész az USA-ban, Úgy hogy akkoriban alig volt ember aki streamingelt volna úgyhogy ez volt az össznézettség Amerikában. Itt egy táblázat az Amerikai nézettségről. Kicsit csalóka mert a streaming nincs benne: csak a kábeles premier. Bár itt is látszik hogy elhúztak az utolsó évadok, az elhúzás mértéke sokkal nagyobb volt mint ahogy azt a táblázat sejteti ( a GO-nak és a NOW-nak hála). Itt pedig összehasonlitva a Trónok harca nézettsége más nagysikerű HBO-s sorozatokéval. A kék vonalak jelzik a GoT évadok teljesítményét. Itt is csak a kábeles premierek vannak feltüntetve. A streaminggel együtt valójában még ennél is jobban rávert a GoT a többiekre.
×
×
 • Create New...

Important Information