Ugrás a kommentre

Bomarr

Moderátor
 • Összes hozzászólás:

  12.978
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

1.859 Nagyon kedvelt

Bomarr tevékenysége

 • Rang
  Tanácstag
 • Születésnap 1983-05-01

Elérhetőség

 • Weboldal címe:
  http://napibudapest.blog.hu

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Érdeklődés:
  SW... és még sok-sok más :)

Legutóbbi látogatók

9.640 profil megtekintés
 1. Mondjuk látva az emberhiányt az Ellenállásnál túl sok Kaz-féle figura nem mászkálhat a galaxisban. Valszeg Kazt is azért toborozták be ilyen gyorsan mert örültek neki hogy végre valaki aki jó is valamire -elvégre pilótának átlagon felüli- és még az ügyükért is rajong. Ha Leiának sok rajongója lenne akkor valszeg nem lenne ennyire foghijas az Ellenállás serege.
 2. Bomarr

  The Last Jedi BD/DVD kiadás

  Az október legvégi adatok alapján az USA-ban még mindig a Last Jediből fogyott a legtöbb Blu-ray az idei évben! A DVD-kel együtt eddig 85 millió dollárt hozott csak Amerikában.
 3. Bomarr

  Az Erő egyensúlya

  Viszont Anakin nem egyszeri botlás: Dooku: volt jedi lovag Asajj Ventress: volt jedi tanítvány Az Inkvizició ismert 11 tagja: volt jedik A Fő Inkvizitor: volt templomi gárdista (testőr?) A Köztársaságot eláruló Pong Krell: jedi mester A jedik elképesztő municiót adtak a sith kezébe. És a megannyi áruló, sötét útra tévedt jedi után az egészre egyfajta koronaként kiült hogy végül a Kiválasztott is a gonosz szolgálatába állt, akit aztán több mint tiz évig formálhattak, gyúrhattak volna a jedik beleértve Obi-Want. És az egész végül nem ért semmit. Továbbra is úgy érzem hogy egy korban amikor nincs érdemi kihivás ez nem nagy erény. Amikor a sith úgy döntött hogy megmutatja magát teljesen leszerepeltek, pedig a jedik voltak nyeregben. Fontos leszögezni hogy Luke akár csak mi nézők rettentő keveset tud a nagyon régi jedi rendről. Sokat kutatta hogy kik és miféleképp tisztelték az Erőt, de ha magáról a Rendről van szó nagyrészt azt ismerte amit mi is: a késői korszakát. Már pedig az tehetetlen és gyenge volt. Maga a tény hogy anno réges régen belőlük váltak ki a sithek pedig alapvetően megkérdőjelezi hogy régen olyan szuper lett volna. Talán akkor amikor még az Ahch To-n voltak. Talán egy korban amikor még nem voltak harcosok.... ha volt ilyen.
 4. Bomarr

  Az Erő egyensúlya

  Csakhogy ha egy Erőhasználó gonoszt kell legyőzni akkor a feladat elsősorban a jedikre kéne háruljon. Eleve a kánon szerint is az van hogy a sith rendet anno kilépett jedik hozták létre. Ez az ő mocskuk. Akaratlanul de ők szabaditották rá ezt a galaxisra. Igen más is megállithatta volna Palpatine-t, de elsősorban nekik kellett volna. Az hogy Bail Organát kicselezi egy sith lord oké. Az hogy a komplett jedi tanács ott ül szemben a sith lorddal és halvány gőzük nincs arról hogy merre hány óra az ciki. Ha közben még a leendő kiirtójukat is kinevelik és a soraikból kerül ki a következő sith tanitvány az meg még cikibb. Az 1000 évüket meg gondolom azért nem emeli ki Luke mert abból annyi derül ki, hogy ha a galaxis jól van menedzselve és nincs nagy gáz akkor jól birják magukat. Ami nem valami nagy teljesitmény. De ha már az 1000 év: ez alatt a sith végig szervezkedett úgy hogy a jedik nem csináltak ellene semmit, meg se érezték a dolgot. Luke szerintem is sok mindenben téved, de egyvalamit kristálytisztán lát: a régi jedi rend egy nagy "bantha budu" volt. Lehet ezt szépiteni azzal hogy sok jólelkü, remek tagjuk volt, de a remek tagok egyik ismérve hogy általában kilógtak a sorból. Ahsokával ráadásul rettentően elbántak. A felsorolt pozitiv példák mind különcök voltak (Kanannak ugye még gyereke is született) Viszont Luke rossz következtetéseket vont le ebből: nem eltörölni kell a rendet, hanem kellően jól megreformálni. Nem ölbe tett kézzel kell várni hogy majd valami totál más helyről eljön majd az új megmentő, hanem aktivan tenni kell azért, hogy a világ jobb legyen. Nade hát pont ez a lényeg: Luke nem függetleníti magát a jedik bűneitől. Ő is jedi volt, ő is jót akart, ám végül óriási tragédiát okozott. Ezért bujdokolt el és ezért is akarja a jedi rend halálát.
 5. Bomarr

  Filmek

  Az előzetes valódi nézettsége valszeg jóval kevesebb mint ez a 289 milliós adat. Ha már 10x-er láttad és a következő alkalommal csak áttekersz rajta az egyik közösségi oldalon azt az áttekerést is beszámolja ha elindul az automatikus lejátszás. Igazából ez arra jó hogy a stúdiók ha a trailerük nézettségéről van szó jó magas számokat mondhassanak. Ettől függetlenül ez biztos rekord, csak nem ekkora.
 6. Bomarr

  Filmek

  Ezek a számok kicsit csalókák. Általában belevan számitva az is ha mondjuk a közösségi oldaladon automatikusan elindul valamelyik felületen. Akkoris ha két másodperc után lenyomod vagy rögtön túltekersz rajta. Én még egyáltalán nem láttam az előzetest de szerintem már legalább 3-4 megtekintéssel hozzájárultam a rekordhoz.
 7. Bomarr

  A Walt Disney megvette a Lucasfilmet!

  Készülget a park. Csak ne lenne ilyen baromi drága egy repjegy Amerikába. Egyébként nyitásra ott lennék
 8. Bomarr

  Videjó játékok

  Keményen nyomod Dzséjt! Még pár hét és végigtolod az összes exkluzív címet Egyébként teljesen egyetértek a leírtakkal. Kiváló széria, amit a látvány mellett a karakterek tettek felejthetetlenné.
 9. Alig születik olyan könyv amibe nem szólnak bele legalábbis ilyen szinten, hogy megmondják mi a fő téma. Ettől függetlenül mások tudnak kifejezetten jó könyveket irni.
 10. A szuperfegyverük beszipkázott egy komplett csillagot. Szerintem a valósághűséget hagyjuk
 11. Bomarr

  EPIX spoileres topik

  Adam-et kilehet zárni mert elvileg ő akkor amikor Smith arra járt nem forgatott. Billy Dee esetleg?
 12. Bomarr

  EPIX spoileres topik

  Ha ez nem lett volna elég még egy kis hype Smithtől aki azt állitja, hogy az ep.9-ben lesznek visszaköszönő elemek az EGÉSZ eddigi Star War Sagaból! Azt mondja érződik hogy ez a nagy zárása az egésznek! HYPE!!!
 13. Bomarr

  EPIX spoilermentes topik

  Kevin Smith kint volt az ep.9 forgatásán. Hát tudja hogy kell kelterni a hype-ot 4:45-től nézzétek.
 14. Bomarr

  EPIX spoileres topik

  Azt eltudom képzelni, hogy császárként viselni fogja a maszkot. Eddig azért nem volt ilyen magas pozicióban. Vezette a Reneket meg cukkolta Huxot, de most elvileg a fél galaxist fogja vezetni. Fontos a fellépés, ezen a téren meg vannak komplexusai.
×

Fontos információ