Jump to content

Bomarr

Moderátor
 • Content count

  13392
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2515 Nagyon kedvelt

About Bomarr

 • Rank
  Council Member
 • Birthday 05/01/1983

 • Weboldal címe:
  http://napibudapest.blog.hu

 • Nem
  Férfi
 • Érdeklődés:
  SW... és még sok-sok más :)

Recent Profile Visitors

10088 profile views
 1. Mestal: igen a mystery boxot imádja JJ. Senki nem mondta az ellenkezőjét. Ettől még a Lost kitalált rejtélyeire nem ő találta ki azokat a megoldásokat, amik neked nem tetszenek. A sorozatot nem ő vitte. Igen szeret rejtélyeket bedobni, úgy hogy sokszor nem találja ki előre a megoldást. Ez láthatóan téged nagyon zavar, de ne várd már el alapból hogy mindenki más is igy legyen vele. Lucas is menetközben találta ki az SW-t. Az ep.4 már futott a mozikban de még nem volt meg, hogy mi is pontosan azaz Erő. Na bumm. (A ma már kissé furcsának tünő korai elképzelések egy része még ott van az 1978-as Splinter of the Mind's Eye cimű könyvben) Az ep.4 idején még Lucas úgy gondolta hogy a Császár csak egy sima gonosz politikus természetfölötti erő nélkül. Utólag ez számit valamit? De ha nem szereted ezt a fajta tervezetlenséget oké. Ez is egy vélemény. Csak ne görcsölj már ennyire arra, hogy mindenki pont igy álljon a dologhoz.
 2. A Channelen sokkal kevésbé profitábilisak a sorozatok mint egy streamingen. Le kellett volna nyesni a büdzsét és mondjuk az egész fele ilyen jól se nézne ki. De igazából az a helyzet hogy ha nincs Disney+ akkor nincs TCW új évad. Maga Filoni is elmondta hogy a DisneyPlus-osok keresték meg azzal, hogy készítse el a záróévadot, mert neki magától ebben az időben ez már eszébe se jutott volna. És utána is elvolt bizonytalanodva hogy megtudják-e csinálni (mert a régi csapat már nem volt meg). Tehát nem az van hogy a TCW záróévad alapból lett volna és már csak az volt a kérdés hogy hova tegyék. Vagy a Disney+-ra rakják vagy sehova és akkor soha nem is készül el.
 3. JJ a bevezető részeket irta és rendezte a Lostnál. Bár ő volt a sorozat producere magát a szériát nem ő jegyezte. Sőt elég hamar -az első évad készitésének az elején- kiszállt a produkcióból és a helyét Damon Lindelof vette át. Pont utóbbi mondta azt hogy Abrams -annak ellenére, hogy a stáblistán executive producerként tüntették fel- már a végén csak úgy követte a sorozatot, mint egy rajongó aki kiváncsi hogy merre viszik a sorozatot. JJ-n számon kérni a Lostot túl sok értelme nincs. Igazán csak az elejéhez volt köze (meg egyszer visszatért egy epizód írására a harmadik évadban de ott is csak társszerzőként). A showrunnerek Lindelof és Carlton Cuse voltak.
 4. Bomarr

  Game of Thrones

  Szenzációs rész volt. Annyira, hogy nálam ez lett a második kedvenc epizód az egész sorozatban. Csak a hatodik évadzáró előzi meg. Igazából nekem a párbeszédes részek mindig jobban tetszettek a GoT-ban mint az akciók. Anno pont a második évad hetedik része tett rajongóvá ami szintén egy olyan epizód, ahol elvileg semmi nem történik épp csak a karakterek sokkal élőbbek és érdekesebbek mint bármelyik másik középkori fantasy filmben/sorozatban, ami valaha készült. Most ugyanezt csinálták. Egy egyszerű koncepcióból -készülés a nagy csatára- valóságos érzelmi hullámvasutat kalapáltak. Egyszerüen gyönyörű volt. Egész nap ezen járt a fejem.
 5. A forgatás már véget ért. McDiarmid jeleneteit már felvették (ahogy erről volt is szó). Az, hogy nem a filmből vágták be az egyik sorát hanem egy régi kacajt kevertek be amit a közönség könnyen tud azonositani abból hogy is jön az hogy ez nem lett előre kitalálva? Szerintem se lett kitalálva előre de legyünk öszinték: semmi bizonyiték nincs az ellenkezőjére. Vagy ha van akkor még senki nem talált rá.
 6. Nem bánnám, ha Rey a saját tettei miatt lenne valaki, és nem azért mert valami híresség unokabátyának a lánya. Obi-Wan remek jedi volt, de sose hallottunk a szüleiről. Yoda dettó.
 7. A munkát nehezitheti az is, hogy az a csapat amelyik korábban a TCW-n dolgozott nagyrészt már lelépett a Lucasfilmtől. Filoninak a Rebels-es csapattal kellett főleg dolgoznia és mondta is, hogy jeleznie kellett nekik, hogy ez nagyon más lesz mint amihez szoktak.
 8. A Disney+ amin meg fog jelenni a sorozat nyáron még nem is él majd. A Disney+ csak novemberben indul.
 9. Az ep.7 art bookjában azért van lezuhant Halálcsillag, mert volt egy olyan ötlet hogy az ep.7-be berakják a lezuhant Halálcsillagot, de végül nem tették, Ez le van irva feketén fehéren. Az is ott van hogy az egyik verzió szerint a Halálcsillag romjaiban találták volna meg a nyomokat Luke hollétéhez. Az ep.7 art könyv az ep.7-ről szól nem a 9-dik részről. Kennedy azt állitja hogy ők azt tervezték hogy visszahozzák Palpatine-t. Nem az ep.7-ben. Hanem később. Mit keresne ez az ep.7 art bookjában? Fentebb felsoroltál egy csomó elvetett ötletet amit beleraktak. Tehát igen vannak elvetett ötletek az art könyvben. Ez az egyik fő érdekessége. Ebből azt hozod ki, hogyha nincs benne látványterv az ep.9 egyik fordulatáról akkor azt nem találták ki előre. Nem értem az összefüggést.
 10. Bomarr

  Game of Thrones

  A záróévad forgatásán készült. Épp azt a részt vették fel, amit most vasárnap adtak le.
 11. Bomarr

  Game of Thrones

  Ja, Emiliával lassan jó ismerősök lesznek Amikor Lucas a Solo forgatáson volt akkoris Emilia egyik jelenetét vették fel.
×
×
 • Create New...

Important Information