Ugrás a kommentre

Bomarr

Moderátor
 • Összes hozzászólás:

  12.850
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

1.693 Nagyon kedvelt

Bomarr tevékenysége

 • Születésnap 1983-05-01

Elérhetőség

 • Weboldal címe:
  http://napibudapest.blog.hu

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Érdeklődés:
  SW... és még sok-sok más :)

Legutóbbi látogatók

9.421 profil megtekintés
 1. Bomarr

  Egyéb fontos

  Kitöltöttem
 2. Bomarr

  EPIX spoileres topik

  Az improvizációval nincs baj, ha a szinészek is benne vannak a buliban. Az ep.8-ban is van jópár improvizált jelenet: például az hogy Hux a fegyveréért nyúl Snoke termében. De DJ zárószava a "Maybe" is olyasmi amit a szinész talált ki. A forgatókönyvben más volt, de Riannak megtetszett Del Toro verziója.
 3. Bomarr

  Videojátékok

  Baromira azért nem népszerű a The Old Republic. Aranykorában játszottak vele 1,7 millióan világszerte (a fizetős verzióval). Igazából gazdaságos meg az előfizetéses rendszer miatt folyamatosan tudja hozni a pénzt.
 4. Bomarr

  Videojátékok

  Van itt egy kis képzavar. A Disney-Lucasfilm nem készit játékokat. Ők a játékkészitési/forgalmazási jogokat odaadták az EA-nak. Ez egy olyan üzlet amivel a jelek szerint a Disney nem túl elégedett. Ugyanis az elmúlt években kiderült, hogy az EA a megszerzett jogokkal nem jól sáfárkodik és gyenge játékokat csinál. Ennek valszeg az lesz az eredménye hogy a Disney -ha a megkötött szerződés engedi- elveszi majd tőlük a jogokat. Vannak egyébként olyan Disney licenszelt játékok amik mind a kritikusok mind a játékosok körében kifejezetten népszerűek lásd az új Spider-Man játékot. Persze azt nem az EA csinálta.
 5. Bomarr

  Videojátékok

  Pont a gyenge felhozatal az egyik probléma szerintem. Annyira nem jön ki jól hogyha egy rajongói munka jobb és érdekesebb mint az amivel a hivatalos cég elő tud rukkolni. Ráadásul jövőre pont jön egy Star Warsos kalandjáték. Még csak az kéne hogy arról elvonja a figyelmet egy rajongói projekt. De nézzük meg más médiumra leforditva: mi lenne ha a rajongók tudnának Star Wars filmet késziteni de olyat hogy jobban van eljátszva, jobban néz ki, jobban van megirva és népszerűbb is mint a stúdiófilmek. Mindezt ingyen. Nem hiszem hogy nagyon odalennének érte a Lucasfilmnél. Addig szeretik a fan filmeket amik azok fényévekre vannak a nagy filmektől. Most hogy ilyen gyenge a számitógépes játék felhozatal pedig szerintem érthető hogy nem akarnak odaállni egy profinak tünő fan projekt mellé. Mondjuk mivel konzolra aligha jött volna ki igy aligha játszottam volna vele úgyhogy engem mondjuk pont nem érint. Mindenesetre ha a Fall of the Jedi is gyenge lesz remélem elveszik az EA-tól a jogokat.
 6. Bomarr

  Videojátékok

  A Lucasfilm most főleg a kánon vonalat szeretné nyomatni. Ebbe a KOTOR nem fér be.
 7. Bomarr

  Qi'ra

  Pár évtizeddel később játszódik, de az ep.8-ban majd Holdo is festi
 8. Bomarr

  Star Wars: Canto Bight

  Nekem mind a négy novella tetszett. Jó volt hogy a különböző történeteken keresztül egyre színesebb kép alakult ki arról, miként is működik a kaszinóváros. Tetszett a kontraszt hogy Cantonica egyszerre egy züllött hely, egy elég massziv alvilággal, de közben sokaknak még igy minden nyűgével együtt is a paradicsom ahol legalább el lehet bújni a galaxis bajai elől. Hogy a naiv lelkeknek mennyi veszélyt rejteget ez a hely az rögtön a nyitósztoriból kiderül, ahol Kedpin Shoklop, a páracsapda eladók gyöngye tesz ide egy látogatást miután a cégétől kap egy Canto Bight-i ajándékutat. Szerintem bájos kis történet. A borszakértőről szoló sztori ugyan néhol kicsit leült de voltak benne érdekes ötletek. Azzal viszont egyetértek, hogy az utolsó két kisregény a legerősebb. Az egyikben még a fathier istállók négykezű ostorozó szemétládájáról Bargwill Tomderről is kiderül ez-az. Maguk a sztorik pedig feszesek, ötletesek és a végére a maguk módján még izgalmasak is.
 9. Nem hozta a régi antológia könyvek szinvonalát és becsúszott néhány kifejezetten gyenge írás is, ennek ellenére összességében nekem rendbe volt a könyv. Ami nem tetszett: -A birodalmi kiskatonák szinte mind pikkelnek a Birodalomra. Nagyon megerőltető lett volna egy olyan bakáról is irni, aki esetleg szereti a Birodalmat? Azért az érdekesebb lett volna. -Az írók nem tudnak megbirkózni az olyan karakterekkel, akik távol állnak a modern embertől. Az hogy külön fejezet van a buckalakóknak meg a dianogának is, elsőre óriási ötletnek tünt végül annyira emberszerűre és modernre lettek irva hogy csak unalmasabbá tették vele a galaxist. -A Berus fejezetet nem tudom hogy a negativumok vagy a pozitivumok közé tegyem. Annyira botrányosan rossz hogy igazából épp emiatt elég jól megnevettetett. Mintha az iró kapott volna egy fél napot hogy valamit összedobjon és ez lett az eredménye. Trash-irodalom a javából. -Úgy összességében túl rövidek az írások. Ez a formátum akkor működött volna ha mindenkinek lett volna egy kifejezetten frappáns ötlete. De nem volt. Viszont több hiánypotló írás is van benne. Rögtön az első az egyik legjobb: Antilles sztorija remekül köti össze a Rogue One-t az ep.4-el, hasonlóan érdekes volt olvasni Qui-Gon és Obi dumcsiját vagy megtudni hogy Doktor Aphra épp mit csinált az ep.4 eseményei alatt, vagy hogy Leia nevelőanyja Breha hogy reagált arra, hogy a Halálcsillag célba vette az Alderaant. A Yodás meg kvázi értelmet adott az ep.5-nek. Mert ott nem egészen világos hogy merülhet fel Luke lekoptatása itt viszont világosan kiderül hogy Yoda Leiát akarta oktatni. Szerencsére a rövidségük miatt hamar túl lehet lendülni a gyenge írásokon, a többség pedig azért rendben van.
 10. Bomarr

  A The Mandalorian Tv-sorozat

  Ez Boba Fett fegyvere a Holiday Special-ból
 11. Bomarr

  Képregények

  LGBT karakter jelenleg is van a Marvel képregényekben (Doktor Aphra). Itt valszeg csak a stilussal volt baj. Könnyeket én se fogok hullajtani utána. Chuck nem volt nagy szám.
 12. Bomarr

  1x02 - The Triple Dark

  De itt az üzemanyag az Első Rendnek kellhet, úgyhogy nekik nagy mennyiség kell, amit lehetőleg viszonylag kevesen védenek. Itt kb. három hajóból állt a védelem. Van máshol is nagy mennyiségű üzemanyag ilyen kevés védelemmel? Ez szerintem egyelőre erősen kérdéses.
 13. Bomarr

  1x02 - The Triple Dark

  Mig a nyitórészben néhol azt éreztem hogy leül az egész vagy picit túl van húzva addig itt szerintem teljesen jól telitették ki a játékidőt. Az alvilágot pedig mindig is imádtam az SW-ben úgyhogy a kalóztámadás kifejezetten bejött. Jól is nézett ki.
 14. Bomarr

  Filmek

  Jó kis teaser de sajnálom, hogy olyan bátortalanok ezek a Disney-adaptációk. Csak lekövetik azt amit az animációs film már egyszer megcsinált. Pedig az Aladdin sztoriban ennél azért sokkal több van.
×

Fontos információ