Ugrás a kommentre

Bomarr

Moderátor
 • Összes hozzászólás:

  12.719
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

1.555 Nagyon kedvelt

Bomarr tevékenysége

 • Születésnap 1983-05-01

Elérhetőség

 • Weboldal címe:
  http://napibudapest.blog.hu

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Érdeklődés:
  SW... és még sok-sok más :)

Legutóbbi látogatók

9.234 profil megtekintés
 1. Bomarr

  Trailer

  Első gondolatok: -A karakter-animáció nem tetszik. Ebben a stílusban láttam már sokkal rosszabbat is, de ettől függetlenül nem az igazi. Lehet majd megszokom. -Az űrhajós/repülős részek biztatóak. Szerintem itt nincs gond -Kissé gyerekesnek tűnik, bár általában minden eddigi animációs sorozat könnyedebben indult és aztán komolyodott kicsit. Meglátjuk itt mi lesz. -Hiányzik valami nagy dobás, amitől leesne az állam. Semmi nincs ebben a trailerben ami különösebben izgalomba hozna. Összességében nem egy nagy szám trailer. Most igy hirtelen olyan nagyon nem várom a Resistance-t, de ettől függetlenül azért számitok rá, hogy jó lesz.
 2. Bomarr

  Solo BD/DVD kiadás

  Amilyen pici a Blu-ray piac itthon még az is lehet, hogy az eladásokat alaposan felpörgetik az SW fanok és emiatt még egy közepes SW siker is normális eladásokat tud hozni.
 3. Bomarr

  Star Wars Tv-sorozat

  Szerintem nem fog ilyen bizalmas infókat szivárogtatni. Levágta a haját a Solo miatt és most kirakott erről egy posztot mert már elég idő eltelt a premier óta és aki akarta már megnézte. Szerintem ennyi történt.
 4. Lehet hogy arra utal hogy egy időben sokan kérdezték tőle hogy minek vágatta le a haját és most már felfedheti a titkot, hogy a Solo miatt. Másra nem tudok gondolni.
 5. Bomarr

  Képregények

  Nahát igazából mint kiderült nem 3 kistörténet volt ez csak egy nagy történet amit elválasztottak 3 közcimmel Szerencsére szemben a DJ-vel ami katasztrófa volt ez kifejezetten jópofa kis felvezető lett. Túl sokat nem érdemes tőle várni, de kis színesnek megteszi.
 6. Bomarr

  Obi-Wan film

  Az IGN legalább konstansan hozza a belőtt szinvonalat. Ami a béka feneke.
 7. Bomarr

  Vicces és kedves dolgok

  Hát ez óriási volt
 8. Bomarr

  Box Office

  Nem hinném, hogy Ody az aratni alatt azt értette, hogy annyi lemezt fog eladni mint az ep.7. De tegyük fel hogy egy roppant pozitiv forgatókönyv érvényesül és kicsivel több mint harmadával hoz csak kevesebbet mint az RO a lemezeken. Vagyis mondjuk kb. 50 milliót az USA-ban 50-et meg külföldön, igy együtt kb. 100 milliót a mostani jegybevételekhez meg a merchandisinghoz. Ha ez pozitiv visszahanggal társul és az embereknek tetszik, akkor teszem már van némi esély mondjuk egy streaming filmre. Én Darth Maul és az új TCW évad után már ilyesmire nem merném azt mondani hogy kizárt. Pláne ha a filmnek jó lefolyása lesz. Teszem azt sokan megnézik streamingen és emiatt elkezd a vártnál jobban fogyni a kapcsolódó merchandising. Persze ettől még a legvalószinübb tényleg az hogy Solot ebben a formában most láttuk utoljára.
 9. Bomarr

  Box Office

  Ody: Végülis anno a TCW-re is azt mondtam hogy szerintem vége ... ráadásul Jon Kasdan is azt mondogatta hogy icipici esély van a folytatásra. Igazából egy valamiben lehet reménykedni: arra hogy az emberek rákapnak azután, hogy megjelenik streamingen, meg Blu-rayen. Nem sok de van pár példa rá, hogy egy gyengén muzsikáló film váratlanul megtáltosodik a lemezeladásoknál (már magához képest). Pl: ott a Dredd. Az a film először 35 milliót hozott a mozikban világszerte aztán 41 milliót lemezeken és ezzel kb. nullszalldós lett. A lemezeladások miatt most az a terv hogy folytatni fogják valamilyen formában (talán streaming sorozat lesz de még megy az egyeztetés). A Dreddnél pedig a mozis bukás után ez nagy szó.
 10. Bomarr

  Box Office

  Mindennel együtt enyhe pluszban zárhatnak. Ez nem egy Oscar dráma ahol a film csak a jegybevételekből meg a lemezekből termel pénzt. Kb. 230 milliós jegyforgalom után elég kicsi az esélye hogy a Solo összességében bukjon. Viszont SW léptékben ez vérszegény. A Solo folytatásokra keresztet lehet vetni.
 11. Bomarr

  Box Office

  A jegybevételekből kb. 231,45 millió dollárt termelt a Disney-nek. Európában papirforma szerint a briteknél hozta a legtöbbet. 25 milliót.
 12. Bomarr

  Videjó játékok

  Hmm..... kicsit túlárazottnak érzem, de még meggondolom. Te ezt veszed?
 13. Bomarr

  Marvel

  De ez végülis valahol érthető, nem? Mármint amikor ezek a képregények születtek az amerikai lakosság több mint 90 százaléka fehér volt. Most meg alig 60 százaléka az (bár ez számitási módszer kérdése, mert a hispán lakosságot általában nem veszik fehérnek holott a nagyrészük valójában az, igy ez az arány inkább 70 százalék feletti de akkoris érdemben kisebb mint régen). Így hogy az országon belül ennyire radikálisan megváltozott a rasszok aránya fura lenne ha továbbra is minden egyes reboot meg újraértelmezés után ragaszkodának hozzá hogy mindenki fehér maradjon. Pláne hogy ezek a filmek általában a jelenben játszodnak, nem abban a korban amikor kilettek találva.
 14. Bomarr

  A Walt Disney megvette a Lucasfilmet!

  Levágtad a mondat végét: "egy egyedülálló világ amiből nem készítenek mindenféle sz*rt". Ez volt kuriozum elvesztése alatt értve.. És nem ez továbbra se vált be. Ami a Solo fogadtatását illeti: az hogy Han Solo popkulturális ikon nem hit kérdése hanem tény volt. Minden alapjuk megvolt azt hinni hogy ez siker lesz. De a jövőbe nem láthattak. Eleve ha minden ötletről kilehetne kalkulálni hogy mekkora siker lesz akkor a mozikban soha semmi nem bukna meg. Ehhez képest a Disney-nek -legyenek bármekkora cég- így is szép számmal vannak bukásai az elmúlt években (idén a legnagyobb az Időcsavar volt). Mert vannak tényezők amikre már csak akkor derül fény mikor megvolt a bemutató. Utólag könnyű azt mondani hogy egyértelmű volt a bukása. De ha siker lenne akkor meg arra mondanánk, hogy természetes, hisz az SW-t imádják. Mert öszintén: ha normális pénzt hozott volna olyan nagyon nem lepődtünk volna meg. A BO szakik eleve kifejezetten jó számokra számítottak (még közvetlen a premier után is!). És a Disney a bukásai ellenére az első számú stúdió. A többiek náluk sokkal rosszabbul üzik az ipart. Elég csak teszem azt az Universal stúdió "Dark Universe" moziverzumára gondolni ami már kétszer fejreállt és úgy tűnik hogy az egészből nem lesz semmi, pedig ez lett volna a jövőjük egyik fő tartóoszlopa. Eleve szerintem nekünk rajongóknak fontosabb kéne legyen az hogy milyen a film maga minthogy mi a közeg meg hogy fogadták.... mert ez utóbbira nagyon magasról tojok. Ennyi erővel akkor a prequelre is rálehet húzni hogy lejáratta a Star Wars mert szemben a régi triógiával ami a nézők körében rögtön kult lett ez nagyon vegyes fogadtatást kapott. Most akkor az a lényeg, hogy egy kritikailag-anyagilag is sikeres Star Warst akarunk vagy jó Star Wars akarunk? Mert ha utóbbit és tényleg kisérleteznek a formátummal akkor benne van a pakliban hogy néha nem lesz olyan a BO mint a nagy sikereknél. Láttuk a TCW mozifilmet is mennyire keblére ölelte anno a közönség... És hát ugye az elején pont amiatt ment a sirás, hogy mostantól minden a pénzről szól, kreativ szinten egy nagy nulla lesz a Star Wars és a lényeg csak az lesz hogy hozza a dellát. Na most akkor kezdjünk el azért rimánkodni hogy ez a bizonyos pénzhajhászság aminek a lehetőségétől mindenki kivolt akadva 2012-ben váljon valósággá? Akkor a pénz a lényeg? Részemről abszolút nem. Felőlem ha az ep.9 nem hoz jól és abbahagyják emiatt az SW filmgyártást akkor oké. Jó Star Wars filmeket akarok. Az esetleges sikeresség max egy bónusz. Ha jót nem tudnak kigazdálkodni akkor hagyják. Már igy is elképesztő, hogy az ep.3 után kaptam négy -hamarosan öt- Star Wars filmet.
×

Fontos információ