Ugrás a kommentre

Bomarr

Moderátor
 • Összes hozzászólás

  12.548
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

1.334 Nagyon kedvelt

Bomarr tevékenysége

 • Születésnap 1983-05-01

Elérhetőség

 • Weboldal címe
  http://napibudapest.blog.hu

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Érdeklődés
  SW... és még sok-sok más :)

Legutóbbi látogatók

9.018 profil megtekintés
 1. Bomarr

  Box Office

  Nem gondoltam hogy szerdán még 1 millió felett marad
 2. Bomarr

  Obi-Wan film

  Újabban nekem is kissé vegyesek az érzéseim az Obi-Wan meg a többi tervezett spin-off kapcsán. Egyrészt nagy buli lenne McGregort újra a szerepben látni másrészt sajnálnám, ha a Star Wars ilyen nosztalgia-branddé válna. Mert igazából Obi-Wan története el van mesélve, nincsek befoldozásra váró lyukak. A Star Wars túl izgalmas ahhoz, hogy arra áldozzanak mozifilmeket hogy a régi kedvenceket újra rátegyék a nagyvászonra. A spin-offok szólhatnának akár a Jedi Rend születéséről vagy más meghatározó eseményekről amik kitágitanák az univerzumot. Én folyamatosan bújom a kánon műveket és mindegyik -néhány visszaemlékezést leszámitva- a Saga korszakkal foglalkozik. Talán ideje lenne továbblépni.
 3. Ez az ügylet teljesen független a Star Warstól. Nekünk annyiból érdekes, hogy a Star Wars filmeknek valszeg könnyebb lesz jó bemutatási időpontot szerezni ha a Disney megveszi a Foxot. De ez azon a szinten ahol ezek a dolgok eldőlnek eléggé sokadlagos. A Fox felvásárlás nem a Star Warsról szól.
 4. Igen az valószinüleg tényleg igy van. És logikus is. A leirtak szerint egyébként szó sincs róla hogy kaszálták, de ha lesz belőle valami az később lesz. Ami szerintem helyes lépés. Most a nosztalgia-filmek helyett kéne valami ambiciózus projekt. Valami ami nagyot szól.
 5. Jó hát ha a Lucasfilm az úgynevezett fanokra hallgatna be se mutatná az ep.9-et. Szerintem kellően beszédes, hogy a Hollywood Reporter saját belsős forrásokra hivatkozva megerősítette, hogy a Disney továbbra is teljes vállszélességgel kiáll Kennedy mögött. Ha alapvető bajuk lenne a mostani irányvonallal akkor már az utódját keresnék. A filmes sajtó egyszerüen pocsék, de ez olyasmi amin nem lehet változtatni és nem látom semmi jelét hogy bármi javulna a közeljövőben. Úgy botrányos az egész ahogy van úgyhogy szerintem ilyenkor a legjobb Qui-Gon útmutatását követni: "amire figyelsz az a világod". Érdemes azt a pár megbizható oldalt meg az értelmes fanokat követni. Elvégre a rajongásnak az lenne az értelme hogy az ember szebbé tegye a szabadidejét.
 6. Donát: Szerintem erre legkésőbb a jövő évi Celebration-ön sor fog kerülni.
 7. Túl nagy hitelt adtok egy alapvetően hiteltelen és teljesen értelmetlen jelentésnek, ami ráadásul ellent mond a napokban megjelent igazi hirnek. A Star Wars Net nem egy hiteles forrás. Korábban is volt rá példa hogy még ha volt is valami forrásuk képtelen voltak normálisan átadni az infókat és hülyeségeket irtak. Az, hogy egyszerre 1 mozifilm készül nyilvánvalóan nem igaz. Pont arról szól az igazi hir, hogy már egy következő trilógián dolgoznak. Az, hogy 3 évente jöjjenek mozifilmek kizárt, mivel a Disney-nek eredményeket kell mutatnia a részvényesek felé. Anno azért jöttek 3 évente a filmek mert annyi volt a cél hogy Lucas elakarta mondani a saját sztoriját és annyi időt adott magának, ami a meséléshez kellett. Most viszont az SW egy fontos brand egy médiabirodalom kezében, aminek a részvényesek felé számokat kell produkálnia. De csak gondoljatok ebbe bele: ha az ep.9 másfél évvel az előző SW film után kasszát tud robbantani -valószinüleg ez lesz- akkor miért várnának a következő filmmel 3 évet? Komolyan elhiszitek hogy a következő trilógia végére 10 év múlva, 2028-ban fogunk elérni? Ez a mai filmes környezetben nonsense. Csak egy tipp: akkor érdemes megijedni ha mondjuk a Hollywood Reporter megjelentet egy negativ hírt. A mai filmes sajtópiacon kb. ők az egyetlenek akik állandóan valós dolgokat irnak és jók az összeköttetéseik. Ha meg egy star wars fan portál ír valamit akkor kétségbeesés helyett érdemes szkeptikusnak lenni. Pláne ha a Star Wars News Net-ről van szó.
 8. Bomarr

  Star Wars Tv-sorozat

  OFF Sajnos kicsi az esély rá. Időközben megjelent itthon is a Netflix és ők már forgalmazzák itthon a Stranger Things-et de csak magyar felirattal. Az a baj hogy a Netflix nagyban csokizik a magyar piacra. Szemben mondjuk az HBO-val akik a szimplán csak streaminges dolgaikra is nyomnak magyar szinkront (meg eleve ők olyan messzire mentek hogy magyar produkciókat is finansziroznak). A Netflix itthoni működése eleve teljesen átláthatatlan. A feliratokat is teljesen ad hoc rakják hozzá az anyagaikhoz. Az új sorozataikhoz hol raknak hol nem, de hogy mi alapján dől ez el, azt nem tudni.
 9. Bomarr

  Star Wars Tv-sorozat

  Ha hagyják nekik az HBO biztosan szívesen átveszi. Jelenleg az első 6 Saga film fent is van az HBO streamingen, anno a Zsivány Egyest is leadták és az HBO egyébként is szívesen vesz át magas minőségben készült sorozatokat, akár külföldi streaminget is: például A szolgálólány meséjét, amit le is szinkronizáltak a magyar piacra (Amerikában a Hulu nevű streaming csatornán jelent meg). De az RTL is komoly esélyes. Egyelőre ennek a sorozatnak a jogai még senkinek nincsenek eladva, úgyhogy nyitott a dolog.
 10. Bomarr

  Star Wars Tv-sorozat

  A House of Cards (nálunk Kártyavár) Netflixes sorozat és lelett szinkronizálva. Igazából csak attól függ, hogy a hazai csatornák látnak-e benne fantáziát. Legalábbis addig amig a Disney szolgáltatása nem jelenik meg itthon (egy darabig nem fog). Hogy utána mi lesz az egy másik kérdés.
 11. Bomarr

  Box Office

  Sokat elmond a 2005-ös hangulatról, hogy mikor elhatároztuk hogy végre szeretnének normálisan utálkozás nélkül beszélni az SW-ről akkor létrehoztunk egy saját fórumot és kizártunk mindenki mást, csak hogy végre nyugi legyen Annak idején egyébként külföldön is voltak hasonló próbálkozások. Az ep.2 után annyira tele voltak utálkozással a fan fórumok hogy létrejött egy amerikai kifejezetten azzal a céllal, hogy oda már azok menjenek akiknek a prequel is tetszik (valamilyen MilleniumFalcon volt a címe). A fordulat a történetben hogy az alapitónak -miután agyonhypeolta a bemutató előtt a zárórészt- végül nem tetszett az ep.3....
 12. Bomarr

  Box Office

  De csak azért nem mondjuk kisebb csodának, mert a Star Warstól elvárjuk a csodát. 1,3 milliárd az őrült sok 1,4 milliárd dollárral egy film már minden idők nyolcadik legsikeresebbje lehet.
 13. Bomarr

  Box Office

  A TFA egy Star Wars mozi, ami 32 év után először hivta össze az eredeti trilógia főhőseit és 10 év után az első SW mozi volt. Ha a Disney 2019-ben az ep.9 bemutató után teljesen leáll az SW mozikkal, egészen 2035-ig amikoris elindit egy trilógiát ami bemutatja a sequel előzményeit, majd 2051-ben egy újabb óriási szünet után megjelenik az ep.10-el, amiben 2019 után először áll össze Poe, Rey és Finn az eredeti színészekkel... na ha ez a 2051-es film kevesebbet hoz mint a TFA akkor igen beszélhetünk csalódásról. Most viszont zsinórban jön az ötödik SW mozi. Ha hoz egy milliárdot akkor az elképesztő. Ha több mint 1,3 milliárdot akkor egy kisebb filmes csoda.
 14. Bomarr

  Box Office

  Tehát olyan tragikus a helyzet, hogy csak minden idők ötödik legsikeresebb filmje lesz? Ody-nak teljesen igazat adva: tényleg ne csináljunk úgy mintha egy 1 milliárdos film miatt már szégyenkezni kéne. Az utolsó jedik elképesztőt tarolt és egy viszonylag erős évben a legsikeresebb film volt. Ha az ep.9 kb. annyit hoz az már gyönyörű eredmény.
 15. Bomarr

  L3-37

  Az a robotlázadás amit kipattint a Kesselen az egyik legmókásabb része az egész filmnek. Amikor a gonk droidok elkezdik püfölni az irányitópultot az szerintem irtó aranyos
×

Fontos információ