Ugrás a kommentre

Bomarr

Moderátor
 • Összes hozzászólás:

  13.160
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

2.146 Nagyon kedvelt

Bomarr profilja

 • Rang
  Tanácstag
 • Születésnap 1983-05-01

Elérhetőség

 • Weboldal címe:
  http://napibudapest.blog.hu

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Érdeklődés:
  SW... és még sok-sok más :)

Legutóbbi látogatók

9.833 profil megtekintés
 1. Bomarr

  EPIX spoileres topik

  Hasonló tweetet tett közzé a hivatalos franca és a holland Star Wars oldal is. Valami jön. Gondolom a cím.
 2. Bomarr

  EPIX spoileres topik

  Talán azért amiért te se sok szót pazaroltál az átöltözött Poe-ra.
 3. Bomarr

  EPIX spoileres topik

  Tehát van valami új fenyegetés az Odaátról? Ejha. Ezt eltudom képzelni, hogy megosztó lehet, de igy érdekesen hangzik. Akkor ezek szerint a KOR és Kylo jól kijönnek majd?
 4. Bomarr

  EPIX spoileres topik

  Egyáltalán nem néz ki ugyanúgy. A ruhája egyértelműen más. A frizura az ami kicsit változott, de az is láthatóan változott.
 5. Bomarr

  EPIX spoileres topik

  Szerintem is. Ha az előzetes is az ep.7-et idézi akkor lehet aggódni, de most a cél nem a film újdonságainak a megmutatása volt. Még az is lehet hogy a botot ajándékba kapta Daisy a forgatás végén és a filmben egyáltalán nem is lesz. Én főleg annak örülök, hogy együtt a trió. Nagyon remélem hogy nem csak werkfotókon fogjuk őket együtt látni. A TLJ-t imádom de nagyon hiányzott az a remek dinamika ami ott volt Poe és Finn vagy Rey és Finn között.
 6. Bomarr

  EPIX spoileres topik

  Bezzeg Hannak és Luke-nak olyan sokat változott a frizurája az ep.4 és az ep.6 között. Igaz az más hisz ott volt homok az ep.4-ben az ep.6-ban pedig... ja ott is volt. Na jó de más eszközeik lettek hisz Hannak volt egy DL-44-es pisztolya aztán meg... ja aztán ugyanazt használja. Na igen de Luke-nak más lett a fénykardja. Itt meg itt van egy bot, amit sejthetően alig fogunk látni a filmben. Szarkazmust félretéve én akárhogy nézem ez egy baromi jó fotó. A lényeget -vége a sequel trilógia forgatásának- szerintem baromi jól elkapta.
 7. Bomarr

  EPIX spoileres topik

  Fantasztikus fotó!
 8. Bomarr

  Star Wars: Galaxy of Adventures

  Szerintem ez atomjó lett!
 9. Bomarr

  Rian Johnson új trilógiája

  Nyilván okkal nem engedik a képregényeseket erre a területre. Valamit kezdeni akarnak vele, de nem a képregényekkel akarnak nyitni és ahhoz igazodni.
 10. Bomarr

  Rian Johnson új trilógiája

  Pláne ha visszamegyünk az Old Republic idejére, de úgy hogy az egész szembe fog menni a KOTOR-ral (már pedig ha visszamegyünk abba a korba akkor tuti hogy nem egy videojáték adaptációját fogjuk látni). Akkor Benioffék lesznek az új főellenség
 11. Bomarr

  SW képregények

  Mert 80 éves idén a Marvel és a múltjukat ünneplik. Ennek apropójából adják ki ezt a képregényt.
 12. Bomarr

  1x15 - The New Trooper

  Ez volt az egyik legerősebb epizód. Ami igazán tetszett benne: -Kicsit humanizálja a rohamosztagosokat. Az elkapott katonáról semmi olyat nem láttunk ami azt mutatná, hogy gonosz lenne. Látszik hogy nem Finn az egyetlen, aki "normális" ebben a bagázsban. Talán tényleg megvalósul az a közkedvelt teória, hogy Finn rohamosztagos-lázadást pattint ki az ep.9-ben? Ez alapján a rész alapján nem is olyan elképzelhetetlen a dolog. Páran biztos követnék. -Tetszik hogy a Birodalom megítélése itt is vegyes. Van aki a nagyapa miatt jó szívvel emlékszik vissza a régi időkre. Mert volt melója, jól éltek stb. Szerintem a Birodalom bűnei nem köztudottak: az új Köztársaságban mindig is voltak olyanok akik nosztalgiával gondoltak a Birodalomra vagy úgy gondolták, hogy Palpatine ugyan nagy szemétláda volt de alapvetően a központositás, mint ötlet rendben volt. És mivel később az Első Rend emberei is feltüntek a politikai életben ez valószinüleg megfojtotta a lehetőséget, hogy az új Köztársaság egyértelmű üzenetet alakítson ki arról hogy milyen volt és mit tett a Birodalom. Ahhoz képes, hogy ez egy kifejezetten piciknek szóló sorozat, meglepően sokat hozzátesz a korszakhoz a világépítés szintjén!
 13. Bomarr

  Teaser trailer

  Mindenesetre az MSW is megosztotta a hirt Twitteren. Ők azért minden pletykát nem adnak tovább. Bár öszintén szólva nagyon meglepne, ha a Celebration előtt kijönne egy előzetes, de most talán egy picike esély van rá.
 14. Bomarr

  Cassian Andor Tv-sorozat

  Ami necces hogy K2SO átprogramozását már feldolgozta egy képregény. Ha ezt a sorozatban is be akarják mutatni és nem akarnak ellentmondást akkor a képregényhez kéne igazodniuk. Ott egyébként Cassian a küldetésén egy olyan idegen fajú ikerpárral van bevetésen, akik nagyrészt a magukból kiárasztott szagokkal kommunikálnak
 15. Bomarr

  David Benioff és DB Weiss filmjei

  Ma már ehhez a definicióhoz képest kicsit kiszélesedett a McGuffin jelentése. Az ep.7 McGuffinja például Luke volt. Rá azonban a fentebb leirtak nem igazán feleltek meg.
×

Fontos információ: A webhely használatával elfogadod és betartod a fórumszabályzatot.