Jump to content

Bomarr

Moderátor
 • Content count

  16,885
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  125

Bomarr last won the day on May 27

Bomarr had the most liked content!

About Bomarr

 • Weboldal címe:
  http://napibudapest.blog.hu

 • Nem
  Férfi
 • Érdeklődés:
  SW... és még sok-sok más :)

Recent Profile Visitors

23,982 profile views

Bomarr's Achievements

Council Member

Council Member (5/6)

 • Superstar
 • Great Support
 • Helpful

Recent Badges

9,031

Community Reputation

 1. Nekem is az rémlik hogy akik az első négy részt látták azok nagyon oda voltak a négyes részért. Elvileg ez nagyot fog ütni.
 2. Igen, az Acolyte szereplését visszafogja az is, hogy rövidek a részek, itt pedig perceket néznek. Közben a Bridgerton epizódok 60 perc körül mozognak. Az Acolyte-nál két rész megnézése kell ahhoz hogy összejöjjön annyi perc mint egy darab Bridgerton epizódnál. Szóval akárhogy nézem ez a szereplés nagyon dícséretesnek tűnik. Meglátjuk mit hoznak a következő hetek.
 3. Elvileg a Variety még újnak számít a nézettségmérésben. Hasonló adatok korábbról nincsenek, de én is azt látom, hogy ez tényleg jó eredménynek számít. Pláne ha a következő hetekben egyre nagyobb számokat fogunk látni.
 4. A Variety is közölt számokat a nézettségről. Amerikában június 7 és 13 között ezek voltak a legnézettebbek. A top 10-ben az Acolyte az egyetlen, ami nem Netflixes. Itt ugye azt nézik hogy egy-egy évadnak az összes elérhető részéből hány percet néztek a nézők az adott idő alatt. Az Acolyte-ból még csak három rész van kint. A következő hetekben ezért még javithat.
 5. A hét második fele sajnos besürüsödött, ezért még nem tudtam rá sort keriteni, de nagyon kiváncsi vagyok
 6. Inkább a védelem miatt. Bár meditál, de a környezetéről tud. Végülis azt is meghallja, amikor Mae megszólítja.
 7. Láttam és szerintem ugyanazt a magas minőséget hozta, mint az első! Oda vagyok a sorozatért.
 8. A tömör és rövid válasz: nem.
 9. Tegnap késő este lejárt az embargó. Egyébként így hogy láttam nem csodálom, hogy az első négyet küldték át. A negyedik utolsó fele nagyon-nagyon erős. Előtte voltak kritikáim, néhol úgy éreztem hogy kicsit lötyögünk, de a negyedik az durván odacseszett.
 10. Az HBO-sok dobtak egy kis meglepit az este. Valaki a központban úgy döntött, hogy az új évadból nem csak az első két részt hanem a hármast és a négyest is kiküldik a sajtónak. Na kiváncsi vagyok.
 11. Az eredeti közlemény szerint az Acolyte jó úton van ahhoz, hogy az Ahsoka első öt napját túllépje. Gondoltam azért mondható ez el, mert az első nap jobban teljesített. De nem tudom kitől van ez a megállapítás. A Disney-től akik nyilván az Ahsoka első napját is látják vagy a Deadline magától jutott erre a következtetésre?
 12. A Deadline beszámolója szerint az első nap 4.8 milliós nézettséget hozott a sorozat. Idén eddig ez a legsikeresebb Disney+ sorozat-indító. Ami talán fontosabb: jobban kezdett mint az Ahsoka. Az Ahsoka az első öt nap 14 milliós nézettséget hozott. Ha tartja magát az Acolyte ezt megugorhatja.
 13. Lehet arra alapozott hogy az ürgék nem tudnak vukiul ugyhogy ha békésen morog párat nem veszik a lapot
 14. Erről van szó. Nézik vagy nem a sorozatot. Ennyi az érdekes nekünk.
 15. Nem látom be miféle jelentősége lenne ennek, amikor elég világos, hogy túlnyomórészt olyanok szavazzák le akik nem látták de utálják hogy a showrunner nő meg leszbikus és sok a szinesbörű a sorozatban. Csak azért mert az aggregátor-szájtokon ilyen vagy olyan szavazata van egy sorozatnak az nem jelent semmit a jövőjére nézve. A hirek szerint tényleg rosszra sikerült Velma sorozat ilyen számokkal kapott második évadot:
×
×
 • Create New...

Important Information