Jump to content

Videjó játékok


Dzséjt

Recommended Posts

No, ezt a topicot azért nyitottam, mert ilyen még nincs, pedig ifjak (és öregebbek) között is elég általános téma lehet. PC, XBox 360, PS3, stb. Itt lehet általánosan beszélni a különböző platformokról (örökzöld) és játékokról, de az Star Wars játékokat max érintsük, mert azoknak van saját topicjuk.

 

Első nekifutásra, az idei év végjátékában befutó címek közül kinek mi jött be? Far Cry 2; Call of Duty 5 - Wolrd at War; Tomb Raider Underwolrd; Need for Speed Undercover; Fallout 3; vagy a GTA 4?

Link to comment
Share on other sites

Kezdjük akkor elölről:

 

Far Cry 2:

 

Most is játszom vele de már régebben elkezdtem, most meg ki is jött hozzá magyarítás.Nagyon szép grafika és ami a lényeg simán fut a legmagasabb beállításokon is élsimítással együtt.Ezért minden tisztelet a készítőknek.Mivel jómagam szinte csak az FPS-műfajt szeretem, ezért kicsit elfogult vagyok vele kapcsolatban.A történet jó, a megoldások kitünőek. Pl nagyon feelinges ,mikor a gyógyítás folyamata alatt azt látod, hogy késsel szeded ki a golyót magadból.A harcok is izgalmasak, elég jó az MI.Tényeg olyan mintha Afrikában lennél.

 

COD 5:

 

Ez is tetszett bár semmi újdonság nem volt benne.A 4.rész motorját használta így szép volt és legalább nem volt olyan rövid mint a Modern Warfare.Tetszett ahogy a japcsik halottnak tettetik magukat, mikor meg odaérsz akkor feléd rohannak és szuronnyal megpróbálnak megölni.Talán brutálisabb mint elődei. A lángszóróval rengeteg japánt égettem el, ha meg a fejét találod el az ellenfélnek vérgejzír szökik fel.

 

NFS:Undercover

 

 

Egy hete kezdtem ,tulajdonképpen Most Wanted 2, a szembeötlő különbség, hogy csicsásabb a grafika a zelődnél.A legjobb NFS szerintem a Most Wanted, úgyhogy kiváncsi leszek ez fogja-e hozni a zelőd által felállított szintet.

 

 

A feketeleves: GTA IV

 

 

Azzal kezdeném, hogy ami a pc-verzió körül van az botrányos.Azok sem tudják elindítani néha akik legálisan megvásárolták.Remélem nem fog csodálkozni a Rockstar vezetősége ha alig fog fogyni ez a verzió.Egy volt kollégám megvetet eredetiben, és azóta szentségel.Nagy nehezen elindította, és kiderült, hogy még low beállításon is szaggat, pedig tavasszal vásárolt új gépet.

Ki akartam próbálni ,de így nem éri meg leszedni sem.

Link to comment
Share on other sites

Far Cry 2: nekem is bejött, de a Crysis jobban ütött. Az ellenfelek szerintem kifejezetten ostobák. Két dolgot csinálnak, ha rájuk lövök. Első, nem vesznek észre, még akkor sem, ha két méterre állok előttük az út közepén (hatványozódik a szitu, ha nem közvetlen rájuk, hanem a mellettük lévőt lövöm agyon). Második, a legközelebbi auóthoz rohannak, ahol már várja őket egy általam küldött kézigránát. Illetve, van egy harmadik lehetőség is, észrevesznek, nem futnak az autó felé, viszont nem rám lőnek, hanem tök más irányba :) Azon kívül hiányzott (nagyon) a hasalás (tökig érő fű, és nincs benne hasalás funkció... bár mivel lopakodni sem lehet, így végül is tök mindegy), illetve a jobbra-balra kihajolás. Eme két funkció szvsz régóta alap egy FPS-ben. A fegyverarzenál változatos, bár az akadás néha idegesítő (az AK-47-es még 100 évesen sem akadna el ilyen sűrűn), bár ez leküzdhető a fejlesztésekkel. Azonban, nincs sok értelme a hangtompítós kütyüknek. Egyszer használtam egy hangtompítós Makarovot, merényletnél. Csákó a sikátorban volt, sehol senki, közvetlen közelről tarkón lőttem. És annak ellenére, hogy se nem láthattak, se nem hallhattak, özönlöttek be a gonoszok. Így nem sok értelme volt. A lángszóró viszont cool cucc, legalábbis pirománkodásra (taktika haszna zéró). A grafika csodás és tényleg nagyon jól optimalizált. Két bajom van a látvánnyal összességében. Az egyik, hogy bivalyon, zebrán és antilopon kívül semmiféle más állat nincs. Pedig milyen pazar lett volna, ha a folyóban krokik, a tavakban vizipacik, a pusztánok elefántok, zebrák és orszarvúk is vannak. Kettő, a Crysisben minden legyúrható volt, így az elején kifejezetten bosszantott, ha nekihajtottam kocsival egy faviskónak és az nem tört darabokra a benne lapuló négussal együtt. Szóval, a Crysis előtt jobban ütött volna nálam ez a motor. De összességében jó, hangulatos játék lett, jó pár ötlettel (a sebészetesdi remek, ahogy a haverok mentési képessége is).

 

Call of Duty 5: én már akkor frászt kaptam, mikor megláttam a menüt. A CoD4 a kedvenc Call of Duty-m (remek akciók, príma sztori, modern harctér, atomrobbanás!), itt viszont nem sok sztori fogadott. A lángszóró itt taktikai eszköz, ellentétben a Far Cry 2-vel, én is jó sok japit gyújtottam fel (apropó, a Far Cry 2 jobban szimulálja a tüzet, de a CoD5-ben a lángra kapott emberek meg is sülnek, míg az FC2-ben úgy néznek ki, mintha csak lefeküdtek volna aludni). A brutalitás tetszik, megvallom, nem szeretem, ha egy háborús játék csak a golyózáport emeli át a háborúból, a többiről meg elfeledkezik. Lőni lehet benne sokat, de összességében egyedül a katamarános küldetés volt az, ami úgy a CoD4 közelébe ért, a többi akár a CoD2 is lehetne (de a maga idejében a 2. rész jobban bejött).

 

NFS: Most Wanted 2, az biztos, de a Most Wanted jobban tetszett. Az első Need for Speed után az MW volt a következő NFS, amivel játszottam, és amivel azóta is játszom, hogy megjelent. Az már három éve, végre eljutottam a lista harmadik helyéig (mindig törlöm, de a mentést megtartom, így folyton folytatom, még egy év, és ki is játszom :D ). A Carboon egyáltalán nem jött be, a Pro Street szvsz nem is NFS... ez az Undercover nem rossz, de nem igazán fogott meg. Bár ez a nekem való NFS (buta és lassú ellenfelek, hat sávos autóutak), mégis, nincs meg benne valami, ami a Most Wantedben megvolt. Pár küldetés után töröltem.

 

GTA4: sok rosszat olvastam róla. Macerás telepítés, fagyások, rossz optimizálás. Bevallom, én fél óra alatt telepítettem, nem volt semmi macerám. Még egyszer sem fagyott ki. Optimizálás terén lenne mit javítani, de nálam a közepes beállításokkal csak igazán sűrűn járt (gyalogos + kocsik) helyeken lassúl be észrevehetően. És persze, megvettem. Most öt órán át nyúztam, szóval ha lenne vele gigszer, előjött volna. Szvsz a legjobb GTA epizód (bár minden aktuális GTA-ra ezt mondom :para: ). A játéktér nem akkora, mint San Andreas (a GTA III Liberty City-je ugye nem lehet akkora, mint egy megye :) ), de a lehetőségek tárháza végtelen. Még alig fedeztem fel a játék 10%-t, de már teli van a térkép ikonok tucatjaival. És minden a velejéig kidolgozott, ez a legfrankóbb benne. Ha kilépsz az utcára, mintha kb. egy élő városba tévednél. Olyan hihetetlen, hogy nem lehet leírni, ezt látni kell. Kilépsz az ajtón, és balra éppen valaki telefonál (előveszi a zsebéből a mobilt és tárcsáz), jobbra egy figura az újságát bambulva kilép a kocsi elé, majd éppen hogy visszaugrik. Szembe az utcaszéli fákat öntözi egy figura, a túloldalon pedig egy mamzi sepri össze a szutykot. Az úton valaki pöcre betartja a kreszt (végre van index! Nincs már olyan, hogy hirtelen sávot váltanak két méterre előtted, de mint a villám, neked meg nemhogy felfogni, fékezni sincs időd). És van, aki le sem csokizza, éppen ezért satufékkel zúz bele a zebrán átkelő tömegbe. Eztán sincs egységes cselekvés, házolás esetén van, aki továbbhajt, van, aki az áldozat (mikor ezt tapasztaltam, én voltam az áldozat) segítségére siet. És midnehez bámulatos fizika társul, ami akkor üt a legjobban, mikor 120-al szemből elkapunk valamit, és kiszáguldunk a szélvédőn át (mondjuk itt egy apró hiányosság, biztonsági övet nem lehet bekapcsolni, legalábbis én még nem találtam... bár amilyen részletesen kidolgoztak itt mindent - motorra pattanva felkapjuk a sisakot - nem lepődnék meg, ha csak én lennék figyelmetlen). Szóval, nagyon jó. Számomra a Mass Effect mellett ez a másik év játéka (még esélyes a harmadik helyre a Fallout 3, ha idén lesz még hozzá patch).

Link to comment
Share on other sites

Áh, egy újabb kedves témakör számomra. :para:

Kezdem az előttem felsoroltakkal.

 

Far Cry2 : végülis, amit mondanék róla, már leírtátok előttem. Összességében tetszik a játék, már az első része is csúcs volt. (sőt inkább az hatott jobban nekem). De jó lett a kettő is, grafika, játékélmény, ajánlom mindenkinek, aki még nem játszott vele. A Crysis viszont nekem is jobban tetszett. Az a játék valami óriási. És ahogy hallottam, hamarosan jön a 2. rész.

 

Call of Duty 5: hát mit mondjak... óriási csalódás volt a számomra. Az én elvárásaimat abszolút nem hozta. Nekem is a COD4 a kedvenc részem, és ez az új rész messze elmarad tőle. (de talán még a kettőtől is). Már azt sem értettem, hogy a fantasztikus és tökéletes 4. rész után miért tértünk vissza ismét a világháborúhoz. De üsse kő, legyen. Attól még jóval többet ki lehetett volna ebből a részből. (bár akkor se ért volna a 4. nyomába.) Semmi újat nem nyújt, ráadásul unalmas is. Max egyszeri játszás.

 

NFS: Egy újabb bőr lehúzása az NFS-ről. Talán ha nem ilyen hamar adják ki az előző rész után, még lehetett volna csiszolni rajta. Bár a Pro Street-et simán übereli (az a rész volt a NFS mélypontja), a kultikus Most Wantedet nem tudja felülmúlni. Meg merem kockáztatni, hogy a Carbont sem. A Carbon pl nekem sokakkal ellentétben tetszik. Az Undercovert meg néhány verseny után töröltem. Az egyetlen pozitívum: Maggie Q a filmes átvezetésekben. (szuper nő :) )

 

GTA4: Még nem játszottam az új résszel, de eddig nem volt olyan GTA, ami nem tetszett volna. És Dzséjt előbbi elemzése meggyőzött arról, hogy ez most sem lesz másképp.

 

Tomb Raider : a második kedvenc játéksorozatom. Bár az új részt még nem próbáltam, az eddigiek mindegyike óriási volt. Szuper-szuper.

 

Resident Evil : és a végén egy pár szó a KEDVENC sorozatomről. Eszméletlen jó hangulatú és remekül megalkotott sorozat. Akármelyik résszel is játszol, magával ragad. Fenomenálisan van az egész felépítve, történet, karakterek, helyszínek, ahogy az egyes részek kapcsolódnak egymáshoz, minden tökéletes. (ellentétben a filmmel). És hamrosan PC-re is jön a sorozat lezárása: a várva várt 5. rész. És hát vajon ki is lehet a kedvenc karakterem: LEON S. Kennedy

Link to comment
Share on other sites

Tomb Raider : a második kedvenc játéksorozatom. Bár az új részt még nem próbáltam, az eddigiek mindegyike óriási volt. Szuper-szuper.

Szerintem a TR sorozat az első két rész után hatalmas mélyrepülésbe kezdett, melynek legmélyebb pontja az Angel of Darkness volt. Aza játszhatatlanság netovábbja (egy játék, amit kontrollerrel sem lehetett már irányítani). Aztán végül a Crystal Dynamics megmentette a szériát, a Legend, az első részt remake-elő Anniversary és ez az új, Underworld végre már nekem is tetszenek (még az első két rész sem jött be anno).

 

Resident Evil : és a végén egy pár szó a KEDVENC sorozatomről. Eszméletlen jó hangulatú és remekül megalkotott sorozat. Akármelyik résszel is játszol, magával ragad. Fenomenálisan van az egész felépítve, történet, karakterek, helyszínek, ahogy az egyes részek kapcsolódnak egymáshoz, minden tökéletes. (ellentétben a filmmel). És hamrosan PC-re is jön a sorozat lezárása: a várva várt 5. rész. És hát vajon ki is lehet a kedvenc karakterem: LEON S. Kennedy

Bizony ám, bár végig csak a 2. és 4. részt játszottam, belenézni mindegyikbe belenéztem, és a teljes sztorit kívül-belül ismerem. A kedvencem a 2. és a 4. Az előbbi a hangula, az utóbbi meg azért, mert az az első és eddig egyetlen Resident, amit 100%-an élvezhettem (végre újítottak a kamerakezelésen, amivel én világéletembe hadilábon álltam, így még a nagyszerű második rész is idegesítővé vállt). A Resident Evil 1 remake-t is kipróbáltam, ami főleg azért jó, mert a történetét hozzáigazították a későbbi sztorikhoz, mint pl. a Zero-hoz, így már nem furcsa, hogy Rebecca végigakciózza a napot, miközben az eredeti első részben még ugyanazon az éjszakán találkozik az Alfa csapat taghaival (nem utolsó sorban, életben marad a végén).

Az 5. rész viszont szvsz nem lesz befejező rész. Ezt már mondták a 3-ra is, és végül a Nemesis csak Raccoon City történetét varrta el (az se teljesen, mert az Outbrake-ek szintén ott játszódtak, bár azok nem tettek hozzá a fő sztorihoz, csak néhány civilnek kell túlélnie a zombisereget).

Amúgy, off, de az új film, a Degeneration ezerszer jobb lett, mint Anderson agyszüleményei.

Link to comment
Share on other sites

Az 5. rész viszont szvsz nem lesz befejező rész.

 

 

Nem tudom. A neten írták, hogy utolsó rész, Wesker meghal (megint :para: ), vége az Umbrellának stb. De örülnék, ha nem lenne vége. Mondjuk egy ilyen sikersorozatnál nem lenne meglepő még pár rész . Azt nem tudod, hogy Chris mellett ki a másik irányítható karakter?

 

 

OFF

Holnap fogom megnézni a Degenerationt. :) De már egyszeri belekattintásra is lejött, hogy 1000000 x übereli a filmeket.

OFF

Link to comment
Share on other sites

Mik a kedvenc játékaitok?

 

Én például, bár nem igazán vagyok stratégiapárti, de nagyon szeretem a Command&Conquer Tiberium sorozatot. Az egy szuperül megkomponált játék. Jó a történet és nem az az überhardcore stratégia, amitől frászt kapok. (pl nincs 30 millió féle egység + épület +még ezek bővítései.) Azt hallottam, könyv is készül belőle. Bár én igazán egy élő szereplős és/vagy animációs sorozatnak örülnék. A játék megérdemelné.

 

 

A Max Payne 1-2 is nagy kedvencem. Nem indokolom meg, hogy miért. :para:

 

A EA féle FIFA és NBA sorozatok is bejönnek.

 

(Természetesen a jól sikerült SW játékokat is szeretem. pl: Jedi Knight sorozat, KOTOR, stb)

 

Amit jelenleg legjobban várok: 1 :MAFIA 2. Az első rész mindent ütött a maga idejében. És hát az előzetes hírek, képek alapján azt kell mondjam, a 2. rész ismét nagyot fog szólni.

 

2 :Crysis 2. Világbajnok grafika, fantasztikus történet, no meg a nanoruha. És reménykedek, hogy bírom majd gépigénnyel. :)

Link to comment
Share on other sites

Nem vagyok egy nagy játékos, nem is játszottam olyan sokkal.

De ezek talán a kedvenceim:

SW:I TPM - Nem tudom, egyszerűen imádom ezt a játékot. Csúnya, bugos, idegesítő, de még is jó.

Hitman: Blood Money - Nem azaz agyatlanul lövöldözős fajta játék, sokszor elég nehéz, de baromira hangulatos. A zene is kiemelkedő.

PoP 3 - Már megint a hangulat volt az ami elvarázsolt, és nem eresztett. Talán ezt a játékot játszottam végig legtöbbször, úgy 5x.

Halo 3 - Csak és kizárólag a multis rész, mert ennek van a legszórakoztatóbb multiplayere a világon.

 

Na meg a tetris és a pasziánsz, ez a kettő mindent ver nálam. :para:

Link to comment
Share on other sites

Új játékok közül én nem túl sokról tudok beszámolni, nomeg főleg XBOX-ra vannak. De most , hogy jövőre jön a Salvation, pár sor a Terminator: Redemptionról. Iszónyú nehéz játék. :D De ennek fejében a grafikája, hangulata piszok jó. :para: A sztori az T3-as időben zajlik és....és a jövőben! Nagyon jó kis történetet kanyarítottak ki a filmbéli állapotokból szerintem. :) Sajna a játékot képtelen vagyok évek óta végigvinni, az egyik pályán képtelen vagyok túljutni. :D

 

Emellett még azért elég sok játékom van, a népszerűbbek FPS, autós etc etc. :)

Link to comment
Share on other sites

Érdekes, hogy szinte mindannyian egy-egy sorozatból ugyanazt a részt tartjuk a legjobbnak. Ma is játszottam az Undercoverrel, de valami tényleg hiányzik. Amikor a Most Wantednek vége lett rendesen szomorú lettem. Bár ebben az újban van egy nehéz versenyfajta. Amikor talajszinten kezdesz, és egy másik kocsit meg kell előznöd bizonyos távolságra(pl 300 láb). Csak az a poén, hogy nagyon sűrű forgalom között, ugye fékezni nem lehet mert ezerrel jön a másik és mondjuk van rá 2 és fél perced hogy megcsináld, a kocsik között meg pont annyi hely van, hogy elférsz. Párszor belecsapódtam már egy teherautó hátuljába.

 

 

A Codból nekem is 4. jött be legjobban. Nagyon ott volt a hangulata. Pl a csernobili pálya ,vagy az arab amikor U.S Marine voltál.

 

Nekem minden idők legjobb játéka a Half-life első része. Azóta sem csináltak olyan jó játékot.

Link to comment
Share on other sites

Nem tudom. A neten írták, hogy utolsó rész, Wesker meghal (megint :D ), vége az Umbrellának stb. De örülnék, ha nem lenne vége. Mondjuk egy ilyen sikersorozatnál nem lenne meglepő még pár rész . Azt nem tudod, hogy Chris mellett ki a másik irányítható karakter?

Az Umbrella már a 3. rész óta nem létezik. A Resident Evil 4 elején mondja el Kennedy, hogy Raccoon felrobbantása után csődbe ment (a Degenerationban is lesz róla szó, kvázi ugyanazt mondják el, mint a Re4-ben). Wesker meg meghalt az első részben, meg a Code: Veronicaban is. No meg, lehet még éppen elég főgonoszt kitalálni (a Degenerationban speciel pont van egy új).

Chris mellett a Re5-ben Sheva Alomart irányíthatjuk majd, ő egy helybéli lesz, de több részletet nem tudni róla.

 

Mik a kedvenc játékaitok?

Jó kérdés, leginkább csak kedvenc játékaim vannak. Ami nem fog meg, azt be sem szerzem, ami felkelti az érdeklődésem, de a vallatásnál nem győz meg, azt pár perc, max óra játék után törlöm. Így amit végig is játszok, azok maradnak a kedvencek. Ha ezek közül válogatnék, azt hiszem, első helyen lenne a megvásárolt game-k (ha nagyon bejön, megveszem), aztán jönnének az egyéb úton beszerzettek. Nem rangsorolom, mert nem tudom:

- Mass Effect - RPG, részletesen kidolgozott sci-fi környezet, akció töménytelen mennyiségben, Bioware minőség, szuper sztori. Bár az EA kiszúrt a CDProjekttel, de még így is jó vétel volt, olcsó, jó magyar fordítással, mindennel, plusz végül a kiegészítő is befutott ingyen (az XBoxosok ezt nem mondhatták el magukról :) ).

- The Witcher - fantröpikus fantasy világ, nuku prűdség, remekbeszabott történet, a CDProjekt Red pedig az ülepem kinyalásával adja el a játékát (nem egy EA), ami után szívesen csengetem ki az X összeget (a gyűjtői kiadás került annyiba, mint egy EA játék simán, ebben meg volt térkép, póló, zene CD, making of CD, magyar szöveg, szinkron, végigjátszás, szörnykalaúz, és egy ízléses játékleírás + az idén megjelent bővített kiadás összes digitális részét ingyen letöltheti az, aki anno már megvette, beleértve a bővítéseket, mely két új missziót és grafikai turbózást jelent, egy újabb zene CD-vel és egyebekkel... kérem, így kell játékot eladni).

- Half Life 1-2 + Blue Shift-Opposing Force + HL2:ep1-2 - erről nincs mit mondani, Half Life, egybegyúrva, tálalva, best of FPS ever... csak a HL1-et és a kiegészítőit hivatalosan is felturbózhatnák a source motorral, ami a HL2 alatt dübörög (rajongói mod már készül, szóval remény van, a Portal is így kezdte).

- Knights of the Old Republic - az egyik legjobb SW játék.

- Republic Commando - a másik legjobb SW játék

- X-Wing Alliance - a harmadik legjobb SW játék :D

- Jedi Knight 1-2-3: szintén zenész.

- GTA 3-Vice City-San Anderas-4: no comment miért. Aki játszott vele, az tudja :)

- Starlancer: szerintem a valaha készült leghangulatosabb PC-s játék.

- Doom 3: a legjobb sci-fi horror FPS.

- Quake 1-2-4: az egy azért, mert az első gépemen az volt az első játék, és máig végig tudnám vinni becsukott szemmel (és nem túlzok sokat, pontosan tudom, milyen ellenség hol van, melyik pályáról hogyan kell végigvinni, ha százszor nem, egyszer sem játszottuk végig haverral). A másik két Quake meg a sci-fis hangulat miatt jön be.

- Call of Duty 4: a legjobb mai korban játszódó FPS.

- Max Payne 1-2: marha jó hangulat.

- Aliens vs Predator 1-2: na vajon miért jön be?

- Star Trek Elite Force 1-2: a fenti kérdés ide is vonatkozik.

- Crysis: a grafika már megfogott, de, hogy még sci-fi is és jó is, az már csak ráadás.

Azt hiszem, itt a vége.

 

Konzolról meg a két kedvencem a Silent Hill és a Resident Evil széria, de a Godfather is bejött (érdekes, mert PC-n nem, de XBoxon majdnem végigjátszottam... csak aztán visszakérte a húgom exe :para: ).

 

Új játékok közül én nem túl sokról tudok beszámolni, nomeg főleg XBOX-ra vannak.

Konzolos játékokról is írhatsz.

 

Nekem minden idők legjobb játéka a Half-life első része. Azóta sem csináltak olyan jó játékot.

De, Half Life 2 a címe :D Én a Half Life 1-ről sokáig azt hittem, hogy az egy RPG, és akkoriban még nem nagyon kedveltem az RPG-ket. A HL2 megjelenéséig nem is játszottam vele. Akkor lepődtem meg, hogy ez egy FPS, és a megjelenés előtt kivittem az 1-et, majd a Blue Shiftet és az Oppossing Force-ot is.

Edited by Dzséjt
Link to comment
Share on other sites

Kedvencek?

 

A FIFA sorozat mindenek-előtt. Idén lesz 10 éve, hogy játszom vele, 2 éve, hogy eredetiben veszem meg, és egész évben ezt gyilkolom. Sosem tudom megunni, hiszen imádom a focit.

 

A KOTOR és a Republic commando, szerintem az egyik legjobb játékok valaha, nagyon élveztem, persze a KOTOR II-t is.

 

Szeretem még a GTA és a NFS sorozatokat is, ezutóbbiból talán a Carbon a kedvencem, bár az utóbbi kettővel még nem próbálkoztam.

Link to comment
Share on other sites

Az év végi termésből a Gears of War 2, a Fable 2 és a Dead Space jött be a legjobban, de most GTA 4-et játszok. Végre egy játék aminek igazán hosszú a játékideje. Már jó ideje nyüstölöm, de még mindig nem vagyok a végén. Ahogy Dzséjt irta, nagyon ki van dolgozva: már azzal ellehet cseszni egy csomó időt, ha a karakterrel leül az ember TV-t nézni és nézi a kamu-müsorokat amit a készitők találtak ki... vagy felmegy a netre és az ottani weblapokat nézegeti (vannak nagyon jópofák). És a küldetések is mind egyediek... az egyikben például kikell nyirni egy homokos gengsztert: e-mailt kell irni neki a társkeresőn keresztül és egy rózsával vár minket az egyik hamburgeresnél és ott kell lelőni... LOL.

Link to comment
Share on other sites

Max Payne, Splinter Cell, Splinter Cell: Pandora Tomorrow, Splinter Cell: Chaos Theory, Splinter Cell: Double Agent, Area 51, Condemned: Criminal Origins, LotR: RotK, Aliens vs Predator 2, X-Wing Alliance, TPM, Jedi Outcast, Jedi Academy, Pásziánsz

Link to comment
Share on other sites

Nálam az év játéka a Gears of War 2. Egyszerűen lenyűgöző, hogy mennyit fejlődött elődjéhez képest! Remek sztori, pörgő játékmenet. Számomra nagyon bejött a TFU is! Nem tudom, sokan mondják, hogy így nem SW hangulatú, de én úgy vélem, hogy pont az ellenkezője jellemző rá. Csak annyi a bajom vele, hogy rövidecske volt, és volt 1-2 bug. A másik játék, ami számomra megnyerő a Mass Effect! Nem hiába, a Bioware már a Kotorral is megmutatta, hogy Sci-Fi RPG terén verhetetlen. ;) Kapásból most nem sorolok fel mindent, de még a GTA IV-el is megvagyok elégedve (Xboxon toltam).

Link to comment
Share on other sites

Nálam az év játéka a Gears of War 2. Egyszerűen lenyűgöző, hogy mennyit fejlődött elődjéhez képest! Remek sztori, pörgő játékmenet. Számomra nagyon bejött a TFU is! Nem tudom, sokan mondják, hogy így nem SW hangulatú, de én úgy vélem, hogy pont az ellenkezője jellemző rá. Csak annyi a bajom vele, hogy rövidecske volt, és volt 1-2 bug. A másik játék, ami számomra megnyerő a Mass Effect! Nem hiába, a Bioware már a Kotorral is megmutatta, hogy Sci-Fi RPG terén verhetetlen. ;) Kapásból most nem sorolok fel mindent, de még a GTA IV-el is megvagyok elégedve (Xboxon toltam).

A Gears of War 2 miatt irigyellek, az első résszel imádtam játszani (mostanában gondolkodom rajta, hogy újra fel kéne tenni). Na majd jövőre csak eljön PC-re.

Mass Effect, csak annyit tudtam róla, hogy Bioware és sci-fi RPG, és gondolkodás nélkül megvettem a megjelenés napján. Nem bántam meg, lendületből kétszer végigvittem, most álltam neki harmadszor, hogy megjelent a Bring down the Sky. Nagyszerűen felépített és hangulatos univerzuma van, utoljára így játék a Half Life 2 hatott.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information