Ugrás a kommentre

Dzséjt

Admin
 • Összes hozzászólás

  32.560
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Dzséjt minden hozzászólása

 1. Egyéb fontos 10.0

  Boldog születésnapot, Karrde!
 2. Számítástechnika

  Én igen, pontosan ugyanígy, a Win 10 frissítése után (azóta kikapcsoltam a frissítést). Én csak úgy tudtam megcsinálni, hogy létrehoztam egy új felhasználói fiókot, mert az eredeti elszállt - a fájlok megvoltak benne, de valamiért a rendszer szarul töltötte be, és semmit sem lehetett igazán csinálni. Aztán az eredeti profilból átmásoltam mindent, meg sok programot újra kellett telepíteni. A másik alternatíva a Win 10 újrapakolása.
 3. Tényleg más, mert az egyiket csak mondják (Lando beállítottsága) a filmen kívül, a másikat meg láttuk a filmben. Vagyis a Landós dolog, amíg csak mondják, lófütty és harmatos lepkefing kategória, mert nem létező dolog. Ami a vásznon van, az a létező az SW világában. Ez megint csak egy kis médiacsámcsogásból kiinduló hiszti. Nagy feneket kerítetek a nagy büdös semminek. Ráadásul azért na, az, hogy Luke-nak bejön Leia, khm... Hát tudjuk, hogy az miért fura. Az azért megvan, ugye, hogy a feketék szlengjében a "baby" baromira nem a szexuális beállítottság szava. Nézz meg pár feketékkel foglalkozó filmet angolul, és hallhatod, hogy simán mondják a bébi szót férfinak és nőnek, feketének és fehérnek. Ez meg nagyjából a hihetetlen felfogás számomra. Már azon fent tudok akadni, hogy elfogadhatóbb a fajok közti szexuális aktus, mint az azonos neműek között. Pedig hááát... Na de az, hogy ez a Star Warsban alap? ALAP!??? Mióta?! Na neeeee...
 4. A hét híre. És most, hogy ezt is tudjuk, nyugodtan hajtom álomra a fejemet ma este.
 5. Ami remek párhuzamban van az ep4-gyel. Ott is ő volt az új remény, aki a Halálcsillag elpusztításával új tüzet gyújtott a lázadókban. Most újra ő lett az új remény, de most az egész Galaxisban gyújtotta meg a lángot. Luke két ízben is a remény szimbólumává vált, így kezdte Jedi karrierjét, és így is fejezte be. Szép ív.
 6. A fórum közössége

  Üdv újra itt, SZKipi! Én is emlékszem rád, azért eléggé aktív voltál anno.
 7. Star Wars Tv-sorozat

  Én most egy Expanse-szerű sorozatot tudnék elképzelni SW köntösben, amiben egy kis (csempész) teherhajó legénysége kerül bele véletlenül az új Köztársaság, az alvilág és a háttérben manipuláló birodalmi maradvány (az Első Rend előfutára) harcába. Az Expanse azért is lenne szerintem jó kiinduló alap, mert van benne karakterdráma, űrcsata és politikai machináció dögivel, ráadásul nem is olcsó sorozat, éppen ellenkezőleg, piszok látványos és hangulatos. Mindezek ellenére bár földi, marsi és KBSz politikusok is szerepelnek benne szép számmal, a történet középpontjában a Rocinante legénysége áll. Szóval ezen a vonalon megtarthatnák a Star Wars "hétköznapi hősök" vonalát úgy, hogy azért beleszövik a politikát is. Ráadásul ha csempészhajóról lenne szó, az alvilág is simán belekeverhető (ami szintén nem hiányzik az Expanse-ból sem, bár ott a könyvekben erőteljesebben van jelen, mint a tévésorozatban). Persze az Expanse sci-fi, meglehetősen reális az űrhajózás ábrázolása és a Naprendszert sem hagyják el hőseink (nem tudják, nem lehet fény sebességnél gyorsabban utazni), de az SW-ben még ez sem kötné meg a készítők kezét. És akkor itt meg fel lehet hozni a Star Trek: Discovery-t, ami például maszkok terén remekül szerepel, és a díszletek is sokszor pöpecek, bár igazán monumentálisat ezen a téren nem villantott, az fix. Amúgy szerintem pont jó időszakot választott a Lucasfilm egy tévésorozathoz. Egyrészt, az űrhajós sci-fik megint ellepték a képernyőt, másrészt ma már tévében is nagyon remek látványt tudnak prezentálni (bár azért például a Star Trek vagy a Battlestar Galactica régen sem volt rossz a '90-es évek végén, 2000-es évek elején, és végül még a Stargate is felnőtt a korszakhoz). Egy űrcsata a Discovery-ből: Ez meg az Expanse-ból (6:10-től kezdődik a csata) És az az érzésem, hogy az SW sorozatnál ez csak a minimum szint lesz. Szóval szerintem a látvánnyal nem lesz baj, még simán kaphatunk filmszerű űrcsatákat is. Az idegen bolygók terén lehet a dolog kihívás, pláne, ha nem akarnak állandóan fás, sivatagos és hófödte tájakon kelebólálni. Viszont sokat spórolhatnak azon, hogy sok megmaradt cuccot vehetnek át a filmekből, gondolok itt például fegyverekre, rohamosztagos páncélokra, maszkokra, anomatronikus lényekre, meg ilyenekre.
 8. Jesszus. Jó lenne, ha a Solo ugródeszka lenne neki. Az Ave, Cézár!-ban szvsz. ő volt a kevés értékelhető elemek egyike (a másik Josh Brolin).
 9. Aliens és Predator

  Pedig 20 új karakterrel sokkal könnyebb dolgozni, mint egy hasznavehetetlen és gyengén megírt régivel. Én azért örülök, hogy nem hülyep*csa Shaw lett az első királynő. A királynő a kedvenc alien típusom, nagyon durván belerondított volna ebbe, ha kiderül, hogy az általam rettenetesen utált Shaw volt az első "bitch".
 10. Nem. A legtöbb embernek, aki fúj a filmre, érzésem szerint valószínűleg három fő problémája van: 1. Nem Harrison Ford játssza Han Solót. 2. Harrison Ford nem játszik a filmben. 3. Solót ezúttal nem Harrison Ford játssza. Ha végiggondoljuk, az ep7 után érthető, sokaknak ott is ehhez hasonló három gondja volt: 1. Han Solo meghalt a filmben. 2. Han Solo nem élte túl a filmet. 3. Han Solót lebökték, mint egy malacot. Gyerekkori legendát piszkálni sokak szemében legalábbis főbenjáró bűn és istenkáromlás egyszerre, és ha más játssza vagy nem pontosan úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt ő elképzelte (mert ugye alapvető elvárás a személyre szabott film), akkor a termék fos. Ha a Solo "csak" egy szórakoztató nyári film, akkor én már happy leszek.
 11. Marvel

  Hm... Igaz, a Fox oldalán is R van. Akkor honnan jött nekem ez a PG-13 cucc?
 12. Aliens és Predator

  Sajnos ki kell ábrándítsalak, ez nem valódi, fan-made poszter. Rapace a Prologue forgatása miatt volt ott az Alien: Covenant forgatásán, az Adventben pedig nem szerepel, csak David. Az Advent amúgy a BD-n egy extra kisfilm, hasonló a Prologue-hoz, ebben David kísérletei és jövőbeni tervei kerülnek terítékre, amiket a Weyland-Yutaninak küldött jelentések formájában ad elő. Ebből derül ki, hogy Danielsből akarja megcsinálni az első királynőt. Hogy miért írták ki ilyen kurtán-furcsán Shaw-t, az nem derült ki. Szerintem csak szimplán nem tudtak mit kezdeni már vele, ezért inkább kinyesték. Én személy szerint meg tudom érteni. Nem volt egy erős karakter, és azzal, ahogy a Prometheusban eltűnt, abból sok értelmeset nem lehetett volna kihozni. Sajnos Shaw áldozata lett annak, hogy se a Prometheus, se az Alien: Covenant nem bírt kidolgozott elképzelésekkel, nem volt előre semmi sem kitalálva, sőt a forgatókönyv még a forgatások közben is formálódott, miközben mindkettőhöz eleve több forgatókönyv készült, és azokat mixelték.
 13. Marvel

  Ez vitathatatlan, ugyanakkor ha ettől csak kicsit is eltérnek, az már nem Deadpool lett volna. (Mondjuk a folytatás szolidabb, mert az már nem R, hanem PG-13 besorolású.) Én a képregényes Deadpoolt szeretem, és a filmes is bejön, bár nekem baromira hiányzik a két hang a fejéből. Viszont annak ellenére, hogy nagyon kellemesen csalódtam a filmben, jót szórakoztam rajta és sokat nevettem közben, semmi affinitáson sincs arra, hogy még egyszer megnézzem, és a folytatása is hidegen hagy.
 14. Marvel

  Ody, szerinted majdnem minden képregény-film az. Ahogy elnézem, elég vegyesek a kritikák. Úgy fest, hogy akinek tetszett az első, annak a folytatás is bejön, de akinek már az első is megfeküdte a pociját, az ezt sem szereti.
 15. Star Wars Tv-sorozat

  Chandrila volt az első fővárosa az új Köztársaságnak, de csupán egy évig, aztán a jakkui csata idején a Nakadia lett a főváros. Viszont Leia és Han maradtak a Chandrilán a kis Bennel. Akár az is lehet. Bármit be lehet mesélni, akár azt is, hogy Leia 10-20 évre teljesen visszavonult a politikától, Han vele tartott, Luke meg eltűnt balfenéken, és azt sem tudja senki, hogy él vagy hal. Ezért is jó ez az éra, mert a jakkui csatától a Vérvonalig 23 évnyi kérdőjel van. Még az ismert karakterekkel szemben is bármi bemesélhető, mert róluk sem tudunk semmit a jakkui csatától kezdve. Nem ismerünk eseményeket, nem tudjuk, miképpen éltek az ismert karakterek ezen időszak alatt. Itt teljesen szabadon lehet garázdálkodni.
 16. Star Wars Tv-sorozat

  Viszont talán könnyebben magyarázható a "távollétük", hiszen így Ben még csak maximum két éves, érthető, hogy Leia és Han inkább otthon vannak vele és nem a Galaxisban kalandoznak - pláne úgy, hogy még élvezhetik is a szabadságot, amiért éveket áldoztak. Luke meg ebben az időben még a Galaxisban kóborolt fel-alá, hogy a Jedikről mindent megtudjon, mindent felleljen és csak nagyon kevesen tudták, merre jár éppen - talán csak Leia és Han.
 17. Star Wars Tv-sorozat

  Kizárásos alapon az, amit a sorozat vezéralakja, Jon Favreau mondott, vagyis 7 évvel az endori csata után. Szerk: WTF? Endor vagy Yavin... olyan egyforma. Mondjuk sokat nem számít annak tükrében, hogy az Utóhatás-trilógia és a Vérvonal közötti időről semmit sem tudunk (de a Vérvonal és a TFA köztiről sem sokkal többet ), szóval lényegében tök mindegy, hogy most 3 vagy 7 évvel kezdünk az endori csata után.
 18. Filmek 12.0

  Nyugodjék békében.
 19. Sorozatok 7.0

  Ugyan Mel Gibbson Riggsénél nem szerettem jobban, de hozott egy hófajta Riggs-figurát. Azt nem tudtam, hogy a színész maga ilyen nehéz eset, bár lehet, hogy pont ezért tudja hozni a karaktert. Ugyanakkor a sorozat címe Lethal Weapon, a nézőknek ezt a "márkát" ígérték, ami Riggs-t és Murtaugh-t jelenti. A filmek miatt, a két karakter miatt ültem le elé hétről hétre, de így kenjék a hajukra. Riggs nélkül Murtaugh már csak Murtaugh, ráadásul a sorozatban ő a kevésbé kedvelhető. Eleve nem értem, miért hiszik azt a készítők, hogy ha kivágnak egy fontos karaktert, utána még a sorozat mehet tovább. Pláne, amikor címszereplőkről van szó. Ez olyan, amikor kitalálták, hogy a Castle menjen tovább Beckett nélkül. WTF? Lett is belőle akkora felháborodás, hogy végül kénytelenek voltak kaszálni a sorozatot. Mondjuk annál már nem is ártott. Ráadásul ilyenkor mindig valami hülye okkal veszik ki a szereplőt, hiszen általában a döntés két évad között születik, vagyis nincs lehetőség a sorozatba rendesen beleszőni, hogy miért tűnt el nyomtalanul a szereplő. Majd biztos itt is megemlítik, hogy Riggs elköltözött a barátnőjével, vagy ami még rosszabb: végül mégis öngyilkos lett.
 20. Sorozatok 7.0

  Most akkor lesz egy Halálos fegyver sorozat Martin Riggs nélkül? Mert akkor részemről kasza... Pláne, ha ez a b*uzigyuri kerül a helyére.
 21. Mégis úgy tűnik, hogy te az egész ellenérvelésedet erre az egy dologra húzod fel. Az meg nem tudom, miért nagy baj, hogy Yoda - aki az ep3 előtt tisztába lesz a Jedi Rend bukásával - azt javasolja, hogy a nagyobb jó érdekében áldozza fel a szeretteit. Most komolyan. Szerinted mi a nagyobb probléma? Egy biztos vagy két bizonytalan? Mert onnantól, hogy Luke felszállt, a pakliba bekerült az is, hogy meghal ő, meghal Leia, vagy meghal Leia és a Sötét Oldalra áll Lukr. Egyszerűen onnantól kezdve, hogy Luke felszáll, a kockázat arra, hogy a világ pusztulásáig a Sith uralja a Galaxist k*rva nagy lett az esély. Miért is vitázok Yodával? Az, hogy ő az élete végén jár, és már azzal, hogy Luke-ot kivárta, extra időt használ, az tény. Yoda az ep4 idején kész volt meghalni. Ben szavára tart még ki. Nyilván, ha Luke elbukik, megpróbál kitartani Leia érkezéséig, az viszont szintén tény, hogy kérdéses, ez sikerül-e. Van még más is, ez tény, de ebben nincs benne az, hogy lesz ideje kitanítani. Yoda még mindig nem mindent tudó. Ben szavai akkor és ott ugyanannyit nyomnak a latba. Most akkor kinek is lehet igazi? Az Erőben létező entitásnak, vagy a több ízben is baromi nagyot tévedő Yodának? Azért szerintem ezt is érdemes latolgatni. Miért is Yoda szavát kezeljük tényként, nem a nála már sokkal hatalmasabb Benét? Vele szemben miért is tévedhetetlen Yoda? És szerintem amúgy is pont az a lényeg, hogy egy Jedinek képesnek kell lennie BÁRMILYEN áldozatot meghoznia. Yoda is kész meghozni egy áldozatot: a biztos Skywalkert maradjon vele a bizonytalan ESETLEGES haláláért. Vagy tán valami akkor és ott Yodának GARANTÁLTA, hogy ha Luke elmegy a Bespinre, akkor BIZTOS megmenekül MINDKÉT Skywalkert a bukástól? Hát nem! Az volt a pakliban, hogy talán mindkettő elbukik. Vagy az egyik bukik és rántja magával a másikat is. Akkor mit csinál Yoda? Maximum a botját fényezheti. És amit Yoda magára vállalt - kitanítja a Galaxist megváltó Jedi lovagot -, a mellett ez a kockázat k*rva nagy, annak tükrében, hogy az egyik Skywalkert ott volt vele BIZTONSÁGBAN. Erre elmegy, és hirtelen mindkettő életveszélybe kerül. Van még más is, ez tény. Van Leia. Sőt van milliárd Erőhasználó a Galaxisban. És az ep5 és az ep7-8 már azt is bizonyította, hogy nem kell 20 év egy Jedi kitanításához. Tanulja meg az alapokat, ami egy nap, max pár hét/hónap, azt kezit csókolom. Ennyi ideig talán még kitartott volna Yoda. De ha nem? Hát kérem, épp csak halhatatlan. Mi is akadályozza őket abban, hogy szellemként tanítsanak? Semmi. Szóval az, hogy Leia kitanítása lutri, csak egy érv a biztos Luke-kal szemben. Mert Luke akkor 100%-osan ott volt, biztonságban és tanították. Ez a Galaxis megváltásának tükrében a legjobb dolog. Leia képbe hozása már sok kérdőjelet jelent, ami ilyen horderejű esetben nem túl jó. De még mindig jobb, mint a nagy büdös semmi, amivel Luke döntésével bizony számolniuk kellett. Ismételten: - Ott volt Luke, tanították és biztonságban volt. A Galaxis megváltásáank BIZTOS pontja. - Ott volt Leia, aki talán meghal, talán megsérül, talán a haja szála sem görbül, de már bevonni is nehéz lenne. TÖBB, MINT A SEMMI, de nem BIZTOS. Megéri ezt a bizonytalant a Galaxis sorsa fényében kockára tenni? Minden további nélkül! Luke távozásával viszont mindkét személy sorsa kockára lett téve. Megjegyzem, az, hogy elrejtették Leiát az Uralkodó elől elég vicces kijelentés annak tükrében, hogy Leia a Szenátusban nem egyszer személyesen találkozott az Uralkodóval, de még Darth Vadert is személyesen ismerte. Szerintem már az egész elképzelés, hogy Leiát a Szenátus egyik legismertebb szenátora mellé (Luke-ot meg a családja mellé) helyezték el, nagyjából kizárja az elrejtés szót. Semmi és senki sem garantálta, hogy a Sith Nagyúr Darth Vader passzióból nem tér vissza meggyilkolni a családját, és senki és semmi sem garantálta, hogy az Uralkodó munkahelyén dolgozó Leiában se Sidious, se Vader nem érzi meg a Skywalker vérvonalat.
 22. Legfeljebb akkor nem ez a helyzet, ha így, simán, kontextusból kiragadva, az előzményekkel mit sem törődve elemezzük a dolgot, de az a helyzet, hogy ezt megelőzi kkét másik párbeszéd, ami pontosan azt jelzi, hogy a látomások megbízhatatlanok, semmi sem fix, és mindegyik beszélgetésben Yoda az, aki a jövő fürkészéséről beszél: Luke: I saw… I saw a city in the clouds. Yoda: Mmm. Friends you have there. Luke: They were in pain. Yoda: It is the future you see. Luke: Future? Will they die? Yoda: Difficult to see. Always in motion is the future. Luke: I’ve got to go to them. Yoda: Decide you must how to serve them best. If you leave now, help them you could. But you would destroy all for which they have fought and suffered. Tehát Yoda már a legelején úgy vezeti be a jövő fürkészését Luke-nak, hogy az bizonytalan. Mindig mozgásban van, így nehéz megmondani, hogy Luke barátai, így Leia meghal-e. Yoda szavaiban itt pont, hogy benne van, hogy akár ki is mászhatnak önerőből a csávából, ahogy az is, hogy pont Luke miatt kerülnek igazán bajba - erre meg remek példaként áll Anakin az ep3-ban. Tehát már a legelején tisztázza Yoda Luke-kal, hogy a látomások bizonytalanok, hogy beavatkozni nem feltétlen vezet pozitív végkimenetelre, és ő maga sem biztos Leia halálában. Erre aztán később még Ben is rákontráz: Yoda: You must not go! Luke: But Han and Lela will die if I don’t. Ben: You don’t know that. Even Yoda cannot see their fate. Immár másodszor rágják a szánkba, hogy Leia és a többiek nem feltétlen halnak meg. Egyedül Luke biztos ebben, azt meg senki sem látja előre, mi lesz, ha Luke beavatkozik ebbe. És pont ez a bizonytalanság az, ami rendkívül kockázatossá teszi Luke akcióját. Mert most csak Leia van veszélyben, de a sorsát még Yoda sem látja. Abban a helyzetben akkor Leiának ugyanakkor esélye van meghalni és úgy elmenekülni Bespinről, hogy a haja szála sem görbül (és lényegében ez is történik, ráadásul Leia szökéséhez Luke-nak abszolút semmi köze). Ugyanakkor, ha Luke odamegy, a bizonytalan sorsba belekerül az is, hogy talán pont Luke miatt hal meg Leia, vagy ha ő nem is, meghal Luke vagy még rosszabb: átáll a Sötét Oldalra. Vagy a legeslegrosszabb lehetőség: Luke-ot és Leiát is elvesztik halál és/vagy a Sötét Oldalra állás miatt. Akkor Yodának van egy helyben, biztonságban lévő, kiképzés alatt álló Skywalkere és egy másik, aki bár veszélyben van, nem feltétlen fog meghalni. Luke távozásával már csak két veszélyben lévő Skywalkere volt. Egyértelmű melyik a nagyobb kockázat. Arról nem beszélve, hogy egy Jedinek igenis fel kell áldoznia dolgokat. Erről szólt a korai Jediség is. A ragaszkodást, a családot, olykor a Renden belüli barátaikat is fel kellett áldozniuk. Anakin története is erről szól, erre okítja is az ep3-ban. A TCW elején is azért osztják be Ahsokát mellé, hogy Anakin megtanulja a lemondás leckéjét - sosem sikerült, de ez benne van a Jedi tanokban, így a filmekben. Ráadásul itt Yoda előtt nem is apró cél lebeg, hanem a Galaxis sorsa. Ha ezért a két Skywalkerből egyet fel kell áldozni, ám legyen. De Luke tettével könnyen feláldozásra kerülhet mindkettő, és ez már gond. Luke éppen ebbe nem gondol bele. Ha nem megy oda, hanem folytatja a tanulást, lehet esélye Vader és Sidious ellen. Ellenben ha odamegy, és meghal vagy átáll a Sötét Oldalra, a végén ő miatta pusztulnak el a barátai, mert nem tudja megállítani a Sith-eket. Vagy mert halott lesz, vagy mert egy lesz közülük. Vagyis így vagy úgy, de elpusztítja, ami miatt a barátai harcoltak és szenvedtek. Ahogy Anakin is elpusztította mindazt, amiért Padmé és Obi-Wan harcolt és szenvedett. Meg eleve, Luke után elkezdeni Leiát tanítani, eleve lutri. Most ha Luke elbukik a Bespinen, valahogy el kell érni, hogy Leia odamenjen a Dagobah-ra. Mivel Yodának hajója, Bennek meg teste nincs ehhez, már nehéz. Leia láthatóan az ep6 végén nem látja a szellemeket, az Erőt az ep5-ben, de még az ep6-ban sem érti vagy hinne abban, hogy ő egyszer képes lesz használni. Szóval jó kérdés, hogy Ben meg tudna-e jelenni neki valahogy és meggyőzni arról, hogy menjen el a Dagobah-ra. Arról nem beszélve, hogy Yoda is vészesen közelít a halálhoz. Tudjuk, hogy fél éve van hátra. Luke is úgy ér csak vissza, hogy még vele lehet az utolsó perceiben. És bár tuti lett volna még tanulnia Luke-nak (főleg az ep5-ben elhangzottak és látottak tükrében), Yoda erre már képtelen. Tehát ez még inkább növelte azt a kockázatot, ami Luke tettében leledzett. Összességében: Yodának célja biztonságban tartani és kiképezni legalább egy Skywalkert, de nem célja egyszerre ugyanott kockára tenni mindkettő sorsát. Luke ezt csinálta. Ugyanakkor szerintem fontos adalék az is, hogy Yoda mindezek ellenére elengedte, pedig nem hiszem, hogy az Erővel nehéz lett volna akár az X-szárnyút tönkretenni, vagy ne tudott valami olyat mondani, amivel ott tartja. Akár hazudhatta volna azt is, hogy ő látja Hanék jövőjét és elmenekülnek. Ennek ellenére Yoda azért nem vet be komoly érveket Luke marasztalására. Vagyis bízott az Erőben, hogy hajlandó lett volna akár Luke feláldozásával átváltani Leiára, amennyiben a nő elérhető marad. Ha ez az Erő akarata.
 23. Sorozatok 7.0

  A stílust szerintem remekül hozzák, humorban és többnyire akciókban is - bár mivel a sorozatnak másabbak az ívei, így azért nincs non-stop lövöldözés, több figyelmet kap a nyomozás is, illetve itt Riggs másabb ívet jár be, ugyanakkor sokkal őrültebb. Sőt ebben a sorozatban Mutaugh is kicsit flúgosabb (ő néha kicsit irritál is, nem vészes, de olykor túljátssza magát). Ha túl tudsz lendülni azon, hogy ez egy "másik" Riggs és Murtaogh, akkor kellemes, komikus akciósorozatot láthatsz. Murtaogh-val amúgy az a poén, hogy Damon Wayans 6 évvel öregebb, mint a karaktere. 56 éves volt az első évadban, míg Murtaogh 50. Ellenben az első Halálos fegyverben Danny Glover csak 41 éves volt, míg Murtaogh 50. Szóval korban Wayans jobban illik a szerepbe, de az biztos, hogy egy teljesen más Murtaugh-ot hoz, minden téren. A két figura között a közös nevező az, hogy fekete, zsaru és három gyereke van, aztán ennyi. Amúgy szerintem Danny Glover Murtaog-ja egyáltalán nem volt pocakos. Még a negyedik részben is kifejezetten fitt. És abban 52 éves a színész (míg Murtaogh 60), vagyis még abban sem annyi idős, mint most Wayans (ő most 57 éves). Bár én néznék ki így 52 évesen majd, de még 32 évesen sem közelítek hozzá. Hát na már nem, a lakásfestés leszívott, de hamarosan biztos elkezdem most már. Ennyi ajánlgatás után csak nem rossz sorozat.
×

Fontos információ