Ugrás a kommentre

barnez

Tag
 • Összes hozzászólás

  1.059
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

0 Semleges

barnez tevékenysége

 • Rank
  Coruscant önjelölt "igazságtevője"
 • Születésnap 1992-06-10

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 1. Filmek

  Na láttam én is az Interstellar-t. Nolan megadta a módját... hálás dolog volt látni ezt a filmet. Most napokig a gondolataimat az Interstellar fogja uralni. Hát ez egy... 10/10es film! Mindenesetre nálam már ott van a klasszikusok között.
 2. Filmek

  Holnap én is a csillagok között lehetek... valahogy ki... kell... bírnom.
 3. Sorozat fordító

  Erről lekéstem... Na sebaj, hajrá skacok.
 4. Sorozat fordító

  Elnézést, ha sok bosszúságot okoztam volna ezzek. Ahogy az előbbiekben írtam, nem fogok rendszert csinálni belőle, egyszeri eset volt.
 5. Sorozat fordító

  Természetesen, már írtam neki priviben. Ez csak egyszeri akció volt a részemről, legfőbb motiválója a rokonságból egy SW rajongó kis srác. Ha már elkészítettem, akkor gondoltam írok ide is, illetve felteszem. De a fordító Lok és Ő minőségi munkát végez már évek óta, és ez így van jól, reméljük még sokáig élvezhetjük a munkáját.
 6. Sorozat fordító

  Érzésem szerint készen vagyok. Mivel Lok még nem tudott reagálni csak ide rakom fel, és ha ez ellen kifogása lenne a későbiekben, akkor leszedem, csak besegíteni szerettem volna. Ez a(z) rls még jó a Star.Wars.Rebels.S01E03.720p.WEBRiP.x264-QCF-hez is. Star.Wars.Rebels.S01E03.WEBRiP.x264-QCF.zip
 7. Sorozat fordító

  Találtam egy angol feliratot (Star.Wars.Rebels.S01E03.720p.WEBRiP.x264-QCF), úgy tűnik, hogy jó. Most a munkahelyemen elkészítettem látatlanban a nyersfordítást, hazamegyek, gyorsan kijavítom a hibákat, aztán este felteszem ha jó nektek. Vagy ha valakinek van ideje és kedve korrektúrázni, akkor közzétehetem a mostani állapotot is, hogy hamarabb kikerüljön.
 8. Egyéb fontos

  Így utólag is köszönöm szépen a jókívánságokat! Sajnos mostanában nem vagyok aktív, de jó érzés tudni, hogy nem felejtekeztetek el rólam.
 9. Szerintem más Jedik is halhatatlanná válhattak így, hiszen Qiu-Gon-nak is kellett hallania róla, vagy rég elfeledett történetekre sikerült fényt derítenie. Szvsz. ezzel is érzékelhetjük, hogy a Jedi rend mennyire "meggyengült". Ez csak a személyes véleményem.
 10. Jelenleg nem gyártanak új részeket, hanem a történetet próbálják írni, de lefogják adni a kész részeket. Egy évad biztosan lesz még a legrosszabb esetben is.
 11. Sziasztok újra! Nem tudom, hogy ez már volt-e, de ma találtam. Jó hírek! http://starwars.com/news/a-new-direction-for-lucasfilm-animation.html
 12. Videjó játékok 2.0

  Jó cikk lett! Nem is figyeltem, hogy te írtad, ettől függetlenül is élvezettel olvastam. Remélem még sok ilyen igényes cikket olvashatok tőled. Donát: Arra még én is emlékszem. Am. nekem a Fifa 2000 a kedvenc FIFA-m. Az intro-ja nagyon hangulatos.
 13. SW videojátékok

  Én nekem ma hozta meg a futár. Viszonylag nem volt drága, 3990 Ft-ot pengettem ki a játékért. Így most 30 napig korlátozás nélkül tudok játszani vele, mert a játékhoz 30 napos előfizetés jár. Talán, amire lejár, arra már havidíj nélküli lesz.
 14. SW videojátékok

  Ingyenes lesz a TOR! http://www.gamekapocs.hu/hir/30335/ingyenesen_jatszhato_lesz_a_the_old_republic
 15. SW videojátékok

  Felregelsz az swtor.com-ra, aktiválod a free trial részt, és letöltöd a játékot.
×

Fontos információ