Jump to content

A The Clone Wars animációs sorozat

Bomarr

Recommended Posts

Menetközben ugyebár kiderült, hogy az animációs sorozat, ami jövőre veszi kezdetét (az élő-szereplős csak két év múlva) anime-stilusban fog készülni és egy rész 30 perces lesz.

Én mindkét hirnek nagyon örülök. Egyrészről imádom az anime-filmeket (Ghost in the Shell, Akira, Monoke Hime stb.) másrészről jó hir, hogy végre normális hosszúságot kapnak a rajzfilmek. Ti mit gondoltok? :)

A sorozat elég távoli még. Ez az anime dolog nem tudom hogy fog elsülni, valahogy nem nagyon szeretem azt a stílust. Bár nem is nagyon ismerem... Talán buta kérdés, de pl. a dragon ball az anime?

Az. Mondjuk ez, hogy "anime-stilus" kicsit necces, mert az animek-ban (japán rajzfilmekbem) rengeteg fajta stilus, ábrázolási mód fellelhető. Ott vannak a bugyuta kisgyerekeknek készült sorozatok, melyek föleg nyugati piacra termelődnek (pl: Pokémon, Sailor Moon stb.), vannak felnötteknek készülő sorozatok (Hellsing, Cowboy Bebop sorozat stb.), vannak kis költésgvetésből készült kifejezetten stilizált, elnagyolt animációs filmek (föleg a '70-es, '80-as évekből) és vannak gyönyörüen kivitelezettek, melyek simán kenterbe verik bármely más ország vagy nemzet rajzfilm-iparát (pl: A vadon hercegnője, Ghost in the Shell). És a drámától, kezdve a krimin át egész a háborús filmekig, minde műfajban kiprobálták már magukat a japánok. Szoval egyelőre nem pontosan érteni, hogy mit jelent ez, hogy "anime-stilusban" készülnek, de remélem azt, hogy olyan igényes lesz, mint amiket odaát csinálnak...

Animátrix milyen stílus? Ha olyan lesz, legalább  ismerni fogom.

Az "Animátrix" az szintiszta anime. De pont az Animátrixban jól látható, hogy hány fajta irányzata van és hogy milyen változatos ez a "műfaj"... ott van például az Utolsó Reneszánsz, amiben a realista képek váltakoznak a stilizáltakkal, de ott van a "Program", ami tipikus "nagy szem, hosszú lábak" féle hagyományos anime. Szoval elég tág ezaz anime meghatározás... de mivel a Lucasfilm egyik központja tudtommal ázsiában van, igy nem is meglepő...

Obi1: Wow... Messze ott készülnek a legjobb és legigényesebb rajzfilmek. Kiváncsi lennék, hogy milyen sorozatok láttán hoztad ezt a következtetést (de van egy sejtésem, hogy az RTL-en leadott gyerekeknek készült gyengécske sorozatok alapján).

Egyébként meg ne keverjük már a szezont a fazonnal. A mangának semmi köze az anime-hoz. A manga a japán képregényt jelenti.

Asszem az egy "picit" költséges lenne  :)

Meglehet, de én azt látnám szívesen :)

Az anime stílust jómagam sem szívlelem, pedig hála egy haveromnak eléggé sok réteget volt alkalmam látni, de eddig őszintén szólva egyik sem jött be. Viszont annak örülök, hogy nem a Clone Wars stílusában készül, mert én attól is kifeküdtem :43:

• 2 weeks later...

:!: ÚJ hírek az animációs sorozatról: :!:

http://www.starwars.com/community/event/co...12/indexp5.html

"Sansweet described the look of the new series as a melding of Asian anime with unique 3-D animation styling."

Gyér fantáziámmal én ezt nem tudom elképzelni. Hogy lehet az animét átültetni 3D-be :roll: Van már ilyen film/sorozat? Tud valaki ilyen képet mutatni?

Anime 3D-ben... elég furcsán hangzik igy elsőre... reméljük jól fog elsülni :)

Nemrég volt alkalmam látna egy részletet valamilyen Pókember rajzfilmből, ami 3D-s, de a textúrak, meg minden rajzolt. Ilyesmit kéne elképzelnünk csak anime stílusban :lol: Nekem még mindig nem tiszta ez a 3D-s anime...

De legalább a Lucasartos "aranyember" nem lesz többé magányos: :)

p5_lal_logo.gif

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Nekem semmi bajom az anime stílussal, be kell hogy valljam, más stílussal sem. Legyen jó a történet, és igényes a kivitelezés. Ha ez a kettő rendben van, bármilyen stílus jöhet.

Ez a CW 3d érdekesen hangzik.

• 9 months later...

Úgy éreztem itt az ideje megnyitni ezt a topicot, hisz az első concept képet (ami egyébként nem biztos, hogy a fent említett sorozatból van, de nagyon valószínű) már közzé is tette az sw.com. Jól néz ki, és mintha ezek a klónok már rohamosztagos egyenruhát viselnének. Jól látom?

screenshot_157076.jpg

Edited by Ody Mandrell

Az SW.hu azt modja, hogy játékból van.

"A theforce.net a computerandvideogames.com egy cikkére hivatkozva úgy véli, talán mégsem a készülő animációs sorozat, hanem egy 2007-ben debütáló nagyszabású videojáték látványterve a minap bemutatott grafika."

Nekem is nagyon tetszik a kép! De azért remélem hogy inkább a sorozatból van, mint a játékból!

És szerintem is már rohamosztagos ruciban vannak!

Szuper! Remélem jön majd több is!

:):D:):)

Egy concept, tehát bármiből lehet. :) Én azért tippelek mégis a sorozatra, mert egy videójáték nem lehet olyan nagy szenzáció sztem...

Egyébként tényleg jó, hogy újra beindul ez az időszak. :) Vajon Tibur szuperkém mikor tűnik fel?

Az is lehet, hogy nem kell különválasztani a dolgot. Egy concept-et nem csak egy dologhoz lehet használni.

Ne feledjük a filmből kimaradt tervek sokszor kerültek játékokba például.

Sőt "élő" példa a kerekes lépegető előd, az ep3-ban.