Jump to content

kudar

Tag
 • Content count

  9601
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by kudar

 1. Na tegnap én is megkaptam. Jelenleg hőemelkedésem sincs, csak egy kis izomfájdalom, de minimális.
 2. Én délután kapom. Írok róla majd hogy mi a helyzet.
 3. OFF Én szeretem az új filmeket. Rengetegszer láttam őket. De bármikor álmomból felébresztve is azt mondanám, hogy ez lehetett volna sokkal jobb, sokkal egységesebb. Így hogy minden részt más kézbe adtak, ezért lettek benne olyan dolgok, amiket magyarázni kell és van akinek vagy tetszik vagy nem. Nem is értem, asszem Raven írta, hogy "na és a Mando?" igen, a Mando egy (két) kézben van. Hozzáértő kezekben. Ez nem hiszem h úgy sikerült a filmeknél ahogy kellett volna. Ha végig JJ vagy épp Rian kezébe adta volna, úgy hiszem egész más képet festene az egész, és annak jobban örültem volna. Ennyi. Nem hinném, hogy ez sarkos vélemény. Máig nem értem hogy lehet úgy történetet írni, főleg egy ilyen filmsorozatnál, hogy kicsit ez ír hozzá, majd az, aztán amaz és majd lesz valami. ON Persze, hogy jobb lett volna. (és nem, nem kellett volna ennyi karakter előtte )A marvel alapjaitól építette az egészet, míg a DC egyből a csúcsdísszel akarta kezdeni, és instant beleugrottak a JLbe. De nem igazán ez a bajom, hanem a gyenge forgatókönyvek. Legalábbis a nagyobb részéről ezt gondolom. Én világ életemben DCs voltam, és nem értem, hogy tudták így elcseszni ezt. Most is megcsináltatják ZSel a JL cut-ot, majd többet nem kérnek belőle. Helyette újabb rebootot kap Superman Cavill nélkül. Olyan brutál jó cast volt és elcseszték az egészet. Kezdve attól, hogy visszadobták Ben Batman filmjét.
 4. Pótoltam egy sorit, amit annó megjelenésekor nagyon felkaptak, de nekem valahogy kimaradt. A Nagy Pénzrablást. Nem véletlenül írtam nagy betűkkel, mert szerintem zseniális lett. Még csak az első két évadot láttam, de az számít egy etapnak szóval arról írok. Megnéztem kb egy éve eredeti nyelven az első részt és azonnal kaszáltam, mert baromira nem jött be. De most szinkronosan adtam neki még egy esélyt, és bár az első rész még mindig gyengus volt, a második már berántott és meg is tartott Az első évad baromi jó, csavaros, izgi, remek karakterekkel, de aztán a második új szintre emelte ezt, rátett még egy lapáttal szóval az nekem 10/10. Mindenképpen ajánlom. Ez pedig egy jó kis muzika!
 5. Sajna hülyék vezetik azt a szekciót is, kb mint KK a SWt. Egyáltalán nem a sötét hangulattal volt itt a baj, hanem szimplán a sz-rul felépített DCverzumnak, és rettenetes silány forgatókönyveknek - tisztelet a kivételnek. Olyan hirtelen akarták azt amit a Marvel szépen és okosan épített fel hosszú idő alatt, hogy abba buktak bele. De hát itt már senki nem gondolkozik, előre meg aztán egyáltalán nem, ezért lett ez az egész ilyen felemás. Ahogy az új SW trilógia is egységes lehetett volna ha kicsit előre terveznek...
 6. Én szeretem hogy a DC filmeknek sötét hangulata van de attól az még nem zárja ki, hogy az adott karakter elnyomjon pár poént: flash (nem olyan síró picsogó mint a sorozatban.) shazam, ők mindig jó poénforrások lehetnek. De aki darkos, (batman stb) az maradjon is meg olyannak.
 7. Jó, ez most méd máj déj. Zseniális XD
 8. Szerintem is. Egyszerűen annyira tökéletesen érnek össze a végén a szálak, pedig végig sötétben tapogatózik az ember, hogy mi a fene is történik valójában. Nem kell ide úúúúj dolgot behozni az időutazásban szvsz, mivel maga az írás mód annyira csavaros, hogy végig leköti a figyelmedet. A karakterek mondjuk sosem voltak túl szimpik, olyan igazán szerethetőek számomra, de a végére azért szerencsére lett egy kettő. Ich bin du!
 9. kudar

  Filmek

  Kicsit B hatása van cosplay beütéssel, DE nekem baromira bejön és nagyon várom!
 10. @Ody Mandrell Dark-kal hogy állsz?
 11. Amúgy aranyos ötlet. https://www.instagram.com/p/CK5eXZchSCI/
 12. De, mindenféle verzióban fent van.
 13. Nekem nem hogy kellemes meglepetés volt, de ez a sorozat, nálam azonnal felkerült a top 3 közé. Ilyen tökéletes és csavaros írást én még nem láttam egyik sorinál sem, ami 3 évad alatt egy tökéletes kört ír le, és olyan lezárást ad a rengeteg kérdésnek, hogy tátott szájjal néztem. Valóban sokszor nehéz követni, és nem érted mi történik, de várni kell mert mindenre lesz magyarázat. Nálam 10/10es a sori.
 14. Hát de nem hiszem el h nem képesek emberibb CGI arcokat készíteni, amikor a sima deepfake jobban nézett ki, mint amit a soriban láttunk. Legalábbis szerintem. Ettől függetlenül valami hasonló, picit jobb minőségben én már néznék sorit ilyen CGI (arcú) karakterekkel.
 15. Ezek a videók azért új reménnyel töltenek el hogy esetleg valamikor kaphatunk akár egy Lukeról és a tanítványairól szóló sorozatot.
×
×
 • Create New...

Important Information