Jump to content

Tibur55

Tag
 • Content count

  600
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Tibur55

 • Rank
  Padawan

 • Weboldal címe:
  http://web.interware.hu/tibur55

 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés:
  filmek

Recent Profile Visitors

2385 profile views
 1. Lehet, hogy egyből a Tantive IV-re, de az egy nagyobb hajóban dokkolt, így azt nem tudták egyből megtámadni a birodalmiak. Holnap minden kiderül.
 2. A Scarif-ról felsugározhatják Jyn-ék, amikor látják, hogy már úgysem tudnak elmenekülni. Igy mérik be a hajót, és innen veszi át Vader az irányítást.
 3. Senki nem írja, hogy rossz lenne. Mindenki el van ájulva. Az ep4/ep5-tel egy szinten emlegetik. Valószínűleg holnaptól jönnek negatívabb kritikák is, de eddig meglepően pozitívak a visszhangok.
 4. Pár infó azoktól, akik már látták a filmet. Erősen spoileres, remélhetőleg aki kerülni szeretné, az már nem olvassa a topic-ot. - Nincs benne az az jelenet, amikor rohamosztagosok sétálnak a vízben, és a trailerek nagy része szintén ki lett vágva. - Tarkinnak nagyobb a szerepe, mint vártam, erősen beszólogat Krennic-nek. A CGI szuper lett. - Vader a film végén a fénykardjával levág 7-8 lázadót azon az űrhajón, ahonnan átküldik a terveket Leia-ék hajójára. Nagyon durva jelenet. Vader nem találkozik a film főhőseivel. - K-2SO-t rohamosztagosok lövik le, miközben feltartóztatja őket. - Amikor a birodalmiak belátják, hogy a Lázadók el fognak menekülni a tervekkel, kiadják a tűzparancsot a Scarif-ra. A Halálcsillag tüzel, Jyn és Cassian is itt halnak meg. - Feltűnik C3PO és R2 is rövid ideig, Leia picit hosszabban. - A trailerben is látott bacta tartályban tényleg Vader lubickol, és egy jelentéktelen birodalmi méltóság (akik Palpatine-nál voltak az ep6-ban) térdel le elé. Jelenti, hogy Krennic igazgató megérkezett. - Rebels utalás: a Ghost feltűnik párszor, az űrcsatában, valamint a Yavin 4-en is. A szereplőket nem mutatják.
 5. Nem, ott tényleg egy tükörkép látszódik, Gareth Edwards bővebben kifejti: Vader a trailerben... “That was born out of all the experimenting we were talking about. You don’t go, ‘I want this, this is the shot I want.’ They built the whole set, they had a reflection, Vader went in there and we’re looking at the reflection going, ‘That’s fucking cool!’” Edwards said with a laugh. “So as we’re filming, we’re like, go down, go down, and just playing around, and things happen that you wouldn’t have asked for. That was a great example of it. I would’ve never picked that shot, but then it’s in front of you and you get excited about something, and he’s such an iconic – he’s the most iconic character in all of cinema, potentially. To hear everyone cheer when they saw his silhouette, you feel like, ‘that is worth everything.’”
 6. Ez egész jó minőségű kamerás felvétel.
 7. Azt mondják, ez a Rogue One-ból van: Ő pedig talán Bail Organa a mai werkfilmből:
 8. A tv-ben a délutáni sizzle reel fog lemenni, sajnos nem lesz trailer. Így stimmel a hossz is.
 9. Lapozgatom az Art of ep7 könyvet, és a Luke-kal foglalkozó oldalon azt írják, hogy a látomásban látható sötétebb köpeny és a film végi világos között 15 év telik el (nem akarták, hogy a film végén is a 15 évvel ezelőtti sötétbarna köpenyét viselje, ezért egy újabbat terveztek neki). Vagyis ennyi időre tűnt el Luke.
 10. Luke bolygójának a neve 'Ahch-to', Pablo Hidalgo megerősítette a twitteren.
 11. Azt mondják, hogy minden fontosabb szereplő visszatér az ep8-ba, még Harrison Ford is. Elképzelhető, hogy az ep7-ből kivágott jelenetet teszik bele az ep8-ba, amikor Ha már az ep7-ben megkurtították az előzmények elmesélését, talán Luke elmeséli valamikor Rey-nek (és a nézőknek) kicsit részletesebben.
 12. Itt írja. De lehet, hogy csak lehagyta a felsorolásból, és valójában ott van Meg azt is beszélik, hogy a teaser-ből és a trailer-ekből ismerős X-wingek a tó fölött jelenet sincs a filmben. Az ep3 előtt azért sírtunk, mert kivágták Mon Mothmá-t és Shaak Ti-t.
 13. Azt mondja az ürge, hogy nincs 'Episode VII' felirat, csak Star Wars, és utána 'The Force Awakens'...
×
×
 • Create New...

Important Information