Jump to content

Tibur55

Tag
 • Content count

  600
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About Tibur55

 • Rank
  Padawan

 • Weboldal címe:
  http://web.interware.hu/tibur55

 • Lakhely
  Budapest
 • Érdeklődés:
  filmek

Recent Profile Visitors

2461 profile views
 1. Lehet, hogy egyből a Tantive IV-re, de az egy nagyobb hajóban dokkolt, így azt nem tudták egyből megtámadni a birodalmiak. Holnap minden kiderül.
 2. A Scarif-ról felsugározhatják Jyn-ék, amikor látják, hogy már úgysem tudnak elmenekülni. Igy mérik be a hajót, és innen veszi át Vader az irányítást.
 3. Senki nem írja, hogy rossz lenne. Mindenki el van ájulva. Az ep4/ep5-tel egy szinten emlegetik. Valószínűleg holnaptól jönnek negatívabb kritikák is, de eddig meglepően pozitívak a visszhangok.
 4. Pár infó azoktól, akik már látták a filmet. Erősen spoileres, remélhetőleg aki kerülni szeretné, az már nem olvassa a topic-ot. - Nincs benne az az jelenet, amikor rohamosztagosok sétálnak a vízben, és a trailerek nagy része szintén ki lett vágva. - Tarkinnak nagyobb a szerepe, mint vártam, erősen beszólogat Krennic-nek. A CGI szuper lett. - Vader a film végén a fénykardjával levág 7-8 lázadót azon az űrhajón, ahonnan átküldik a terveket Leia-ék hajójára. Nagyon durva jelenet. Vader nem találkozik a film főhőseivel. - K-2SO-t rohamosztagosok lövik le, miközben feltartóztatja őket. - Am
 5. Nem, ott tényleg egy tükörkép látszódik, Gareth Edwards bővebben kifejti: Vader a trailerben... “That was born out of all the experimenting we were talking about. You don’t go, ‘I want this, this is the shot I want.’ They built the whole set, they had a reflection, Vader went in there and we’re looking at the reflection going, ‘That’s fucking cool!’” Edwards said with a laugh. “So as we’re filming, we’re like, go down, go down, and just playing around, and things happen that you wouldn’t have asked for. That was a great example of it. I would’ve never picked that shot, but then it’s in
 6. Ez egész jó minőségű kamerás felvétel.
 7. Azt mondják, ez a Rogue One-ból van: Ő pedig talán Bail Organa a mai werkfilmből:
 8. A tv-ben a délutáni sizzle reel fog lemenni, sajnos nem lesz trailer. Így stimmel a hossz is.
 9. Lapozgatom az Art of ep7 könyvet, és a Luke-kal foglalkozó oldalon azt írják, hogy a látomásban látható sötétebb köpeny és a film végi világos között 15 év telik el (nem akarták, hogy a film végén is a 15 évvel ezelőtti sötétbarna köpenyét viselje, ezért egy újabbat terveztek neki). Vagyis ennyi időre tűnt el Luke.
 10. Luke bolygójának a neve 'Ahch-to', Pablo Hidalgo megerősítette a twitteren.
 11. Azt mondják, hogy minden fontosabb szereplő visszatér az ep8-ba, még Harrison Ford is. Elképzelhető, hogy az ep7-ből kivágott jelenetet teszik bele az ep8-ba, amikor Ha már az ep7-ben megkurtították az előzmények elmesélését, talán Luke elmeséli valamikor Rey-nek (és a nézőknek) kicsit részletesebben.
 12. Itt írja. De lehet, hogy csak lehagyta a felsorolásból, és valójában ott van Meg azt is beszélik, hogy a teaser-ből és a trailer-ekből ismerős X-wingek a tó fölött jelenet sincs a filmben. Az ep3 előtt azért sírtunk, mert kivágták Mon Mothmá-t és Shaak Ti-t.
 13. Azt mondja az ürge, hogy nincs 'Episode VII' felirat, csak Star Wars, és utána 'The Force Awakens'...
×
×
 • Create New...

Important Information