Jump to content

Star Wars Celebration - Anaheim 2022

Recommended Posts

• 1 month later...
1 órával korábban, Yoda József írta:

2020. augusztus 27-30.

Akkor jól gondoltam, hogy jövőre nyáron és augusztusban lesz újra Celebration. Valszeg ekkora már a TCW véget ér, továbbá a Cassian is olyan állapotban lesz, hogy tudnak végre mutatni majd belőle valamit - ellenben ugye a Mandival :| - és ugye jövőre nem lesz Disney Expo a nyáron - az mindig 2 évente van Amerikában - szóval reális a dolog. És az új filmekről is leleplezhetik a dolgokat, mint például a címek. :)

22 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Akkor jól gondoltam, hogy jövőre nyáron és augusztusban lesz újra Celebration. Valszeg ekkora már a TCW véget ér, továbbá a Cassian is olyan állapotban lesz, hogy tudnak végre mutatni majd belőle valamit - ellenben ugye a Mandival :| - és ugye jövőre nem lesz Disney Expo a nyáron - az mindig 2 évente van Amerikában - szóval reális a dolog. És az új filmekről is leleplezhetik a dolgokat, mint például a címek. :)

A Cassian Andor sorozatról esélyes, hogy láthatunk valamit, ha máshogy nem, hát kamerás változatban. :no:

Az új filmek viszont még akkor is annyira messze lesznek, hogy jelenleg nem számítanék semmire. :para:

A 320 milliós USA-ban nem is meglepő annyira. Ott nagyon nagy az SW imádás, a saját országukban lesz, meg hát nem egy nagy összeg szerintem nekik a jegy. Ráaádsul még ott van a többi jóléti nyugati ország is. Ahonnan nem olyan vészes elutazni az USA-ba anyagilag.

Majd ha megint lesz Európában megfontolhatjuk mi is.

• 9 months later...
24 perccel korábban, Yoda József írta:

Közben hivatalos, hogy elhalasztják az olimpiát is :(

Az olimpia augusztusban lett volna - legalábbis az eddigi olimpiák akkor szoktak lenni -. ugye? Mert akkor eléggé valószínű, hogy a Celebration is kuka idénre... ami jelenleg az USA -ban megy... 

4 perccel korábban, Bence1997 írta:

Az olimpia augusztusban lett volna - legalábbis az eddigi olimpiák akkor szoktak lenni -. ugye? Mert akkor eléggé valószínű, hogy a Celebration is kuka idénre... ami jelenleg az USA -ban megy... 

Mondjuk a bejelentéseket pl. az új filmekről meg lehet tenni neten is... persze úgy nem olyan a hangulata, de alapvetően nekem ezzel nem lenne problémám.

Az olimpia július 24-től augusztus 9-ig tartott volna.

Edited by Yoda József

3 perccel korábban, Yoda József írta:

Mondjuk a bejelentéseket pl. az új filmekről meg lehet tenni neten is... persze úgy nem olyan a hangulata, de alapvetően nekem ezzel nem lenne problémám.

Az új filmek bejelentését én se bánnám ha online történne - pláne, hogy kb. egy deka képanyaguk sincsen hiszen legjobb esetben is jövő tavasszal kezdik el forgatni a következő filmet. Viszont a többi projekt határozottan érdekelne. Az egyes különböző panelek - legyen az videójáték vagy animációs sorozat - hangulata nagyon egyedi feelinget ad. Örülnék, ha addigra megoldódna a helyzet...

• 2 weeks later...

Csak halkan jegyzem meg, hogy készüljünk fel a Celebration elhalasztására is...

https://www.starwarscelebration.com/About/Ticket-Details/?fbclid=IwAR3qyqci9oA2W1kq1rSuLTtmnw8b2npp-1LwNmVIbyRGLEAnBkjNtNU4alM

In the event that we postpone or cancel Star Wars Celebration we will offer fans the option to either transfer their tickets to the new event dates or receive a full refund of their ticket order.

42 perccel korábban, Bence1997 írta:

Csak halkan jegyzem meg, hogy készüljünk fel a Celebration elhalasztására is...

https://www.starwarscelebration.com/About/Ticket-Details/?fbclid=IwAR3qyqci9oA2W1kq1rSuLTtmnw8b2npp-1LwNmVIbyRGLEAnBkjNtNU4alM

In the event that we postpone or cancel Star Wars Celebration we will offer fans the option to either transfer their tickets to the new event dates or receive a full refund of their ticket order.

Egy ideje már több mint valószínű. Szerintem a közelgő SW produkciók halasztása is bőven benne lehet a pakliban.