Jump to content

Bence1997

Tag
 • Content count

  6932
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  104

Everything posted by Bence1997

 1. Bence1997

  Sport

  Loool. Átkapcsoltam a dán-orosz meccsre, éppen visszajátszották a 2. dán gólt. Mondom: oké. Ezek után visszakapcsoltam a belga-finn mérkőzésre. 5 perc után gondoltam, megnézem mi folyik a másik oldalon... semmi. Oké, visszakapcsolok, mit mutatnak? A belga gólt. szerk.: oké, a belga gól les miatt nincs. Oké. De megint átkapcsoltam a túloldalra, erre mutatják az orosz tizenegyes ismétlését.
 2. Érdekes az egyik concept art: Ez alapján lehet, hogy a párbaj Bobával megtörtént? A fején lévő kibernetika korábban nem volt jelen. Ez talán azt is magyarázná, miért is van neki másabb kalapja.
 3. Ha minden igaz, akkor úgy néz ki, hogy szerdánként jönnek ki a sorozatok, pénteken pedig maradnak a Disney+-os filmek. A Disney valószínűleg azzal számol, hogy hamarosan mindenhol megnyílnak a mozik és az emberek oda mennek majd hétvégenként. Különösen csütörtök este illetve péntek az, amikor megindul a nép a mozik felé. És mivel a Disney -nek nagyon fontos a nyitó nap, ezért más napra pakolja a sorozatait. Mindenképpen lesz változtatás, talán már jövőre is, hiszen egy idő után elég sok tartalmuk lesz, sőt előbb-utóbb egy Marvel és egy SW sorozat egy azon héten fog kijönni - tippre a Hawkeye/Book of Boba Fett kettős ilyen lesz év végén - így szinte muszáj lesz nekik két külön napra tenniük eme két sorozatot, ha mindenképpen azt szeretnék, hogy mindkettő streamelésben tejeljen.
 4. Szerintem Keeve Trennis már akkor kivolt zárva a történetből, amikor kiderült, hogy ez a sorozat a HR végén fog játszódni. Most Keeve a tini éveiben van, ha elél még 50-60 évet, még akkor sem jönne ki a matek. Ha a HR korábban ért véget, mint 82BBY, akkor is már-már vén lány lenne. Amúgy ez a pletyka egybecseng azzal, amit már korábban tudtunk. Tudtuk, hogy egy nő lesz a főszereplő és hogy a küzdősport fontos tényezője lesz a sorozatnak. Baromi kíváncsi vagyok, bár a forgatást gondolom csak jövő ilyenkor kezdik el. De pont a minap olvastam Leslye -vel kapcsolatban egy interjút, ahol már az írói gárdáról is beszélt, mondjuk ennél többet nem osztott meg. Szóval azért már bőven az írásos fázisban tengődnek.
 5. Az alábbi oldalon írtak a széria főszereplőjéről, persze ezt mindenki vegye pletykaként. https://www.giantfreakinrobot.com/ent/exclusive-star-wars-the-acolyte.html Röviden: a stúdió még nem találta meg a főhőst, de mindenképpen egy ázsiai nőt keresnek. A főszereplő a tiniévei végén vagy a 20-as évei elején van, továbbá nagyon jártas a harcművészetekben. Különösen olyan színésznőt keresnek, akinek megfelelő az "atlétikai teljesítménye". Mint ahogy a cím sugallja, a főhősünk valóban a sitheknek fog dolgozni. (ún. sith acolyte) Továbbá azt fogja elmesélni a sorozat, hogy miképpen válik valakiből sith nagyúr.
 6. Bence1997

  Sport

  Ukrajna - Ausztria: 0-2 Észak-Macedónia - Hollandia: 1-2 Oroszország - Dánia: 0-1 Finnország - Belgium: 0-3
 7. nézd meg, hogy melyik héten milyen comic jön ki és meg is van a sorrend. amúgy meg itt van a teljes.
 8. Bence1997

  Sport

  Olaszország - Wales: 2-0 Svájc - Törökország: 2-0
 9. Bence1997

  Sport

  Szép volt. Megvan a pontocskánk, szóval már elégedett vagyok.
 10. Bence1997

  Sport

  Magyarország - Franciaország: 0-3 Portugália - Németország: 1-0 Spanyolország - Lengyelország: 2-0
 11. Érdekesség Cad Bane ruházatával kapcsolatban, hogy ugyanazt viseli, mint a TCW -hez készül fejvadászos történetben. A különbség egyedül az, hogy a mai részben a kalap kisebb, mint az alábbi concept arton.
 12. 2012. február 10. -én láthattuk Cad Bane karakterét utoljára. Azóta egyszer tűnt csak fel, a 2017 -es Darth Maul miniképregényben, amely a TPM előtt játszódik.
 13. Bence1997

  Sport

  Svédország - Szlovákia: 2-0 Horvátország - Csehország: 1-0 Anglia - Skócia: 3-0
 14. Magam alá fogok pisilni, ha megcsinálják. Jesszusom, megmerték lépni. Pedig azt hittem, hogy Fennec lesz az. Bár azért még ő sem olyan kegyetlen, második gondolatom, hogy Boba. DE NEM!!! CAD "MOTHERF*CKER" BANE!!!
 15. Megemelem a kalapom a készítők előtt. Ezt nem gondoltam volna!
 16. Én úgy vagyok vele, hogy ha netalántán úgy adódna, hogy csak 2023 -ban érkezik a 3. évad - eltudom képzelni, hogy pl. az Ahsoka sorozat előbb jön - nem aggódok. Most szívesebben látnám azt, hogy a többi sorozat milyen. Mit ad nekünk a Book of Boba Fett? Mit ad nekünk az Andor? Mit ad nekünk a Kenobi? Néhol amúgy azt fejtegetik, hogy miről fog szólni a sorozat most, hogy Grogu elment Luke -al. Egyszerű: - Van két konfliktus (Mandalore visszaszerzése a Birodalom maradékától, a Sötétkard helyzete) amire lehet építkezni a 3. évadban. - Jöhetnek különféle mandi klánok, akár a Wren klán is újra visszaköszönhet. Vajon miképpen viszonyulnak Dinhez? Na és Bo -val mi a helyzet? - Sundari élőszereplősként a Volume segítségével működhet, baromi kíváncsi vagyok, hogy tkp. mi is a helyzet azzal a bolygóval. Legutóbb se volt szép látvány, hát azóta mi történhetett. - Az Irtásról már az első rész óta beszélnek. Az esemény szinte biztos, hogy a Rebels eseményei után történhetett. Eltudom képzelni, hogy az első Halálcsillag felrobbanása után a Birodalom bekeményített. Örülnék, ha flashback formájában átélnénk ezt az igen fontos eseményt. Szerintem egy egész részt megérdemelne. - Gideon és a birodalmi maradék. Ők is ott vannak még, Gideon mindenképpen bekavarhat még a levesbe. Ezek mellett lehet még egypár érdekes újdonságot is bevezetni. De látható, hogy ide Grogu nem kell. Úgy tudom elképzelni, hogy ha véget ér a sorozat, kapunk egy flashforward jelenetet, ahol az idősebb Din Djarin újból találkozik a már képzett Groguval.
 17. Előbb-utóbb mindenképpen változtatniuk kell a dolgon. Most még nincs olyan sok sorozatuk, de jövőre, 2023 -ra pedig aztán mindenképpen több napra kell osztaniuk a tartalmaikat. Pláne a SW-Marvel kettős a macerás. Valószínűleg a Disney figyel az első napok nézettségére, a Loki ebből a szempontból nagyon jót hozott. De lesz egy pont, ahol éppen egy SW sorozat és egy Marvel sorozat jön ki egy azon héten. Ha nézettségileg jó számokat akarnak, akkor muszáj lesz két külön napra tenniük majd eme két franchise darabját.
 18. Bence1997

  Az Andor sorozat

  Mondjuk az érdekelne, hogy milyen történetet írnának neki. Ilyentájt még gőzük sincs a lázadásnak - akik ekkor még nem is álltak össze, hiszen elviekben a Rebels első évada körül járunk - a Halálcsillagról. Bár Tarkint pletykálják, hogy felfog tűnni. Eltudok képzelni egy Tarkin-Krennick szócsatát valami birodalmi dologgal kapcsolatban.
 19. Ezek a címek hivatalosak. Újból írogatnak a sorozat készítői.
 20. Bence1997

  Sport

  Én kedden nyertem 700 forintot. 3 éve jobban álltam mint most. Elhagyott a szerencse.
 21. Azért én se maradok ki a sorból, ezért: boldog születésnapot.
 22. Boldog megszületést a fórumnak.
 23. Bence1997

  Sport

  Ukrajna - Észak-Macedónia: 2-0 Dánia - Belgium: 0-3 Hollandia - Ausztria: 2-1
 24. Ez együtt jön 3 másik szereplővel, akik nem mások, mint Teória a részemről, de úgy érzem, hogy
×
×
 • Create New...

Important Information