Ugrás a kommentre

Bence1997

Tag
 • Összes hozzászólás:

  2.753
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Bence1997 összes hozzászólása

 1. Bence1997

  A Resistance animációs sorozat

  Nocsak nocsak, az egyik kánon könyvben (Paige Tico's journal) ez a részlet található. 1 évvel a Resistance előtt már le is lőtték a poént a sorozatnak.
 2. Bence1997

  Star Wars Celebration 2019

  Képregényes panel lesz, szombat este fél tíztől. Fent is írtam. A könyveknél meg Charles Soule írta ezt a twitterre: Szóval a hétfői írói kerekasztalt se hagyjuk ki. Charles nagyon izgatott, valszeg itt fog kiderülni, hogy min(vagy miken) ügyködött.
 3. Bence1997

  Egyéb fontos

  Boldogat, Szisz!
 4. Bence1997

  Star Wars Celebration 2019

  Amikor megláttam, hogy az EpI zenéjével és egyéb dolgaival is foglalkoznak 4 napon keresztül: Akkor a fontosabb programok - szubjektív véleményem: Csütörtök: NULLA Péntek: - EpIX (18:00-19:00) - The Music of EpI (22:30-23:30) - LF publishing (23:45-00:45) - ILM Presents: Solo (00:30-01:30) Szombat: - Galaxy's Edge (18:00-19:00) - Rebels Remembered (19:45-20:45) - Jedi: Fallen Order (20:30-21:30) - MARVEL Comics Presents: Star Wars (21:30-22:30) Vasárnap: - The Mandalorian (18:00-19:00) - Doug Chiang: The Evolution of Episode I (20:15-21:15) - The Clone Wars Panel (22:30-23:30) Hétfő: - TPM 20. évforuló (18:00-19:00) - SW Resistance 2. évad (20:30-21:30) - Záró ceremónia (22:30-23:30) Sajna nálam a hétfő este kimarad a meló miatt, de a TPM évfordulóját még nézni fogom.
 5. Bence1997

  Sport

  Én nem utáltam egyik dominanciás korszakot se. Talán éppen azért, mert kedveltem a pilótákat. A mostanit meg nem, így ez is nagyban közrejátszik abban, hogy "unom" az utóbbi néhány évet. Persze az utóbbi 2 év jó volt, ha éppen a Ferrari/RB páros valahogy beleszólt a buliba. De ugye tudjuk mindkét szezon végét. Amúgy az b*szna be, ha a 2021 -es szabályok a Red Bull Hondának kedveznének. Lenne a japekoknál víg mulatozás.
 6. Bence1997

  1x11 - Bibo

  Most jöttem rá, hogy igazából ez az egy rész az, amelyik 100% -ban filler. Van ezen kívül 1-2 másik rész is, de itt konkrétan nem emlékszem, hogy a fősztorihoz hozzátett volna valamit
 7. Bence1997

  Sport

  Én a Schumis korszak kb. végefelé kezdtem el nézni a sportot (olyan 2003 környékén), nekem tetszett, a 2005-2006 idény izgalmas volt, a 2007 -es is, Kimi 1 ponttal nyert. Sajnáltam Massát 2008 -ban, amikor érdekes mód Hamilton az utolsó előtti kanyarban előzte meg Glock -ot, akinek hirtelen a gumival volt problémája (most nem tudom, hogy esett -e az eső és szárazon volt kint Timo vagy más volt a dolog), a 2009 -es szezon felfrissülést hozott, bár a Brawn GP piszok erős volt, azért ahogy haladtunk előre, az RB megközelítette. A 2010 -es idény volt számomra eddig a legjobb. Amikor Abu Dhabiba úgy érkezett meg a mezőny, hogy 5(!) pilóta volt esélyes a VB címre: Vettel, Webber, Alonso, Button és Hamilton - ezek közül a két McLarennek csak a matematikai esély jutott, míg a többiek komoly harcot vívtak. Alonso beragadt Petrov mögé, míg Vettel győzött, így övé lett a VB cím. Hatalmas szezon volt! A 2012 -es év is tetszett, Vettel az utolsó, Brazíl nagydíjon szerezte meg Alonso elől az újabb, 3. VB címét. A Merci dominancia valóban nem tesz jót. Én se szeretem Hamit, így nekem pláne rossz, amikor a csávót látom szinte majdnem minden nagydíjon ajnározni meg a pódiumon vigyorogni. De ez van, az FIA ezt a szabályt hozta. A Ferrarinak lenne esélye, idén még egy nagyon erős autót is építettek, de Ausztrália sosem mérvadó, Bahrein viszont az lesz. Legalábbis remélem. Verstappen számomra közömbös, jó versenyzőnek tartom, de még sokat kell tanulnia. Az évadnyitóról amúgy lemaradtam. Mondjuk amiket hallottam, abból jobb is, hogy nem néztem meg. A 2021 -es szabályoktól sokat várok, de vajon a motor is változik? Ha nem, akkor szerintem a Merci uralom - ami valóban mintha senkit se zavarna, pedig megesküdnék rá, hogy ilyen dominancia nem volt (a Ferrari is 2002 -ben volt bivalyerős, azt hiszem 2003 -ban Schumi csak azért lett bajnok, mert Kimi sokszor kiesett a technikának köszönhetően) - maradni fog, ami újabb Hami dominanciával fog párosulni. Mondjuk állítólag egyre kevesebb a nézettsége az F1 -nek. Nem csodálom.
 8. Bence1997

  A The Mandalorian Tv-sorozat

  Én várom a Mandit, főleg azért, mert kíváncsi vagyok Favreau és Filoni (remélhetőleg) gyümölcsöző munkájára. Egek, a kalapos barátunk az első részt rendezte. El se hiszem még mindig.
 9. Bence1997

  Star Wars Celebration 2019

  @Ody Mandrell a twitterre? Miazhogy. Mindjárt kibővítem még a Mandival is, az még nincsen magyarosítva.
 10. Bence1997

  Star Wars Celebration 2019

  Javítva.
 11. Bence1997

  Star Wars Celebration 2019

  Voálá, a Paint csodákra képes. Igaz, nem így akartam, de végül ez lett. Sajna van, ami későn lesz.
 12. Bence1997

  Képregények

  Én is úgy gondolom, hogy a 3 hét múlva (!!!) megrendezett Celebration alkalmával közzé teszik a júliusi témákat. Valszeg a főszéria jövője is kitudódik - hogy most újraszámozás, folytatás, ki írja a többit, talán 5-6 között kezdik el mesélni stb. - és természetesen júliusban az Age of Resistance sorozat is elkezdődik. Izgalmas lesz. Charles Soule is sejtelmesen írt a twitterre, hogy hamarosan megtudjuk, min ügyködik. Tippre Celebration -ös bejelentés lesz.
 13. Na ha minden jól megy, akkor holnap én is küldök egy jelöltlistát. (Érzésem szerint 1-2 kategóriában izgulni fogunk, a többit meglátjuk. )
 14. Bence1997

  Star Wars Celebration 2019

  Nem gondolnám gyengébbnek, inkább másfajtának. Minden napnak - kivétel a csütörtök - megvannak a maga nagy pillanatai. A szombat igazából a Galaxy's Edge -ről és a Fallen Order -ről fog szólni - meg gondolom még mindig hatással lesz sokakra az EpIX trailer. Gondolom a csütörtök ilyen elő-premier lesz. Mondjuk én az EpI -es megemlékezést beraktam volna csütörtökre. A hétfői már tkp. a lezárás lesz, oda kéne egy future projects panel, ahol a jövő jövevényeiről lenne szó. Az EpI ünneplése, mint utolsó napi rendezvény nekem furi. Amúgy meg: a vasárnapi nap fun fact, mert mind2 sorozat a Disney+ -ra érkezik. Így a streaminges témát 1 nap alatt lezavarják.
 15. Bence1997

  DC

  Várós Bane. Remélem odapörköl. Kiderült időközben, hogy a Fox eredetileg kaszálta volna a Gotham -et a 4. évad után, mert a nézettségi adatok rosszak voltak - az utolsó részek már a 2 millió nézőt se érték el - de a Warner Brothers közbelépett és az ő segítségük miatt a Gotham kapott egy utolsó, záró évadot. Végre valami ésszerűt cselekszik a WB! Fox, te pedig:
 16. Bence1997

  David Benioff és DB Weiss filmjei

  Én úgy gondolom, hogy Rian elmeséli az első jedik történetét, míg Benioff és Weiss inkább a jedi/sith vonal felé mennek. Legalábbis én így képzelem el. Viszont! Nem úgy volt, hogy B&W nem kezdenek el dolgozni addig a SW filmjeiken, amíg be nem fejeződik a GoT? Ugye az utómunkálatokban is benne volt a kezük, valszeg az utolsó részig promózni fogják a sorozatot. Nem hinném, hogy a forgatókönyvet az első részhez már megírták, vagy jelenleg íródik. Az biztos, hogy régi idős sztorit mesélnek el, de nem hiszem, hogy idén a Cassian sorozaton kívül bármilyen élőszereplős SW -t elkezdenek forgatni.
 17. Bence1997

  David Benioff és DB Weiss filmjei

  Nekem ez az idei forgatás battya a csőröm. Ilyen jól állnának? Ha jövő év őszén forgatnának, megérteném, de ez a hamar forgatás fura. Mindenesetre sejthető, hogy a régi időkbe vonulunk el. Várós, ahogyan Rian trilógiája is.
 18. Bence1997

  A Resistance animációs sorozat

  Az io9 interjút készített Justin Ridge -al, a Resistance egyik készítőjével. Justin a felvetett kérdésekre válaszolt, mint pl. a fináléban történtek miért történtek, a kapcsolódás a filmekkel, hova vezet az út hőseinknek és a 2. évad mit tartogat a számunkra. Spoiler mögött az interjú.
 19. Bence1997

  Marvel

  3 újítással ismerkedtem ma meg. Az első: életem első moziélménye a Cinema City Arénában. A második: életem első ScreenX -es moziélménye. A harmadik: életem első Marvel-filmes moziélményem! E 3 kombónak hála sikerült ma megtekintenem a Captain Marvelt. A film tetszett. Nem vártam tőle sokat, egy sablonos eredettörténetre számítottam, ellenben sokkal többet kaptam, ami meglepett, kellemesen. Nem mondanám az MCU legerősebb "eredettörténetének", de a másabb elmeséléssel újítónak hatott. A főszereplő és a színész is jó volt, bár egy-két jelenete fura volt. SLJ Fury -ja nagyon bejött, Coulson rövidke szerepe is tetszetős volt. A csavar a történetben már korábban is sejthető volt - legalábbis számomra. Érdekes volt mindenesetre. A látvány pazar volt, a CGI is, bár néhol a macsek durván mellément. Kíváncsi vagyok hogy a csaj mit fog alkotni a Bosszúállókban. Thanos arckifejezése mindent el fog árulni.
 20. Bence1997

  Marvel

  Nem, jön a következő fázis, aztán pedig a következő és így tovább. Valószínűleg ezzel a 3 fázissal befejezik a mostani hősöket (eredeti Bosszúállók) és Thanos történetére is pontot tesznek. Viszont jönnie kell egy új gonosznak és mivel Kevin korábban azt mondta, hogy a kozmikus világ felé kezdenek el majd menetelni (ugye GotG sorozat, Marvel kapitány, közelgő The Eternals film és még kitudja hogy mi lesz ) így sokan Galaktusra tippelnek, mint következő főellenség. Az Endgame utáni filmek jelenleg: - Spider-man: Far From Home - Black Widow - Black Panther 2. - The Eternals - Doctor Strange 2. - Shang Chi Ezen kívül borítékolható egy Póki 3 2021 -re - ha tartani akarják a két évente érkező Póki filmeket - és egy Captain Marvel 2. Ja és valszeg érkezik a Young Avengers/New Avengers vagy tudomisén hogy melyik változat. Plusz a Fox megvételével a Fantasztikus Négyes - X-men kombó is érkezik, bár őket valszeg a 4. fázisban csak bevezetik, valószínűnek tartom azt, hogy az 5. fázisban fognak debütálni.
 21. Bence1997

  DC

  Ez egy jó kérdés. Még nem tudni, valószínűleg normális hosszúságú lesz, nem hinném, hogy kb. filmhosszal búcsúznának, bár megmondva őszintén, annak nagyon örülnék. Meglátjuk majd, nagyon izgalmas lesz. Apró érdekesség: Batman első számát 1940. április 25. -én adták ki. A Gotham sorozatzárója pedig 2019. április 25. -én fog érkezni. Jó évfordulós ajándék Batmannek.
 22. Bence1997

  A Resistance animációs sorozat

  Én is úgy gondolom, hogy a 2. évadban már fel fog tűnni. Most amúgy is van dolga dögivel, majd a TLJ eseményei után bejöhet eksönözni. És khm... remélem a Ren lovagokat se felejtik el a showba hozni.
 23. Bence1997

  DC

  Nem tudom, hogy volt-e már, de Idris Elba fogja felváltani Will Smith Deadshot -ját a James Gunn rendezte Suicide Squad c. filmben. Gotham hírek: - Érkezett a héten egy Bane Red Band trailer, ami hát... huh, Bane hangja k val kezdődően nagyon jó. Érdekes 2 rész áll ellőttünk a finálét megelőzően. - A finálét korábban április 4. -ére írták, de ez fake, marad az április 25. A finálé különleges lesz sok szempontból is. - Néhányan már látták az utolsó részt, és spoilermentesen annyit mondtak, hogy - Rébusz sajnos nem kapja meg a botját, ellenben Pingvin monoklija (félszemüvegje) ott lesz. Nem lesz nagy szerepük, az egyik néző Rébuszt 10 -es skálán 6 -osra értékelte, Pingvint 8 -ra. - Selinát ugye Camren Bicondova alakítja. A fináléban viszont egy idősebb színészt találtak, aki hát wow... mintha a Batman Returns Michelle Pfeiffer és a Gotham Camren B. színészét keresztezték volna! - Az, hogy Bruce Wayne felfog -e tűnni a fináléban, nem tudni, de Batmanusunk biztosan. És a készítők szerint nem Smallvilleznek, kap játékidőt a bőregér bőven. - Jim Gordon bajsza megjelenik, de rejtélyesek ezzel kapcsolatban. Elképzelhető, hogy csak nagyon kis ideig láthatjuk az ikonikus bajuszt. - Catwoman -nek állítólag nem lesznek macskafülei. - Ami a legfontosabb: Barbara Gordon tiszteletét teszi a sorozatban. Mivel 10 év telik el, így egy 10 éves lány fogja alakítani őt. - De ami ennél is fontosabb: Joker is megjelenik! Horroros kinézete lesz és ha minden igaz, 4 jelenetet fog kapni!
 24. Bence1997

  A Resistance animációs sorozat

  Na igen, Jacen feltűnhetne, annak örülnék. Nagyon is. Bízzunk benne.
×
×
 • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.