Jump to content

Bence1997

Tag
 • Content count

  6498
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  99

Everything posted by Bence1997

 1. Boldog Nőnapot a hölgyeknek!
 2. Bence1997

  Filmek

  New Yorkban megnyíltak a mozik. Egyelőre 50 embert engednek be, maszk kötelező. Az oltás elvileg jól halad ott, szóval talán lassacskán visszatér a régi élet.
 3. 3. szám: Beindultak rendesen az események.
 4. Ó, már alig várom. Egyelőre még csak be lett mutatva, szóval kíváncsi vagyok, hogy mik fognak róla kiderülni.
 5. A héten kezdtem bele a könyvbe. Egyelőre még csak a katasztrófa megtörténte után vagyok közvetlenül, de már nagy kedvenc a Vessel hajó legénysége, különösen Geode. Szóval igen, támogatom az ötletedet.
 6. Leox Gyasi karakterének bemutatása. https://www.starwars.com/video/leox-gyasi-characters-of-star-wars-the-high-republic
 7. Valaki szórakozott már az Incorrect Quotes Generatorral? Én ma igen, lett egy vicces. Accurate. Anakin: Good morning.Obi-wan: Good morning.Ahsoka: Good morning.Rex: You all sound like robots, try spicing it up a bit.Windu: MORNING MOTHERFUCKERS
 8. Magyarország, én így szeretlek.
 9. Sikerült nekem is befejeznem. Nagyon gyorsan lement az egész. Mondjuk nem is volt hosszú könyv. A történet a Light of the Jedi eseményei alatt történik, van 1-2 kapcsolódási pont, de önmagában is teljesen érthető. A főszereplők kvázi gyerekek, van egy 16 éves Jedi lovagunk, Vernestra Rwoh, egy 14 éves jedi padawanunk, Imri Cantaros, egy kb. 12 éves(lehet rosszul emlékszem) tudóslány, Avon Starros és annak droidja, J-6, továbbá van a Dalnani nagykövet fia, Honesty Weft. Az ő történetüket követhetjük figyelemmel, ahogy megpróbálnak túlélni egy dzsungeles bolygón. Élveztem
 10. Nem tudom, hogy szokták -e a kommenteket olvasni, de eltudom képzelni, hogy hamarosan megszűnik a kommentírás a SW videók alatt. Ami eme videók alatt megy az kész röhej. Csak legörgettem, hogy belenézzek - hogy az emberek mit gondolnak a karakterről, a korszakról, meg ilyenek -, de a tipikus birkaparádé folyik... Amúgy Burryaga remek karakter.
 11. Ha jól rémlik, régebben volt egy olyan pletyka, hogy két fiatal gyermeket kerestek. Lehet látjuk Alderaant is?
 12. A suli és egyéb teendők miatt egy kicsit leálltam a HR regények olvasásával. De a hétvégén újra belekezdtem. Még van pár fejezet ebből, amit ma szeretnék elolvasni. Egyelőre semmi probléma sincsen vele, érdekesek a karakterek.
 13. Naaa igen, egyelőre nem tudom, hogy mit gondoljak.
 14. Semmit se tudni még. De hamarosan amúgy is elkezdik a forgatást - mint 1 hónapja kiderült, kb. májusban kezdenek forgatni - szóval lassan jönnek majd a hírek. Remélem Edgerton is visszajön.
 15. Deadline értesülései szerint Indira Varma (Game of Thrones, For Life) szerepelni fog a sorozatban.
 16. A mostani rész tényleg jó volt. Meglátjuk, hogy hogyan fognak zárni. Illetve miként lesz ebből az egészből felvezetve a Doctor Strange 2. @Iqvi: remélem spoilermentes maradtál, mert azért keringenek a neten durva dolgok, már az adott epizódok premiernapjaikor.
 17. A Deadline úgy tudja, hogy egy új Superman film van készülőben, J.J Abrams lesz a producer. Nem Henry Cavill fogja alakítani Supermant.
 18. Azt még mindig moziban akarják bemutatni. Legalábbis Feige nagyon ragaszkodik hozzá. Amúgy a jövő hónapban New Yorkban újra nyitnak a mozik, korlátozott létszámmal (50 fő), maszkkal lehet csak bemenni.
 19. Bence1997

  Az Andor sorozat

  Mindjárt beírom magamat írónak vagy rendezőnek.
×
×
 • Create New...

Important Information