Jump to content

Bence1997

Tag
 • Content count

  7275
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  119

Everything posted by Bence1997

 1. Eddig mindig szombatonként voltak díjátadók, illetve az utóbbi időkben, ha volt Kantin játék, az is általában szombatra esett, kivéve, ha esetleg ünnepi időszak volt. Szóval ez már-már hagyománynak tűnik a fórumon.
 2. Megint javítva lett az idővonal. Az egyik novellát előrébb hoztam, kicsit utánanéztem a dolgoknak és rájöttem, hogy még a fő képregény 2. száma előtt történik meg a novella. Továbbá a mangát - amihez még mindig nem találtam elérhető utat - hátrébb raktam. Az ok: nemrég olvastam, hogy három szakaszra bontható a több, mint 100 oldalas manga. A Jedik fényében történő eseményektől egészen a The Rising Storm eseményéig tart, szóval ezért illesztettem oda, ahova.
 3. Úgy látom ennek még nem lett topik készítve. Nos, ami késik, nem múlik alapon csináltam neki egyet. A 4 részes mini TY YORRICK karakterét mutatja be, még a The Rising Storm (magyarul Viharfellegek) eseményei előtt. Egyelőre két szám jelent meg - tehát elértük a történet felét - és eddig eléggé kellemes olvasmány.
 4. Szerintem érdekes kis adalékok, láthatjuk, hogy milyen az élet a Starlighton.
 5. Mivel eddig a Kolibri nem nyilatkozott - még mindig - a MG regények megjelenéséről, ezért ez is a levegőben lóg majd valameddig.
 6. Nekem is ez a borító tetszik a legjobban. Egyszerű, de mégis magával ragadó.
 7. Én most feldobom a jövő szombatot, szeptember 25. Mivel már csütörtök este van, inkább hagyok még egy kis időt, addig is megírom a díjátadóra a szövegeimet. És akkor szeptember 25., este 8 óra lenne az időpont. 12 kategória, belesűrítve kb. +-2 órába - kezdési és végcéli csúszásra természetesen számítani lehet, de próbálok majd időben végezni.
 8. Jöhet azon nyomban. Amúgy figyelmedbe ajánlom az idővonalat, amit készítettem, eme topik alatt találod.
 9. A januárban érkező 4. szám borítója. (egyre gyanúsabb nekem ez a mini, pedig még az első szám se jelent meg. )
 10. Az első fázist lezáró felnőtt regény borítója.
 11. Idén decemberben érkezik majd az IDW különszáma, amely a HR 5 írójától egy-egy történetet fog tartalmazni. (Lesz Porter Engle sztori? Jipiiiii. )
 12. A manga 2. felvonása jövő év januárjában érkezik majd, Daniel és Shima kollaborációjával.
 13. Tegnap este lezárult a szavazás, végül 25 szavazó érvényesítette véleményét - ebből 1 amerikai volt - és bár 1-2 helyen nagyon szoros volt az eredmény, végül nem kellett hosszabbítani az időtartamon. Na igen, a díjátadó időpontját még nem beszéltük meg. Én benne vagyok a most szombatban, de ha esetleg sokaknak nem jó, nyugodtan átrakhatjuk a jövőhétre. Értelemszerűen este 8 órakor kezdődne.
 14. Lucifer 6. és egyben befejező évad: Befejeződött az ördög útja, végetért a sorozat 6 évad után. Mindenképpen szükséges volt ez az évad, hogy a maradék történeteket - és egy tényleges lezárást - elmeséljenek. Az utolsó évad valóban egy érzelmi hullámvasút. Az egész szezon során úgy éreztem, hogy mindenki eljutott oda, ahova kellett. Ezen felül az évad mutatott újdonságot is, amit őszintén nem vártam volna ettől a sorozattól, de utólag belegondoltam és rájöttem, hogy már eddig is voltak megmagyarázhatatlan dolgok a sorozatban - hiszen angyalokról, démonokról van szó - szóval ez a plusz elem csak hozzáadódott a felsoroltakhoz. Az előző évadban történtek után elég ötletesen oldották meg az idei eseményeket. Mint minden nemrég kiadott rendőri sorozatban, úgy itt is belevittek egy kicsit a tavaly történtekből, amit értek és itt még úgy-ahogy jól is oldották meg a dolgot, de őszintén, én meg lettem volna nélküle. Ezenkívül volt 1-2 karakter, akinél mindenképpen hiányoltam egy kis pluszt, itt főleg Volt egy karakter, aki sziporkázott. Már korábban is bírtam őt, de amióta a Netflix felkarolta a sorozatot, egyszerűen az egyik legjobb karakterré vált számomra, Lucifer végül elért útja végéhez, amely talán mégsem igaz? Ezt mindenki döntse el maga. Összességében remekül szórakoztam a sorozaton, volt részem nevetésben, kacagásban, szomorkodásban, hamar megkedveltem a karaktereket. Az biztos, hogy néha-néha - inkább sokszor - újranézegetek majd jeleneteket, illetve valamikor jövök majd egy toplistával is, nem fogom az összes epizódot rangsorolni - bár megtehetném, nincs 100 rész - lehet egy top20 legjobb epizóddal jövök majd.
 15. @Dzséjt, @Yoda József, Boldog Születésnapot!
 16. A 12. szám borítója, a szinopszis ugyanaz, mint a novemberi.
 17. A decemberi szám borítója és szinopszisa: HIDEG KÉNYELEM!
 18. Év végi (decemberi) megjelenések: - Star Wars: Crimson Reign #1 (of 5) [A HAJNAL UTÁN... JÖN AZ URALKODÁS!] A War of the Bounty Hunters eseménnyel kezdődött történet itt folytatódik, a trilógia második felvonásában, amely újrafogja formálni a Galaxis történelmét a Lázadók kora alatt. Régi kedvelt karakterek visszatérnek, sokkoló fordulatok várnak és az Erő epikus bravúrjai, továbbá a történet elér az alvilág legsötétebb bugyraitól egészen a Birodalmi palotáig, Coruscanton. - Star Wars #20 [VESZÉLYES LECKÉK] Luke talált a jedihez vezető útja során egy fontos kulcsot - Yoda mester hangját. De a lecke nem Yodától tanulandó a számára, ám mégis sokkal többet ad - és vesz el - Luke Skywalkertől, mint azt valaha is elképzelte. - Star Wars: Darth Vader #19 [Sötét rend] Vader ígérete (amit a Bespinen tett) most megmérettetik, amikor egy valószínűtlennek tűnő, hősökből és bérgyilkosokból álló brigádot kell elvezetnie a VÖRÖS HAJNAL ellen! Mit jelent a Sötét nagyúr számára az a szó, hogy "rend"? Meddig képes harcolni érte, miközben a Vörös Hajnalba való beszivárgás egyre nyilvánvalóbbá válik? És mily sors vár azokra a hősökre, akik őt követik? - Star Wars: Bounty Hunters #19 [A KÁOSZ VÉGIGSÖPÖR AZ ALVILÁGON!] Ahogy a VÖRÖS HAJNAL egy teljes kiterjedésű háborút indított az alvilágban, T'ONGA és fejvadászokból álló bandája lassan kifut az időből hogy megmentsenek egy kislányt, aki megállíthatja a szindikátusok között lévő konfliktust! Egy titokzatos fejvadász célpontja nem más, mint egy magas rangban lévő birodalmi. De vajon a fejvadász a helyes célpontot kapja? - Star Wars: Doctor Aphra #17 [IDÉZÉSEK] Aphra és Sana egy furcsa rituáléba... és egy furcsa ellenfélbe botlik. Vajon egy ősi kultusz gyakorlójának áldozataivá válnak?
 19. Ez az idővonal sajátilag lett kialakítva. A wookie az utóbbi időben valóban egy katyvasz. Én logika szempontjából haladtam: - értelemszerűen az első hullám ahogy jön, úgy raktam össze. Igaz, az Adventures képregény és a Marvel képregény első történetszála picit megkavarja a dolgokat, de természetesen úgy csináltam őket, hogy a HRA első két száma és a HR első száma még a ceremónia előtt és alatt játszódnak, mert ugye folyik az emergency - vagy hogyan lett magyarul fordítva. És utána jönnek a többi történetek. - a második hullám már kicsit kacifántosabb, de ott se követhetetlen a dolog. A Monster of Temple Peak a The Rising Storm előtt történik, Tyr Yorrick történetét látjuk. A mangát még nem tudtam elolvasni, de értesüléseim szerint a történet az első és a második hullám között játszódik - a Nagy Katasztrófa következményeivel foglalkozik, de még a Köztársasági Ünnepség nem történt meg. - a többi esemény meg logikusan történik. A The Heart of the Drengir/Bilbousa történetek értelemszerűen a The Rising Storm/Crashpoint történetek alatt játszódnak. Eme eseményekre meg később hivatkoznak a későbbiekben. A legutóbbi Marvel képregényben és Adventures képregényben pl. utalnak a Tempest Runner egyes eseményeire, továbbá a Rising Storm végén történő dolgokra.
 20. Köszi a szavazást. Néhol nagyon szoros a meccs, nem is kicsit. Szóval még érdekes lesz a maradék két nap.
×
×
 • Create New...

Important Information