Ugrás a kommentre

Bence1997

Tag
 • Összes hozzászólás:

  2.644
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Bence1997 összes hozzászólása

 1. Bence1997

  Star Wars Celebration 2019

  Mivel nagyon nem találtam helyet neki, így ide rakom, mivel Celebration: A következő Celebration jövőre lesz, Chicago -ban, április 11 és 15 között! (szóval egy 5 napos rendezvénysorozatnak lehetünk majd tanúi )
 2. Bence1997

  Star Wars Celebration 2019

  Gratulálok! A poszterről: bejön, bár én azért Qui-gont és Anakint beleraktam volna. De jó lesz ez gyerekek, remélem ahogy egyre közeledünk az esemény felé, úgy megjelennek majd különböző poszterek az egyéb alkotásokról is.
 3. Bence1997

  EPIX spoileres topik

  Mert lusták. Na de szerintem ma már lesz és ha ma nem is, de a héten számítok valamire. Aztán ha koppanok, megy az élet tovább. Egy biztos: legkésőbb 2,5 hónap múlva megtudjuk a címet.
 4. Bence1997

  DC

  Megtehették volna, de nem tették. A Disney-Marvel pedig igen. Ez így jött össze. Amúgy én se értem, hogy a Warner miért akarja a csapatfilmeket felváltani a szóló filmekkel. Egyszerű a dolog: a filmekben hangyányi kapcsolódást hoznak össze a filmek között, így önmagukban simán megállják a helyüket, szórakoztatóak stb. Aztán meg a csapatfilm is külön lenne. Hasonlóan mint egy képregény. Ott sincsenek utalgatások a hősök és a csapatok füzetei között. Minden külön számban van, itt is húzhatnak egy ilyet.
 5. Bence1997

  EPIX spoileres topik

  Lehetséges.
 6. Bence1997

  Rey, az utolsó/első Jedi

  Erre én is kíváncsi vagyok, úgy érzem, erre kapunk válaszokat majd. Legalábbis remélem J.J kiteríti a lánnyal kapcsolatban a kártyáit.
 7. Bence1997

  Tippek, fogadások

  Itt is vagyok a listával. 1. Rey meg fog halni: Nem2. Finn meg fog halni: Nem3. Kylo Ren meg fog halni: Nem4. Poe Dameron meg fog halni: Nem5. Anakin/Vader meg fog jelenni erő szelemként: Igen6. Luke meg fog jelenni erő szelemként: Igen7. Yoda meg fog jelenni erő szelemként: Nem8. Obi-Wan meg fog jelenni erő szellemként: Nem9. Snoke benne lesz a filmben (pl. flashback): Nem10. Háborút Első Rend/Ellenállás/Egyik se nyeri: Egyik se11. Rey valamelyik szülője egy ismert karakter: Nem12. Kylo Ren el fogja árulni az Első Rendet: Nem13. Újra láthatunk egy a I.-VI. epizód filmekből ismert bolygót: Igen14. Valamelyik animációs sorozatból ismert karakter, űrhajó vagy helyszín benne lesz a filmben vagy utalnak rá: Igen15. Cliffhanger-el zárul a film: Igen16. Megemlítik a Whilleket: Nem17. Lesz a filmben flashback: Igen18. Lesz a filmben látomás: Nem19. Ezeréves Sólyom megsemmisül: Nem20. Rey-en kívül egy eddig nem ismert világos oldali erőhasználó is harcolni fog az Ellenállás mellett: Nem21. Megalakul egy új Jedi rend: Nem22. Megalakul egy új szervezet vagy államforma a galaxisban: Nem23. A film címében benne lesz a "of" elöljáró: Nem24. Lesz a filmben a PT eseményeire (YE32-YE19) utalás: Igen25. Lesz időugrás a filmben: Nem26. Ez lesz a leghosszabb Star Wars film (jelenleg a The Last Jedi 152 perccel): Igen27. Leia-nak offscreen halála lesz: Nem28: Poe lesz az Ellenállás vezetője: Igen29: Rey új fénykardja kétpengés lesz: Nem30: Ren lovagok harcolni fognak a filmben: Igen31: Skywalker vérvonal ki fog halni: Nem
 8. Bence1997

  Rey, az utolsó/első Jedi

  Igen, Rey valóban nagyon különleges, viszont lehet hasonló az eset nála is, mint az ifjú Bridgernél: nem fontosak a szülei.
 9. Bence1997

  EPIX spoileres topik

  Érdekesek. Nem bánnám, ha tényleg ez kerülne a vászonra. De J.J -ről beszélünk. Mondjuk amilyen titokban csinálták a 7 -et, már fél évvel a premier előtt tudtuk a történet 60-70% -át. Felettébb felkeltette már ez az érdeklődésemet. Vajon mát az elején el lesz fogva Hux, vagy a film során? Mint ahogy a Rey topikban is írtam, én hiszem, hogy látni fogjuk Rey valamelyik érdekeltjét, így ha Keri lenne, örülnék neki. Az, hogy Markkal van jelenete még nem biztos, hogy bizonyíték Rey származására. Lehet Rey -ben feltámadt az Erő, és az anyja elvitte az egyedüli Jedi mesterhez tanácsért. És lehet pont Luke tanácsolta neki azt, hogy hagyják valakire a gyereket. Na jó, nem hiszem hogy ez lenne, hülye gondolat, de bármi megeshet. El is várom, hogy szerepeljen a filmben. Ajánlom is.
 10. Bence1997

  Rey, az utolsó/első Jedi

  Én nem várok nagy fordulatot - és őszintén, nem is akarok. Ha a származásával kapcsolatban kiderül, hogy amúgy ő Skywalker, vagy valaki másnak a gyermeke/leszármazottja, akkor számomra nagyon lekicsinyítenék a Galaxist. Bár az anyját megismerhetjük egy flashback kapcsán, nem hiszem, hogy akkora dolog lenne. Olyannak tudom elképzelni Rey származását, mint Ezráét: neki se híres emberek voltak a szülei, mégis hihetetlen erős volt az Erőben.
 11. Bence1997

  1x12 - Dangerous Business

  Igen, ebben van valami. Na igen, azonban Kaznak az elsődleges feladata lenne az ER kémjét lebuktatni nem? Na ez még jelenleg sincs meg a számára. Ennek ellenére szépen csepegtette az infókat Poe -nak, bár én úgy érzem, hogyha Poe nem hagyta volna ott BB -t a platformon, Kaz sokkal nehezebben boldogult volna.
 12. Bence1997

  A szereplők

  Mondjuk Grant úgy mondta, hogy azt hiszi, JJ elmondta neki a nevet. Mivel ő nem egy SW-fan - legalábbis ezt tudni - így az se lepne meg, ha már az sokkolta, hogy egy SW -ben szerepel. Aztán hátha egy öreg Wedge tér vissza. Vagy valóban jön Thrawn. De Terex bölcs döntés lenne.
 13. Bence1997

  1x12 - Dangerous Business

  Igen, ezért is írtam, hogy hidegháború van, majd amikor az ÚK alakulata eltűnik a Galaktikus nagyhatalmak játszmájából, jön majd a feketeleves a Galaxis lakói számára. Bár azért valóban reménykedtem azon, hogy az ER itt egy kicsit bedurvul, persze itt inkább nagyobb jelenlétre számítottam. Amúgy az elején lévő kép a napfelkeltés Colossusról egyszerűen egy vizuális csoda! Az egyik legszebb kép a sorozatban!
 14. Bence1997

  Tippek, fogadások

  Na majd holnap én is jövök egy listával. Aztán majd meglátjuk.
 15. Bence1997

  1x12 - Dangerous Business

  Elsőként is: Finally! Első Rend!!! (bár nem úgy szerepeltek, ahogy elképzeltem, legalább a sisakosok megjelentek, ami máris egy jó pont. ) Az előző részhez képest valóban jobb volt, sőt még Neeku se zavart abban a fél percében. Ha az elkövetkezőkben ennyi szerepe lenne, nagyot nőne a sorozat a szememben. Flix és Orka személyes kedvenceim, így ebben a részben se csalódtam bennük. A civakodásaikon nagyot nevettem, pláne a gunganesen. Mi a fene? Meglepően sokat fejlődött Kaz szerelés terén, az elején szépen megcsinálta a Fireballt, igaz Tam kijavította őt. Az üzletben pedig szépen összeszedte a csókának a dolgokat, érdekes, egy egyszerű droidoknak szánt olajat nem tudott megtalálni. No sebaj, nem mindenben lehet tökéletes az ember. A fickó vs. BB harc tetszett, jó kis trükköket bevetett a kis guruló droid, kár, hogy csapdába szorult. Azt hittem, hogy elhagyjuk Castilont - aminek amúgy örültem volna, na nincsen bajom a bolygóval, de egy új helyszín nekem tetszett volna, ha csak pár percre is. Kaz amúgy ügyesem kijutott a konténerből, lestem is, hogy hogy a fenébe jutott fel. Abban hittem, hogy majd Synara, vagy esetleg Tam megmenti őt azzal a siklóval, amivel az előző részben a Kaznara duó elrobogott - nem, nem shipelem őket, csak lusta vagyok kiírni a kettő nevét hosszú lenne - de találékonyabb a fiú, minden egyes alkalommal. Ez tetszik, bár a hangos kiabálása még mindig nem jön be. Érdekes, hogy a bűnözök még most is intéznek dolgokat az ER -nek. Persze még békeidő/hidegháború van, de reménykedtem, hogy kicsit bedurvul a vödörfejűek alakulata. Na majd legközelebb. Az pedig, hogy még több fegyvert gyártanak nem lepett meg. Lehet tényleg a Starkillerhez kell még egy kis plusz anyag, de szerintem már csak hetek választanak el bennünket a Hosnian -i katasztrófától, így szerintem az már simán kész van, csak jegelik a nagy bevetésre, esetleg már volt egy próbalövés, mint az előzetesben láthattuk az egyik lövés következményét. Szóval tippre a sok rohamosztagos elegendő fegyvert fog kapni. De kitudja, lehet egy teljesen más ok is, amit még nem tudunk és csak később derül ki az EpVIII-IX között. Jó rész volt, valóban filler volt, de tényleg jó rész volt. Na de mostmár szerintem kezdődnek a fontosabb részek. Jövőhéten jönnek a kalózok, majd aztán az ER. Mostmár nincsen üresjárat.
 16. Bence1997

  A szereplők

  Lehet Thrawn. De én mondok egy váratlant és nem mozgóképes anyagból: mi van ha Grant uraság Terex ügynököt játssza majd? Arcilag passzol hozzá és kinézetileg is eltudom képzelni a fószert.
 17. Bence1997

  DC

  John Stephens újra megszólalt: Nem fogjuk látni Jokert! Hmm... Akkor ő ki?
 18. Bence1997

  Marvel

  Rémlik számotokra a New Mutants c. Fox mutánsfilm? Nos eredetileg tavaly áprilisban jött volna ki, aztán eltolták egészen 2019. februárjáig. Aztán volt egy újabb kavarás és a filmet 2019. augusztusára rakták. Na most úgy áll a helyzet, hogy a Fox elgondolkodott azon, hogy a filmet októberben vagy novemberben kiadja, de nem a mozikban, hanem a Hulun!
 19. Bence1997

  Egyéb fontos

  Utólag is boldog szülinapot Jake! Luke, Lenci - nektek pedig a fületek érjen Yodáig!
 20. Bence1997

  Képregények

  Na nézzük: Kanan - maxi fontos. Ez feltétlenül el kell olvasni magyarul is. Vannak ám Rebels rajongók itthon is. Lando - itt most a 15 -ös vagy a 17 -es? Ha előbbi, akkor fontos, ha utóbbi, akkor nem annyira, bár azért szépen összekapcsolták a Solo eseményeivel. De ez nem menti fel a képregényt. Nem élveztem annyira, mint Charles Soule minijét - jé, ez az ember mindig itt van? Poe Dameron - ST miatt fontos. Kihagyhatatlan! Vader: Dark Visions - kakukktojás. Még nem tudni, hogy mi lesz benne, szóval márciusig nem nyilatkozom. HS: Imperial Cadet - Pozitív csalódás. Rosszabbra számítottam - sokkal, de eddig felettébb élvezem a sztorit. Jól bemutatja Han kadétéletét. Szóval ez a Tie -os mini a fentiekhez - mínusz Vader mini - képest nem fontos, szóval ráér majd 5 év múlva kiadni.
 21. Bence1997

  Könyvek

  Most vettem észre. Na sebaj, jobb kétszer, mint egyszer sem, nem igaz? (meg legalább én képet is beraktam. ) Amúgy eddig nem vártam az Alphabet Squadront. Most kicsit, de továbbra is többet kéne tudjak, hogy eldöntsem: érdekel-e. A pilótákkal amúgy régebben én se voltam annyira oda, most a Resistance -nek hála fordult a kocka, bár fan továbbra se vagyok.
 22. Bence1997

  Könyvek

  Az idén júniusban megjelenő Alphabet Squadron egy trilógia első darabja lesz! Ami érdekes, hogy a most bejelentett Tie fighters c. képregény-miniszéria egyfajta crossoverként funkcionál majd a trilógiával.
 23. Bence1997

  Képregények

  Én a Celebrationt tippelem. Ott amúgy is lesz képregény panel, így ott a jelenlegi képregények mellett végre arról is beszélhetnek. Pláne hogy júliusban kezdődik és szeptemberben véget is ér az Age of ... széria. Más: Áprilisban már nem lesz Han Solo - Birodalmi kadét és az Age of Republic is befejeződik, de helyettük érkezik az Age of Rebellion és egy új széria, a Star Wars: Tie Fighters. A miniszéria az Árnyszárny nevű Tie pilótákból álló csoport útját követi. Az Age of Republic írója, Jody Houser fogja írni. A történet a Galaktikus Polgárháború utolsó napjaiban játszódik, a ROTJ eseményei után!
 24. Bence1997

  Filmek

  Én a Disney mesén nőttem fel, később láttam csak az élőszereplős feldolgozásokat, vagyis hát egyet, ha jól tudom, egy olasz film volt a 80 -as évekből. Érdekes volt és eléggé nyomasztó hangulata, de nekem bejött. Kíváncsi vagyok erre, az egyike az olyan Disney feldolgozásoknak, amik nagyon is érdekelnek.
 25. Bence1997

  Filmek

  Csakhogy Hollywood újra rivaldafénybe kerüljön: - a Disney egy újabb mesét, a Notre Dame-i toronyőrt is feldolgozza élőszereplős kivitelben. - Michael Bay nem tett le a Tini Nindzsa Teknőcök univerzumról. Ugyan a 2. rész bukott a pénztáraknál, egy ideig mégis tervbe volt a 3. rész. Most úgy néz ki, hogy rebootolják a szériát, még az idén elkezdődnek a munkálatok. Na kérem szépen:
×

Fontos információ: A webhely használatával elfogadod és betartod a fórumszabályzatot.