Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. Ryan Gosling karakterének a neve Kade Auberon. A galaxis rosszabik feléből jött és sorsa összefonódik a valaha épített leggyorsabb csillagharcos vadászgéppel.
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. Na ez érdekes! A galaxis rosszabik fele. Vajon melyik lehet? Van egy pár. Ez a kabát hátulján lévő, lázadó szimbólumokból alkotott halálfejszerű minta nagyon ötletes! Van egy sejtésem, hogy Kade nem a 100% jó fiú vonalat fogja erősíteni. Szerkesztve: Augusztus 15.Aug. 15. - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. Lehet, hogy szimbólikusan érti, és azt jelenti, hogy az Első Rend oldalán harcolt. És szerintem ez a megoldás, mert míg a teaser elárulta, hogy az a vadászgép egy G-17-es (ez új típus, bár vonalaiban emlékeztet a Resistance egyik-másik versenyhajójára), a D23-on Gosling még egy adalékot elárult: ez egy leszerelt G-17 Imperial reaper.
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. Valóban, ez az ER kapcsolat inkább jó lenne és adná is magát. Legalább megtudnánk mi történt velük a háború után.
Hozzászólás ideje: Augusztus 15.Aug. 15. Én inkább TIE pilótára szavaznék. Szerintem az, hogy űrhajója van, aminek a hangárjában egy vadászgépet épít, inkább arra utal.
Hozzászólás ideje: Augusztus 16.Aug. 16. 9 órával ezelőtt, Bence1997 írta:Kade a galaxis rosszabbik feléből való, munkásosztálybeli háttérrel rendelkezik semmi kiváltsággal, valamint egy vagány figura, aki belekeveredik egy kalandba amely keresztezi az útját a leggyorsabb csillagvadásszal, amelyet valaha építettek.Akkor ennyit az ER szálról. Lehet, hogy semmi köze nem lesz senkihez. Vajon a hajóhoz hogy jutott hozzá? Talán ez a legizgalmasabb kérdés.
Hozzászólás ideje: Augusztus 16.Aug. 16. Én még nem zárnám ki az ER kapcsolatot. A legtöbb katona azért általában nem az elitből kerül ki, hanem a munkásosztályból, illetve általában nincs különösebb kiváltságuk. A Resistance-ben pedig láthattuk, hogy a pilótákat nem csak elrabolt gyerekekből képzik, hanem önkénteseket is felvesznek a soraikba, lásd Lin Gaavát, Jace Rucklint és Tamara Ryvorát. Sőt a kora alapján szerintem a parancsnokuk, Galek hadnagy is önkéntes lehetett, illetve nagy eséllyel Elrik Vonreg báró is önkéntes volt, mivel a Vonreg egy arisztokrata család, ami a Birodalom mellett állt - Havina Vonreg és a fivére, Hedrina birodalmi TIE pilóta volt, előbbiről ráadásul biztosan tudjuk, hogy csatlakozott az Első Rendhez (Star Wars: Squadrons). Esélyes, hogy az ő leszármazotta lehet Elrik, de az sem kizárt, hogy az egész Vonreg család csatlakozott az Első Rendhez, és akkor akár Hedrina vagy más Vonreg leszármazotta is lehet, vagy az is lehet, hogy már Elrik maga is TIE pilóta volt az endori csata idején, mert a kora nem ismert.Szóval a lore enged teret annak, hogy ilyen háttérrel is legyen kapcsolata az ER irányába. Persze, HA.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.