Jump to content

Darth Revan9

Tag
 • Content count

  13999
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

Everything posted by Darth Revan9

 1. Darth Revan9

  Filmek

  Nálam Craig abszolút nem favorit. Túl nyers és túl kemény. Nincs meg benne az az elegancia és angol úriemberség, mint Roger Moore-ban, Sean Conneryben, vagy Pierce Brosnanben. Tom Hardyt sem tudom elképzelni a szerepre. Esetleg Henry Cavillt. Az Uncle emberei után simán el tudnám képzelni Bondnak. Sőt, Napoleon Solo szerepében inkább volt James Bond, mint Daniel Craig 007-esként.
 2. A Skywalker kora a molyon 89%-kal kezdett. Ez nagyon jó eredménynek számít. A korábbi filmregények állása: A Sithek bosszúja 92% 170 értékelés alapján, Skywalker kora 89% 10 értékelés alapján, A Birodalom visszavág 88% 271 értékelés alapján, Zsivány Egyes 88% 72 értékelés alapján, A Jedi visszatér 87% 273 értékelés alapján, Egy új remény 86% 364 értékelés alapján, A klónok háborúja 83% 45 értékelés alapján, Baljós árnyak 81% 185 értékelés alapján, A klónok támadása 80% 135 értékelés alapján, Az utolsó Jedik 78% 50 értékelés alapján,
 3. Batman: Méreg Ez a kötet a Legends of the Dark Knight sorozat 16-20. számait tartalmazza. Batmant sokszor láttuk már keménynek, erősnek, rettenthetetlennek. De ez a történet egy nagyon egyedi szemszögből mutatja be az olvasóknak ezt a hőst. Talán az egyik legegyedibb. Bruce itt minden eddiginél sérülékenyebb, sebezhetőbb. Ez az öt füzet nagyon drámai. Egy különleges lelki küzdelem története. Senki se hitte volna valaha, hogy egy hős drog függő is lehet, még ha csak rövid időre is. A történet röviden. Ez egy nagyon kemény és sötét sztori volt, még Batman mérvéjével
 4. Nálam egyenlő szinten áll három színász is. Keaton, Bale és Affleck. Mindhárman nagyon jók voltak a maguk módján. Remélem Pattinson is jó lesz. Eddig csak Kilmerrel és Clooney-val voltam elégedetlen. Egyébként szerintem David Mazouz, aki Gotham tv sorozatban játszotta a fiatal Bruce-t, áll talán kinézetben legközelebb a képregénybeli Bruce-hoz. Most még fiatal a srác, de a 2020-as évek végén már megnéznék egy olyan Batman filmet, melyben ő játssza Batmant is.
 5. Egyik ismerősömmel beszélgettünk a DC-ről. Ő érdekes megállapításokat tett Batmannel kapcsolatban. Épp az volt a téma, hogy melyik filmes Batmant tartják sokan különféle szavazások alapján a legnépszerűbbnek. Ugyebár Christian Bale sokszor megnyeri ezeket a szavazásokat. Ismerősöm érdekes véleményt mondott ezzel kapcsolatban, ami engem is elgondolkodtatott, mert szerintem van igazság benne. Christian Bale azért a legnépszerűbb Batman, mert ő volt az a szerencsés, aki eljátszhatta a szerepet Nolan filmjeiben. Ha nem Bale, hanem mondjuk Ben Affleck kapta volna meg Batman szerepét már akkori
 6. Köszönöm. Én is erre tippelek. Illetve remélem, hogy jövő tavasz második felére már nem kell. @caseyjones, hát nem tudom. Trump már többször mondott hülyeségeket. Majd, ha kutatók mondanak valamit, azt már elhiszem.
 7. Az Acélember nálam hatalmas élmény volt. Az összes élőszereplős önálló Superman film közül ez lett a legjobb. Snyder szállított le azt az Acélembert, akit mindig is látni akartam. Az előtte lévő 5 Superman film a közelében sincs ennek a mozinak. Öngyilkos osztag. Jó film lett, nekem tetszett. Láttam már jobbat is, de sokkal rosszabbat is. A Mindörökké Batmanhez, vagy a Batman és Robinhoz képest fényévekkel jobb. Ragadozó Madarak és Harley Quinn. Ez gyengébb lett szerintem, mint az Öngyilkos osztag. Olyan átlagos, közepes. De Harley Quinn itt is nagyszerű benne. Gotham tv-sorozat
 8. Érdekesen fog kinézni ez A Vérvörös Birodalom gyűjtemény. Itt valamilyen oknál fogva minden füzet elején van egy mi történt eddig felirat. A normál Marvel gyűjteményes köteteknél csak az elején van felúszó szöveg. Itt viszont minden füzet elején van. Egy kissé feleslegesnek érzem.
 9. Egyféle puha fedeles kiadás van, amit Rae Carson írt. A bővített változat reklámszöveg mindegyiken ott kéne, hogy legyen. Az enyémen ott van.
 10. Köszönöm! Igen, szerencsére biztosítanak valamennyit. Megbízási szerződések alapján kapok pénzt többfajta elvégzett munkáért. Köszönöm. Igen, tényleg alacsony. De öcsémmel együtt élek és a jövedelmeinket mindig is közösen kezeltük. Régebben is így volt ez, mikor édesanyám még élt. Ezt szoktuk meg. Öcsémnek pedig most lett piaci munkája. Igaz neki csak részmunkaidőt sikerült. Kb. havi 55.000-60.000-ért. De a kiadós pluszokból össze tudunk kalapálni annyit, hogy meglegyünk. Anyám megtanította, hogyan kell gazdálkodni. Köszönöm szépen. Én is remélem.:)
 11. Jó lenne, ha a The High Republic következő könyveit bejelentenék.
 12. Végre, 6 és fél hónap kín és szenvedés, valamint legalább 60 piaci álláshelyre és 10 közfoglalkoztatotti helyre való jelentkezés után felvettek a múzeumba dokumentációk archiválására és szkennelésre. Igaz, ez is közfogis - havi 70.000-rel, de még így is az elmúlt évek legjobb ajánlatát kaptam.
 13. Én egy Qui-gon Jinn és Obi-van Kenobi tv sorozatnak, filmnek, vagy rajzfilmsorozatnak örülnék. Ifjú Palpatine film: én most úgy gondolom, hogy nekem nem kell. A Darth Plagueis ezt teljesen jól feldolgozta, annál jobb változatot nem tudnak készíteni.
 14. Áprilisban még biztos nem jön magyarul. Túl korai lenne. Más képregények vannak belőve oda. Én úgy saccolom, hogy június-július környékén jöhet a Star Wars 2. sorozat Vol 1-ese, a Darth Vader 3. sorozat Vol 1-ese, augusztus-szeptember környékén jöhet a Doktor Aphra 2. sorozatának Vol 1-ese és a Bounty Hunters Vol 1-ese. Nem tudom még , hogy a Köztársaság Fénykora hogy fog haladni, de valamikor október-november, vagy 2021. december- 2022. január környékén lehet reális a magyar megjelenés.
 15. Fú, ez a Vérvörös Birodalom kiadvány durván vastag. 505 oldalas az eredeti kiadás, amit megkaptam. Árban biztos ott lesz. Szerintem 12.000-15.000 körül lesz.
 16. Vajon ezen sztorik gyűjteményes kötetei mikor jöhetnek? Már 2021 tavaszán? Szerintetek érdemes lenne mind a négy sorozatot futtatni párhuzamosan magyarul? Én azt vettem észre, hogy sokan ezt szeretnék.
 17. Sajnos biztos. Több régi résznek több kiadása is volt már. Ilyenkor nagyon erősen visszakoznak. De azért rákérdezek hátha mégis meggondolnák magukat. De sajnos nem hiszem, hogy ez bekövetkezne. A Delta Visionnál a molyon valamelyik karcban ismét szóba került Feist és a Résháború. A Deltánál nagyon szeretnék Feistet is felkarolni. A Delta egyik kiadó vezetőjének egyik elsődleges kedvence Feist. De épp most vágtak bele Steven Eriksonba, ami nagyon nagy falat. Amíg nem fut ki valamelyik nagyobb projektjük, nem valószínű, hogy bele tudnak vágni. Azt hiszem David Gemmel áll legközelebb ahhoz,
 18. És még erről az is eszembe jutott, hogy a Mandalori egy későbbi évadára, ha a Gyermek fejlődése felgyorsul és mondjuk tételezzük fel, átdobják a Gyermeket a tinédzser korba, akkor ahhoz milyen sztorikat lehetne csinálni. A Gyermek immáron tinédzserként csajozási problémákkal küzd. Din Djarin pedig segít neki becsajozni. És akkor mindenféle csajozási szituációkban elhangzana a This is the Way mondat.
 19. Nem tudunk semmit ennek a fajnak a fejlődéséről. Egyelőre csak az biztos, hogy kb. 50 évig kisbaba, kisgyerekkor környékén van. Nekem eszembe jutott az, mi van, hogy ha bizonyos ciklusonként van egy periódus, amikor iszonyatos gyorsasággal megnő e faj egyede. Példa: élete első 50 éve után mondjuk 1 év alatt eléri a fiatal felnőtt kort. Aztán megint lelassul az öregedése mondjuk 40 évre. Aztán megint jön egy ilyen periódus, amikor újból 1-2 év alatt többet öregszik. És így tovább. Yoda állítólag 100 évesen már Jedi lovag volt, vagy kapott tanítványt is azt hiszem.
 20. Ezek szép és jó dolgok. De! A királynő végveszélyben című regény teljesen más témában ellentmondott két ponton is egy enciklopédiában leírt két kánonnak számító információnak. Hogy ez jön ide? Ha A Királynő végveszélyben című regény ezt meglépte, akkor a jövőben másik projekt is meglépheti ezt, felülbírálhatják az általad említett enciklopédiákban leírt infókat. Ezért ezt most már sajnos nem tudom teljesen készpénznek tekinteni.
 21. Vajon a Gyermek fejlődésnek indul majd ebben a sorozatban? Láthatjuk majd, hogy nagyobb és idősebb lesz?
 22. Addig biztos nem tart ki ez a cirkusz. Úgy tudom azt valószínűsítik, hogy 2021. tavasz-nyár folyamán már helyreáll a világ rendje.
 23. Ennyire biztos, hogy Yavin után 9-ben már az Első Rend felállt és az Ilumnon építik a Csillagpusztítót? Hol utaltak erre? A csuklyás Jedihez hasonló karakterről nekem két szó jutott eszembe: Mara Jade.
 24. Nem lesz több megjelenés idén. Amiket még ebben az évben ki akarnak hozni, azok fent vannak az oldalon előrendelhető vagy előjegyezhető státuszban. A 2021-es évet a Thrawnnal és a Star Wars 12-vel indítjuk.
 25. Az Erő nyomában extrém jól kezdett a molyon. 89%-on áll eddig 13 értékelés alapján. Az új kánonos poszt Endor könyvek közül ez áll eddig a legjobban. https://moly.hu/konyvek/kevin-shinick-az-ero-nyomaban
×
×
 • Create New...

Important Information