Ugrás a kommentre

Darth Revan9

Tag
 • Összes hozzászólás

  11.509
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Darth Revan9 minden hozzászólása

 1. Könyvek

  Agatha Chirstie: Poirot: Poirot nyomoz A könyv 11 fantasztikus elbeszélést tartalmaz a belga mesterdetektív eseteiből. A történetek rövidek, de nagyon szórakoztatóak. Nem minden esetben történik gyilkosság és még különleges helyszíneken is megfordulunk. Poirot magabiztossága és egója többször is a poénok forrása, melyeken jót derültem. A Nyugat Csillaga-eset Tragédia a Marsdon-kastélyban Az olcsó lakás esete A vadászlak rejtélye Az egymillió dolláros kötvényrablás Az egyiptomi királysír esete Ékszerrablás a Grand Metropolitanben Az elrabolt miniszterelnök Mr Davenheim eltűnése Az olasz gróf esete A hiányzó végrendelet esete E rövid szösszenetek is nagyon szórakoztatóak és élvezetesek voltak. Ötös.
 2. DC és egyéb képregények

  Batman 27. szám Batman első éves különszám Első hó Scott Snyder és James Tynion remek történetet tálalt elénk. James Fabook rajzai kiválóak. Az Igazság Ligája, 5. rész Mivel itt is az egyik kedvenc DC gonosztevőm szerepel ezt is nagyon élveztem. Geoff Johns jól ír. Jim Lee rajzaival is elégedett vagyok. Várom a következő számot.
 3. DC és egyéb képregények

  Itt lehetne beszélni mindenféle képregényről, legyen az szuperhősös, fantasy, sci-fi, horror, történelmi, európai, magyar, amerikai, távol-keleti, stb.... Az elmúlt években nálunk is rengeteg különféle képregény megjelent, és meg fog jelenni jó pár. Úgy gondoltam, megérne egy külön témát a Könyvekhez, Filmekhez, Sorozatokhoz hasonlóan.
 4. Könyvek

  Mara visszatérését korábban is emlegették. Aztán a IX. epizód kapcsán is előkerült ilyen pletyka...
 5. Nálam a Baljós árnyak nem tudott megkopni. Éppolyan jó, mint mondjuk a legújabb film, Az utolsó Jedik.
 6. Ki mit vár a kilencedik epizódtól?

  Egyetértek Bomarr-ral. Ugyebár már az Első Rend is a Birodalom Maradékából született meg. Ha mindent el akarna törölni a múltból, akkor az Első Rend sem úszná meg.
 7. Sorozatok 7.0

  Gotham 4. évad 22. rész. Még nem láttam a részt. De az egyik jelenetben
 8. Könyvek

  Az Elveszett csillagok nekem is nagyon tetszett. Az Utóhatás-trilógiával viszont nem vagyok maximálisan megelégedve. A Tarkin tetszett. Nem egy Darth Plagueis színvonalú könyv, de így is nagyszerű lett.
 9. SW könyvek 3.0

  Nálam pl. a Pengeélen sokkal jobb lett mint a Thrawn kötetei. Egyébként inkább arra gondoltam, hogy sokan azok közül, akik régóta olvasnak SW regényeket, képregényeket már kezdik unni a Luke-Leia-Han kalandokat, vagy azok egy részér. Az Approaching Storm-ot én is sajnálom, ez lemaradat. Annak idején nagyon örültem A megtévesztés leplének, már lemondtam róla, hogy magyarul olvashatom. Azt még nagyon jónak tartom, hogy idén az utolsó Régi Köztársaság idejében és a Köztársaság kora előtt játszódó regények kijönnek. Legalább ez a sor teljes lett. És ahogy látom elértük a 4000 hosszászólást a SW könyvek 2.0-ban, meg lehet most már nyitni a 3.0-át.
 10. Sorozatok 7.0

  Gotham 4. évad 21. rész Úgy sajnálom, hogy mindjárt vége az évadnak.
 11. SW könyvek 3.0

  Van még példány a régebbi utánnyomásokból. Gondolom azokat is el akarják adni.
 12. SW könyvek 3.0

  A képregénykiadásokat beérjük? Hát, meglátjuk mit hoz a jövő. Nem zárom ki, hogy talán mégis utolérjük, de az is lehet, hogy pár sztori így is kimarad. A kánon könyvmegjelenésekkel továbbra is elcsúszhatunk. Pl. ha a Disney nem adja oda időben a szöveganyagot, vagy valami bürokratikus gond támad, mint tavaly a Thrawn, A lázadás felemelkedése és az Inferno osztag esetében.
 13. Képregények

  Ide jöhetnek a képregények. Állítólag a Marvelesek már elmentek tárgyalni a Lucasfilmhez. Annyit hallottam, hogy több ongoing jellegű sorozatról van szó. Meglátjuk igaz.-e?
 14. SW könyvek 3.0

  Új Legendák megjelenések. Szünet lesz. Egyelőre nem tudni meddig. Nincs baj a fogyásokkal. A probléma bürokratikus dolog. A Disney-nek és a Random House-nak több dolgot le kell tisztáznia. Amint ez meglesz, újra lehet szerződni. Jelen pillanatban csak 2012 utáni könyvekre lehet szerződni, azokból pedig majdnem mind megjelent. Kivéve a Crucible-t. A Crucible-t önállóan nincs értelme. Remélem, hogy a Disney és a Random House minél hamarabb rendezik ezt a dolgot. Természetesen a Corsucanti éjszakák, a Fejvadászháborúk és a Klónháborús játszmák befejeződik, a Disney-Random House dolog nem érinti őket.
 15. A fórum közössége

  Üdv újra itt SZKipi! Ha lesz kedved hozzá, akkor nyugodtan írj a könyvek és a képregények témáihoz is.
 16. Képregények

  Jó hír. Úgy tűnik marad ez a 10 cím. A kiadó pedig szemezget a Thrawn képregénnyel is, úgyhogy lehet, hogy még ezzel kiegészül, bár ez még nem biztos.
 17. Képregények

  Ezek a 2019-es évadra vonatkoznának.
 18. SW könyvek 3.0

  Én is remélem, hogy még hosszú ideig tudják árusítani őket. Azt meg főleg, hogy a ki nem adottak is megjelennek magyarul egyszer.
 19. SW könyvek 3.0

  Az eddig, a Szukits Kiadó gondozásában megjelent Legendák könyvekről. A kiadó azt tudja garantálni, hogy idén, 2018-ban még kaphatóak lesznek. Jelenleg dolgoznak azon, hogy 2019-ben is kaphatóak legyenek - megpróbálnak kieszközölni hosszabbítást. Sajnos ennél tovább viszont nem látnak, tehát a távoli jövőben nem biztos, hogy beszerezhetőek lesznek. Épp ezért, akiknek még hiányzik valamelyik Legendák regény, és be akarja szerezni, valamint nem akar kockáztatni, célszerű lenne a közeljövőben beszereznie. Természetesen az sem zárható ki, hogy folyamatosan tudnak jogokat hosszabbítani, és árusítani őket, de erre csak 50% esély van.
 20. Képregények

  Természetesen azok, melyek most nem férnek bele a következő turnusban (mondjuk 2020-ra) bekerülhetnek.
 21. Képregények

  Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy a következő képregény csomag akár 10 kötetet is tartalmazhat. Még nem biztos, hogy ennyi lesz. Az is lehet, hogy csökkentenek valamennyit. A jelenleg esélyesek: Kieron Gillen: Star Wars Volume 7: Ashes of Jedha Tartalma: Star Wars 38-43. szám. Kieron Gillen: Star Wars Volume 8: Mutiny at Mon Cala Tartalma: Star Wars: 44-49. szám. Kieron Gillen: Star Wars Volume 9: Hope Dies Tartalma: Star Wars: 50-54. szám. Charles Soule: Star Wars: Darth Vader: Dark Lord of the Sith Volume 2: Legacy’s End Tartalma: Darth Vader második sorozat 7-12. szám. A The Dying Light című 4 részes, és a The Rule of Five című 2 részes történetek. Charles Soule: Star Wars: Darth Vader: Dark Lord of the Sith Volume 3: Burning Seas Tartalma Darth Vader második sorozat 13-18. szám. Kieron Gillen: Star Wars: Doctor Aphra Volume 2: Doctor Aphra and the Enormous Profit Tartalma: Doctor Aphra 9-13. szám és a sorozat 1. éves különszáma. Kieron Gillen és Simon Spurrier: Star Wars: Doctor Aphra Volume 3: Remastered Tartalma: Doctor Aphra 14-19. szám. Jeremy Barlow: Darth Maul: Son of Dathomir (Marvel kiadás) Greg Rucka: Star Wars: Shattered Empire (a 2016-os kiadás, melyben a C-3PO képregény is ott van) Matt Owens: Jedi of the Republic: Mace Windu Természetesen változások még történhetnek.
 22. Könyvek

  Nyári magyar megjelenések - regények, antológiák: Leia, Princess of Alderaan, Canto Bight, Coruscanti éjszakák 3. Fejvadászháborúk 3. Ha még belefér: Coruscanti éjszakák 4. Last Shot és Most Wanted: ha beleférnek, akkor nyár végén, de valószínűbb az őszi megjelenés. És egy elég vicces szituáció is kialakult az új kánon regények jövőbeni megjelenésének előkészítésénél. A kiadó már szerződne a következőkre, de a Disney még nem ad felvilágosítást. (Ugyebár még nem jelentettek be új felnőtt regény, és Young Adult regényeket).
 23. Star Wars Tv-sorozat

  Egymással ellentétes infókat olvastam. Az egyik szerint a sorozat 7 évvel játszódik Yavin után (tehát 3 évvel Endor uátn), a másik szerint 7 évvel játszódik Endor után. Most melyik a jó?
 24. Könyvek

  Érdekes módon a Del Reynél meg állandóan azt állították a közelmúltban, hogy a filmregények kánonok. Hozzájuk sem jut el minden infó. Más. Továbbra is kérdéses, hogy a The Last Shot mindkét borítóval kijöhet-e nálunk.
 25. SW könyvek 3.0

  Mindenféleképpen. Sőt szerződés szerint ki kéne adni ebben az évben újra őket.
×

Fontos információ