Ugrás a kommentre

csoli1138

Tag
 • Összes hozzászólás

  10.191
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

csoli1138 minden hozzászólása

 1. Rebels 2.0

  na ennyit az RO-ról.. A Rebels-t kellett előről kezdeni. "Apa, az menjen mikor Ezrának még fénycsúzlija van!" ..... Ám legyen.. hisz az sem az én kicsi pónim.
 2. Rebels 2.0

  Azthiszem igen. Öcsinek már sokat meséltem Chirrut-ról, de lehet hogy a lánynak sok lesz. Ő csak a Rebelst nézte, a PT-t nem. A lightosabb sztorik tetszenek neki, az RO pedig kvázi egy háborús film. Na talán Jyn menti a helyzetet.
 3. Rebels 2.0

  A gyerekekkel ma értünk a Rebels végére. Elhangzott a kulcskérdés: "ugye van még rész?" Mondtam, hogy igen: mozifilmeknek hívják őket. Bele is fogunk vágni. Életükben először! Nagyon izgulok!
 4. Sorozatok 7.0

  Agymenők s11e24: Hoppáhopp, aki szereti a star wars-t(van itt ilyen? ), az fogyassza az évadzárót mielőbb, mert hatalmas!!
 5. Én sem tudom mi lesz a fordulat. Sokkal spoilermentesebb vagyok, mint eddig bármelyik sw film esetében. Szerintem ez a cirka fél évnek köszönhető, ami eltelt a TLJ óta.
 6. Ha klassz világok, jó akciók, jól játszó színészek, egészséges humor lesz, én már elégedett leszek.
 7. Aliens és Predator

  Aha, így érthető! Én nem utáltam a karaktert. Az viszont irritál, mikor egy folytatásban nekem nem tetszően varrnak el egy szálat, de ha Te meg vagy elégedve, akkor biztos nem vagy egyedül, legalább egy ponton nem küldted el a "halál" f@szára Scott-tot!
 8. Aliens és Predator

  Értem, köszönöm! Nagyon sajnálom, hogy nem Shaw lett az első királynő. Rakhatta volna a tojásokat is hibridként, és kaphatott volna egy "kill me please!" -jelenetet például. A szerteb*szott biológián már nem sokat rontott volna, és ha már ott van Noomi Rapace a forgatáson, akkor nem kellett volna kvázi off-screen kiírni. Nem kukacoskodásból, mert értem a magyarázatodat, de nagyon gyenge teljesítmény ez még a Scottéktól is, hogy behoznak 20 új karaktert és az egyetlen túlélővel meg nem tudtak mit kezdeni a történetben.. Pff..
 9. Zene

  Az MM-nél 05.25-től lesz elérhető a filmzene! Bár spolieres a borító, tojok rá:
 10. Aliens és Predator

  Ma ebbe a poszterbe futottam. Dzséjt! Valódi (volt) ez? Én nagyon sokáig reméltem, hogy Shaw aktív szerepet kap a Covenant-ban, Te is írtad, hogy Rapace töltött néhány a forgatási napot a stábbal és akkor reménykedni kezdtem, hogy ha kicsi is, de jelentős szerephez juthat. Aztán tudjuk, hogy a valódi filmben alig több az utalásnál a szerepe. Ismerjük a "Prologue" kisfilmet, de ma láttam, hogy készült egy "Advent" című 7 perces film is szintén Rapace-szal és Fassbender-rel, viszont azt sehol sem találom. Mi ez a film? Elérhető-e valahol? Szóval egy kicsit újra felmerült bennem Rapace/Shaw ignorálásának kérdése, pedig lehet, hogy írtad már. Remélem képbe raksz, ahogy szoktál!
 11. Szívesen! Itt pihen a szekrényben. Határozatlan ideig. Majd visszatérünk rá, ha bármelyikünk oldaláról aktuális lesz a dolog.
 12. Api, nekem kettő van. Befektetés céljából vettem 1 pluszt, de mivel tavaly én is ingatlancserében voltam, megértem a helyzetedet. Ülni akartam rajta egy darabig és fogok is. Ha egyenesbe jössz és már nincs sehol, neked odaadom árában. Majd jelentkezz ha érdekel!
 13. Igen. Pécsi és én..Werebazs nem jelentkezett még. De decemberben ő is jött. Hely van még. Meglátjuk.
 14. Na én is megvagyok. Szokásos 10 fő, 24-e 17:45 3D, aztán másnap ismétlés immár a nejemmel 15:00 2D.
 15. Aliens és Predator

  Háát... Érdekelni, érdekel. Meglátjuk!
 16. Aliens és Predator

  Jesszus, mi lesz ebből?! Kiváncsi vagyok azért. De az elvárásaim nagyon alacsonyak.
 17. Filmek 12.0

  The Greatest Showman: Múlt héten voltunk az Eötvös cirkusz előadásán, így stílszerűnek tűnt ezt a filmet megnézni, ha már a cirkusz eredettörténetével foglalkozik, habár nem olvastam róla semmit korábban. Lehet, hogy hiba volt. Nem tudom a film milyen fogadtatással bír, hogy mit gondolnak róla az emberek. Még az imdb értékelését sem néztem meg eddig. Azt írom le, amit én éreztem, azt írom le, hogy amit én vártam azt egyeltalán nem hozta. Musical. Ezzel semmi gondom, hisz a Moulin Rouge-t szeretem. De egy idő után kezdett fura lenni, hogy a cirkuszban csak zene és tánc van? De elhessegettem, mondván nyilván valahonnan el kellett indulni. És nem arról beszélek, hogy egyes bárbeszédjelenetek átfolynak dalba. Pedig nagyon érdekes dolgok olvashatóak a P.T. Barnum cirkuszáról. A wikipedia cikke izgalmasabb és tartalmasabb a filmnél, valóban elképesztő lehetett a fickó, csak ez a filmből nem derül ki. Nem tudom miért forgattak egy 1 óra 40 perces klippet, ahol a cirkusz csak az épületen van felírva és amúgy alig megtalálható.
 18. Spoilermentes topik

  Na, ezek poszterek! Végre valami!
 19. Rebels 2.0

  Én is köszönöm a 4. évadot! Újabb kör zárult be általad!
 20. (nemigazán tudtam eldönteni, hogy hova tegyem hsz-t, remélem jó lesz itt) Na kérem, május 4-e lévén egy kis nosztalgiával készültem nektek! Ha már felhántorgattam tegnap a rajongói múltat az akkor és mostban, hogy lássátok, nem csak a szám jár előtűrtam egy régi 650 megás adat cd-t amire a floppyról írt képek kerültek, bizám az Úr 2000. évében,amikor a klónok támadását forgatták és az akkori starwars.com ilyenekkel etette a várakozó rajongókat: Igazi időutazós képek jönnek, remélem lesz aki emlékszik rájuk(érdekességük, hogy nemegy abszolut filmidegennek hathat) azthiszem ez Luminara keze.. ez nem a film kockája, de az egyik első kép Haydenről, asszem még háttérképem is volt.-ez külön vicc a felbontását tekintve, dehát 15 év az 15 év.. ez egy klassz kép, bár még nem tudtuk, hogy ki van rajta.. Temuerra vicceskedik, érdekes ,hogy Boba Fettnek neveztem el a képet.. ez vlószínüleg a 3 hajtóműves transport gép a hiperűrben, a filmből nemigen emlékszem rá.. Ez talán Windu a templomban Naboo-i sétány, persze akkoriban csak találgattunk..hangulatos kép.. Ez nemtom mi..Kamino-nak nevztem, de a bolygó végül nem ilyen lett, várom a tippeket.. Ezt sokáig néztem mire rájöttem anno, hogy 2 szereplőt ábrázol..Persze a mozdulat nincs a filmben.. A maestro.. ez nemtommi.. szerk: ennyi év után ma jobban megnéztem és szerintem ez az Anakin/Dooku párbaj "piros/kék fény játsszon az arcotokon" jelenet felvétele lehet.. ezt sem..vagy a coruscanti bár, ahol Zamet elfogják.. Free Taa(ismeretlen jelenet).. Fett family Nocsak egy valódi film képkocka! ez is talán.. Ennek érdekessége, hogy én világosítottam ki, és már itt kiderült Obi-wan combsérülése..Még jó mert addig elég meleg kép volt..Jedik egymás közt.."egy mester combja a párnám"..-Ákos után szabadon. az a gáz, hogy felülírtam és az eredeti kép már sehol sincs..de higgyétek el nem látszott a seb.. Zam, bár akkoriban ment a találgatás.. Rejtélyes helyszín érdekes kép=Dexter bárja ha nem tévedek..vagy a transport hajó kiszolgáló pultja.. Végül Shaak Ti egy filmidegen közelin.. Szóval így is lehetett új részt várni, sejtelmesen, vakon, mint Esmeralda.. Ráadás: ezek már más képek: Dooku..Hát őt is hiába vártuk két karddal.. ez a poszterszerűség miatt meggyőződésem volt, hogy Kenobi megtartja a második részre a mestere kardját..Logika is volt benne, hisz az övét elvesztette(leszámítva azt mikor Palpatine gratulációjakor kikandikál a köpeny alól..) Na ennyit gondoltam mára!
 21. Marvel

  Valószinüleg elkésett azzal. Már megtörtént. Komoyabb ezközhöz kell nyúlnia.
 22. Pécsen az urániában 23.-a este 20:30 a premier. 3D. Lehet jegyet venni rá. Csak ott a bibi, hogy 24.-re számoltam, és a rohamoshtagból 3-an éjszakások vagyunk. Úgyhogy lehet, hogy most meg kell törni a sort és ki kell várnunk 24.-ét.. Pécsi, Te hogy vagy ezzel? Mikor akarod megnézni? De lehet páran örülni fognak, mert a 3D lassan már senki se szereti a brigádban..
 23. Képzeljétek láttam a filmet múlt éjjel. Álmomban. De semmi jóra nem számítsatok, nagyon rossz volt. Benne volt a holiday special kék hölgyes táncjelenete is. 20 perc után kezdtek kifelé menni a moziból az emberek. Szóval hivatalosan is rémálomnak minősítem a történteket és örülök, hogy felébredtem. A film biztos jó lesz. De azért leszűrtem, hogy tudat alatt aggódom/foglalkoztat, hogy mi sül ki ebből. Nagyon rég álmodtam sw-mozizással. A TLJ-t nyugodtabban vártam úgy tűnik!
 24. Marvel

  IW vége:
 25. Lassan beindulhatna a jegyelővétel.
×

Fontos információ