Ugrás a kommentre

csoli1138

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    13.274
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

  • Győztes napok:

    14

csoli1138 összes hozzászólása

  1. csoli1138

    Egyéb fontos

    Boldog szülinapot @Sinistra!
  2. csoli1138

    2x06 - The Way Out

    Nekem egyértelmű, hogy meghalt. Most vették elő, hogy rendezzék a sorsát hosszú évek óta. Megtették. A cím is erre utal. Nekem elég.
  3. csoli1138

    2x04 - Devoted

    Nem kell belemennünk a 66-os parancsba teljesen, csak eszembe jutott az a klón, aki a jedi ikrek egyikét likvidálta előre aktiválódott parancs miatt. Tudom, hogy elszigetelt eset, de ő szinte önkivületben volt.
  4. csoli1138

    Trailer 2

    YT kommentekben szídják, vagy hol? És mi a bajuk? Nem olvasok olyanokat, szinte soha, de meg vagyok döbbenve, hisz annyira felvillannyozott, annyjra várom, olyan menő lesz Carrie Ann Moss jediként, piszkosul várom ezt a szériát.
  5. csoli1138

    2x06 - The Way Out

    Nagyon látszott az eltelt idő Barriss-en, de Lyn-en nem. Fajta jelleg lehet, nem is ér több szót. Reménykedtem még egy cool fénykardpárbajban ám Barriss elhajolt ennek lehetőségétől, mint Luke a 8-ban Kylo elől.. Spirituálisabb lett a végkifejlet és azt kell mondjam nem baj, teljesebb így a mese. Amikor feltűnt az alak a távolban, Ahsoka ugrott be de csak egy pillanatra, mert eszembe jutott, hogy lenne mit tisztázniuk Barriss-szel. Amúgy Ahsoka valószínűleg megbocsátana neki, ezt azért gondolom, mert én is megbocsátottam neki a három rövidke történet alatt. Szóval jediből gyógyító lett, ami jól rezonál azzal az "új" erőképességgel, ami a Mandoban és a Skywalker korában debütált. Így a sagaban is méltó helyen van ez a kis sztori. Nekem a Morganesnél jobban tetszett és az "első évados" Ahsokásnál is, kb a Dookussal van egy színvonalon nekem.
  6. csoli1138

    2x05 - Realization

    Na ez az a rész ahol én biztosan azt húztam volna meg, hogy Luminara kerül képbe és esetleg megöli a gonoszabbik nővér és így kerül a Főinkvizítorhoz, hogy később csalinak használja. Hihető volt random jedivel is Barriss visszatérése, de úgy nagyon ütött volna és egy klassz hidat kaptunk volna a Rebels-szel. A gonoszabbik nővér ugye ugyanaz, aki az "egymondatos-nővér" volt a Kenobiban? Sajnáltam ott amúgy, hogy ilyen csekélyke szerep jutott neki és az Ötödik fívérnek a számomra kissé sótlan Reva ellenében, mert őt rejtélyesebbnek kicsit félelmetesebbnek, misztikusabbnak tartottam. Szóval működött Barriss visszafordulása, talán azért is, mert az bevallom máig nem igazán működött, hogy Ő radikalizálódik és terrorista lesz és, hogy így bemártsa Ahsokát. Talán ott kellett volna egy random jedi, helyette, mert ha emlékszünk a geonizis-i történetszálra, ott lejön azért, hogy Ő a nagybetűs padawan. Még a sziklafalba is téglalapot vágott, olyan kis szögletes kimért a kislány. szóval nekem rendben van, hogy Ő nem marad inkvizítor, valahol a lelke mélyén nem férhet ez bele neki.
  7. csoli1138

    2x04 - Devoted

    Érdekes, hogy már töb aspektusból is betekintést nyerhettünk a 66-os parancs kiadásának idejébe, és még mindig nem lehet megunni. Ilyenkor az ember fejében lefut egy hol is van Anakin, Obi-wan, Yoda, Padmé, sőt Ahsoka és most végre kiderült, hogy Barriss Offee hol volt, mit csinált. A rá vigyázó klónok aktivált 66-ossal azért nem voltak egy életbiztosítás, már amennyire meg lehet kattanni a chiptől. Legalábbis megfordul a fejemben, hogy hol is válik el a racionális kötelesség és a szuggerált parancsvégrehajtás. Ők józanul az előbbi kategória voltak. Ebben a helyzetben nem vetnék követ Barrissre, amiért az inkvizítorok útjára lépett. A Főinkvi is tetszett TCW-disájnnal és szerencsére újra Kálid Artúr volt a hangja. Felvetődött bennem, hogy hogyan is lesz tovább, mert empátiát és aggodalmat mutatott a rész során, nem akart támadni a végső próbán sem elsőként, szóval azt tippeltem, hogy nem abba az irányba tart, amikor utoljára láttuk Ahsoka bűnbakká tételekor. @Rixon pedig fonhatja a haját, az inkvizítorok számozása miatt, mert nem, ez a rész sem vitt közelebb minket, hogy rend legyen a fívérek és nővérek számozásával. Mondjuk engem nem zavar.
  8. csoli1138

    Trailer 2

    Nem hiszem hogy az Ahch-To lenne.. Egy sima pocsolyának nézem... De amúgy! Ez az én új kedvenc sorozatom lesz! Érzem.
  9. csoli1138

    2x03 - The Path of Hate

    A Corvus és a rémuralom kezdete. A helyszín és a Mando-nosztalgia vitte a hátán a részt nekem, de ahogy @Bence1997-nek is, úgy nekem is ez a legvérszegényebb, de elmegy azért! Nem tudtam, a komlinken ki jelentkezett be, nekem a is a stáblista árulte el, hogy Bo-Katan volt és ezzel egy kis hidat építettek, hogy hogy kerül ide Ahsoka. Először azt hittem, hogy Ő jelentkezett a komlinken, de nem ismertem meg a hangban Molnár Ilonát...mert nem is Ő volt. Wing aki még említésre méltó a részben, de hát a Ő is mando-nosztalgia része, szóval kvázi kihagyhatatlan ziccer, ha már ide látogattunk.
  10. csoli1138

    2x02 - The Path of Anger

    Palleont azonnal megismertem, még szinkronban is az volt aki a Mandóban, ami ki kell mondjam, igényességre való törekvésre vall, ami nagyon dícséretes! Rukh is jó volt, szerintem félemetesebb lett "TCW" dizájnnal mint a Rebels-es volt. Thraw admirális pedig olyan volt amilyen mindig. Egy igazi úr. Jó volt ezt is látni, a Rebles és főleg az Ahsoka tükrében!
  11. csoli1138

    2x01 - The Path of Fear

    Nagyon tetszett, hogy Morgan klasszikus éjnővér volt és csak a többiek elvesztésével lett "más". Így tök jól jön ki, hogy mikor a dicső anyák közé kerül, újra visszakapja teljes ájtatosságát! A trailer miatt azt hittem, hogy a hegyi klán az ő klánja, de nem csupán a megmentői lettek és azért más útakon is járnak, min a klasszikus éjnővérek! Jó kezdés volt, jó háttér a karakternek.
  12. Örülök, hogy tetszett, számomra köröket nem ver rá, de nagyon tetszett, főleg Barriss története!
  13. Na most kellett rájönnöm, hogy ezekhez, pontosabban az Tales of the Jedi-hez hivatalos guide nem lett azóta sem. Ide, s tova két éve, szóval szerintem @Ody Mandrell, most se várjunk, durrantsuk be a topikjaink élére a D+ indítócsempéiből "guide"-képeket, melyeket el is készítettem, íme: A félelem útja: A düh útja: A gyűlölet útja: Hűség: Felismerés: Kiút:
  14. csoli1138

    Trailer 2

    Legyen! Komoly felelősség volt kijelenteni, ennyi szomjas rajongó közt!
  15. csoli1138

    Trailer 2

    Ezaz! Ezért járok én ide! Megbízható infóért! Tuti, hogy így lesz!
  16. Én nagyon számítok rá! A Barriss sztori érdekel jobban, de simán benne van, hogy meglepően jók lesznek a Morganes részek!
  17. csoli1138

    Trailer 2

    Várható valami 4-én? Kicsit hanyagoltam az infószerzést.
  18. csoli1138

    A The Bad Batch animációs sorozat

    Meghoztam az utolsó guide-képet a sorozathoz:
  19. A guide képeket továbbra is hozom ehhez is!
  20. csoli1138

    Filmek

    Kis sorozat-fásulás vitt a pótolandó mozifilmek felé. Vannak dolgok ami miatt érdemes megnézni a 4-et, de túl hosszúnak tartom.
  21. csoli1138

    Filmek

    Na ma bepótoltam a John Wick 4-et. Éreztem, hogy nem hiába vagyok türelmes ezzel a fillmel. Egy órát simán kivágtam volna belőle. Gyerekek, hogy a társaság nem hagy fel a tánccal, mikor egy 10+ fős bagázs mindennel öli egymást és úgyanígy a forgalom sem áll le, vagy hogy az autók messzebbre kerülnék a durva tűzharcot szintén jó pár résztvevővel, csak suhognak a kocsik testközelben.. Pedig én szeretem a sci-fit. De akkor nem eléggé.. Ja és Donnie Yen kerek perec ugyanolyan karaktert alakít, mint a Zsivány Egyesben?Micsoda ötlet? Vagy ez egy John Wick/Star wars crossover lett volna? Nem ígérem, hogy meditálok rajta..
  22. Bár alig ért véget a Bad batch, én már tűkön ülök! Sanszos, hogy az első etapnál is jobb lesz!
  23. Fúúúúú, ezt hívom én merényletnek! Kinyirtál!
  24. csoli1138

    A The Bad Batch animációs sorozat

    Én teljesen meg vagyok elégedve a zárással! Meg is hatódtam!
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.