Jump to content

Brodie

Tag
 • Content count

  856
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

182 Nagyon kedvelt

About Brodie

 • Rank
  Padawan

 • Nem
  Férfi

Recent Profile Visitors

3651 profile views
 1. Brodie

  Marvel

  Tulajdonképpen a karaktert játszó színésznő is ezt csinálja, csak a másik irányból, és amit ő nyilatkozik, legkésőbb 1 órával már mindenhol olvasható az egész bolygón. Szerintem egy gyenge közepes lett a film lett és a karaktert is antipatikusnak találtam, de nem a leggyengébb Marvel film és nem a legrosszabb karakter. A kritika sem magasztalta az égig, bár kétségtelenül a rottentomatoes-os 78% azért erősebb, mint amit én adnék rá, de MCU szinten a gyengébbek között szerepel. De a jelenség amit leírsz, természetesen szerintem is létező, csak úgy gondolom, hogy ez film készítése óta pont, hogy nem hűtené a két szélsőséget, ellenkezőleg, még szándékosan korbácsolja is. De például sosem fogom megérteni, hogy a The Last Jedit miért nevezik feminista filmnek. Rey miatt? De hát az előző részben is ő volt a főszereplő, sőt Ben Solo számomra érdekesebb karakter lett erre a filmre, mint Rey.
 2. Szerintem még a Lucasfilm sem azt akarja bemagyarázni nekünk, hogy 2012 óta ez a nagy titkos tervük. Kathleen Kennedy ezt inkább úgy érthette, hogy minden rész tervezési szakaszánál felmerült legalább egyszer ötlet szintjén, hogy "most Palpatine akár vissza is térhetne", és én ezt simán el is tudom képzelni, hogy tényleg így volt.
 3. Szerintem ezt a Lucasfilm már meg is válaszolta. Ezt támasztja alá az is, hogy nincs bejelentve új film, sőt már a 2 külön trilógiából is úgy látszik, hogy egy új SAGA-t próbálnak kovácsolni. Nagyon jól sikerült mindkét antológia film, gyönyörűen bele is simulnak a Skywalker-sagába, de túlságosan nem bánom, ha ez ennyi is volt. Sokkal jobban szeretek a Star Warsra úgy gondolni, mint egy végtelen történet. Rendkívül szórakoztatóak ezek a külön szemelvények is, de ha választhatnék, az összefüggő filmfolyamra voksolnék. Tök jó a Rogue One és a Solo, de mennyi érzelmi többletet ad már csak az ep8-9 trailerének az, hogy ezeket a szereplőket már ismerem, több kalandjukat izgultam végig és kíváncsian várom, hogy azok után még mi történik velük.
 4. Tekintve, hogy Hayden Christensen egy napot sem öregedett az ep3 óta, már agyalhatnának is egy élőszereplős TCW sorozaton.
 5. Ennél a jelenetnél bele is szerettem a sorozatba. Tippre azt mondanám, hogy ez az 1. részből van. Akkor pedig Filoni rendezése.
 6. Brodie

  Box Office

  A jó marketinggel (és visszhanggal) abszolút nem lehetetlen!
 7. Ez mondjuk igaz. Bár Kylo is úgy viselkedik, mint ha az meg sem történt volna.
 8. Ma néztem újra az ep8-at és természetesen már csak én magyarázom bele, de ahogy Snoke beszélt több ízben is Vaderről a filmben, hm.. fura. Mintha a korábbi mestere mondaná...
 9. Nekem ugyanolyan érzésem volt, mint amikor a Rogue One első trailerét láttam. A Star Wars világa a megszokott minőségben, de minden arc (karakter és színészek is) ismeretlen.
 10. Konkrétan libabőrös lettem tőle.
 11. Pedig szerintem nagyon jó lesz!
 12. Abszolút egyetértek a trailer esetében. A BTS videót viszont igazán megoszthatták volna.
 13. Kb. 1 hónapja gondolkoztam rajta, hogy milyen veszteség, hogy Ian McDiarmid még jó formában és sajnos mégsem használják ki egyik spin-off filmben sem, és készülő sorozatban sem. Hát ha azokban nem, akkor marad egy saga film.
 14. Mennyire biztos, hogy lesz trailer? Inkább egy vagány BTS videóra készítem magam lelkileg.
×
×
 • Create New...

Important Information