Jump to content

Brodie

Tag
 • Content count

  923
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

241 Nagyon kedvelt

About Brodie

 • Nem
  Férfi

Recent Profile Visitors

3704 profile views
 1. Akkor leszünk majdnem 2 és fél évre az első új film premierjétől. Eddig nem sokat infót osztott meg a Lucasfilm 2,5 évvel a bemutató előtt. De valamit virítaniuk kellene...
 2. A Cassian Andor sorozatról esélyes, hogy láthatunk valamit, ha máshogy nem, hát kamerás változatban. Az új filmek viszont még akkor is annyira messze lesznek, hogy jelenleg nem számítanék semmire.
 3. Ehhez a sorozathoz már jóval kevesebb köze van Filoninak, ahogy a Rebels 3-4. évadjához is. Utóbbiakból már konkrétan semmire nem emlékszem, csak Thrawn-ra és, hogy tetszett az utolsó pár rész. Erre a sorozatra/évadra szerintem is az egyik legjobb jelző az, hogy "vérszegény", bár inkább én azt mondanám, hogy számomra érdektelen.
 4. Most már Harrison Fordnak kell kiállnia olyan jó kis "clintonosan" cáfolni: "I did not have sexual relations with that woman"
 5. A Csernobil című minisorozatot nem tudom, hogy ki nézi innen, a nézők és a kritikusok meg vannak érte őrülve. (én is) Az ign Csernobil kritikájából egy kis idézet: "A forgatókönyvíró Craig Mazin előtt tehát nem kisebb feladat állt, mint hogy olyan művet tegyen le az asztalra, amely hűen és részletesen számol be az eseményekről, ugyanakkor azok számára is tud nyújtani valamit, akik nem csak a száraz tényekre kíváncsiak. És akármennyire is hihetetlen, de a Horrorra akadva 3-4. és a Másnaposok 2-3. forgatókönyvírójaként elhíresült úriember kiválóan vette az akadályokat." Szóval talán érdemes lenne megvárni, hogy Benioff és Weiss mit tesznek le az asztalra, utána hülyét csinálni magukból. Nem ismerem a Trónok harcát, így a 8. évadot sem, de kétlem, hogy rosszabb, mint a Horrorra akadva 3-4. vagy a Másnaposok 2-3. és ez a fickó írta a Csernobilt, ami az imdb-n jelenleg a legjobb sorozat.
 6. Ő általában tényleg nagyon megbízható, de hozott már ő is olyan infót, hogy Rian trilógiája "G" besorolású lesz. A minősítésem annak szól inkább, hogy ez nagyon "gyengének" hangzik ahhoz, hogy valós legyen.
 7. De attól miért lenne "valaki", mert Han Solonak a lánya? Ben Solo is azért az a saga szempontjából, mert Leia fia/Luke unokaöccse/Anakin unokája. Én is jobban örültem volna, ha Rey is valaki, de nem így... Bár erre kár több szót is fecsérelnem, egyértelmű, hogy kamu.
 8. Brodie

  Filmek

  Nem, dehogy, éppen ellenkezőleg, Ha mégsem így van a filmben, akkor természetesen nem szóltam, de az sokatmondó, hogy az áldozat hozzátartozói felháborodtak.
 9. Brodie

  Filmek

  Akkor ezek szerint ez több is, mint pletyka. Mire nálunk is moziba kerül, addigra biztos lesz majd az infó. Ebben a formában ehhez nem lenne gusztusom.
 10. Egészen pontosan: Kafrene Gyűrűje.
 11. Brodie

  Filmek

  Nem régen néztem meg újra a korábbi Terminátor filmeket, és ugyan az utolsó kiemelkedő film a 2. volt, de ez a trailer még ennek ellenére is siralmas. (meglepetésre a 4-et most egészen élveztem). Olyan, mint egy tipikus direct-to-DVD folytatás. Nagyon bírtam a korábbi T-filmekben a csajokat, a szexit (Lokan), a keményet (Hamilton), és szomszéd lány típust (Danes) de azért talán még 2019-ben sem lett volna szégyen, ha egy TERMINÁTOR filmben fehér férfi is van főszerepben, olyan aki 70 évnél fiatalabb. Egyébként ezeknek a T-800-asoknak nem az lenne az egyik lényege, hogy be tudnak szivárogni, mert az élőszövet annyira élethű? A T2 óta annyi "Schwarzenegger külsejű" van már, hogy a büdös életbe nem tudna beszivárogni, mert már mindenki felismerné. Aladdin: A legnagyobb meglepetésemre nagyon jól szórakoztam rajta, pedig nem erre készültem. Az, hogy Jafar gyenge lesz, már a trailerből is kiderült, de Aladdin karaktere is háttérbe szorult, inkább Jázminról szóló film volt, - aki viszont nagyon szép - ezt leszámítva tetszett.
 12. Nem bízom ebben a pletykában, de nem bánnám, ha kiderülne, hogy az Avatar 2-csillióig forgatása olyan jól áll, hogy helyette is SW filmek lesznek.
 13. Jó lenne ha Benioffék filmje erről szólna, de nem ők lesznek a forgatókönyvírók? Annak ellenére is remélem, hogy igaz, hogy soha nem játszottam a játékkal.
 14. Egyelőre nem tudom ezt komolyan venni. Mégis mikor jönne, a korábban már bejelentett két trilógia után, 2034-ben?
×
×
 • Create New...

Important Information