Ugrás a kommentre

Brodie

Tag
 • Összes hozzászólás

  693
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

16

Brodie tevékenysége

Profil információ

 • Nem
  Férfi

Legutóbbi látogatók

3.334 profil megtekintés
 1. TV spotok

  Zseniális! Ez a film videóról-videóra egyre jobbnak látszik és ez igaz Alden Ehrenreich-re is. Han és Csuvi közös jelenetein nagyon érződik, hogy ugyanaz az ember írta, mint aki az ep4 kivételével az összes eddigi jeleneteiket.
 2. Vannak, akik a járművektől dobják el az agyukat egy Star Wars film esetében, én így vagyok a különböző lényekkel. Így elsőre nagyon bejönnek.
 3. Star Wars filmzenék

  Ha jól sejtem, akkor ezek csak a sima 1 CD-s változatok lesznek, ugye?
 4. Egyébként ez nagyon megtetszett. Egy pillanatra még meg is kísértett a gondolat, hogy "basszus, meg kellene vásárolni az előző filmeket is fémdobozban, de jól néznének ki így!"
 5. Én amikor a filmes kollekcióimat (Star Wars, James Bond, stb) lecserélem egy új formátumra, vagy csak egy gyűjtői kiadást megveszek, akkor az előzőt eladom, így annyival kevesebbet kell rászánnom. Csak az 1997-es Special Edition VHS díszdoboztól nem tudnék semmi esetre sem megszabadulni.
 6. Nagyon nem könnyű a választás, a fekete O-ringes illik a többi mellé a polcon, a steelbook viszont gyönyörű. Még nem tudtam dönteni. Bár igazából valószínűleg 2 év múlva úgyis eladom vaterán az ep1-8-at, és újra megveszem a TELJES SAGA (I-IX.) kiadást egyben. Vagy ez egy túl optimista forgatókönyv?
 7. Zene

  Nincs mit. Nálam rendben volt. Bárcsak a többi filmnél is kaptunk volna ilyet.
 8. Zene

  A digitális kiadáson helyett kapott egy olyan hangsáv is, amely csak a film TELJES zenei hanganyagát tartalmazza. Sikerült találnom egy tömörítésmentes változatot, amit egy lelkes rajongó szét is vágott darabokra. Jó szórakozást hozzá!
 9. Köszi az infót. El tudom képzelni, hogy a MM bevállalja, bár fogalmam sincs arról, hogyan fogyott az ep7. De szerintem a Solo-t már rendelhetem is amazon-ról...
 10. Az ep8 szerintem is meg fog jelenni, de a Ragnarökről is ezt hittem és nem kicsit unom már, hogy minden Star Wars film kiadása előtt ott van bennem az idegesség, hogy na vajon megjelenik-e nálunk.
 11. Remélem kiderül, hogy 100%-ig OFF, de most olvastam a VOX facebook oldalán: "Egy ideig elkényeztettek minket a Marvel filmek BD-megjelenéseivel, de úgy fest, ennek vége: a Thor: Ragnarök már csak DVD-n jön ki idehaza. :-( És igen, 2018-at írunk..."
 12. Szerintetek a fiatal Anakin szellemképe és a fiatal(abb) Luke kivetülés között lehet valami összefüggés? Eddig a fiatal Anakinnal úgy voltam, hogy így nézett ki Jediként utoljára, ezért ebben a külsejében jelenik meg az Erőn keresztül, és ez akár Luke-ra is igaz lehet.
 13. Sziasztok! Nagyon régen szólaltam már meg itt, most is csak annyit tudnék még írni, hogy ez a film maga a csoda. Tudtam, hogy valami nagyon különlegesre kell számítanom, de ezt el sem tudtam volna képzelni. A 152 perc alatt vagy döbbenten bámultam, vagy úgy izgultam, mint egy kisgyerek, vagy vigyorogtam és azt motyogtam, hogy mintha csak álmodnék... Szerdán láttam ugyan, de még most sem enged el. Számomra ez lett mindenidők legjobb Star Wars filmje. (pedig mind a 8+1-et imádom) Rian Johnson hatalmas fantáziával rendelkezik és emellett baromi tehetséges író és rendező.
 14. A The Clone Wars zenéje

  Innen egyben le lehet tölteni még jobb minőségben.
 15. A The Clone Wars zenéje

  Igazán nincs mit, jó töltögetést!
×

Fontos információ