Ugrás a kommentre

Brodie

Tag
 • Összes hozzászólás:

  766
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

89 Kedvelt

Brodie tevékenysége

 • Rang
  Padawan

Profil információ

 • Nem
  Férfi

Legutóbbi látogatók

3.503 profil megtekintés
 1. Brodie

  Star Wars: Galaxy of Adventures

  Nekem is ez jutott eszembe róluk. De amíg párosával készülnek közben az élőszereplős sorozatok, addig ezeknek a létjogosultságát sem kérdőjelezem meg.
 2. Brodie

  Star Wars: Galaxy of Adventures

  Az animáció nagyon tetszik! De azt hittem, hogy legalább pár perces kis történetek lesznek, mint a Forces of Destiny volt.
 3. Brodie

  Cassian Andor Tv-sorozat

  Hát megmondom őszintén, az első 500 ötletemben sem lett volna benne egy Cassian Andor sorozat, de ettől függetlenül várom, ez a showrunner pedig nagyon jó választásnak tűnik!
 4. Brodie

  Box Office

  Valóban, az SW esetében a merchandise még a mozibevételeknél is sokkal többet hoz, - valószínűleg ez is volt a fő oka a vásárlásnak - , de ennek nem feltétlenül kell kéz a kézben járnia azzal, hogy a BO egyre alacsonyabb lesz. Ez nem a tyúk vagy a tojás esete, a merchandise egyáltalán azért indult el, mert az akkori BO túlszárnyalt mindent. Az nem is kifejezés, hogy jól hoztak az USA-ban, inflációval számolva az Elfújta a szél után a 2. helyezett az eredeti Star Wars film, mai számokkal 1,63 mrd $ csak otthoni pályán, de a top20-ban összesen 5 SW film szerepel, a IV., V., VI., I., VII., epizód. Ez egy box office gyilkos franchise. (volt?)
 5. Brodie

  A The Mandalorian Tv-sorozat

  És Nick Nolte is csatlakozott a szereplőgárdához. Először Carl Weathers, most meg Nolte, kemény '80-as évekbeli tökös csapat.
 6. Brodie

  Box Office

  Ezt azért erősen kétlem, hogy odáig meg vissza lennének. Az ep7-nél oda meg vissza voltak a több, mint 2 milliárdos bevételtől, az 1 milliárd meg szép nagy profit, de nem lenne túl nagy ok az ünneplésre, ha az egyik aranytojást tyúkjuk olyan leszállóágra kerülne, hogy 4 év alatt elveszíti a bevételének a felét, még ha a 2 milliárd körüli bevételt újra várni felesleges is . Bár ez sem feltétlenül igaz, olyan, mint ha az Avengers (1,5 milliárd) után az Infinity War-tól nem vártak volna már csak 700-800at, pedig több, mint 2-t hozott. Ha egy Diótörő hozna 1 milliárdot, valószínűleg pezsgő szökőkutakat szerelne be a Disney, de egy Star Wars IX-nél véleményem szerint nem. És lenne még egy nagy dilemmájuk, ha "Luke Skywalker, a Millenium Falcon, Chewbacca, Leia, Lando, R2, 3PO... összesen ennyit képes hozni, akkor hogyan tovább?"
 7. Brodie

  Box Office

  Szándékosan nem azt mondom, hogy sok igazság van abban, amit írsz, mert ez a téma annyira sokrétű, hogy nincs egy nagy egyetemes igazság, inkább azt mondom, hogy sok dologgal egyetértek. Én is azok közé tartozom, akik szintén nem akarnak már éveket várni a következő filmre, nem attól lesz jobb. A vacsora is jól tud esni minden nap, ha finom. Nem azt mondtam, hogy most baj van, (NINCS, ha nem nézzük a Solo-t) hanem ha a IX. még kevesebbet hoz, mint a VIII. Az, hogy megszokott lesz, teljesen jogos, ez hozhatja magával azt, hogy nem az aktuális film lesz az új Box Office király, de nem azt, hogy filmről-filmre egyre kevesebbet hoz, egy mérsékelten ismert képregényfilm megveri, vagy akár, hogy még a költségeit sem hozza vissza a moziban. Az általad is említett Marvel-filmeket mégsem unják meg, még csak nem is stagnálnak, hanem rekordokat döntögetnek, annak ellenére, hogy jóval nagyobb dózisban adagolják. Pedig messze nincs ekkora ismeretségük világszerte, az eredeti a képregények szintén az USA-ban a legnépszerűbbek, és még csak nem is leghíresebb figurákkal kezdtek. Csak a stúdiónak volt egy baromi jó ötlete és terve. A Lucasfilm meg továbbra is abban gondolkozik, hogy TRILÓGIA közé dobáljunk koncepció nélkül. Pedig megváltozott a világ... Lehet, hogy nem is az SW-t unják, csak a formátum nem elég vonzó. Ha a IX. epizód valóban csak ennyit hozna, akkor szerintem a Lucasfilmnél sok mindent újra kellene gondolni. De mégis bízom benne, hogy nekem lesz igazam. Azon, hogy egy Jumanji 2 vetélytárs, nem tudom, hogy sírjak.... vagy zokogjak. De sajnos igaz!
 8. Brodie

  Box Office

  Az 1 milliárd valóban nagyon szép bevétel, ahogy a hazai 600 millió is, pláne egy sorozat 11. filmjeként... Mondanám ezt, ha nem a Star Wars-ról beszélnénk, arról a filmsorozatról, amit még kb. az őserdőkben is ismernek, és nem lenne egy Marvel sorozat évi 3 filmmel, és ne lennének milliárd közeliek a külön filmjeik is, (sőt van olyan, ami az SW8-at verte), a közösökről nem is beszélve. A TLJ-ban is azért több volt, mint amennyit végül termelt, a lenyűgöző 1,3 ellenére is. Ha viszont 4 év alatt feleződne a bevétel, ill. már tendencia lenne a folyamatos csökkenés a fő filmek esetében is, akkor igen is baj van. 1,7 illene a világ egyik leghíresebb történetének a lezárására, úgy, hogy Kínával nem lehet számolni.
 9. Brodie

  A szereplők

  Meglátjuk. J.J. egy korábbi Star Wars filmjében az akkor már 15 éve halott Alec Guinness is a nevén szólította a frissen debütáló karaktert.
 10. Brodie

  A szereplők

  Egyetértek. Nem azt mondom, hogy semmi jót nem várok tőle, mert nem hinném, hogy lesz vele bármi gond is, de semmi jelentős szerepet nem képzelek neki. Ha annyira különleges jelenetek lennének, már korábban kiadták volna, vagy legalább hallottunk volna róla, sőt lehet, hogy nem is vágták volna ki. Szerintem szépen bele fognak simulni a filmbe, de egyértelmű, hogy Leiának nem ennyi lett volna a története a lezárásban, csak az élet sajnos máshogy hozta. Inkább csak attól tartok, hogy a VIII. epizód után fura lesz Leiát megint a VII. epizódos ruhájában és frizurájával látni. Ezen is változtathatnának a mai technikával, de nem hinném, hogy meglépnék.
 11. Brodie

  Egyéb fontos

  Ez megvan mindkét oldalról. Az egész nyugati világ két legmeghatározóbb ideálja évszázadok óta a Mona Lisa és a Dávid-szobor. Utóbbi látható anyaszült meztelenül, tökéletes izomzattal, amilyen nekem és a férfi társadalom nagy részének sohasem lesz, mindig elmondják, hogy ő a tökéletes férfi, én nem vagyok ilyen, de engem ez cseppet sem zavar, mert a valóság nem ilyen. (egyébként reklámokban is mindig csak tökéletes, szép, boldog családok vannak). Ahogy a férfiak a nőktől sem várják el, hogy úgy nézzenek ki, mint például Wonder Woman. Oké, Xena, és mi a helyzet a 300-al? Gerald Butlerék testéről és edzéséről szólt a fél internet és én is menőnek tartom. "Ti nem ahhoz szoktatok hozzá, hogy a férfi karakterek egy szál szuszpenzorban mennek megmenteni a világot" - igen, mert Hugh Jackman egy farmert szokott felvenni alulra, és nagyon vagány! És a tökéletes Amerika kapitányt is meg szabad tapizni a hölgy által a filmben. "ha egy hölgynemű karaktert bármi fiktív alkotásban egyből úgy tesznek elém, hogy "hú de szexiiiii minden pasi álmaaaa" Ennek az inverzéről szól James Bond több, mint 50 éves életműve. És imádom az egész franchise-t. De Austin Powers ebből viccet csinál, mert annyira semmi köze nincs a valósághoz, és azt is imádom! Egyébként most már ott tartunk, hogy a Forma 1-ben le lettek cserélve a jó csajok gyerekekre és nyári VB-n már a FIFA jelezte, hogy ne mutasson a TV szép nőket a nézők közül.
 12. Brodie

  Filmek

  Lássuk csak, megveszekedetten imádom a Disney (és a Pixar) animációs filmjeit, különösen a 90-es évek műveit, naná, pont én voltam a célközönség, az összeset láttam akkor moziban, pl. A kis hableány volt az első mozis élményem, csak 4 voltam, de 1-2 emlékfoszlányom van róla. Baromi nagy hülyeségnek tartottam ezt az "élőszereplős" Oroszlánkirály filmet már a bejelentéskor is. A dzsungel könyve is elég gyenge lett szerintem... Ennek ellenére, fogalmam sincs, hogy miért, de ez a trailer nagyon bejött és várós lett a film... ja és még csak annyi, hogy döbbenetes az, hogy hol tart már a technológia! :O Általában ha valós, létező állat tűnik fel CGI megvalósításban, az szokott picit zavarni, gondolom azért, mert van viszonyítási alapom, eddig az új majmok bolygója trilógia volt ebben a kivétel, de ez elképesztően jól néz ki.
 13. Brodie

  Értékeld a filmet

  Pont így érzem például az Ahch-To barlangos jeleneténél is, hogy megidézi ugyan a Birodalom visszavágot, de ezzel párhuzamosan egy teljesen másik szintre is helyezi az egész SW-t.
 14. Brodie

  Értékeld a filmet

  Szinte már szemtelenség, hogy ebben a filmben semmi sem úgy történik, ahogy az ember számítana rá nézés közben. Snoke halálánál a bazi nagy WTF-ot meg soha nem felejtem el. Hiszen TUDTAM, hogy most úgysem történhet semmi nagy dolog, mivel ez csak a trilógia középső része...
×

Fontos információ