Jump to content

Mától SZIGORÚAN TILOS bármilyen, a LEGO cég alá tartozó nem hivatalos anyagok - úgymint legókészletek kiszivárgott képei vagy animációs sorozatok - feltöltése az oldalra! Szintén SZIGORÚAN TILOS bármilyen LEGO animációs sorozat, legyen az Star Wars vagy sem, linkelése akár letöltő oldalakról, akár nem hivatalos Youtube-csatornákról!

Whill

Tag
 • Content count

  545
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Whill last won the day on April 21

Whill had the most liked content!

Community Reputation

691 Nagyon kedvelt

About Whill

 • Rank
  Padawan

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Mortis

Recent Profile Visitors

304 profile views
 1. Boldog születésnapot @MissKarrde
 2. Az új kánon óta még nem vártam ennyire egy könyvet sem, remélem jó lesz.
 3. Boldog születésnapot @kolmilan
 4. Remélem (és ez a High Republic-ra is vonatkozik), hogy nem lesznek egy esetleges új KOTOR-ban olyan erős Jedik és Sith-ek, mint amilyen az EU-béli Revan vagy Vitiate volt. Az olyan karakterek jelenléte, amelyek bolygókat tudnak mozgatni az Erővel, gyakorlatilag mindent eljelentéktelenítene a történetben. Például a teljes IV. epizódot is, hiszen miért akkora nagy ügy a Halálcsillag, ha valaki egy csettintéssel megcsinálja ugyanazt. Még Anakin/Luke/Rey története is értelmetlenné válna, hiszen az említett karakterek még náluk is sokkal erősebbek. Természetesen támogatom Revan visszahozását, mivel nem véletlenül ilyen népszerű karakter, de remélem ésszel csinálják. A Star Wars nem egy anime, hogy azon versenyezzenek az erőhasználók, hogy ki tud nagyobb tűzgolyót a másikra lőni a kezéből. Az a Sith-szellem dolog, amit még a High Republic bejelentése előtt spekuláltak nekem tetszett, de akkor azok is legyenek inkább rejtélyesek, és ne egyből holdakat kezdjenek el dobálni.
 5. Boldog születésnapot @Ody Mandrell
 6. Ha valóban ez lenne a helyzet, akkor nem nyomnának dollármilliárdokat a vakcinába. Az oxfordi kutatók véleménye szerint a vakcinájuk háromszor akkora védettséget ad, mint az, ha valaki simán átesik a víruson.
 7. @Darth Revan9 beleolvastam a könyvbe és ránéztem néhány kritikára. Az "Anakin Skywalker szeretett repülni" résznek valóban nincs különösebb rendeltetése, egyszerű írói fogás. Viszont én nem vagyok híve annak, hogy önkényesen módosítgassuk a szöveget a fordításban (kivéve ahol különösen indokolt, pld. az Utóhatás-trilógiában), úgyhogy én arra szavazok, hogy maradjon. Ráadásul szinte minden kritikában megemlítik egyfajta bennfentes "poénként", úgyhogy már csak ezért is kár lenne kihagyni.
 8. Ennek utána kéne nézni külföldi fórumokon, mert biztos van valami oka, hogy odaírta.
 9. Ismét vannak 1000 ft-os Szukits-os kuponjaim. Ha valakinek kell kód, írjon privátot. Július 31-ig beválthatóak.
 10. Ez eléggé hasonlít a Thrawn: Árulás cselekményére. Remélem nem kezd még Zahn kiégni.
 11. Az ára mikor derül ki? Elő szeretném rendelni a Queen's Peril-el együtt (és az Aphrával, lehetőleg csomagban), de azért az jó lenne tudni előtte, hogy mennyibe fog kerülni.
 12. Én azt szeretném, ha a Star Wars-ba végre visszahoznák a fantasyt és a misztikát, és egy olyan sorozat készülne, ami az Erőre koncentrálna. Ez ráadásul megoldható lenne viszonylag alacsony költségvetésből, hiszen a koncepciókból nagy csaták nélkül is kihozható egy epikus történet, lásd pld. a TCW Yoda részeit. Nagyon sok történet koncentrál már a lázadókra és az alvilágra, jó lenne valami más is.
 13. Én már nem tudom ezeket a bejelentéseket komolyan venni. 20 különböző sorozatról tudunk már így is, és egyelőre a Mando-n kívül egy képkockát sem láttunk egyikből sem.
 14. Nem perdöntő, de ettől függetlenül sincs semmi, ami arra utalna, hogy a Graf titulus és nem név.
×
×
 • Create New...

Important Information