Jump to content

Whill

Tag
 • Content count

  490
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Whill last won the day on April 21

Whill had the most liked content!

Community Reputation

605 Nagyon kedvelt

About Whill

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Mortis

Recent Profile Visitors

231 profile views
 1. Snap anyja él még a Sequel trilógia idején? Azt hittem, meghalt valamikor a Vérvonal előtt.
 2. Örülök, hogy tetszik, mert én is nagyon várom már a könyvet. A sztori ilyen galaxisban utazgatós, mint amire a leírás alapján számítok?
 3. Az enyém egy hetet csúszik, mert az Aphrával és az SW-vel együtt rendeltem
 4. Kell, hogy legyen valami oka annak, hogy ilyen lassan terjed nálunk (és egész Közép-Kelet Európában) a vírus. Ha nem a BCG-oltás, akkor más. Lassan egy hónapja szét vannak engedve az emberek, és még sincs kiugró fertőzöttszám. A halálozás is azért ilyen magas, mert főleg kórházakban és idősotthonokban terjed. Az olaszoknál ekkora esetszámnál már ezresével ugrált felfelé a fertőzöttek száma naponta.
 5. Olvastam pár évvel ezelőtt, és én is csak ajánlani tudom. Szinte olyan, mint egy kalandregény. Amikor a Star Wars elkészüléséről volt szó, még izgultam is, hogy sikerüljön, pedig tudtam a végkimenetelt
 6. Nekem továbbra is az a bajom a kánonnal, hogy a nagyobb horderejű események szinte teljesen elkerülik a könyveket. Ha új olvasókat szeretnének bevonni, akkor huszadrangú mellékszereplőkről szóló könyvek helyett adjanak ki olyan könyveket, amikre felkapják az emberek a fejüket (ilyen volt a Plagueis vagy a Bane-trilógia például).
 7. Én is remélem, hogy Veruna legalább említve lesz, ha már úgyis kánon. Én egy kifejezetten érdekes karakternek tartottam a Plagueis alapján.
 8. Akkor teljesen ingyenesen elérhető lesz a teljes show a youtubeon?
 9. Kiskoromban ment egy hasonló műsor a tv-ben, valami Elveszett Templom vagy ilyesmi volt a címe, akkor nagyon szerettem. Ez az előzetes alapján nagyon igényesen kidolgozott és hangulatos vetélkedőnek tűnik, ráadásul Ahmed Best vezeti, akit én nagyon bírok, szóval én mindenképp megnézem.
 10. Mintha csak a saját élményeimet olvasnám. Én is valamikor általános iskolás koromban olvastam a Gyűrűk Urát és a Kirajzást előszőr, és mindkettőt untam. Illetve a GYU első része nagyon tetszett, a másodiknál fejeztem be amikor 50 oldalon keresztül beszélgetnek Szilszakállal. Aztán pár évvel később gimis koromban újraolvastam a GYU-t és a Kirajzást is, és akkor mindkettő teszett.
 11. Az első külföldi vélemények is kifejezetten pozitívak. Én már nagyon várom ezt a könyvet.
 12. Nálam is rendetlenkedik a youtube. Én magát az oldalt meg tudom nyitni, de ha új lapon nyitok meg videót, akkor a végtelenségig tölt. Ha simán rákattintok egy videóra, akkor egyből tudom nézni.
 13. Boldog születésnapot kívánok @Donát@tomcsi80
 14. Akkor mégsem novemberben jön a Kylo? Ez remek hír, remélhetőleg így itthon is lecsökken a várakozás pár hónappal.
×
×
 • Create New...

Important Information