Jump to content

Whill

Tag
 • Content count

  204
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

322 Nagyon kedvelt

About Whill

 • Rank
  Youngling

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Mortis

Recent Profile Visitors

99 profile views
 1. Nem értem a sok kavarást a sorozat körül. Tegyék ki Ewan McGregort egy sivatagban, kamerázzák le, és megvan a sorozat. Viccet félretéve, szerintem rengeteg potenciál van ebben a sorozatban. A Sith-ek Bosszúja végén Yoda felszólítja Obi-Want, hogy tanuljon Qui-Gontól, szerintem ezt a vonalat fogják továbbvinni. Ez pedig végtelen lehetőségek tárházát nyitja meg, simán elmehet a bolygóra a TCW Yodás részeiből, illetve egyéb Erőhöz kapcsolódó furcsa helyekre. Az már csak hab lenne a tortán, ha Liam Neeson is visszatérne szellemként. A Mandalorian és Baby Yoda sikeréből tanulva biztos vagyok abban, hogy ehhez a sorozathoz is kitalálnak valami mémforrást, aki akár Jar Jar is lehetne. Az Ep 1 óta felnőtt egy generáció, érdekes lenne megnézni egy hibátlanul megírt Jar Jar-t, akit szeretnek a nézők. Így a karakterrel és szegény Ahmed Besttel is igazságot tennének.
 2. A Darth Vader-sorozat 3. részében Vader visszatér a Naboo-ra, ahol egy ismerős arc fogadja. Ki gondolja még rajtam kívül, hogy Sabé lesz az?
 3. "Yes! It’s going to be packed with energy and excitement, full of characters we love and, most of all, have hope and heroism at its centre." Ez volt az egyik komment, ami alapján arra következtettem, hogy a sequel trilogy karaktereivel fognak dolgozni. "Full of characters we love", tehát valószínűleg már ismert szereplők jönnek. "No thank you, more Sequel Trio and Black Squadron shenanigans please." erre pedig Scott azt válaszolta, hogy "There are definitely shenanigans!" Egyébként ha minden igaz, a héten már okosabbak leszünk.
 4. Ez elég cinkes lenne azok után, hogy a nagyszínpadon lett bejelentve KK-val és Ewan McGregorral. Szerintem ez kamu, maximum kicsit később jelenik meg.
 5. Azok alapján, amiket Cavan Scott a Twitter bejegyzés alá kommentelt, nekem nagyon úgy tűnik, hogy a sequel trilógia karaktereit viszi tovább a projekt. A High Republic-os szivárgás pedig valószínűleg a 2022-es filmre utal.
 6. Rey Skywalker tehát az új Jedi rend megalapítója lehet, és a látottak alapján bizton állíthatjuk, hogy a legjobb kézbe került a staféta bot. Egy frissebb, jobb, életképesebb eszmeiséggel felépítheti azt az új rendet, ami az Első Rend romjain megalakuló Új Köztársaság erőskezű támasza lehet. Számomra a legszimpatikusabb, és a legjobb Jedi mind közül.
 7. Mindannyian követünk el nyelvbotlásokat, vagy rosszul emlékszünk valamire, legalább ettől is emberibb lesz a Star Wars világa.
 8. Jar Jar visszatérhet a sorozatban: http://makingstarwars.net/2020/01/rumor-jar-jar-binks-to-return-in-star-wars-kenobi/
 9. Whill

  Filmek

  Most néztem meg a Knives Out-ot. Kiváló film, aki szereti a krimiket, és szereti Rian Johnson stílusát, annak nagyon ajánlom.
 10. Ezen kívül nem vettem észre semmi zavarót, csak annyit, hogy a "Chiss" szó következetesen egyes számban van fordítva olyan részeknél, ahogy egyértelműen többes számban kéne lennie.
 11. A Solo enciklopédiában pedig a Kessel Futamhoz voltak viszonyítva az események. Ez nem jelent semmit, sima hangulatkeltés a Disney ellen.
 12. Elég szomorú, de szerintem igaz. Viszont akkor ezek szerint le lett forgatva a jelenet Haydennel és a többiekkel?
 13. Valaki, aki jobban odafigyel apróbb dolgokra, tudna segíteni? A szinkronban a "Dark side of the Force is a pathway to many abilities..." sort pontosan ugyanúgy fordították, mint a III. epizódban?
 14. Számomra a folytatástrilógia egyik legnagyobb bűne, hogy off-screen ölték meg Ackbart. Erre Nien Nunb is ugyanígy járt, ráadásul az ő halálát még csak meg sem említik. Béke poraira.
 15. @Darth Revan9 épp ezt a könyvet olvasom, és a 192. oldalon a "Savit Fingarc" név szándékosan került oda? Rákerestem a neten, és nem is ez az admirális neve, valaki vicces kedvében volt a szerkesztőknél/fordítóknál? Szerk.: Megnéztem, az angol szövegben "Spit-Face Savit" van. Akkor végül is helytálló a fordítás. Csak kicsit furcsálltam, a Fingarc kifejezés elsőre kissé Star Wars idegennek tűnt.
×
×
 • Create New...

Important Information