Jump to content

Whill

Tag
 • Content count

  695
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Whill last won the day on April 21 2020

Whill had the most liked content!

Community Reputation

885 Nagyon kedvelt

About Whill

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Mortis

Recent Profile Visitors

474 profile views
 1. Whill

  Marvel

  Néhány érdekesség és easter egg.
 2. Whill

  Marvel

  A WandaVision nagyon érdekes sorozat. Fogalmam sincs, hogy mi fog kisülni belőle, de az egészet belengi egy ilyen iszonyatosan nyomasztó, sötét hangulat. Az meg rengeteget ad hozzá, hogy szinte minden képkockában és minden elhangzott mondatban van valami rejtett utalás, easter egg, vagy előrevetítés. Jól áll a Marvelnek a kísérletezgetés, nagyon várom a folytatást.
 3. Előjegyezhető a Szukits oldalán a Star Wars és a Doktor Aphra utolsó száma, ezzel itthon is elérünk a Birodalom Visszavág eseményeihez. Magyarországon volt már egyáltalán ilyen, hogy egy ilyen hosszú képregénysorozat (beleszámolva az SW-t, a 2015-ös Vadert, az Aphrát, és a crossovereket) hiánytalanul végment elejétől a végéig? Mindennel együtt kb. 200 számról beszélünk, szerintem ez eddig példátlan. Le a kalappal mindenki előtt, aki részt vett ennek a megvalósításában, beleértve téged is @Darth Revan9, 5 évvel ezelőtt még a kutya se gondolta volna, hogy egy ilyen jó sorozatot ilyen jó kivitele
 4. Whill

  Marvel

  Csak a 3. rész lesz az MCU része? Az úgy elég fura, itt is valami dimenzióugrás lesz? Én mondjuk az első két részt is mindig az MCU részének számítottam, szerintem hangulatilag sokkal jobban illeszkedik oda mint az X-Men filmekhez. Az meg már tényleg hab lenne a tortán, ha a Sam Raimi-féle Pókember-filmek is a multiverzumhoz tartoznának. Remélem tényleg felbukkan Tobey a következő Pókiban.
 5. Ez azért nem egy népszerűtlen vélemény. Minden kritikában a közjátékokat emelik ki az Utóhatás fő pozitívumaként. Főleg mert ezek tartalmazták azt, amit a fő történetszálnak kellett volna: betekintést a galaxis bolygói és lakói életébe a Jedi Visszatér után. Ha ebben a könyvben is vannak ilyenek, az üdvözlendő, mivel erről az éráról aztán végképp nem tudunk semmit.
 6. Jelenleg mi a Szukits álláspontja a young reader könyvek és képregények kiadásáról? Az előzetes infók alapján nekem úgy tűnik, hogy ezek is szükségesek lesznek a teljes képhez.
 7. Boldog új évet kívánok mindenkinek
 8. 2020 búcsúajándéka.
 9. Boldog születésnapot @reaper
 10. Azért az elég morbid lenne, ha azt a sisakot hordaná, amiben az apja levágott feje repült.
 11. Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
 12. Első ránézésre azt hittem, hogy Fennec és Snoke beszélget a képen.
 13. Most már elég sok szám megjelent ebből a sorozatból. Aki olvassa, milyen véleménnyel van róla? Jobb, mint a 2015-ös? Én megvárom a magyar kiadást, nem szeretek neten képregényt olvasni. Remélem valahogy bele lesz szőve Dash Rendar és Xizor herceg a történetbe. Ők az 5. és 6. rész közötti korszak emblematikus alakjai voltak a legendákban (Shadows of the Empire), és a közelmúltban kanonizálva lettek enciklopédiákban.
 14. Előbb-utóbb pedig sajnos meg fog halni, a 9. epizódban ugyanis már Erőszellemként szerepel.
 15. Szomorú belegondolni, hogy Grogu végnézte a régi Jedi-rend bukását, és valószínűleg Luke-ét is végig fogja. Nem is biztos, hogy ez a befejezés nevezhető-e happy end-nek. Remélhetőleg még Rey-el is találkozik.
×
×
 • Create New...

Important Information