Ugrás a kommentre

Whill

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    1.433
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

  • Győztes napok:

    1

Whill összes hozzászólása

  1. Whill

    Könyvek

    Így van. Lehet ezt akármennyire csűrni-csavarni, a Szukits nagyon kicseszett az olvasókkal. Se a High Republic, se a képregénysorozat nem lett befejezve. Most ott van sok rajongónál két félkész, erősen hiányos sorozat, amikre elköltöttek százezreket. Ezek után miért vegyek tőlük WoW, vagy akármilyen más sorozatot, amikor mindig ott lesz a veszély, hogy egyik pillanatról a másikra elvágják? Annyi pozitívum van ebben, hogy végre kikövethetem a Szukits összes oldalát, nem leszek telespammelve HIHETETLEN LEÁRAZÁS üzenetekkel.
  2. Whill

    Könyvek

    Én már egy ideje, a bejelentéstől függetlenül is, terveztem átállni az angol nyelvű olvasásra. Majd külföldi utakon jól feltankolok SW könyvekből. Képregényeket meg, akárhogy is rühellek neten olvasni, megoldom úgy.
  3. Whill

    Könyvek

    Így van, az új oldal biztosan nem könnyített a helyzeten. Az előző sokkal átláthatóbb volt. Főleg most, hogy négy képregénysorozat fut egyszerre, és össze-vissza jelennek meg (pld. a Vader két kötettel előrébb tart a többinél), egyre nehezebb volt követni, hogy mi az amit előrendeltem/előjegyeztem/kiszállítás alatt van/stb.
  4. Whill

    Könyvek

    Teljesen ledöbbentett, hogy ezt így hirtelen minden előzetes nélkül bejelentették. Számítottam rá, hogy lesznek megszorítások (drágulás, kisebb példányszám, kevesebb könyvek évente, stb.), de erre nem. Egy ideje fontolgattam az angol nyelvű ebookra való átállást, a magyar kiadáshoz azért ragaszkodtam csupán, mert jobban szeretem fizikailag a kezemben tartani a könyvet. Ettől függetlenül ez a hír nagyon elszomorító, és a tudat, hogy itt Európa kellős közepén ennyire nincs már kereslet Star Wars-könyvekre. Meg az, hogy olyan sorozatok, mint a High Republic vagy a 2020-as képregények most már örökké hiányosan fognak tátongani a polcokon. De a könyvkiadónak elsősorban teljesen érthető módon a profit a célja, és ha egy könyvkiadás veszteséges, akkor értelemszerűen nem érdekes, hogy egy adott sorozat hiányos-e vagy sem. Egy korszak zárult ma le.
  5. Whill

    High Republic

    A High Republic képregények magyar kiadása véget ért? A 2. fázis igazán jöhetne, ha jól tudom, ott is a jedha-i csata eseményeit láthatjuk.
  6. Whill

    The Mandalorian and Grogu

    Én nagyon várom ezt a filmet. Sajnos az utóbbi években rengeteg olyan filmet és sorozatot bejelentettek, amikből aztán nem lett semmi. Ennél meg már a forgatás kezdete is ki van tűzve, végre összeszedte magát a Lucasfilm. Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó lesz.
  7. Nemrég fejeztem be a könyvet, és nekem is ez volt az első gondolatom, amikor Marda elrakta Kevmo kardját. Kis utánanézéssel szerintem az inkább Loden kardja. A könyv borítóján a Kevmo markolatának végén van egy "tányér", amiből a fény kijön. Loden kardjának a markolata pedig a hagyományos henger. Kár érte, szerintem érdekesebb lett volna, ha a fénykard családi ereklyeként kerül Marchionhoz. De a regény így is nagyszerű.
  8. Whill

    Könyvek

    Azokhoz szól a kérdésem, akik olvasták a Princess and the Scoundrelt: a regénynek van története, vagy a Padmé-könyvekhez hasonló semmittevés 300 oldalon keresztül?
  9. Whill

    Chapter 23: The Spies

    Nagyon kemény rész volt! A szörny, ami letarolta őket, egy zillo bestia volt? Csak mert érdekes lenne, ha kiderülne, hogy a mythosaur valójában egy zillo.
  10. Köszi mindenkinek a fotókat, infókat, beszámolókat! Örülök, hogy jól sikerült, és jól éreztétek magatokat. Még így a videókon és a beszámolókon keresztül is hatalmas élmény volt a Celebrationt követni. El tudom képzelni, hogy milyen lehengerlő lehetett személyesen is ott lenni rengeteg rajongó, alkotó, színész és cosplayes között. Maguk a bejelentések is hatalmasat ütöttek. Számomra az egész rendezvény csúcspontja Hayden volt, jó látni, hogy ennyi év után végre megkapja azt a szeretetet és megbecsülést, amit megérdemel.
  11. Whill

    Trailer

    Fura lesz megszokni ezt a profilképedet azok után, hogy éveken át Darth Revan fenyegető tekintetével azonosítottalak
  12. Whill

    Képregények

    Egyébként ha azt a stílust követi, amit a Vader Down és a Screaming Citadel, akkor 1-2 hónap alatt le fog futni. Az első szám, és a 4 ongoingból 1-1 szám rögtön kiad egy teljes TPB-re való történetet.
  13. Whill

    A Star Wars jövője

    Remélem, hogy ilyet soha többé nem csinál a Disney, hogy párhuzamosan fut két sorozat, ráadásul ugyanazon a napon jelenik meg. A Mandalorian teljesen elnyomta számomra a Bad Batch-et, még most is le vagyok maradva pár résszel. A végkifejletet meg szépen elspoilerezték facebookon.
  14. Whill

    Képregények

    Szerintem egy ilyesmi sztori még bőven belefér abba az időszakba. Ha tényleg nem egy galaxison átívelő eseményről van szó, akkor semmi akadálya. Csak jöjjön magyarul is hiánytalanul, engem ez aggaszt a legjobban.
  15. Whill

    New Jedi Order

    Engem mindig is a kívülről érkező ellenfelek érdekeltek a legjobban. Nyilván nem ismerjük a teljes galaxist, de azért az erőviszonyokat nagyjából átlátjuk. Tudjuk, hogy belülről nem érkezhet olyan fenyegetés (a lázadókat kivéve ), ami például a Birodalmat komolyan veszélyeztetné. Ezzel szemben az Ismeretlen Régiók és ami azon túl van, végtelen lehetőségeket rejtenek magában. Ott vannak például a Lando-könyvekben lévő, egymással háborúzó droid-civilizációk. De simán lehet valahol, néhány galaxissal arrébb egy olyan erejű ősi civilizáció, ami a Birodalmat is néhány hét alatt elsöpörheti. A galaxison belül nehezen tudom elképzelni, hogy kalózoknál vagy birodalmi maradványoknál nagyobb fenyegetés felüsse a fejét.
  16. Whill

    Egyéb fontos

    Kellemes húsvéti és Star Wars-i ünnepeket kívánok mindenkinek!
  17. Whill

    Baylan Skoll

    Ha a Világok Közötti Világ tényleg nagy szerepet fog játszani a sorozatban, akkor lehetséges, hogy Baylan egy alternatív univerzumból érkezik? Az öltözködése, megjelenése, fénykardja is nagyon eltér mindentől, amit az SW-ben megszokhattunk.
  18. Ez így is hatalmas! Gratulálok
  19. Whill

    Az Ahsoka sorozat

    Szerintetek mennyi esély van rá, hogy ezek után visszatérjenek a Thraw-trilógia ikonikus karakterei a sorozatban/Mandoverzumban? Mara Jade, C'baoth, Talon Karrde, Fey'la, stb.
  20. Whill

    A Star Wars jövője

    Szerintem a High Republiccal nem nagyon terveznek már 2025 után. Lassan eljutunk a harmadik fázishoz, utána vége. Még az Eclipse is jön gondolom, bár az most eléggé lóg a levegőben. De ezt leszámítva szerintem a High Republic a könyvekkel és a képregényekkel egy kerek, lezárt történet lesz.
  21. Whill

    Teaser trailer

    Már csak az lesz érdekes, hogy hogyan fogják a tágabb közönségnek elmagyarázni, hogy ki az a Sabine, Hera, Thrawn, stb. Sokan a Disney+ sorozatokkal kapcsolódtak be a Star Warsba, muszáj úgy tálalni ezeket, hogy az se riadjon el, aki nem nézte az animációs sorozatokat.
  22. Whill

    A Star Wars jövője

    Én valamiért egyetlen képet sem tudok megnyitni, amit itt megosztotok.
  23. Whill

    A Star Wars jövője

    Akkor ezért jött meg olyan hirtelen Daisy kedve ahhoz, hogy visszatérjen az SW-filmekhez.
  24. Whill

    A Star Wars jövője

    Tűkön ülve várom
  25. Kellemes "ünneplést" mindenkinek, aki személyesen is jelen lesz!
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.