Jump to content

Whill

Tag
 • Content count

  1017
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Whill

 1. Viccet félretéve, a valóságban is van a különböző bolygók között a gravitációs különbségek miatt minimális időeltolódás. Igaz ez például Föld-Mars relációban olyan jelentéktelen, hogy emberek számára alig észrevehető, de ha egy olyan univerzumról beszélünk, ahol a hiperűrön keresztül utazgatnak egymástól fényév távolságra lévő csillagrendszerek között, akkor máris sokkal érdekesebb.
 2. A 4. és 5. epizódok között játszódó sorozatban elég nagy időugrások voltak, hogy kitöltsék a három évet. A mostani érában kisebb léptékben halad az idő, és a négy ongoing sorozatnak köszönhetően sem halad gyorsabban, csupán több szemszögből látjuk az eseményeket. Az előző Star Wars három évet töltött ki 75 számmal (+ crossoverek, különkiadások), ez a mostani tizenvalahány szám szerintem még belefér.
 3. Boldog születésnapot @Dzséjt és @Yoda József !
 4. Ezek közül most az Aphra tűnik a legérdekesebbnek. A kép és a leírás alapján, csak nem a Sikolyok Fellegvára tér vissza?
 5. Az újabbakhoz már nem kell semmi, berakod, és kész. A start menüben van egy olyan funkció, hogy "Kamera", azzal tudod tesztelni, hogy működik-e. Régebben adtak telepítő cd-t a webkamerákhoz, manapság már nincs szükség erre.
 6. Lehetséges, hogy ezáltal kánon lesz a játék története?
 7. Whill

  Marvel

  Én az Ébredő Erő óta nem vártam így egy filmet sem. Ez még az Infinity War/Endgame párosnál is nagyobb dobás lehet, ha jól negcsinálják.
 8. Na igen, az ilyen sorozatoknál bennem is megvan a félelem ezzel kapcsolatban. 120 rész kéthetente azért mégis csak egy kb. 4-5 éves elköteleződés. Az eredeti Hachette szerencsére már eljutott odáig, hogy ha ma véget vetnének neki, akkor is teljesen elégedett lennék vele. Az Eaglemoss DC és Batman sorozatokat gyűjtők rosszabb helyzetben vannak, és akkor még nem is beszéltünk az egyéb bakikról, mint a matricázott gerinc és társai.
 9. Bennem fel sem merült, hogy Star Wars lesz. Az X-Men sorozatban reménykedtem még, ezt nem hiszem, hogy gyűjteni fogom a másik Hachette sor mellett.
 10. A Hachette következő sorozata a Marvel Legnagyobb Hősei lesz: https://legnagyobbhoseikepregenygyujtemeny.hachette.hu/
 11. Whill

  Marvel

  Kiszivárgott Redditen egy félkész No Way Home trailer, amiben állítólag A Sony elkezdte letiltogatni mindenhol, de ezzel megerősítették, hogy valódi.
 12. Én úgy hallottam, hogy "Ember vagyok és Anakinnak hívnak" 1 lesz az új neve.
 13. Nekem is tetszik, jó ötlet volt.
 14. Előjegyezhető a Lando. Háromból három.
 15. Témába vágóan, tetemes összegeket mernék rá rakni, hogy NEM a Double or Nothing.
 16. Az első kettőt eltaláltam. Remélem a harmadikkal kapcsolatban is igazam lesz, és a Lando lesz az.
 17. Ehhez sajnos az is hozzátartozik, hogy a folytatástrilógiával eléggé zsákutcába írták magukat. A kezdeti lelkesedés eltűnésével most már nekem is el kell ismernem ezeknek a filmeknek a legfőbb hibáját, a világépítés hiányát. Nagyon nagy hülyeség volt Luke rendjének a szétverése az írók részéről. Értem, hogy a 4. epizód hangulatát akarták visszahozni, de így kivették a történet egyik legizgalmasabb elemét. Az eredeti trilógia és főleg a prequel trilógia egyszerűen sokkal több olyan elemet tartalmaz, amire EU-művekben építkezni lehet.
 18. Nekem általánosságban úgy tűnik, hogy a Lucasfilm elengedte teljesen már ezt a sequel érát. Nem sok sequel tartalom jelenik már meg semmilyen téren. Gondolom ezzel a képregénnyel is úgy voltak, hogy ez a legegyszerűbb módja annak, hogy letudják Kylo háttértörténetét, és haladhassanak tovább.
 19. Boldog születésnapot @MissKarrde
 20. Boldog születésnapot @kolmilan
 21. Először kiegészítő volt, aztán a nagy sikerre való tekintettel leszinkronizálták a teljes játékot. A Warcraft 3-hoz is készítettek később magyar szinkront.
 22. @Darth Revan9 egy tipp, ha esetleg a közeljövőben Starcraft könyvek fodítását lektorálnád. A 2000-es évek elején megjelent egy nagyon jó minőségű nonprofit magyarítás és magyar kiegészítő is a játékhoz (Huncraft). Egy egységes fordítás érdekében jó lenne ennek a szókincsére támaszkodni, főleg, mert szerintem sokan vagyunk itt Magyarországon, akik ezzel játszva nőttek fel.
 23. Esetleg valamelyik másik gyűjtemény részeként, mint a Beckett vagy a C3PO?
×
×
 • Create New...

Important Information