Jump to content

Whill

Tag
 • Content count

  490
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Whill

 1. Snap anyja él még a Sequel trilógia idején? Azt hittem, meghalt valamikor a Vérvonal előtt.
 2. Örülök, hogy tetszik, mert én is nagyon várom már a könyvet. A sztori ilyen galaxisban utazgatós, mint amire a leírás alapján számítok?
 3. Az enyém egy hetet csúszik, mert az Aphrával és az SW-vel együtt rendeltem
 4. Kell, hogy legyen valami oka annak, hogy ilyen lassan terjed nálunk (és egész Közép-Kelet Európában) a vírus. Ha nem a BCG-oltás, akkor más. Lassan egy hónapja szét vannak engedve az emberek, és még sincs kiugró fertőzöttszám. A halálozás is azért ilyen magas, mert főleg kórházakban és idősotthonokban terjed. Az olaszoknál ekkora esetszámnál már ezresével ugrált felfelé a fertőzöttek száma naponta.
 5. Olvastam pár évvel ezelőtt, és én is csak ajánlani tudom. Szinte olyan, mint egy kalandregény. Amikor a Star Wars elkészüléséről volt szó, még izgultam is, hogy sikerüljön, pedig tudtam a végkimenetelt
 6. Nekem továbbra is az a bajom a kánonnal, hogy a nagyobb horderejű események szinte teljesen elkerülik a könyveket. Ha új olvasókat szeretnének bevonni, akkor huszadrangú mellékszereplőkről szóló könyvek helyett adjanak ki olyan könyveket, amikre felkapják az emberek a fejüket (ilyen volt a Plagueis vagy a Bane-trilógia például).
 7. Én is remélem, hogy Veruna legalább említve lesz, ha már úgyis kánon. Én egy kifejezetten érdekes karakternek tartottam a Plagueis alapján.
 8. Akkor teljesen ingyenesen elérhető lesz a teljes show a youtubeon?
 9. Kiskoromban ment egy hasonló műsor a tv-ben, valami Elveszett Templom vagy ilyesmi volt a címe, akkor nagyon szerettem. Ez az előzetes alapján nagyon igényesen kidolgozott és hangulatos vetélkedőnek tűnik, ráadásul Ahmed Best vezeti, akit én nagyon bírok, szóval én mindenképp megnézem.
 10. Mintha csak a saját élményeimet olvasnám. Én is valamikor általános iskolás koromban olvastam a Gyűrűk Urát és a Kirajzást előszőr, és mindkettőt untam. Illetve a GYU első része nagyon tetszett, a másodiknál fejeztem be amikor 50 oldalon keresztül beszélgetnek Szilszakállal. Aztán pár évvel később gimis koromban újraolvastam a GYU-t és a Kirajzást is, és akkor mindkettő teszett.
 11. Az első külföldi vélemények is kifejezetten pozitívak. Én már nagyon várom ezt a könyvet.
 12. Nálam is rendetlenkedik a youtube. Én magát az oldalt meg tudom nyitni, de ha új lapon nyitok meg videót, akkor a végtelenségig tölt. Ha simán rákattintok egy videóra, akkor egyből tudom nézni.
 13. Boldog születésnapot kívánok @Donát@tomcsi80
 14. Akkor mégsem novemberben jön a Kylo? Ez remek hír, remélhetőleg így itthon is lecsökken a várakozás pár hónappal.
 15. Whill

  H. P. Lovecraft

  Lovecraft idejében nem volt még ilyen jellegű tudatos világépítés, mint manapság, szóval egyáltalán nincs meghatározott sorrend. Nyilván érdemes a legnépszerűbbekkel kezdeni, hogy jobban ráhangolódj a stílusára. A Szukits által kiadott válogatásban ezek jól össze vannak szedve.
 16. Whill

  Marvel

  Ez a kérdés azokhoz szól, akik veszik a Nagy Marvel Képregénygyűjteményt. Láttam, hogy Angliában kiadtak már római számokkal számozott köteteket, amik a gerincképet visszafelé, tehát a Hulk-tól balra bővítik, és régebbi történeteket tartalmaznak. Ha ezeket Magyarországon is kiadják, az hogy fog megtörténni? Angliában össze-vissza haladnak a számokkal. Itthon mi hányadik szám után fogunk a római számokra átváltani?
 17. Ennek én is nagyon örülnék. És legalább nem lenne kánon-ellentmondás, mert az első hírek megjelenésekor kicsit tartottam tőle, hogy semmibe veszik azt a karaktert.
 18. De ez mégis hogy alakult ki, hogy ezek a könyvek ennyire ritkák lettek? És a Holtak Között miért ilyen drága a többi Jedi Növendék könyvhöz képest?
 19. Csak legyen addigra mozi
 20. Nem örülök neki, a 2015-ös sorozatnak se tett jót az állandó rajzolóváltás. Jobb lenne, ha egy író/rajzoló páros vinné végig az egészet.
 21. Én sem hiszem, hogy Martin ezekkel a szavakkal mondta volna, hogy "kamu". Biztos van itt valami kamu, de az nem Matt Martin részéről.
 22. Mint ahogy leírtam már egyszer, nekem ez a fórum olyan, mint a TLJ végén megmaradt néhány ellenálló, akik elmenekültek a Millenium Falconon. Az egyetlen netes SW-közösség, ahol trollmentesen és az új filmek szapulása nélkül lehet értelmes beszélgetést folytatni. Lehet, hogy nem vagyunk annyian, mint a Facebookos tömegcsoportokban, de ez nem is baj.
 23. Én a "... Kora" képregények közül még csak a Köztársaságot olvastam, és elég vegyes a felhozatal. Néhány sztori nagyon jól el van találva (pld. a kedvencem az összes közül a Grievous meglepően mélyre sikeredett), és van 1-2 gyengébb is. A formátum miatt sajnos nem igazán van lehetőség grandiózusabb történetekre, de alapvetően hangulatos kis olvasmány.
 24. Nekem tetszik az alapján, amit eddig tudunk róla. Ha jól van megírva, akkor az ilyen utazgatós kalandozós SW könyvek mindig jók.
×
×
 • Create New...

Important Information