Ugrás a kommentre

DanCarver

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    29
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

1 követő

Profil információ

  • Nem
    Férfi
  • Lakhely
    Budapest
  • Érdeklődés:
    Star Wars, sci-fi, gaming

Legutóbbi látogatók

69 profil megtekintés

DanCarver eredményei

Ifjonc

Ifjonc (1/6)

34

Közösségi hírnév

  1. A Kettő szabálya az mind a kánonban, mind a Legendákban azonos időben jött létre (BBY 1032 körül). Ebben egyezik a két idővonal Darth Bane miatt. A mostani kánon szerint a Régi Köztársaság az eddig az időszakig tartott, amikor eltűntek a sithek, Bane helyette létrehozta a kettő szabályát, a sithek elbukták a nagy jedi-sith háborút, megköttették a békét. De a háború miatt egyúttal az addigi Régi Köztársaság is megszűnt, helyén létrejött az új Galaktikus Köztársaság, a jedik béke időszakával egészen a klónháborúkig ugye. A kánon abban egyértelmű, hogy Bane előtt sok-sok sith volt akik örökké háborúztak egymással, ezt ki is mondták A klónok háborújában, amikor Yoda találkozott Bane szellemével vagy mivel. Az új bővített kánon idővonal szerint a Régi Köztársaság 25 ezer évvel korábban alakult ki, így közel 24ezer évig tartott az Old Republic időszak, amiben végig sok sith és sok jedi háborúzott egymással. A készülő Dawn of the Jedi film az ezt megelőzi időszakot meséli el, utána talán nyitnak az Old Rep éra felé is a kánonban.
  2. DanCarver

    Az Andor sorozat

    Imádom, ahogy Gilroyék mennyire tudatosan törekedtek a realizmusra, de azért úgy, hogy közben mégiscsak a messzi-messzi galaxisban vagyunk. Jöhetne már a második évad
  3. DanCarver

    Sorozatok

    https://widescreen.hu/a-sogun-kritika/ Kritikám A sógunról, szerintem szuper sorozat lett. Imádtam végig.
  4. https://rebo.hu/2024/04/25/ebsz-igy-latjuk-a-star-wars-kanont-tiz-ev-utan/ Ma lett tíz éves a kánon.
  5. DanCarver

    A The Acolyte sorozat

    Nagyra törő célok https://rebo.hu/2024/04/15/az-akolitus-felulmulhatja-a-baljos-arnyak-fenykardparbajat/
  6. DanCarver

    A The Acolyte sorozat

    https://rebo.hu/2024/04/14/uj-kepek-es-infok-az-akolitus-sorozatbol/ Akit esetleg érdekelnek az interjúk is az új képek mellé.
  7. DanCarver

    Star Wars: Outlaws

    https://rebo.hu/2024/04/12/csempeszek-fejvadaszok-szindikatusok-mirol-szol-a-star-wars-outlaws/
  8. DanCarver

    Cikkek a Star Wars-ról

    https://rebo.hu/2024/04/10/az-ezereves-solyom-tortenete/
  9. DanCarver

    Star Wars: Outlaws

    Abszolút egyetértek, nem is értem hogy ennyi év alatt, hogy nem készült egy ilyen open world SW játék. Szerintem a Ubisoftnál alkalmasabbat nem is találhattak volna. Én nagyon szerettem a játékaikat, az összes Assassin's Creed részt végigtoltam nekem az bejött, imádtam a világát, a hangulatát, a gameplayt. A Watch Dogs széria is hasonló volt, csak mai korban, de még a Tom Clancy's Ghost Recon szériára is ráhúzták ezt. Talán az Outlaws leginkább a Watch Dogsra hasonlít, Kay mozgása nekem abszolút azt idézte. Szal nálam egy ilyen valóra vált álom az Outlaws, lesz*rom ha repetitív, ha nem túl acélos a sztori, de ha elveszek a nyitott világban 100+ órára, pláne még jól illeszkedik a kánonba is, akkor nekem megérte. A soulslike-ból nekem is marhára elegem van. Rosszul vagyok, hogy már minden kardozós játékra ráhúzzák minimum a combat szintjén. A Jedi Fallen Order és Jedi Survivorban is csak azért tudtam elviselni mert SW, knben meg sem próbálnám. Amúgy is sztem a FromSoftware-en kívül más nem tudja olyan jól csinálni a souls műfajt. De ha meg nem ez, akkor a Sony-s féle másik tök egykaptafa, sztori központú akció-kaland csőjátékok némi RPG elemekkel, azokból is Dunát lehet már rekeszteni. Utóbbihoz némileg közel áll az Outlaws valamennyire, de azért nem az. Szal hajrá Ubisoft, én tűkön ülve várom.
  10. DanCarver

    Star Wars: Outlaws

    https://rebo.hu/2024/04/09/a-tortenetre-fokuszal-a-star-wars-outlaws-uj-elozetese/ Plusz itt van még pár érdekes infó a játékról.
  11. https://rebo.hu/2024/04/08/max-rebo-titkai/ Kis érdekesség a Rebo.hu névadójáról.
  12. DanCarver

    A Star Wars jövője

    Ha minden igaz a Mandó és Grogu jön 2026 májusban és a NJO meg decemberben, szal nyugodtan beszélhetnek már róla jövő ilyenkor. Persze attól függ mikor lesz kész a script és mikor kezdik el forgatni az NJO-t.
  13. DanCarver

    A Star Wars jövője

    Egyébként ebben a cikkben múlt hónapban összeszedtem mi várható hivatalosan és mi pletyka szinten és nagyjából mikor. (még Az akolitus és a Tales of the Empire trailer előtt íródott). Ami itt nincs azt már vagy törölték, vagy nem fejlesztik. https://rebo.hu/2024/03/13/minden-erkezo-star-wars-film-es-sorozat/
  14. DanCarver

    A Star Wars jövője

    Az szerintem a tokiói Star WArs Celebrationön lesz egy-két héttel korábban. Én szerintem megint valami animációs antológia, vagy Visions harmadik évad, amit már pletykáltak korábban.
  15. DanCarver

    Tales of the Empire trailer

    Szerintem itt lezárják a sztoriját és kétlem hogy életben maradna.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.