Jump to content

Darth Cupsy

Tag
 • Content count

  3043
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

548 Nagyon kedvelt

About Darth Cupsy

 • Rank
  Jedi Knight
 • Birthday 06/23/1989

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Sopron
 • Érdeklődés:
  Meglepő de... Star Wars :D , DC, Marvel, Gaming

 • Ajánló
  Maga az Erő vezetett ide.

Recent Profile Visitors

4102 profile views
 1. OFF: A Mások elpusztítása, pedig teret adott annak, hogy ne dögöljön meg mindenki Westeroson
 2. Jaime-nek először, nem a szerelme és az emberek között kellett döntenie Cersei: az nem is arról szólt, hogy neki jó legyen az imidzse, hanem arról, hogy ha nem így állítaná be Danyt akkor ugyan mi tartaná vissza a népet, hogy ellene forduljon, hisz őt alapból utálják, Danyhez meg alapvetően semmilyen viszonyítási alapjuk nincs és ezért kellett beállítani, úgy hogy Dany uralkodása még az övénél is rosszabb lenne, szimpla taktika az egész Hát akkor ne fogadd el, de akkor vállald azt is, hogy semmivel sem vagy különb, mint akik az EP8-at osztják ezért vagy azért. "Ő így találta ki szíve joga, Ő az író, ha valaki ezzel nem ért egyet akkor írja meg magának a saját Trónok harca verzióját aztán olvasgassa magának a tükör előtt vagy a budin ülve." Ezt amúgy én írtam
 3. Vagy csak az a nagy többség aki azt állítja, hogy azért nem érti az anyagot mert nem hallotta, lehet hogy szimplan csak nem figyelt, vagy nem képes felfogni az anyagot, de könnyebb ráfogni a tanárra, hogy ő a hibás. És attól független , hogy ők vannak többségben még nem biztos, hogy igazuk is van
 4. Már vettem fel a "kesztyűt" aztán lejjebb görgetek látom alig vagyok idézve akkor is, hogy... ezt szerintem lementem valahova Szauron esete nekem is megfordult a fejemben aztán valahogy elkanyarodtam tőle gondolatban, mert hát jah ennyi erővel Ő is minek van, csak csúnyán néz egy messzi toronyból mindhárom film alatt, az orkok meg a Nazgúlok nélküle is gonoszkodhattak volna.
 5. De épp ez az, hogy az alkotás bármely nüanszát vitatod legyen akár az, hogy mondjuk, miért nem piros szeműek a Mások, azzal az alkotó munkásságát vitatod, amihez jogod van, ugyanakkor ahhoz már szerintem nincs, hogy elmarasztald az alkotás bármely részét vagy magát az alkotót, mert maga az alkotás vagy annak bármely eleme nem úgy lett megalkotva, ahogy a te szájízednek tetszik. És még egyszer: alkotás csak mert kevésszer szerepelt a szó Helyesbítek ahhoz is van jogod, hogy elmarasztald csak mindezek mellett képesnek kellene lenni elfogadni is azt amit le tett az asztalra. Saját példám: én nagyon nem örültem neki, hogy megölték Han-t most se örülök, sem annak ahogy Luke karakterét tovább vitték, de ennek ellenére nem tartom sz*r filmnek sem a 7-t sem a 8-t és nem kérem számon sem Rian-en sem Abrams-en, hogy miért így??? Továbbmegyek számomra a Resistance a Disney éra mélypontja, sőt ha a Legendset nézem akkor is előkelő helyet foglal el a béka hátsó fertálya felé vezető úton, ugyanakkor néztem és nézni is fogom, fintorgok ugyan a szerencsétlenkedő poénokon, de ez ilyen ez van attól nem lesz jobb ha azon morgok folyamatosan milyen.
 6. Én értem. De a hogyant és mit nem lehet elvitatni egymástól. Ok-okozati összefüggés van a kettő között. Más példa, Joffrey-val, mert gondolom nem sok ember volt aki nem örült neki, hogy megpusztult. és kicsit maradva a tiednél is: Joffrey meghalt (mi), megmérgezték (hogyan) --- örültél neki, hogy meghalt, örültél neki, hogy láttad szenvedni = tetszett az írók munkássága Joffrey meghalt (mi), leesett a lóról (hogyan) --- örültél neki, hogy meghalt, nem örültél neki, mert gyors halála volt, nem szenvedett = nem tetszett az írók munkássága Joffrey-t megmérgezték (hogyan), de nem halt bele (mi) --- örültél neki, hogy láttad szenvedni, de csalódott vagy, hogy nem halt bele = nem tetszett az írók munkássága Ha az egyiket (hogyan) vagy a másikat (mi) bírálod, és mindegy, hogy melyiket a kettő közül akkor összességében nem tetszik az amit az írók csináltak vagyis nem tudod elfogadni. Illetve akkor nem tudod elfogadni, ha folyamatosan azt hajtogatod, hogy ez nem jó így. OFF: egyébként Snoke-ról mi a véleményed, mert ott dettó az történik, mint a Mások esetében, csak rövidebb a lépték.
 7. Kettőnk közül nem én vagyok az aki itt nem ért valamit Mert a "HOGYAN"-t nem az írok találták ki? A "HOGYAN" és a "mi" szorosan összefügg, sőt az egyikből következik a másik.
 8. Nem itt a gond azzal van, hogy az első mondatodban leírod, hogy el tudod fogadni, ha valamit az írók megalkotnak, a másodikban meg leírod, hogy mégsem.
 9. Azok csak emberek ha "vadak" is, tehát többé-kevésbé ismerték őket és amit az ember ismer attól kevésbé fél. Meg igazán azt se értem, hogy az miért lett volna jobb,ha ugyanúgy tartanak tőlük x évadon keresztül, ugyanúgy átjönnek a falon és ugyanúgy ledarálják őket egy éjszakán (amivel amúgy nekem semmi bajom). Mennyivel lennének ők jobbak, ha ugyanazt a funkciót töltenék be, mint a Mások? Semmivel. Az volt (gondolom én) az alapkoncepció, hogy kell egy ismeretlen fenyegetés, Martin megalkotta a Másokat lehettek volna a vadak is, de nem így lett, mert Ő így találta ki szíve joga, Ő az író, ha valaki ezzel nem ért egyet akkor írja meg magának a saját Trónok harca verzióját aztán olvasgassa magának a tükör előtt vagy a budin ülve. Amúgy megjegyzem ugyanez megy az SW-nél is ám, az alkotók megcsinálják ahogy gondolják erre jön akinek nem tetszik aztán megy a magyarázás, hogy miért sz*r ahogy meg lett csinálva és miért nem úgy ahogy Ő megálmodta.
 10. Különben, már én is előre látom, hogy majd valami hasonlót fognak skandálni: "Mit akarnak ezek, a Trónok harcát is elb*szták, majd az SW-t is elb*sszák mégjobban" Amúgy az öreg (Martin) a lehető legokosabb húzást csinálta amit lehetett, nem tudom mennyire segédkezett a könyvek eseményei után játszódó forgatókönyvekben, de tény, hogy elkészült egyfajta befejezés, erről megjött a visszhang, pozitív vagy negatív az most mindegy, de ebből le tudja szűrni, hogy hogyan is írja meg a maradék könyveket, hogy azt szeresse a nép.
 11. Ha már... "I won't take no prisoners, won't spare no lives Nobody's puttin' up a fight I got my bell, I'm gonna take you to hell I'm gonna get you, Satan get you Hell's bells Yeah, hell's bells You got me ringing hell's bells My temperature's high, hell's bells"
 12. Darth Cupsy

  DC

  Én nem nagyon ismerem Pattinson munkásságát leszámítva azt amiről mindenki ismeri, meg a HP-ben láttam, de azt mondják, hogy annyira nem rossz színész amúgy, és hát azt se felejtsük el, hogy régen DiCapriót is mindenki egy nyálgépnek tartotta
 13. Igen. Ez látszik abból is, hogy mikor lefújnak egy épületet az nem csak meggyullad, hanem omlik is egyből, mintha a tűz maga szilárd lenne.
 14. Hát ezen besírtam
×
×
 • Create New...

Important Information