Jump to content

Darth Cupsy

Tag
 • Content count

  3133
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

601 Nagyon kedvelt

About Darth Cupsy

 • Rank
  Jedi Knight
 • Birthday 06/23/1989

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Sopron
 • Érdeklődés:
  Meglepő de... Star Wars :D , DC, Marvel, Gaming

 • Ajánló
  Maga az Erő vezetett ide.

Recent Profile Visitors

4213 profile views
 1. Darth Cupsy

  Marvel

  Pontosan, Han is ilyen, a Solo-ban bízik, hisz az emberekben aztán Qi'ra árulásának hatására illetve amik utána történhettek, azzá a kizárólag profitorientált gazfickóvá válik akit az EPIV-ben megismerhetünk, majd ebből indul el újra afelé, hogy ne csak a pénz és a saját élete (meg mondjuk Csubié) legyen fontos a számára.
 2. Na erre én is kíváncsi vagyok, mikor volt ez időben? Vagy hányadik oldal?
 3. Csóri... nem lett volna egyszerűbb, ha csak magát lebegteti?
 4. Darth Cupsy

  Filmek

  Spin-off-nak nekem akkor működne, ha 006-os lenne vagy akárhányas. OK, hogy nem Bond volt az egyetlen 007-es, de összeforrt vele a popkultúrában, hogy ha más lenne (férfi vagy nő mindegy) akkor lényegében az csak egy átlag kémfilm amit a brand nevével akarnak eladni és ez szánalmas szerintem, a készülő Joker filmről ugyanezt vallom amióta elmondták, hogy semmi köze nem lesz egyik képregényes Jokerhez, persze ettől még lehet jó lesz csak az mentalitás ami mögötte van az nem tetszik.
 5. Darth Cupsy

  Marvel

  Tegnap, én is letudtam a Póki/ múvit.
 6. Darth Cupsy

  Filmek

  https://www.gamestar.hu/masvilag/james-bond-25-007-lashana-lynch-265807.html?fbclid=IwAR13QzqzVXsZzOTwBVkq13FQ8B2p9ca4UonJ6qu-EiYBkxS1W6yXa4xT13M
 7. Pusztán az egyetlen minta egyed (Kylo) vizsgálata után, nem vonnék le ilyen messze menő következtetéseket
 8. Na ne azt már láttam, újdonságra vágyom Pontosan ezért nem hiszem, hogy ugyanazt leadnák, a Disney tudja hogy az a trailer kikerült, hype építés szempontjából meg az a jó, ha valami újat mutatnak.
 9. Darth Cupsy

  DC

  Hát igen a DC ismertebb/népszerűbb hősei eléggé egy kaptafára lettek teremtve: szupererő, szupergyorsaság, repülés. Ezeket mind-mind a képregényekből hozták. 2013-ban lépett színre mindkét csoport, a bűnök januárban, a család augusztusban és már akkor is multi-kulti volt.
 10. Hát erről pontos információ nincsen, valamiben biztos, mert akkor nem sok értelme lenne őket másképp nevezni az biztos, hogy nem mindegyik fénykarddal illetve csak Kylonak van fénykardja, legalábbis az EP 7-ben való felvillanásaik alapján (többet eddig nem is szerepeltek) ez látszik. Lehet nem is Erőhasználók vagy nem mind. Az EP 9-ben valószínűleg többet megtudunk róluk.
 11. A bilincsben lépkedős képkockákat megmosolyogtam, volt párszor slamasztikában a két pajti
 12. Azt csinálom fixen, az alap, na az lenne a durva ha azok sem lennének Nem sok olyan tartalom van ami magyarul elérhető és én nem olvastam a fordítások nálam, "gát" funkciót töltenek be, mert ha elkezdenék olvasni angolul is, akkor belefulladnék a tartalomba
 13. Erős egy ősz-tél elébe nézünk: Októberben elindul a Resistance 2. évada (bár nem a kedvencem, de azért meg-meg nézegetem), novemberben A Mandalóri + jön a Fallen Order, decemberben EP 9. csak az a kár, hogy most meg böjt van, igazán elteríthették volna időben őket jobban
×
×
 • Create New...

Important Information