Ugrás a kommentre

Kenobi tábornok

Tag
 • Összes hozzászólás:

  490
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Kenobi tábornok összes hozzászólása

 1. Kenobi tábornok

  EPIX spoileres topik

  Mi lesz ez az új Sziget? Hozd el anyádat is! Amúgy meg ne már! Ne legyen egy még hatalmasabb meg egy annál is hatalmasabb. Maradjon csak Kylo a főgonosz.
 2. Kenobi tábornok

  EPIX spoileres topik

  Londom kívül merre voltak még? Ír, olasz, jordán kaliforniai helyeket olvastam.
 3. Kenobi tábornok

  EPIX spoileres topik

  Spike Lee azt tweetelte, hogy Adam Driver jelenleg Londonban forgat. És hogy gratuláltak neki az Oscar-jelöltséghez.
 4. Kenobi tábornok

  Marvel

  Szerintem a Csillag születik kapja. Ez az én tippem. Jó film de nem Oscar-díjas film.
 5. Kenobi tábornok

  Star Wars Celebration 2019

  Szerintem azért lesz még pár meglepetés név itt. A Baljós árnyak 20. évfordulója lesz és meglepne, ha nem lenne ott valaki az első részből.
 6. Kenobi tábornok

  Star Wars Celebration 2019

  A legjobban Obi-Wannak örülök!
 7. Kenobi tábornok

  Bolygók

  Ezt nagyon szuper lenne a vásznon is viszontlátni. Elég hangulatos.
 8. Kenobi tábornok

  Star Wars Celebration 2019

  Szuper ez a poszter! Nagyon úgy tűnik, hogy az Erő egyensúlyára mennek rá. A fény és a sötétség egyensúlyban van. Nekem legalábbis ez jön le.
 9. Kenobi tábornok

  EPIX spoilermentes topik

  Hát remélem ennél kreatívabbak. Egyébként lehet, hogy tényleg csak akkor jelentik be, ha már végeztek. Én azért reménykedem, hogy előbb.
 10. Tegnap megnéztem megint és a flashbackben, amikor Luke lesújtana az alvó Benre, akkor eszembe jutott, hogy Sidious is álmában ölte meg Plaguiest.
 11. Kenobi tábornok

  EPIX spoilermentes topik

  Redditen valaki azt írta, hogy Február végéig tart majd a forgatás.
 12. Kenobi tábornok

  A The Mandalorian Tv-sorozat

  Elvielg a páncélkészítő a páncélhoz felhasznál majd elemeket a Shoretrooperek és a Death Trooperek cuccaiból.
 13. Kenobi tábornok

  Bolygók

  Batuu 99,99%, hogy benne lesz.
 14. Kenobi tábornok

  Cikkek a Star Wars-ról

  Hirtelen nem találtam jobb helyet neki de talán itt jó lesz. Szóval Adam Driver és Richard E. Grant is jelölt a Legjobb férfi mellékszereplő kategóriában, illetve a Solo a Legjobb vizuális effektek kategóriában az Oscaron. Hajrá! Szurkolok nekik nagyon.
 15. Kenobi tábornok

  A The Mandalorian Tv-sorozat

  Bocsi a dupláért. Ismét vannak új hírek! Úgy tűnik, hogy nem csak egy mandalori lesz a sorozatban! Lesz egy titkos Mandalori enklávé egy titokzatos fegyverkészítővel vagy páncélkészítővel. Lesznek ismerős idegenek is. Jawák és néhányan a Last Jedi-ből is. Sőt! Elképzelhető, hogy jobban megismerjük a mandalori kultúrát is. Szóval roppant jól hangzik ez a kis pletyka. Legyen így! https://makingstarwars.net/2019/01/rumor-theres-a-secret-mandalorian-enclave-with-an-armorer-in-star-wars-the-mandalorian/
 16. Kenobi tábornok

  Képregények

  Új képregény érkezik a Galaxy's Edge parkhoz kapcsolódva. A Star Wars: Galaxy's Edge címre hallgató 5 részes mini Batuu és a Black Spire Outpost törvényen kívüli világát mutatja be. A képregényben találkozunk Dok-Ondarral, egy ithori régiséggyűjtővel, és megtudhatjuk mi történik amikor az Első Rend eléri a Vad Űr határát. A képregényben több éra története fonódik össze, köztük egy Han Solo - Chewbacca kaland is. Az áprilisban érkező képregényt az Age of the Republic Special Mace Windu történetének szerzője, Ethan Sacks írja, a rajzokért pedig Will Sliney felel.
 17. Kenobi tábornok

  Rey, az utolsó/első Jedi

  Szerintem őt az Erő választotta ki. Úgy, mint Anakint csak neki valószínűleg van apja is vagy volt.
 18. Kenobi tábornok

  EPIX spoileres topik

  Batuuban én is 99,99 %-ban biztos vagyok, hogy szerepelni fog a filmben. Tatooine-nak örülnék. Kylo a Renek vagy az Első Rend ellen fordulna? És minek a hatására? Anakin?
 19. Kenobi tábornok

  A szereplők

  Na ez éredekes lenne.
 20. Kenobi tábornok

  Star Wars Mozaik

  Akkor a mai kép. Anakin és Obi-Wan megérkezik a hajóra, hogy "kiszabadítsák" a kancellárt és közben megütköznek Dooku gróffal. Obi-Wan hamar kiesik a buliból de Anakin ezúttal már sokkal erősebb és felveszi a kesztyűt a Dooku-val. Sőt! Anakin az új kardforgatási technikájának, a mechanikus kezének, a haragjának, a dühének és Dooku visszafogottságának köszönhetően térdre kényszeríti a grófot. Aztán Palpatine kiadja az ukázt Skywalkernek. "Öld meg!" Anakin hezitál, nem akarja kivégezni Dookut. Végül mégis megteszi. Ezzel pedig még egy lépéssel közelebb kerül a sötét oldalhoz. A képet viszont azért választottam, mert a két fénykard, a kék és a piros baromi jól szimbolizálja az Anakinban lévő fényt és sötétséget. Főleg akkor néz ki jól a két kard, amikor keresztbe vannak téve.
 21. Kenobi tábornok

  Tippek, fogadások

  1. Rey meg fog halni: Nem2. Finn meg fog halni: Igen3. Kylo Ren meg fog halni: Nem4. Poe Dameron meg fog halni: Nem5. Anakin/Vader meg fog jelenni erő szellemként: Igen6. Luke meg fog jelenni erő szellemként: Igen7. Yoda meg fog jelenni erő szellemként: Nem8. Obi-Wan meg fog jelenni erő szellemként: Nem9. Snoke benne lesz a filmben (pl. flashback): Nem10. Háborút Első Rend/Ellenállás/Egyik se nyeri: Ellenállás11. Rey valamelyik szülője egy ismert karakter: Igen12. Kylo Ren el fogja árulni az Első Rendet: Nem13. Újra láthatunk egy a I.-VI. epizód filmekből ismert bolygót: Igen14. Valamelyik animációs sorozatból ismert karakter, űrhajó vagy helyszín benne lesz a filmben vagy utalnak rá: Igen15. Cliffhanger-el zárul a film: Igen16. Megemlítik a Whilleket: Nem 17. Lesz a filmben flashback: Igen18. Lesz a filmben látomás: Igen19. Ezeréves Sólyom megsemmisül: Igen20. Rey-en kívül egy eddig nem ismert világos oldali erőhasználó is harcolni fog az Ellenállás mellett: Igen21. Megalakul egy új Jedi rend: Igen22. Megalakul egy új szervezet vagy államforma a galaxisban: Igen23. A film címében benne lesz a "of" elöljáró: Igen24. Lesz a filmben a PT eseményeire (YE32-YE19) utalás: Igen25. Lesz időugrás a filmben: Igen26. Ez lesz a leghosszabb Star Wars film (jelenleg a The Last Jedi 152 perccel): Igen27. Leia-nak offscreen halála lesz: Nem28: Poe lesz az Ellenállás vezetője: Igen29: Rey új fénykardja kétpengés lesz: Nem30: Ren lovagok harcolni fognak a filmben: Igen31: Skywalker vérvonal ki fog halni: Nem Bár ez a Skywalker-történet lezárása lesz, én azért hagyok egy kiskaput. (A barátnőm is segített a tippjeimben ).
 22. Kenobi tábornok

  Egyéb fontos

  Luke, Lenci: Isten éltessen benneteket!
 23. Kenobi tábornok

  A Star Wars Saga jövője

  Igen, valószínűleg így lesz. Az a hónap, illetve hét nagyon várós és biztos, hogy nagyon ütős lesz.
 24. Kenobi tábornok

  A Star Wars Saga jövője

  Vagy az is lehet, hogy mindkét eseményen tartanak egy kis bemutatót. Gondolom azt is bejelentik, hogy mi fog még menni a csatornán az Star Wars-on kívül is.
 25. Kenobi tábornok

  A Star Wars Saga jövője

  Úgy tűnik, hogy Április 11-én kapunk egy kis bemutatót a Manadaloriból és a Clone Wars-ból, mert tartnak egy demonstrációt a Disney Investor Day-en, ami egybe esik a Celebration-nel. https://www.google.com/amp/s/www.bloomberg.com/amp/news/articles/2019-01-18/disney-to-show-off-new-streaming-service-to-investors-april-11
×

Fontos információ: A webhely használatával elfogadod és betartod a fórumszabályzatot.