Jump to content

Sinistra

Tag
 • Content count

  852
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Sinistra

 1. @Dzséjt , @Yoda József Isten éltessen !!
 2. Boldog születésnapot @LordGravon
 3. Sinistra

  Trailer

  Régen hatalmas anime fan voltam és a mai napig vannak kedvenceim. Akartam, hogy tetsszen, nagyon akartam, de sajnos nem megy. Csak egy random anime ici-pici Star Wars-szal megfűszerezve, hogy na tessék, ne nyavajogjon egyik fandom se. Talán az első olyan SW alkotás, ami határozottan visszatetszést vált ki belőlem (a Resistance-ről nincs egyértelmű véleményem, egyszer majd adok neki egy esélyt).
 4. Sinistra

  Az Andor sorozat

  Fantasztikus látványtervek, nem bánnám, ha az összes így nézne ki majd a sorozatban (tudom nem feltéten, de reménykedni még szabad )
 5. Boldog születésnapot @MissKarrde és utólag @kolmilan
 6. Füled Yodáig, @Ody Mandrell!
 7. Nem vagy egyedül. Szerintem kifejezetten idétlen név egy hajónak, akármilyen okból, akárkié is legyen.
 8. Isten éltessen @Darth Riddick!
 9. Boldog születésnapot, @Darth Krande !
 10. Hm, én is megkaptam a támogató jelvényt, pedig az aktuális gyűjtésbe még nem sikerült beleadnom Vagy ez utólag is jár?
 11. A sorozat eddigi legjobb része! Cad Bane a kedvenc fejvadászom, ezért a felbukkanása igazi csemege volt. Lett volna pár tippem, de arra nem számítottam, hogy pont őt bérelik fel a kaminóiak. Kicsit azért a végén megijedtem, hogy Hunternek lőttek (szó szerint), de gondoltam, hogy nem mernék meglépni a halálát, pláne nem ennyire az elején a sorozatnak. Ahogy a szemével látjuk a dolgokat, miután magához tért, na azt viszont olyan remekül megcsinálták, hogy arra szavaim sincsenek. Vajon mitől annyira különleges Omega, hogy külön vadásznak rá? Remélem, kitalálnak egy picit kreatívabb magyarázatot annál, hogy erőérzékeny klón (bár az az opció is tetszene, de szeretném, ha más miatt lenne értékes, és attól a magyarázattól eldobnánk az agyunkat. )
 12. Boldogságos szülinapot a Fórumnak (is)!
 13. Ohh, koránt se számítottam rá, hogy a tartalék facebook profilom hülyesége miatt még itt is kétszer leszek felköszöntve (Májusban van az igazi, és akkor is lettem köszöntve itt ) Az van, hogy egyszer jó régen egy francia hülyegyerek feltörte az eredetit az összes emailemmel együtt, és én meg csináltam egy új FB profilt, mert legalább egy hónapig nem tudtam visszaszerezni a régit. Ki tudja milyen indíttatásból beírtam valami kamu szülinapot, amit a mai napig nem változtattam meg/rejtettem el, mert amióta visszakaptam a régit, talán be se jelentkeztem. Ja, és 114 éves vagyok asszem, de már magam se számolom A szándékot értékelem, szóval köszi azért mindenkinek
 14. Én látom őket, a kis kék rakétára a profilkép alján ha nyíllal rámész, ki fogja írni. Telóról nem tudom viszont, hogy mutatja...
 15. A meleget bírom és valamennyire szeretem is, amennyiben nincs hozzá az a fullasztó nyirkos levegő...
 16. Tiszta logikátlan az egész, már tényleg nem tudom, mi lehet a baja, de köszi nagyon a tippeket
 17. Azóta elköltöztem otthonról, így a laptopom és a PC-m nem ugyanott vannak, más az internetszolgáltató is (az egyik Digi, a másik Flip). A böngészőim pedig rendszeresen frissülnek, legalábbis a Chrome, a többit ritkábban használom.
 18. Nem működik az se sajnos, pedig ezek voltak az elsők, amiket megpróbáltam. Firefox-on és Operán is megnéztem, de ott is ugyanez a helyzet. PC-ről általában, néha a régi laptopomon is. Ezeken mindegy, milyen böngészőt használok, írja a hibaüzenetet. Nagy ritkán telóról is szoktam, és az az egyetlen, ahol nem csinálja, se Chrome-on, se más böngészőn. Onnan viszont a nézet miatt nem szeretek fórumozni, meg pötyögni is kényelmetlen, és nem is mindig van mobilnetem.
 19. Sajnos nem Annyit szoktam csinálni, ha olvasgatni akarok, hogyha egyszer megnyitottam a fórumot, nem zárom be a lapot, hanem addig az időig nyitva hagyom. Így nem kell állandóan végig s**rakodnom az egészet, mert szerencsére csak az első betöltésnél csinálja azt, amit fentebb írtam.
 20. Boldog születésnapot, @A pécsi! :)
 21. @Darth SkyIsten éltessen!
 22. Az utóbbi 1 hónapban nehézkesen tudok fórumozni, mert rendszerint ezt a hibaüzenetet kapom: "Forbidden You don't have permission to access / on this server." Érdekes módon ha ráfrissítek vagy 5x-6x, akkor általában behozza a fórumot, de volt, hogy hiába csináltam bármit is. Valakinek hasonló tapasztalata vagy ötlete, hogy mitől lehet?
 23. Köszönöm @Kenobi tábornok Nálam még kb másfél hétig várni kell a dologra. Hétfőn kaptam az utolsó veszettség elleni oltást a sorozatból, és mindenhol mást mondtak, hogy mennyit kell várni utána vagy kell-e egyáltalán, és ez egy kicsit felcs*szett akkor. Párom mondta viszont, hogy a kérdőíven, amit adnak, rákérdeznek, hogy volt az utóbbi 2 hétben más oltás beadva. Biztos, ami biztos.
×
×
 • Create New...

Important Information