Ugrás a kommentre

Donát

Moderátor
 • Összes hozzászólás

  19.393
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

723 Nagyon kedvelt

Donát tevékenysége

 • Születésnap 1989-05-22

Elérhetőség

 • Weboldal címe
  http://

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Debrecen
 • Érdeklődés
  Első sorban Star Wars. De imádok emellett számos sorozatot, sportot, stb.

Információk

 • Ajánló
  Ody Mandrell

Legutóbbi látogatók

10.769 profil megtekintés
 1. Végre nekem is megvan az EpVIII Blu-ray! Holnap tervezek EpVII-VIII maratont.
 2. Star Wars viccek

  - To be pansexual is to be human.
 3. Mace Windu Jedi Master

  És ha már itt tartunk:
 4. Mace Windu Jedi Master

  Két dolog ide. Egy: nem lennék meglepve, ha a háborúskodás Winduból is kihozta volna a benne lakozó sötétséget, csak úgy, mint Krellből a sajátját. Nyilván nem olyan durván, de mégis, erőteljesen eltolta egy sötétebb irányba. A Jediken több ízben megfigyelhető volt ez, ezért is mondhatjuk, hogy ők eleve a Sith-eknek kedveztek azzal, hogy ilyen mértékben belefolytak a háborúba. Másrészről, a bizalmatlanság nemcsak a Jedik és a szenátorok közé ette be magát, de a Jedi Rendbe is. Jól nyomon követhető ez a TCW Ahsoka kizárós szálában. Szerintem Windu hite megrendült a Jedi társaikban, a próféciában és gyanúsan méregeti Anakint is, pláne a fiú Palpatine-hez fűződő barátsága miatt. Az se volt semmi, ahogy Anakin kezelte Windu-t.
 5. Abszolút korrekt értékelés. Nem hibátlan a film, de olyan érába kalauzol el benünnket, ami abszolút egyedülálló az SW világában.
 6. Ugye az első részben maga Palpi is arra húzza fel a dolgot, hogy egy gyenge kezű kancellárt úgy ràngatnak a bürokraták, mint egy bábut. Valószínűleg Amidalának is azt adta be, hogy erős kezűként most már ő szabja a feltételeket Ameddának és nem vica versa. Ezzel együtt azért Palpatine vállalható hatalma is véges. Az SWben vannak még ekkor független intézmények, ami ellen Palpi nem feltétlenül tehet (papíron) semmit. Kb. mint mikor egy kormánypárti miniszterelnöknek egy még korábban megválasztott ellenzéki köztársasági elnökkel kellene együttműködnie. Csak Ameddának sokkal kisebb papiron a hatalma, minr egy Közt. Elnöknek természetesen. De írhattam volna Jegybank elnököt is. Orbán - Simor páros.
 7. Get out of my chair. Get out of my life! Hatalmas az öreg.
 8. Ezt a többi filmnél is igazán megtehetnék.
 9. Amúgy elég sok párhuzam van az EpIV Obi-wan tettel is: - Feláldozza magát, hogy időt nyerjen, akárcsak Obi - Eggyé válik az Erővel, akárcsak Obi - Kioktatja az egykori tanítványát, akárcsak Obi ( Nem győzhetsz Darth vs. Minden amit mondtál téves) - Reményt ad a galaxisnak, akárcsak Obi, aki révén a tervek eljutnak a lázadókhoz. Eddig le se esett a párhuzam.
 10. Nálunk 20:30-tól lesz.
 11. Egy hét múlva ilyenkor már egy kis időre mindenki Solo-ban fogja nyomni.
 12. Star Wars Tv-sorozat

  Azt nem hiszem, de Bujaféreg már feltűnt a castingon.
 13. Marvel

  Nem igazán kedvelem a bunkó filmeket, de valahogy a Deadpool mégis bejött. Igaz, csak egyszer láttam, de valahogy sikerült megtalálniuk a megfelelő határt. Nem tolták fullba a kretént.
×

Fontos információ