Jump to content

Donát

Moderátor
 • Content count

  20825
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1977 Nagyon kedvelt

About Donát

 • Rank
  Council Member
 • Birthday 05/22/1989

 • Weboldal címe:
  http://

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Debrecen
 • Érdeklődés:
  Első sorban Star Wars. De imádok emellett számos sorozatot, sportot, stb.

 • Ajánló
  Ody Mandrell

Recent Profile Visitors

11382 profile views
 1. Amúgy nem ez volt a lényeg, hanem hogy innentől én se nézem, de majdnem sikerült dekódolni.
 2. Ok, akkor mostantól én sem figyelem, hogy duplán posztolok-e vagy sem. Kivéve, ha pár perce írtam az előzőt.
 3. Ha ez a pár perc az új érvényben lévő követendő norma, részemről oké. De emlékeim szerint eddig 1 napon belül szerkesztettük a "dupla" hozzászólásokat.
 4. Egy napra emlékszem, ami ha eltelik, akkor mehet külön. Ha ez a hivatalos iránymutatás innentől, akkor ok.
 5. Donát

  Filmek

  Remélem, a Dunkirknél jobb lesz. Az sajnos csalódás volt.
 6. Egymás alatt ne legyen két poszt ugyanattól az embertől. Legyen összeszerkesztve, ha lehetséges. Vagy már ez nincs érvényben?
 7. Donát

  Marvel

  Próbáljuk kerülni a duplaposztokat, ha lehet.
 8. Köszönöm szépen mindenkinek a köszöntést!
 9. A tagok 90%-a szerintem amúgy is Chrome-ot használ.
 10. Ezt később Dooku is megtanulja:
 11. Donát

  Filmkvíz

  Azért írta spoilerben, mert hátha még valaki gondolkodni akar rajta. Szerintem tök jó. Kár ezeken leakadni Rog...
 12. Donát

  Game of Thrones

  A hsz-eddel részint egyetértek, de ezzel az írd meg a sajátodat résszel nem. Az ember nemcsak akkor bírálhat, ha írni akar egy jobbat. Te is szétszetted anno a Prometheus baromságait. Írtál helyette egy másikat? Tudomásom szerint nem. De jogos kritikát fogalmaztál meg a film és a történetvezetés irányába is. Itt most hasonló a helyzet, csak a "jogos" szó finoman szólva vitatható. Sok ember úgy érzi, hogy az az irány, ami felé elvitték az évadot, az nem jó, mert nem következetes, nem illeszkedik a korábbi évadokhoz. A bírálással nincs gond, mindenkinek szíve joga. Csak épp a Trónoknál ezt én teljesen máshogy látom, és végiggondolással szerintem abszolút működik minden. Viszont az finoman szólva is aggasztó, hogy pont most, amikor ekkora lett a nyomás (mint majd lesz az SWnél is), akkor egy olyan évadot tesznek le az asztalra, ami ennyire megosztó és Rottenen is szétcincálják. Pont ez a megosztó PR nagyon nem hiányzik az SWnek. És abban igaza van Yodának fentebb, hogy váratlan karakter fordulatok és nem a várakozásnak megfelelő szálak korábban is voltak a sorozatban, mégse volt ellenséges a közvélemény. Én személy szerint úgy érzem most magam mint egy diák, aki az első sorban ült egy halk tanár előadásán. Én és a közvetlen mellettem ülők értettünk mindent. De ha az osztály jelentős része zúgólódik, mert érthetetlen volt az óra, ée csak BIZONYOS emberek hallották, akkor sajnos be kell látnom, hogy a tanár elcseszett valamit, mégha én értettem is. Az SW tekintetében pedig szinte ugyanez történt a SOLOval csak marketing szempontból. Én ott voltam a moziban. A közvetlen környezetem is ott volt. De összességében a film marketingcsapata egy fos munkát végzett, mert a film nem lapátolt össze elég pénzt, nem húztak be elég embert a folytatáshoz, most meg jön a hiátus. Ha Benioffék mondjuk reprodulálják az SW-vel azt, amit itt: nekünk tetszik de fos a visszhangja és ez veszélybe sodorja a további filmeket akkor szerintem nem végeztek elég jó munkát. És miközben nekünk tetszik a film, ami persze tök jó, valamilyen szinte kudarc a dolog, ha nem teljesít jól a pénztáraknál, vagy emiatt más SW filmek mondjuk később jönnek. Csak ugye itt megint előjön a klasszikus kérdés: mennyire van ez a probléma felnagyítva. Nincs ugye BO meg BD eladás (szemben pl. a TLJvel, ahol a számok magukért beszélnek). De több GOT influncer fordult a franchise ellen és a Rotten pontok is elég aggasztóak... Mintha bekerült volna a sorozat egy negatív vélemény spirálba, ami végül ebben az idióta petícióban csúcsosodott ki...
 13. Donát

  Filmkvíz

  Ez valóban így történt. Egy nappal később viszont... "George Lucas lelépett. Mire a rendező végzett a Csillagok háborúja monó keverésével - május 26-án, csütörtökön, kora reggel -, a film alig 24 órája ment a mozikban, és máris megdöntött valamennyi helyi rekordot, valamint elnyerte a minden idők legnézettebb szerdai premierje címet. Délután már szünet nélkül csörögtek a telefonok a Parkhouse-ban, újságírók serege próbálta elérni Lucast, hogy szóra bírják. Egynek sem sikerült. >Hawaiiira mentem - emlékezett vissza Lucas. - Végeztem.< (...) A rendező csak a hét végére kezdte hinni a sikeréről szóló híreket. Steven Spielberg a barátnője, Amy Irving társaságában csatlakozott George-ékhoz Hawaiin és >eufórikus állapotban< találta a barátját."
×
×
 • Create New...

Important Information