Ugrás a kommentre

Rest In Peace


Rog

Ajánlott hozzászólás

Eme topik célja az lenne hogy ha a valaki késztetést érez a hozzá közel állók vagy egyes kedvenc nem Star Wars-os hírességük elvesztésének esetén a fórumon az elhunytról megemlékezni akkor akár ide is lehetne a megemlékezéseket intézni. Olyan gyakran nem esik ilyenekről szó de egy próbát lehet hogy megérne hátha fellendülne a dolog és mégis eléggé ki lenne ez a topik használva. Valamennyi értelme lenne mert nem kéne például a színészekhez köthető halálhírekre vonatkozóan a "Filmek" vagy az "Egyéb fontos" vagy más téma között vacillálni. Nem mintha nehéz lenne dönteni de például egy filmben és zenében is jártas celeb esetében akár három téma (Filmek, Egyéb fontos, Zene) is szóba jöhetne. Sokkal régebben is lehetett volna nyitni egy olyat de úgy vagyok most vele hogy jobb később foglalkozni vele mint soha.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Hát nem tudom ennek mennyi értelme/létjogosultsága van. Általában, ha felmerül egyáltalán, ismert írók, színészek, zenészek vagy sportolók haláláról szoktunk megemlékezni, erre pedig megvannak a megfelelő topikok. Nyilván van, aki egyszerre több műfajt űz(ött), de Elvis Presley-ről is könnyedén el lehet dönteni, hogy inkább zenész, mint színész, stb. Más "szakma" meg nem igazán kerül szóba, a politika alapjába véve tiltott dolog itt a fórumon.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Bennem is felmerült hogy a többi szóba jöhető topik miatt talán nem fog annyira kelleni. Jó ideje érett hogy megnyitom és már nem tudtam magamban tartani.
A politikabojkottunk miatt a politikusos halálesetek amúgy eszembe se jutottak. Én se bánnám ha kiesnének a szórásból.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 2 héttel később...

Gondoltam egyfajta megemlékezésül összeütök néhány válogatásvideót a szinkronban is foglalkoztatott ismertebb eltávozott színészeink egy-egy munkájából.
Hosszabb pepecselés után végül csak elkészült az első amihez négy filmből (A szikla, A végső megoldás: Halál, Kísértethajó, A függetlenség napja) max kábé öt perces jelenetválogatást vagdostam össze.

Persze más filmekből is ügyködhettem volna de a szinkront szolgáltató néhai színészek és a hozzájuk köthető részletes videók száma miatt kényelemesebb volt a vidit így összehozni. Több film felhasználásával a meló és a részletes vidik száma is több lett volna.

 

Szomorkás szinkronok 1

 

HOMXHM0.jpg

Szerkesztve: - Rog
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 2 héttel később...
  • 3 hónappal később...
  • 1 hónappal később...

Nem tudom, van-e itt más is, akit megüt, de engem igen. Ma 73 évesen, szívroham miatt meghalt Jan-Michael Vincent, a '80-as években (nálunk a '90-esekben) futó sorozat, az Airwolf (Légi Farkas) című sorozat főszereplője. Ő játszotta a Légi Farkas nevű csúcszuper helikopter pilótáját, Stringfellow Hawke-ot. Nekem afféle gyerekkori hős volt, imádtam a sorozatot, egyike volt a kölyökkorom meghatározó szériának (a másik három a Power kapitány, a Knight Rider és az eredeti Star Trek). Szóval eléggé letaglózott. Fogynak a gyerekkorom hősei. Leonard Nimoy, Bill Paxton, Carrie Fischer... :( :cry:

 

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 1 hónappal később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.