Jump to content

Rest In Peace


Rog
 Share

Recommended Posts

Eme topik célja az lenne hogy ha a valaki késztetést érez a hozzá közel állók vagy egyes kedvenc nem Star Wars-os hírességük elvesztésének esetén a fórumon az elhunytról megemlékezni akkor akár ide is lehetne a megemlékezéseket intézni. Olyan gyakran nem esik ilyenekről szó de egy próbát lehet hogy megérne hátha fellendülne a dolog és mégis eléggé ki lenne ez a topik használva. Valamennyi értelme lenne mert nem kéne például a színészekhez köthető halálhírekre vonatkozóan a "Filmek" vagy az "Egyéb fontos" vagy más téma között vacillálni. Nem mintha nehéz lenne dönteni de például egy filmben és zenében is jártas celeb esetében akár három téma (Filmek, Egyéb fontos, Zene) is szóba jöhetne. Sokkal régebben is lehetett volna nyitni egy olyat de úgy vagyok most vele hogy jobb később foglalkozni vele mint soha.

Link to comment
Share on other sites

Hát nem tudom ennek mennyi értelme/létjogosultsága van. Általában, ha felmerül egyáltalán, ismert írók, színészek, zenészek vagy sportolók haláláról szoktunk megemlékezni, erre pedig megvannak a megfelelő topikok. Nyilván van, aki egyszerre több műfajt űz(ött), de Elvis Presley-ről is könnyedén el lehet dönteni, hogy inkább zenész, mint színész, stb. Más "szakma" meg nem igazán kerül szóba, a politika alapjába véve tiltott dolog itt a fórumon.

Link to comment
Share on other sites

Bennem is felmerült hogy a többi szóba jöhető topik miatt talán nem fog annyira kelleni. Jó ideje érett hogy megnyitom és már nem tudtam magamban tartani.
A politikabojkottunk miatt a politikusos halálesetek amúgy eszembe se jutottak. Én se bánnám ha kiesnének a szórásból.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Gondoltam egyfajta megemlékezésül összeütök néhány válogatásvideót a szinkronban is foglalkoztatott ismertebb eltávozott színészeink egy-egy munkájából.
Hosszabb pepecselés után végül csak elkészült az első amihez négy filmből (A szikla, A végső megoldás: Halál, Kísértethajó, A függetlenség napja) max kábé öt perces jelenetválogatást vagdostam össze.

Persze más filmekből is ügyködhettem volna de a szinkront szolgáltató néhai színészek és a hozzájuk köthető részletes videók száma miatt kényelemesebb volt a vidit így összehozni. Több film felhasználásával a meló és a részletes vidik száma is több lett volna.

 

Szomorkás szinkronok 1

 

HOMXHM0.jpg

Edited by Rog
 • Szomorú 1
 • Tetszik 4
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 3 months later...
 • 1 month later...

Nem tudom, van-e itt más is, akit megüt, de engem igen. Ma 73 évesen, szívroham miatt meghalt Jan-Michael Vincent, a '80-as években (nálunk a '90-esekben) futó sorozat, az Airwolf (Légi Farkas) című sorozat főszereplője. Ő játszotta a Légi Farkas nevű csúcszuper helikopter pilótáját, Stringfellow Hawke-ot. Nekem afféle gyerekkori hős volt, imádtam a sorozatot, egyike volt a kölyökkorom meghatározó szériának (a másik három a Power kapitány, a Knight Rider és az eredeti Star Trek). Szóval eléggé letaglózott. Fogynak a gyerekkorom hősei. Leonard Nimoy, Bill Paxton, Carrie Fischer... :( :cry:

 

 

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information