Jump to content

Nute Gunray

Tag
 • Content count

  8944
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

Everything posted by Nute Gunray

 1. Igen, abszolút pozitív csalódás ez a könyv. Nem is az extra jelenetek miatt, hanem mert Carson az elődjeivel (Foster) szemben tudja, hogy milyennek is kell lennie egy filmből készült regénynek.
 2. @caseyjones, ha esetleg nem javul a helyzet, mindenképp tetesd át nyárra. Bár az is pénzbe kerül, meg elég macerás. Ha végsősoron megoldhatatlan, szerintem akkor se hagyd elúszni. Az USA-ban elég sok a látnivaló, és mivel ha jól emlékszem, rokonoknál húznád meg magad, így akár érdemes lenne már most valami "alternatív" programot szervezni. Ha már így alakult, és esetleg esélytelen hogy visszakapd a pénzed, akkor már inkább érdemes felhasználni.
 3. Ha hatékony lesz is, nem pikk-pakk fog helyreállni a rend.
 4. Az influenzaoltás idén ingyenes lesz, szerintem most többen be fogják oltatni magukat.
 5. Gratula! Gondolom a Szukits is biztosít valamiféle jövedelmet, így ebből már el lehet indulni.
 6. Nute Gunray

  Sport

  A BL legyen, jó lenne a legnagyobb csapatokat látni a Groupamában.
 7. Nute Gunray

  Sport

  Az EL csoportkör már így is garantált, de azért annyira király lenne 25 év után ismét a BL-ben tudni a Ferencvárost. Ez a keret most szerintem van olyan erős, hogy ne pusztán pofozógép legyen ott.
 8. Nute Gunray

  Sport

  Nagy gratula ismét a Fradinak. Most már remélem, hogy meglesz az a BL-csoportkör!
 9. Nute Gunray

  Filmek

  Pont most játszom az Uncharted 4-gyel, ez elég kiábrándító.
 10. A Crimson Empire szép búcsú lesz - igazából ennek még örülök is - de ezzel a Legends kiadása most már tényleg záródjon le. Több canon képregény van, amelyek eddig indokolatlanul maradtak ki. (persze a Szukits fb oldalán én is láttam, hogy a Crimson Empire kiadásának mennyien örülnek, úgyhogy a döntés üzletileg nagyon is érthető, ezt nem vitatom).
 11. Nagyon tetszett a trailer. A Jedi-ben elsőre én is Barriss Offee-t fedeztem fel, de meglepne ha tényleg ő lenne. Már most látszik, hogy változatos helyszínek lesznek. Nagyon örülnék a Dac (vagy más néven Mon Cala) felbukkanásának, bár ahhoz kicsit talán túlontúl szürke volt, mind a kikötő, mind az óceán. Talán egy jóval szegényebb, quarrenek által benépesített telepesvilágról van szó. Továbbá láthattunk még egy visszatérő régi fajt is, az abyssin-t, ők az EP6 után térnek vissza a képernyőre.
 12. Az árára kíváncsi leszek, 500 oldal.
 13. Boldog születésnapot @Yoda József és @Dzséjt!
 14. Meghalt Diana Rigg színésznő, Olenna Tyrell megformálója (és mellesleg az egyik ismertebb Bond-lány még a korai évekből). Isten nyugosztalja.
 15. Wow, ezt csak most láttam, nagyon jó concept art-ok. Yoda szereplése azért borítékolható volt. Én még Jabba vagy Maz Kanata felbukkanásának vagy legalább említésének is örülnék.
 16. Boldog születésnapot, @kudar
 17. Mert végre elkezdtek tesztelni.
 18. A kommentek arányából én is azt szűrtem le, hogy tavaszhoz képest brutálisan megugrott a covid-tagadók száma idehaza is.
 19. Speciális kérésre a csehek hozott teszteredményét elfogadják. Gumiszabályok országok ez.
 20. Azért itt még nem tartunk, Vader-ben bőven van még potenciál, bár most szerintem is jegelni kéne egy ideig.
 21. Én egészen tegnapig nem is hallottam erről a fazonról. (Persze ez az én szegénységi bizonyítványom, de ha van műfaj, amit utálok, az a szuperhősfilmek).
 22. Az elmúlt 24 órában 292 új fertőzött lett. Persze háromszor annyit is teszteltek, mint egy átlag napon.
×
×
 • Create New...

Important Information