Ugrás a kommentre

John Jackson Miller: The Living Force


Bence1997

Ajánlott hozzászólás

2024. április 9-én, egy évtized kihagyása után JJM visszatér a Star Wars univerzumába a The Living Force című regénnyel, amely 1 évvel a Baljós árnyak eseményei előtt játszódik. Borító és szinopszis:

 

living-force-scaled.webp

 

A Baljós árnyak előtti évben Yoda, Mace Windu és az egész Jedi Tanács egy olyan galaxissal néz szembe, amely a változás szélén áll.

 

A Jedik mindig is a csillagokat járták, védték a békét és az igazságot az egész galaxisban. De a galaxis változik, és vele együtt a Jedi Rend is. A Rend egyre inkább a Köztársaság jövőjére összpontosítva találja magát a Coruscantra visszavonultan, ahol a Jedi Tanács tizenkét tagja galaktikus méretű válságokat mérlegel.

 

Miközben a Köztársaság aranykorából megmaradt újabb jedi előőrsöt készülnek leszerelni a Kwenn bolygón, Qui-Gon Jinn kihívja a Tanácsot a Rend egyre növekvő elszigeteltsége miatt. Mace Windu merész választ javasol: mind a tizenkét Jedi-mester jószolgálati misszióra indul, hogy segítsen a bolygón, és emlékeztesse a galaxis népét, hogy a Jedik ugyanolyan kitartóak és jelenlévők, mint amilyenek voltak az idők során.

 

A jedi vezetés érkezését azonban nem mindenki látja oknak az ünneplésre. A Jedik egyre növekvő távollétében háborúzó kalózcsoportok lepik el a szektort. Uralkodásuk fenntartása érdekében a kalózok összefogtak, és a Tanács elleni merényletet tűztek ki célul. És hajlandóak számtalan ártatlan életet elpusztítani, hogy biztosítsák hatalmukat.

 

A Coruscantról elszakítva a Jedi-mestereknek számolniuk kell a nemkívánatos igazsággal: bár senki sem gondol a jövőre jobban, mint a Jedi-tanács, senkinek sincs nagyobb szüksége a segítségükre, mint a jelenben élőknek.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.