Jump to content

NorbiLordi

Tag
 • Content count

  6486
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  88

Everything posted by NorbiLordi

 1. A "hé" a végén zseniális
 2. Star Wars: Darth Vader #15 (Mike Mayhew 'Ochi Of Bestoon' Exclusive Variant)
 3. A Lego Holiday Special olyan volt mint egy pokolraszállás, de ez érdekesnek hangzik
 4. Teljes szörnyfelszerelésben ment el az oltásra a Lordi énekese A finnországi Rovaniemi városában az átoltottság tíz százalékkal elmarad az országos átlagtól, aminek a hatóságok szerint az egyik fő oka a nehézkes időpontfoglalás. Ezért tartottak egy oltási eseményt, ahol két fura jelmezbe öltözött híresség is részt vett, hogy segítsék népszerűsíteni az oltakozást: a Lordi frontembere és a Mikulás.
 5. NorbiLordi

  Sport

  Vettel helyét hivatalosan is elvették, Hamilton így 2. De csak egyelőre, mert az Aston fellebez. Állítólag a csapat úgy számított, hogy lesz még eső, így ezzel akartak nagyot húzni, hogy ők maradnak az interen, mindenki más meg szívjon. Csak hát végül ők szívták meg. Hungaroringen amúgy is nehéz előzni, ezekkel az autókkal meg pláne. Hamilton lazán hozott Oconhoz képest is körönként majd 4 másodpercet, de ahogy 1-1.5 másodpercen belül ért valakihez ott megállt a buli a turbulens levegő miatt.
 6. NorbiLordi

  Sport

  2019-ben voltam kint a Ringen, akkor bezzeg csak vonatozás volt. Idén kellett volna kimenni, de hát ki tudta ezt előre Mercedest nem nagyon értem mit akartak, annyira biztonságira mentek, hogy aztán ez lett a vesztük. Azért le a kalappal, hogy egy 3. helyet kihoztak a tök utolsó helyből. Kíváncsian várom a spai versenyhétvégét, hogy az melyik csapatnak fog kedvezni. Ez egy nagyon izgalmas szezon lesz
 7. Boldog születésnapot @Ody Mandrell , a Nagy Alapító
 8. Nagyon nyomatják most a Mozi+on Adhatnák a 7-9et is.
 9. Milyen jó, hogy neked legalább lexikális a tudásod, nekem csomó dolog kimegy a fejemből egy idő után Akkor visszaszívtam
 10. Wookie szerint még legends a 65-ös. Mondjuk az nagy blama lenne, ha Lama Su-ék húznának egy UNO Reverse kártyát, és ellene fordítanák a klónokat Kérdés tudtak e kaminóiak magáról a 66-os parancsról, gondolom nem.
 11. NorbiLordi

  Sport

  Úgy tűnik akkor tényleg megkezdődött a harc, és egymás szivatása Hamilton-Verstappen között. Bár Hamilton előtt ott volt Bottas aki alapból hót lassan ment, valószínűleg a balhét vele fogják elvitetni.
 12. Kíváncsi lennék egyébként én is a gyerek klónokkal mi a terv, hova vitték őket. A másik helyre viszik őket nevelni (vagy valami hasonló volt a duma), az nem sok jót ígér szerintem, a náci hasonlatnál maradva kb. a "Menjetek fürödni" párja. Ha már viszonylag nagy számban vannak TK-sok akkor a klónok ideje tényleg hamar lejár, velük mi lenne? Kivégzik mindet? Lehet a chipbe van ilyen funkció is, ki tudja? De valószínűleg ezt a problémát a kaminoiak, vagy a BB lefogja venni a Birodalom válláról.
 13. Tegyétek légyszi a vicces topicba, nem tudom miért ide posztolta SZERK: Mert ide írtad.
×
×
 • Create New...

Important Information