Ody Mandrell Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 A többi film mintájára, a film értékelő topic felemntésére létrejött hely. Ide tessék írni ezentúl a sztorikat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Derb Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Új ra megnéztema trilógia eme darabját és érdekes dolgot hallotamm és olvastam. Eddig eről foggalmam nem volt. Vader lekarta fagyasztani Lukot.ez eddig egyszerű és általános ezt én is tudtam.De hogy azért,hogy elvigye az Uralkodónak.Ez már számomra meglepő volt. Semmi különös csak én meglepőttem ezen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 (edited ) Ő, Vader maga mondja a filmben Landonak, mikor megszemléli a a kamrát, hogy "Nem valami kellemes hely, de arra elég jó, hogy lefagyasszuk Skywalkert míg eljuttatjuk az Uralkodóhoz." Eztán reklamált Lando, hogy a carbonizálót nem emberek fagyasztására tervezték. Szóval ebből egyértelműen lejött, ennyire figyelmetlenül nézted eddig a filmet? Edited August 16, 2006 by Dzséjt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Derb Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Ő, Vader maga mondja a filmben Landonak, mikor megszemléli a a kamrát, hogy "Nem valami kellemes hely, de arra elég jó, hogy lefagyasszuk Skywalkert míg eljuttatjuk az Uralkodóhoz." Eztán reklamált Lando, hogy a carbonizálót nem emberek fagyasztására tervezték. Szóval ebből egyértelműen lejött, ennyire figyelmetlenül nézted eddig a filmet? Néztem néztem.Figyeltem,figyeltem.Rendesen csak régen láttam és meglepőtem.Erre anyira nem figyeltem.lehet,hogy pont akkor nem figyeltem. De a mondat második felére nem emlékszem. De csak így megjegyeztem.Eddig nem értettem mért is kell nekiaza afagyasztó és mért is akrta lefagyasztani Lukot. :-) De érdekes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Hát, szó mi szó, megnéznék egy vak Luke vs. Vader @ Palpatine összecsapást. "Ne higgy a szemednek, az megcsalhat" :) Donát Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 16, 2006 Author Share Posted August 16, 2006 Jézusom Derb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Derb Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Jézusom Derb. Mi az,mi az ,mi az? Csak egy kicsit meglepőttem rajta és ez a topic úgy is tök üres volt. A többibe már az 2 oldalon is túl vannak.Itt is legyen már valami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Most, hogy így elmerengtem az ötödik részen, eszembe ötlött valami. Amikor Luke bizonygatja Yodának, hogy elhivatott és érett, akkor megjegyzi, hogy nem fél semmitől. Erre Yoda azt válaszolja, hogy majd fog. De az első részben Yoda maga mondja, hogy a félelem a sötét oldal kapuja, logikus tehát, hogy egy Jedinek nem igazán szabad félni. Tehát akkor miért is mondja Yoda Luke-nak, hogy félni fog? Nem az lenne az öreg Jedi-mester feladata, hogy megtanítsa Luke-ot a Jedik útjára, beleértve azt is, hogyan NE féljen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Szerintem ez egyértelműen azt jelenti, hogy Yoda mester az elmúlt pár évtized alatt felülbírálta mindazt amit régen tanított. Pl a félelemhez való viszonyt.... szerintem pont az lenne a baj, ha ugyanazt szajkózná, mint anno Coruscanton. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Most, hogy így elmerengtem az ötödik részen, eszembe ötlött valami. Amikor Luke bizonygatja Yodának, hogy elhivatott és érett, akkor megjegyzi, hogy nem fél semmitől. Erre Yoda azt válaszolja, hogy majd fog. De az első részben Yoda maga mondja, hogy a félelem a sötét oldal kapuja, logikus tehát, hogy egy Jedinek nem igazán szabad félni. Tehát akkor miért is mondja Yoda Luke-nak, hogy félni fog? Nem az lenne az öreg Jedi-mester feladata, hogy megtanítsa Luke-ot a Jedik útjára, beleértve azt is, hogyan NE féljen? Ha jól emlékszem, az első három részben a félelem csak olyan összefüggésben jött elő Yodánál, hogy el kell engedni a dolgokat, nem szabad félni attól, hogy elveszítjük őket, mert az kapzsisághoz és végül a Sötét oldalhoz vezet. Szerintem Yoda nem ilyen értelemben mondta azt Luke-nak, hogy ne féljen (neki nem volt semmi vesztenivalója), inkább csak a magabiztosságát (a tudatlanok bátorságát) próbálta kicsit helyrerakni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 el kell engedni a dolgokat, nem szabad félni attól, hogy elveszítjük őket, mert az kapzsisághoz és végül a Sötét oldalhoz vezet. "Csak amit magaddal viszel" Hoppá. Új fénybe került az a két sor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 De az első részben Yoda maga mondja, hogy a félelem a sötét oldal kapuja, logikus tehát, hogy egy Jedinek nem igazán szabad félni. Tehát akkor miért is mondja Yoda Luke-nak, hogy félni fog? Nem az lenne az öreg Jedi-mester feladata, hogy megtanítsa Luke-ot a Jedik útjára, beleértve azt is, hogyan NE féljen? Félelem mindenkiben él, egy természetes "emberi" érzés (ezért pl. hencegés, amit Luke mond), ezért is mondja, hogy majd fog. Viszont a Jediknek ezt le kell győzniük, felül kell emelkedniük rajta, és nem engedhetik, hogy irányítsa őket. Szerintem valami ilyesmi lehet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 14, 2008 Author Share Posted March 14, 2008 Vader így jellemzi Ozzel admirálist: "he clumsy and stupid" Vajon kire illik még ez a leírás? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orki Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Vader így jellemzi Ozzel admirálist: "he clumsy and stupid" Vajon kire illik még ez a leírás? Volt már tapasztalata, vagy őt üldözik az ilyen alakok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Vajon kire illik még ez a leírás? Jar-Jar pont ilyen. Balfék is meg hülye is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Most olvasom, hogy Treat Williams szerepel az EP V-ben?Hol?Látta már valaki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Szerepel bizony! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Most olvasom, hogy Treat Williams szerepel az EP V-ben? Itt régebben már olvastad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth_Phobos Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Ahogy nézem a Film+ műsorát, nem látom rajta a Biroldalmat és a csatorna jobb felső sarkába sincs kiírva. Nem úgy volt, hogy hetente adják le a részeket? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Szerepel bizony! Viszont látni szerintem nem lehet a filmben, vagy legalábbis nem felismerhető. Akkoriban még csak a 88. senki volt a sok statiszta között. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 27, 2009 Author Share Posted March 27, 2009 Ahogy nézem a Film+ műsorát, nem látom rajta a Biroldalmat és a csatorna jobb felső sarkába sincs kiírva. Nem úgy volt, hogy hetente adják le a részeket? Nem úgy volt sajnos. Csak az EPIV -et adták le a többit jegelik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth_Phobos Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Nem úgy volt sajnos. Csak az EPIV -et adták le a többit jegelik. Hát akkor biztos csinálják még a többinek a szinkronját Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Szerintem nem sok értelme volt egy részt leadni, lehet, hogy hamarosan azért követi a többi is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth_Phobos Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Ó, ne hidd. Emlékszem 2007 November 1-2-án csak úgy leadta a Retek Klub a 5-6. részt a 4. nélkül Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Hát ez így tényleg baromság.Mi értelme egy sorozat csak egy részét leadni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Tegnap este láttam a reklámot ami szerint hamarosan a TESB-et is leadják. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Akkor tényleg hamarosan jön Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 29, 2009 Author Share Posted March 29, 2009 Tegnap este láttam a reklámot ami szerint hamarosan a TESB-et is leadják. Na az nagyon érdekes lesz akkor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 Április 17-én fogják adni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 4, 2009 Author Share Posted April 4, 2009 Április 17-én fogják adni Köszi az infót. Az a nap nagyon kellemesnek ígérkezik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts