Ugrás a kommentre

Darth_Phobos

Tag
 • Összes hozzászólás

  8.001
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

0 Semleges

Darth_Phobos tevékenysége

 • Rank
  The Pumpkin King
 • Születésnap 1989-09-04

Elérhetőség

 • Weboldal címe
  http://kisordog-bagoly.atw.hu

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Star Wars Galaxis
 • Érdeklődés
  SW világ

Legutóbbi látogatók

4.827 profil megtekintés
 1. Egyéb fontos

  Boldog Nőnapot a hölgyeknek! Boldog Névnapot a Zoliknak!
 2. Egyéb fontos

  Boldog Szülinapot SimonZ mester! Nincs Facebook, itt a világvége Egész BKV út alatt a szaros kis kölkök nem tudtak fércbúkolni a tapimobilukon meg a gépükön. Kétségbe voltak esve, hogy most mi lesz. Én meg magamban nevettem rajtuk. Micsoda problémájuk van
 3. Egyéb fontos

  Boldog Szülinapot!
 4. Akik eggyé váltak az Erővel

  Nyugodj békében Ralph! Hatalmas művész volt, egy zseni ment el.
 5. SW képregények

  Küldj egy PÜ-t teglovnak, neki anno megvolt a Sötét Erők ébredése 2., Az utolsó parancs 2. és 3. képregénye. A Birodalom örökösei meg letölthető a hálózsákról.
 6. Egyéb fontos

  Boldog Szülinapot KisKósa és MrHihetetlen!
 7. Vicces és kedves dolgok 2.0

  Ismeritek a What... think vicces összeállításokat? Most csináltam egyet. Elvileg magyarul így kell kiírni, noha angolul máshogy írják a képaláírásokat.
 8. Számítástechnika

  Igen, azt is megnéztem. Azt a furcsa, hogy csak az asztallal ilyen, minden másnál kitölti az egészet. Haver azt mondta, nem érdekli ez őt, neki mindegy, milyen az asztal, a többi meg jó.Csak engem érdekelt ennyire, hogy mi baja lehet
 9. Számítástechnika

  Windows 7 havernál ilyet csinál. Mikor megláttam ma, majdnem elájultam. Haver tegnap vette a gépet, amin így van fent a Windows 7. Felbontást állítottam, újratelepítettem a gépet, driverekkel vacakoltam, de semmi. Az a legfurcsább, hogy az asztal jelenik csak így meg, a filmeket meg más teljes képernyős dolgokat rendesen megjelenít 16:9-ben. Táblagép a súlya, a mérete miatt jó. Egeret lehet rá kötni, de elég hülyén néz ki úgy Mi a cégnél választhattunk, mit kérünk. Laptopot, netbookot vagy táblagépet a munkához. Én a laptopot kéretem, de sokan kértek táblát, így láttam már párszor ilyet. Én biztos nem tudnék ilyet használni, nem szeretem a tapi technikát és az sem szeret engem, annyit szenvedek, hogy másnál elindíthassak valamit, meg a képernyőn való gépelés se túl jó. Ha valakinek kell kis gép, inkább netbookot vegyen, szerintem az jobb.
 10. Sorozat fordító

  Köszi a feliratot!
 11. 4x19 - Massacre

  Kiváló epizód volt. Nagyon tetszik, hogy az SW nyit a fantasy irányba is a TCW-ben. A nekromanta hölgy nagyon bejött és Talzin varázslata is a Dooku babával. Nabopolasszar : Szerintem ez nem a 18. rész után játszódik, hanem jóval előtte, hisz még csak most tér vissza Ventress az övéihez. De ez majd kiderül gondolom, hogy hol is vagyunk a történésekben.
 12. Werebazs: Nagyon tetszik ez az ötleted a ROTS-beli beszéddel. Elgondolkodtató és teljesen logikus is. yodinhoo:
 13. Könyvek

  Én régen, mikor még tanultam, éves szinten kb. 50 könyvet olvastam, de mióta dolgozok, sajnos nem tudok ennyit olvasni. Egyrészt a munka miatt, másrészt az önképzés miatt, nem jut erre időm, ami a legnagyobb problémám mostanság Valamint a vitába én is beszállnék. Nem mindegy, hogy a könyv milyen terjedelmű. Van aki ilyet olvas: http://moly.hu/konyvek/richie-tankersley-cusick-buffy-a-vampirok-reme-a-vampirlakoma Van aki ilyet: http://bookline.hu/product/home!execute.action?_v=Martin_George_R_R_Kardok_vihara_A_tuz_es_jeg_dala_III_&id=80935&type=22 Így hát a kettőt összevetni lehetetlen, mert az első 1-2 óra alatt kiolvasható, míg a másodikhoz kicsit hosszabb idő kell. Na meg nem csak az oldalszám, hanem a betűméret is számít.
 14. Tejóságos Erő! :yes: :yes: Mikor jön, mikor jön, mikor jön? Ez már most nem az évad, de a sorozat legjobb részei lesznek szerintem számomra. Nagyon sokat várok
×

Fontos információ