Jump to content

starwarsfan1113

Fórumtag
 • Content count

  120
 • Joined

 • Last visited

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Jundland
 • Érdeklődés:
  Nők

Recent Profile Visitors

348 profile views

starwarsfan1113's Achievements

Youngling

Youngling (1/6)

60

Community Reputation

 1. Amúgy szerintem Luke már az epV-re is elég op lett. Vadert simán leszorítja az árokba Bespinen. És Vader vívó ereje a kánonban nem csökkent olyan drasztikusan, mint a legendákban.
 2. Hát nekem tetszett. De alapból nulla elvárással néztem meg. Az biztos, hogy a Rebels végét annó sokkal feszültebben vártam. Ez a sorozat már csak arra jó, hogy azért hetente legyen valami mozgóképes új dolog, kitöltve az űrt két Rise of Kylo Ren szám között.
 3. Mikor a TIE fightert, akkor pedig a Rambo 2-re.
 4. A készítők közül most valaki nagyon elemében volt. A droidokon kívül még három prequel utalást vettem észre, ami megmosolyogtató. Kettő hangeffekt. Az első, úgy 14 percnél, mikor a civil legénység megpillantja először a droidokat, olyan tömeghang effekt hallható, mint az ep1-ben, mikor Qui-gonék belépnek a gungan városba. A második pedig, mikor a b2-sek elérik a kantint, a felszolgáló droid pontosan olyan hangot ad ki, mint az ep2-ben Anakinék fogathajtója a Tatuinon. A harmadik pedig, mikor másznak fel a liften, teljesen ep3 hatása van. Talán a hangok is passzolnak, de ezt már nem tudom megmondani. Egyébként egy korábbi epizódban pedig a Kotor játék cantina zenéje csendült fel Találtatok még ehhez hasonló érdekességeket?
 5. Off: engem az exit lámpa tükröződése idegesít a 3d szemüvegen @Bence1997 a legutóbbi star wars 3d filmeknél kevés jelenet volt, ami kijött a vászonból. Általában csak annyi, hogy sokkal jobb mélység érzetet ad, mint a 2d, olyan mintha nem egy sík vászonon lenne a film, hanem mondjuk egy üvegfalú dobozban. Én csak olyan filmeket nézek 3d-ben, amit eleve erre készítettek. Ha nem fektetnek bele elég munkát, akkor a 3d inkább zavaró. Pl. a Hobbitnál volt nekem ilyen. A koboldbarlangos jelenetnél teljesen elveszítettem a térérzékelésemet, annyira zavaros volt a 3D.
 6. @pb69 csak egy apró utalásra gondoltam. A dark empire-ben is csak egy kis szóbuborék volt, és ennyi. Nyilván nem kell megmutatni, hogy miért is lett olyan, amilyen. Csak nekem így furcsa az üzenet, hogy mindenki megtérhet, csak Palpi nem.
 7. Sok a hasonlóság Dark Empire-el. Az egész saga egy bukás-megváltás sztori. Így nekem sokkal jobban tetszett volna - mert így az üzenet is hangsúlyosabb lenne - ha Palpatin-ról is megtudjuk, hogy tele van félelemmel, fájdalommal. Mint a Dark Empire végén, mikor a lelkét foglyul ejti a kiborg jedi. Szerintetek?
 8. Amúgy, az összes sith szerintem a legendákból lett átemelve. Legalábbis Darth Bane lelkének egy része Zanahban élt tovább a könyvek szerint.
 9. Felkerült Core-ra a disney+ verzió annak, aki nem tudja kivárni az itthoni elindulást, vagy a bd megjelenést
 10. @Ody Mandrell a navigációs jel, a torony szétrobbantása után.
 11. Akkor tehát azért nem voltak pajzsok, mert a kinavigálás nagyon megterhelte a számítógépeket? Ez nekem megfelel egyelőre, amíg nincs nálam bluray alaposabb tanulmányozásra A vezérhajó az még ER-i, és lehet rendelkezett a kinavigáláshoz szükséges gépigénnyel, míg a VR hajóinak gyártása függetlenül folyt tovább a Birodalom bukása után, így lehetnek technológiai eltérések, magyarán itt az, hogy egyedül nem tudnak felszállni egyedül, de kárpótlásul mindegyik egy kisebb Halálcsillag. Arra, hogy miért volt szükség szárazföldi offenzívára, Dzséjt kielégítő választ adott szerintem. Még annyit szeretnék kérdezni, hogy ti hogyan emlékeztek, a rombolók fegyverei a jel leállása után leálltak?
 12. Több magyarázat is van akkor, miért volt a toronyra szükség. De a pajzsok miért nem működtek?
 13. Na, erre énsem. Lehet feleslegessé vált azután, hogy a jelet átirányították.
×
×
 • Create New...

Important Information