Jump to content

starwarsfan1113

Tag
 • Content count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Semleges

About starwarsfan1113

 • Rank
  Youngling

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Jundland
 • Érdeklődés:
  Nők

Recent Profile Visitors

72 profile views
 1. @Bence1997, nem kell konkrétan a Kaminón lennie. Akár egy az Ismeretlen Regiókba kitett kutatóállomás is lehetne. Ha szerepük lesz a klónozóknak, biztos nem magán a Kaminón lesznek. Remélem legalábbis, hogy az Új Köztársaság azért valamennyire felügyelné.
 2. Nem szeretnék kedélyeket borzolni, de az a terem, amiben Kylo es Rey széttörik azt a páncélt, mennyire esélyes, hogy kaminói? Most csak úgy a dizájnra vagyok kiváncsi, mert fehérnek fehér, csak nekem kicsit túl birodalminak tűnik. Csak egy haverom jön folyton ezzel, akit úgysem ismertek
 3. @Ody Mandrell úgy értettem, hogy a cselekmény szempontjából túl erős, az univerzumba teljesen bele illik. Nem tudom megmagyarázni, miért nem tartom izgalmasnak. Ez csak egy szubjektív vélemény. Csak találgatok, hogyha nehezebben bírkózna meg a nehézségekkel, szimpatikusabb lenne számomra. Valahogy nem tudom felfogni, miért nem érdekel a múltja, meg hogy ki is ő. Miért érdekel jobban Finn például. Pedig ő csak egy odaverődött volt rohamosztagos. Ez olyan, mint mikor látsz egy sz*r filmet, de nem tudod megmagyarázni miért sz*r.
 4. Nekem Rey karaktere annak ellenére, hogy jobban fel van építve, nem elég izgalmas Winduhoz képest. Finn és Poe simán lenyomná, de Rey-jel valahogy nem tudok azonosulni. Túlságosan emberfeletti, még egy jedihez képest is. Remélem, hogy a IX. rész majd ezen változtat, és ő rá is annyira kiváncsi leszek mint a trió többi tagjára, és a Kylo-Hux párosra. Snoke-hoz tudnám hasonlítani e téren. Nálam ő volt az a főgonosz, aki már az első megjelenésekor sem keltette fel az érdeklődésem.
 5. Mivel utálom a politikusokat, és a hercegnőket, mindkét topicban másra szavaztam.
 6. @IqviAzt hiszem, ezt benéztem. Wookieepedián néztem rá. Csak hogy forrásként a Fantasy Flight Games forráskönyvét adták meg, ami lényegében a Rogue One-nal és a Soloval kapcsolatos, csak ugye ezek a ritka kivételekhez tartoznak, amik nem tartoznak a kánonba. Legalább a tanulság megvan, hogy wookieen leírt tényeknek legközelebb nézzek utána alaposabban.
 7. Kánon szerint a Dantooinon is lehet találni. A mennyiség nyilván nem elég egy Halálcsillaghoz, de a jedik szükségleteihez igen. Plusz a kánonba már a Krayt sárkány gyöngyét is visszaemelték fénykard kristályként. Meg ha a jedikkel tovább terveznek, valaki úgyis rátalál egy bolygóra az ismeretlen régiókban. Nem kell attól aggódni, hogy elfogynak a fénykardok.
 8. Mármint nem csak mozgóképen, hanem bármilyen formában.
 9. Szerintetek mennyi esély van rá, hogy a TCW-s főszereplők kánonban is kapjanak egy felvezető sztorit? Anakin lovaggá ütése, Ventrees és Grievous első szinrelépése, a Venatorok bevezetése, stb. Tehát kvázi egy kánon beli tcw mini prequelnek, az epII-őn kívül. Legendákban ezek a sztoriszálak mind megvannak, pl. cw, Republic képregények, csak így vagy úgy már nem kompatibilisek a kánonnal.
 10. Valaki leírná, hogy az egész sagára nézve mik a lényeges történések, újítások, változások az egyéb történeti elemek spoilere nélkül?
 11. Mor Tuadh jól oldotta meg: nincs több mondandóm
 12. Az előbbi rész lövöldözését nem nézve, a harcok star wars fronton a legjobban megkoreografáltak közé tartoznak. Nagyon tetszett, ahogy mandó ripityára törik a gyapjas orrszarvútól. És végre láthatunk belülről egy jawa homokjárót is. A rész végére még egy könycseppet is elhullajtottam, és megbocsátottam minden Life Day-t, Jaxxont, Jar Jart, Anakin és Palpatine dugóhúzót. Egy kritizálható elemet sem találtam, pedig kerestem, de nem tudtam találni. Amíg a minőség nem csökken, nem bánom a rövidséget.
 13. Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni. DJ egyszerűen nem kapott elég játékidőt, hogy felül tudja múlni Qui-gont.
 14. Az új Solo-s karakterek nálam nem vehetik fel a harcot a klasszikusokkal. Még Gunray-jel sem. Ezt csak az értheti meg, aki 7-12 éves korában több tucatszor nézte meg az epI-et, 3 másolt kazit elnyűve, majd cd-n két részletben divx formátumban. És ha nem is bírtad végignézni, ezzel a figurával mindig találkoztál az elején, és a furcsa kinézetével, és szinkronnal is érdekes hanglejtésével jobban felfigyeltél rá, mint mondjuk a két jedire. (Rájöttem ez igaz Jar-Jar-ra is, de őt valamiért már akkor is utáltam, hiába kisgyerekeknek szánták). "Alásan állunk a követurak rendelkezésére" "zárják le a hidat" "ez lehetetlen!" - ezek a mondatok klasszikussá váltak számomra. De a bennem élő kisgyereket félretéve, Dooku sokkal érdekesebb karakter idősebb fejjel, mint Nute. A karakter megformálója is lenyűgőző, a star wars Drakulája. Kár, hogy a filmekben csak a Vader érkezéséig kötelező sith tanítvány szerepét töltötte be, de az eu miatt rá kell adnom a szavazatom.
×
×
 • Create New...

Important Information